panos666 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Παιδια για να εξαργυρωσουμε τα κουπονια με τουσ πόντους στο aliexpress μου βγαζει να δοκιμασω μετα τις 00.00 am pst ξερει καποιος που το εχει κανει την ωρα ελλαδος ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 παιδια οποιος μπορει να δωσει μια βοηθεια γιατι δεν γνωριζω...δεν εχω ασχοληθει ξανα με αγορα απο κινα..μπηκα χθες στο gearbest και μολις ανοιξε η σελιδα εμφανιστηκε ενα μηνυμα στην οθονη πως αν συμπληρωσω το mail μου και κανω subscribe θα κερδισω ενα κουπονι 50$..οντως εβαλα το mail μου και μετα απο 4-5 ωρες μου εστειλε email το gearbest πως ευχαριστουμε κλπ και πως κερδισα ενα κουπονι 50$ για αγορες ανω των 50$..δεν μου αναφερει ομως ποιος ειναι ο κωδικος του κουπονιου για να το συμπληρωσω στην αγορα..ξερετε που μπορω να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 παιδια οποιος μπορει να δωσει μια βοηθεια γιατι δεν γνωριζω...δεν εχω ασχοληθει ξανα με αγορα απο κινα..μπηκα χθες στο gearbest και μολις ανοιξε η σελιδα εμφανιστηκε ενα μηνυμα στην οθονη πως αν συμπληρωσω το mail μου και κανω subscribe θα κερδισω ενα κουπονι 50$..οντως εβαλα το mail μου και μετα απο 4-5 ωρες μου εστειλε email το gearbest πως ευχαριστουμε κλπ και πως κερδισα ενα κουπονι 50$ για αγορες ανω των 50$..δεν μου αναφερει ομως ποιος ειναι ο κωδικος του κουπονιου για να το συμπληρωσω στην αγορα..ξερετε που μπορω να το βρω? 50$ λίγο δύσκολο...:) Λογικά τα 10x5$ κουπόνια θα σου έχουν δώσει. Πήγαινε My Account>My Coupons. Αλλά μην τρελένεσαι, το πιθανότερο είναι να μην δουλέουν καν, ή να δουλευουν με ελάχιστα προιόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 50$ λίγο δύσκολο...:) Λογικά τα 10x5$ κουπόνια θα σου έχουν δώσει. Πήγαινε My Account>My Coupons. Αλλά μην τρελένεσαι, το πιθανότερο είναι να μην δουλέουν καν, ή να δουλευουν με ελάχιστα προιόντα. Ετσι ειναι. Και να συμπληρωσω, θα σου γραφει, οτι τα κουπονοα δεν δουλευουν οταν το προς αγορα αντικειμενο ειναι σε εκπτωση! Χαχαχα, ολα σε ... εκπτωση ειναι! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Το Homtom HT3 Pro , σε προπώληση απο το Everbuying στα $69,99 . 10 τεμ. κάθε μέρα και δώρο Tempered Glass Film & Leather Case . Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εκπτωτικά κουπόνια - Προσφορές για αγορές από Κίνα είναι ο τίτλος του topic. Τα off topic διαγράφονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 bluboo picasso στα 49.99 με κουπόνι 20$PICASSO τώρα στο geekbuying Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Αυτό το έβαλες και χωρίς να έχεις κρατηση με το email σου τις προηγούμενες μέρες; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι, δεν έχει να κάνει. για 100 κομμάτια Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλή φαση που περίμενα 6 μέρες με τη σελίδα ανοιχτη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 bluboo picasso στα 49.99 με κουπόνι 20$PICASSO τώρα στο geekbuying Εμένα δεν μου το δίνει. όταν πατάω στο onsale now μου βγάζει παράθυρο που λέει VIP application has been closed! please check your email adress. Αλλά δεν έρχεται κάποιο email ούτε προχωράει στην αγορά. Κάποια βοήθεια;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Εμένα δεν μου το δίνει. όταν πατάω στο onsale now μου βγάζει παράθυρο που λέει VIP application has been closed! please check your email adress. Αλλά δεν έρχεται κάποιο email ούτε προχωράει στην αγορά. Κάποια βοήθεια;; Ευχαριστώ εμένα μου γράφει αυτό This coupon code has ultimately reached the limitation usage times. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Επίσης : limitation usage times. Μάλλον φάγαμε άκυρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Τελειώσανε τότε, 100 κομμάτια ήταν αυτα.. Τόσα για να προλάβεις, αλλά όχι αν δεν το πάρεις χαμπάρι στην ωρα του Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Προσφορές στα OUKITEL από το DealsMachine: http://www.dealsmachine.com/m-promotion-active-425.htm Επίσης, από το ίδιο σάιτ σε περιορισμένα κομμάτια καθημερινά στις 11πμ, δίνονται τα HomTom HT3 Pro και Bluboo Picasso: http://www.dealsmachine.com/m-promotion-active-424.htm http://www.dealsmachine.com/m-promotion-active-423.htm Υ.Γ. Πριν 3 εβδομάδες, είχα πάρει από αυτό το σάιτ ένα BlackView BV2000s με $40 και δουλεύει κανονικά! Απλά μου έστειλαν με Βέλγικο ταχυδρομείο που είναι χαζομάρα! Να τους κράξετε στα σχόλια της παραγγελίας να ΜΗ σας στείλουν με αυτό (αν πληρώσετε για tracking number), γιατί το δέμα στην Ελλάδα μπορεί να χαθεί ή ν' αργήσει πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Προσφορές στα OUKITEL από το DealsMachine: http://www.dealsmachine.com/m-promotion-active-425.htm Επίσης, από το ίδιο σάιτ σε περιορισμένα κομμάτια καθημερινά στις 11πμ, δίνονται τα HomTom HT3 Pro και Bluboo Picasso: http://www.dealsmachine.com/m-promotion-active-424.htm http://www.dealsmachine.com/m-promotion-active-423.htm Υ.Γ. Πριν 3 εβδομάδες, είχα πάρει από αυτό το σάιτ ένα BlackView BV2000s με $40 και δουλεύει κανονικά! Απλά μου έστειλαν με Βέλγικο ταχυδρομείο που είναι χαζομάρα! Να τους κράξετε στα σχόλια της παραγγελίας να ΜΗ σας στείλουν με αυτό (αν πληρώσετε για tracking number), γιατί το δέμα στην Ελλάδα μπορεί να χαθεί ή ν' αργήσει πολύ... Μουφα η δουλειά...δε το δινει το κουπονι γιατι και καλά οταν πας στο καλαθι δειχνει κανονικη τιμη τα $84.99 αλλα το εχει σβησμενο και στο δεινει $79.99 με αποτελεσμα να μη δεχεται το κουπονι που δινουν σε συνδιασμό με την αλλη προσφορα....Ενω στην αρχικη σελιδα (πριν το καλαθι) το λεει 144.....ουφ βαριεμαι να εξηγω, δεν παλεύονται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μουφα η δουλειά...δε το δινει το κουπονι γιατι και καλά οταν πας στο καλαθι δειχνει κανονικη τιμη τα $84.99 αλλα το εχει σβησμενο και στο δεινει $79.99 με αποτελεσμα να μη δεχεται το κουπονι που δινουν σε συνδιασμό με την αλλη προσφορα....Ενω στην αρχικη σελιδα (πριν το καλαθι) το λεει 144.....ουφ βαριεμαι να εξηγω, δεν παλεύονται.... Οι περισσότερες προσφορές δίνονται συγκεκριμένη ώρα, στις 11 πμ Ελλάδας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Με 5 και 10 κοματια που δινει την ημερα, πιο ευκολα θα πιασω τον ... θειο!:lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Με 5 και 10 κοματια που δινει την ημερα, πιο ευκολα θα πιασω τον ... θειο!:lol: Μόλις τσίμπησα ενα BLuboo Picasso στα $49,99 απο Dealsmachine. :) Edited March 25, 2016 by metalergr Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Κι εγώ ένα Homtom HT3 Pro στα $ 68,50 από Everbuying, με δώρο flip case και tempered glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μόλις τσίμπησα ενα BLuboo Picasso στα $49,99 απο Dealsmachine. :) Το κουπόνι πιάνει μόνο στο sapphire blue χρώμα, καλή προσφορά, αλλά το "available 20-4-2016" μου φαίνεται λίγο μακρινό. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 VK WORLD F1 39.99$ EVERBUYING τωρα πηρα 1 για δωρο.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 VK WORLD F1 39.99$ EVERBUYING τωρα πηρα 1 για δωρο.... Στο τσακ δεν προλαβα.......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 VK WORLD F1 39.99$ EVERBUYING τωρα πηρα 1 για δωρο.... 39.99$ πως που ? Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 το γραφει, στο everbuying. απο 49.99 στα 39.99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts