crueljay Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Mlais M4 Note στα 120$ από το αμφιλεγόμενο antelife http://www.antelife.com/mlais-m4-note-mtk6732-1-5ghz-quad-core-5-5-inch-hd-screen-android-5-0-4g-lte-smartphone-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Έχουμε κανένα εκπτωτικο κουπόνι για gearbest ανεξαρτητου ποσού αγοράς; Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Gearbest από το blog με τα κουπόνια LANDVO S6 $101 με το κουπόνι LANDVOS6 Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Έχουμε κανένα εκπτωτικο κουπόνι για gearbest ανεξαρτητου ποσού αγοράς; -5% με το ‘ MAY12GB ‘ . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Αυτη την ωρα και για 50 κομματια στο Geekbuying το Ιοcean M6752 (Rock) με 3GB ram στα 159.99$ (προσοχη γιατι εχει 5.5'' FHD και 2300mAh). Επισης το Iocean X1 για 50 κομματια στα 69.99$. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Αυτη την ωρα και για 50 κομματια στο Geekbuying το Ιοcean M6752 (Rock) με 3GB ram στα 159.99$ (προσοχη γιατι εχει 5.5'' FHD και 2300mAh). Επισης το Iocean X1 για 50 κομματια στα 69.99$. ναι ημουν ετοιμος να το γραψω αρη.βεβαια για το x1 προκειται μονο για το λευκο.αν πατησεις αλλο χρωμα σε παει στα 129 ντολαρς:p Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) Επισης στο Comebuy,το Firefox smartphone ΖΤΕ Οpen C στα 29 Ευρω με κουπονι ZTEOPENC και αποστολη απο Γερμανια με κοστος 9 Ευρω.Συνολο 38 Ευρω http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-4-inch-phones-om33494.html Υποστηριζει και Android 4.4.Στο Firefox OS δεν εχει Ελληνικα.Στο Android δεν γνωριζω. Edited May 14, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Προσοχη γιατι στο geek για τις προσφορες εχει μονο EMS me 30$ plus.Εχει κουρασει αυτη η απατεωνιστικη διαθεση του geek ,πριν κανεις μια παραγγελια πρεπει να τσεκαρεις 10 φορες για να βρεις τις μαλαγανιες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Προσοχη γιατι στο geek για τις προσφορες εχει μονο EMS me 30$ plus.Εχει κουρασει αυτη η απατεωνιστικη διαθεση του geek ,πριν κανεις μια παραγγελια πρεπει να τσεκαρεις 10 φορες για να βρεις τις μαλαγανιες τους.καλά που το είπες!να τα λέμε αυτά... ήθελα να ρωτήσω που βρίσκετε τα εκπτωτικά κουπόνια του κάθε μαγαζιού.πρέπει να μπαίνουμε στα forum τους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 καλά που το είπες!να τα λέμε αυτά... ήθελα να ρωτήσω που βρίσκετε τα εκπτωτικά κουπόνια του κάθε μαγαζιού.πρέπει να μπαίνουμε στα forum τους? ενα πχ ειναι εδω http://www.mobilescoupons.com/coupons-deals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Προσοχη γιατι στο geek για τις προσφορες εχει μονο EMS me 30$ plus.Εχει κουρασει αυτη η απατεωνιστικη διαθεση του geek ,πριν κανεις μια παραγγελια πρεπει να τσεκαρεις 10 φορες για να βρεις τις μαλαγανιες τους. Συμφωνώ απόλυτα. Το έχουν ξεφτιλισει το θέμα το τελευταίο καιρό. Και ας μιλήσουμε για το after sale τους Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Συμφωνώ απόλυτα. Το έχουν ξεφτιλισει το θέμα το τελευταίο καιρό. Και ας μιλήσουμε για το after sale τους Τους το εχω γραψει εδω στο νημα τους αρκετες φορες,απλα αδιαφορουν και παρουσιαζουν σαν sales κινητα που σε αλλα καταστηματα ειναι φθηνοτερα η στην ιδια τιμη με την τιμη που αυτοι διαφημιζουν σαν εκπτωτικη,ειναι καραγκιοζηδες απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Το geek κανει και κανονικες προσφορες, εχει 70$ την Xiaomi yi camera ενω ολοι 90, εχω παρει κινητα με τις χριστουγεννιάτικες προσφορες 10-20$ κατω απτις προσφορες των αλλων.. Επισης βγαζει συχνα power bank και pistons σε καλες τιμες. Και με την yi camera που χτυπησα δεν ειδα να δινει αναγκαστικο EMS... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Τους το εχω γραψει εδω στο νημα τους αρκετες φορες,απλα αδιαφορουν και παρουσιαζουν σαν sales κινητα που σε αλλα καταστηματα ειναι φθηνοτερα η στην ιδια τιμη με την τιμη που αυτοι διαφημιζουν σαν εκπτωτικη,ειναι καραγκιοζηδες απλα. Θα συμφωνήσω για το after sales support. Αν σου συμβεί κάτι μετα από 3 μήνες από την αγορά θα έχεις θέμα. Ομως, πάντα ήταν πιο ακριβό κατάστημα από τα υπόλοιπα, δεν έγινε τωρα. Αλλά σε μερικες προσφορές που βγάζουν σε συγκεκριμένα προϊόντα, ειδικά στο Facebook, μπορείς να πετύχεις χαμηλότερες τιμές από άλλα μαγαζιά. Οι 2 λόγοι που θα προτιμήσω να αγοράσω από αυτούς είναι: 1. Ότι το προϊόν που θα στείλουν θα είναι γνήσιο 100% και όχι fake, οπότε έχω το κεφάλι μου ησυχο και 2. Το γρήγορο dispatched. Το 2ο το έχουν ψιλο χαλασει τώρα τελευταία. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Θα συμφωνήσω για το after sales support. Αν σου συμβεί κάτι μετα από 3 μήνες από την αγορά θα έχεις θέμα. Ομως, πάντα ήταν πιο ακριβό κατάστημα από τα υπόλοιπα, δεν έγινε τωρα. Αλλά σε μερικες προσφορές που βγάζουν σε συγκεκριμένα προϊόντα, ειδικά στο Facebook, μπορείς να πετύχεις χαμηλότερες τιμές από άλλα μαγαζιά. Οι 2 λόγοι που θα προτιμήσω να αγοράσω από αυτούς είναι: 1. Ότι το προϊόν που θα στείλουν θα είναι γνήσιο 100% και όχι fake, οπότε έχω το κεφάλι μου ησυχο και 2. Το γρήγορο dispatched. Το 2ο το έχουν ψιλο χαλασει τώρα τελευταία. Δεν ξερω αν εχει χαλασει απο περυσι τον Ιουλιο, αλλα τοτε ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος απο afte-sales...Παρελαβα ενα ταμπλετ defective, με "εμψυχωσαν" και μου ειπαν να το στειλω εκει να το δουν, μονο το ταμπλετ, ουτε φορτιστες ουτε τπτ (για να μην χρεωθω πολλα μεταφορικα μου ειπαν)...Με ενημερωναν συχνα για την εξέλιξη και τελικα μου ειπαν οτι θα μου στειλουν καινουριο ταμπλετ, πραγμα που εγινε...Και μαλιστα σε κανονική συσκευασια, με ολα τα αξεσουαρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 (edited) απο Gearbest εχω παραγγειλει απο δευτερα το Landvo L500s στα 64.39 στο Gearbest με κουπονι RMNTGB και μου ειπαν σημερα οτι δε το εχουν σε αποθεμα να παρω κατι αλλο ενω στο σιτε τους φαίνεται κανονικα απαραδεκτοι φυσικα και τους ειπα επιστροφη στα χρηματα μου αν αυριο δεν τα επιστρεψουν θα κανω στο πειπαλ θεμα Edited May 14, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση χαρακτηρισμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Κλασικο gearbest.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 ...τουλάχιστον από το Geekbuying δεν έχω λάβει ποτέ "μαιμού" Xiaomi προϊόν (και έχω παραγγείλει πάνω από 20). Από GearBest έλαβα 1 στα 3 και δεν το παραδέχονται καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 προσοχη παιδια απο Gearbest ειναι αληταραδες ακομα και τωρα αν πας να παρεις το LANDVO L500S με κουπονι RMNTGB το δεχεται κανονικα μονο που δεν θα το στειλουν ποτε και αφου τους ρωτησεις θα σου πουν δεν εχουν αποθεμα μου αρεσει που τους εχουν και για αξιοπιστους μακριαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μην μου λες τετοια για το Gearbest γιατι παραγγειλα και εγω το landvo l500s και σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει κατι παρομοιο :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μην μου λες τετοια για το Gearbest γιατι παραγγειλα και εγω το landvo l500s και σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει κατι παρομοιο :mad: φιλε τι να σου πω στο εχουν στειλει ? εμενα απο δευτερα οταν τους ρωτησα πεμπτη μου ειπαν οτι δεν εχουν αποθεμα στο σιτε τους φαινεται κανονικα διαθεσιμο ακομα και τωρα τους εγραψα και εδω και απαντηση καμια σημερα μου εκαναν ρεφουντ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=387871&page=103 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 προσοχη παιδια απο Gearbest ειναι αληταραδες ακομα και τωρα αν πας να παρεις το LANDVO L500S με κουπονι RMNTGB το δεχεται κανονικα μονο που δεν θα το στειλουν ποτε και αφου τους ρωτησεις θα σου πουν δεν εχουν αποθεμα μου αρεσει που τους εχουν και για αξιοπιστους μακριαααα Δινουν το φθηνοτερο 8πυρηνο της αγορας 8% πιο φθηνα απο τους αλλους.Και εχουν με διαφορα τις φθηνοτερες τιμες (20-30 και παραπανω $) απο τους υπολοιπους σχεδον σε ολα τα γνωστα μοντελα.Δεν εχουμε (πλην ενος περιστατικου,στις τουλαχιστον 250-300 Ελληνικες παραγγελιες,με το Xiaomi Power Bank που δεν το εχω παρακολουθησει να δω αν ο παραληπτης εχει δωσει αποδειξεις βιντεο unboxing κτλ ωστε να βγει ακρη) περιπτωση εξαπατησης,ενω εχει εξαιρετικο after sales (προσωπικα σε μ@λ@κι@ δικια μου καθως εσπασα τα pin των υποδοχων SIM μου εστειλαν νεα συσκευη,εχουν δωσει λεφτα σε ατομα που πληρωσαν τελωνειο απο λαθος του Gear,διαβασα περιπτωση που μετα απο 3 μηνες χρησης ειπανε τα λεφτα πισω ή να στειλουν νεο κινητο).Επισης το συστημα ποντων ειναι μακραν το καλυτερο (στα 100 παιρνεις αν δεν κανω λαθος 3-4$ ποντους οταν στ αλλα παιρνεις 1$). Δεν προλαβες μια συσκευη που εγινε χαμος,οπως και το Cubot S200. Ναι φταινε γιατι δεν γραφουν out of stock.Πρεπει να το διορθωσουν. Οταν ομως βλεπεις ενα κινητο σε προπωληση,που εχει ηδη 100 κρατησεις κανε μια ερωτηση.Επισης οι ''αληταραδες'' οταν αγορασεις κατι σε προπωληση με ημερομηνια 20 μερες μετα πχ,τραβανε τα χρηματα 5-6 μερες πριν στειλουν την παραγγελια.Που δεν το κανουν αλλοι. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Την παρασκευη το παραγειλα οποτε δεν εχω κανενα νεο ακομα,τους εστειλα και μηνυμα να δω αν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Μην ξεφεύγετε πάλι από το θέμα! Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την αξιοπιστία των καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Δινουν το φθηνοτερο 8πυρηνο της αγορας 8% πιο φθηνα απο τους αλλους.Και εχουν με διαφορα τις φθηνοτερες τιμες (20-30 και παραπανω $) απο τους υπολοιπους σχεδον σε ολα τα γνωστα μοντελα.Δεν εχουμε (πλην ενος περιστατικου,στις τουλαχιστον 250-300 Ελληνικες παραγγελιες,με το Xiaomi Power Bank που δεν το εχω παρακολουθησει να δω αν ο παραληπτης εχει δωσει αποδειξεις βιντεο unboxing κτλ ωστε να βγει ακρη) περιπτωση εξαπατησης,ενω εχει εξαιρετικο after sales (προσωπικα σε μ@λ@κι@ δικια μου καθως εσπασα τα pin των υποδοχων SIM μου εστειλαν νεα συσκευη,εχουν δωσει λεφτα σε ατομα που πληρωσαν τελωνειο απο λαθος του Gear,διαβασα περιπτωση που μετα απο 3 μηνες χρησης ειπανε τα λεφτα πισω ή να στειλουν νεο κινητο).Επισης το συστημα ποντων ειναι μακραν το καλυτερο (στα 100 παιρνεις αν δεν κανω λαθος 3-4$ ποντους οταν στ αλλα παιρνεις 1$). Δεν προλαβες μια συσκευη που εγινε χαμος,οπως και το Cubot S200. Ναι φταινε γιατι δεν γραφουν out of stock.Πρεπει να το διορθωσουν. Οταν ομως βλεπεις ενα κινητο σε προπωληση,που εχει ηδη 100 κρατησεις κανε μια ερωτηση.Επισης οι ''αληταραδες'' οταν αγορασεις κατι σε προπωληση με ημερομηνια 20 μερες μετα πχ,τραβανε τα χρηματα 5-6 μερες πριν στειλουν την παραγγελια.Που δεν το κανουν αλλοι. Νιώθω 100% καλυμμένος. Παιδιά γενικά τα aftersales των κινεζων είναι σαν να βάζω τον Αλέφαντο να συνεννοηθεί με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Πρέπει να ιδρώσεις ορισμένες φορές για να βγάλεις άκρη αλλά με αυτούς τουλάχιστον βγάζεις. Τον τελευταίο καιρό όντως αργούν με τις αποστολές αλλά τα στέλνουν , είναι λογικό βάλε μόνο από εδώ μέσα πόσοι την πέφτουμε στις προσφορές και μετά φαντάσου πόσα φόρουμ υπάρχουν σαν το δικό μας . Είναι λογικό όταν δίνεις το φθηνότερο 8πυρηνο της αγοράς παγκοσμίως να έχεις και διαστήματα που δεν μπορείς να καλύψεις τη ζήτηση. Όπως και να έχει πάντα και παντού paypal για να είστε 100% καλυμμένοι, αν δεν... τότε refund. Μην ξεφεύγετε πάλι από το θέμα! Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την αξιοπιστία των καταστημάτων. Έχεις δίκιο, συγνώμη Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts