adversus Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 για οσους δε γνωριζουν σημερα δουλευει μολις εκανα ανανεωση χρονου μεσω paypal χωρις να εχω χρηματα μεσα αρα τραβηξε απ τη προπληρωμενη οποτε ξανα στον αγωνα να ζωντανεψει το θρεντ :) Εγώ προσπάθησα σήμερα με account που δεν έχει balance κάτι μικρής αξίας και δεν έγινε,αντίθετα με το προσωπικό μου που έχω έγινε κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Εγώ προσπάθησα σήμερα με account που δεν έχει balance κάτι μικρής αξίας και δεν έγινε,αντίθετα με το προσωπικό μου που έχω έγινε κανονικά δηλαδη αν παω να παραγγειλω ενα κινητο σημερα με paypal που εχω στην προπληρωμενη χρηματα αρα δεν μπορω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 δηλαδη αν παω να παραγγειλω ενα κινητο σημερα με paypal που εχω στην προπληρωμενη χρηματα αρα δεν μπορω?? Με pre-paid δεν έχω ιδέα,αλλά το paypal δεν έχει ανακοινώσει άρση της παύσης λειτουργίας του για αγορές απ'την Ελλάδα προς το εξωτερικό. Προσωπικά όταν δοκιμάζω από paypal account φίλου που δεν έχει balance,βγάζει αυτό http://i57.tinypic.com/10qgbpv.png Μέσω κάρτας απευθείας χωρίς paypal άκουσα σήμερα ότι γίνεται,αλλά δεν το χω δοκιμάσει. Αλλά βγαίνουμε αρκετά off-topic. Εδώ θα το πούνε σίγουρα όταν θα ξανα ανοίξουν οι αγορές. :D Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Με pre-paid δεν έχω ιδέα,αλλά το paypal δεν έχει ανακοινώσει άρση της παύσης λειτουργίας του για αγορές απ'την Ελλάδα προς το εξωτερικό. Προσωπικά όταν δοκιμάζω από paypal account φίλου που δεν έχει balance,βγάζει αυτό http://i57.tinypic.com/10qgbpv.png Μέσω κάρτας απευθείας χωρίς paypal άκουσα σήμερα ότι γίνεται,αλλά δεν το χω δοκιμάσει. Αλλά βγαίνουμε αρκετά off-topic. Εδώ θα το πούνε σίγουρα όταν θα ξανα ανοίξουν οι αγορές. :D Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις έκανα εγώ αγορά με PayPal 5 ευρα στην wind... απο Κίνα βγάζει card not confirmed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Elephone P8000 - 169.99 $ http://www.geekbuying.com/item/Elephone-P8000-5-5-inch-FHD-4G-LTE-Android-5-1-3GB-16GB-Smartphone-64bit-MTK6753-Octa-Core-13-0MP-Touch-ID-4160mAh--Black-346597.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. July 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Elephone P8000 - 169.99 $ http://www.geekbuying.com/item/Elephone-P8000-5-5-inch-FHD-4G-LTE-Android-5-1-3GB-16GB-Smartphone-64bit-MTK6753-Octa-Core-13-0MP-Touch-ID-4160mAh--Black-346597.html εδω και πολυ καιρο.το θεμα ειναι πως να το παρουμε:( Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 εδω και πολυ καιρο.το θεμα ειναι πως να το παρουμε:( Δεν θα το πάρουμε :rolleyes: Απλά κοιτάμε. Όπως λέμε βλέπεις αλλά δεν αγγίζεις :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδια μηπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε αγορα από το to2c με τον τρόπο της κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που δίνει το to2c στην σελίδα τους στην HSBC; Μπορούμε δηλαδή να πάμε σε ελληνική τραπεζα και να βαλουμε τα χρήματα στο λαγαριασμό τους και έτσι να μας αποστείλουν; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδια μηπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε αγορα από το to2c με τον τρόπο της κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που δίνει το to2c στην σελίδα τους στην HSBC; Μπορούμε δηλαδή να πάμε σε ελληνική τραπεζα και να βαλουμε τα χρήματα στο λαγαριασμό τους και έτσι να μας αποστείλουν; Ευχαριστώ. Θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Το cc επιτρέπει μετακινήσεις χρημάτων προς μαγαζιά που έχουν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Και η HSBC είναι στην Ελλάδα. Υποθέτω μία ερώτηση αύριο στην τράπεζα θα το επιβεβαιώσει, εκτός εάν το έχει ήδη κάνει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Το cc επιτρέπει μετακινήσεις χρημάτων προς μαγαζιά που έχουν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Και η HSBC είναι στην Ελλάδα. Υποθέτω μία ερώτηση αύριο στην τράπεζα θα το επιβεβαιώσει, εκτός εάν το έχει ήδη κάνει κάποιος. Όντως αν ξέρει-μάθει κάποιος ας μας πει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Να ξερετε παντως πως μπορειται να παραγγειλετε οτι θελετε απο banggood εχω κανει ηδη 2 παραγγελιες απο εκει με prepaid Πειραιως...:) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Παιδια μηπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε αγορα από το to2c με τον τρόπο της κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που δίνει το to2c στην σελίδα τους στην HSBC; Μπορούμε δηλαδή να πάμε σε ελληνική τραπεζα και να βαλουμε τα χρήματα στο λαγαριασμό τους και έτσι να μας αποστείλουν; Ευχαριστώ. ο λογαριασμος εχει ανοιχθει σευποκαταστημα του hong kong(βλεπε swift code).αρα θελεις να μεταφερεις χρηματα σε λογαριασμο στο εξωτερικο.οποτε ξεχνα το ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ξερετε παντως πως μπορειται να παραγγειλετε οτι θελετε απο banggood εχω κανει ηδη 2 παραγγελιες απο εκει με prepaid Πειραιως...:) και focalprice επισης.πανακριβα ομως και τα δυο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 ο λογαριασμος εχει ανοιχθει σευποκαταστημα του hong kong(βλεπε swift code).αρα θελεις να μεταφερεις χρηματα σε λογαριασμο στο εξωτερικο.οποτε ξεχνα το] Ναι, αλλά σε τράπεζα που έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα. Αυτό δεν λέει η υπουργική οδηγία!? ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] και focalprice επισης.πανακριβα ομως και τα δυο Πως!? Απευθείας ή μέσω paypal!? Γέμισμα γίνεται στην prepaid της πειραιώς!? Δεν την πιάνει το cc!? Ρωτάω γιατί αυτήν εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Doctor απευθειας την καρτα εννοειται. Δεν ειναι θεμα καρτας αλλα μαγαζιου, αγορες απο banggood περνανε..... Τωρα γιατι? Ποιος ξερει..... Οσο για φορτωμα της prepaid παιζει κανονικα και μεσω i banking και μεσα στην τραπεζα. Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ Αγορά πριν από λιγο με visa στο bangood Το καπελάκι του στις τιμες το εχει Αλλα οκ Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Επιβεβαιώνω και εγώ Αγορά πριν από λιγο με visa στο bangood Το καπελάκι του στις τιμες το εχει Αλλα οκ Άλλο καπελάκι και άλλο σομπρέρο από Ελλάδα...... Αφού έστω και έτσι μπορούμε να αγοράσουμε πάλι καλά. :) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Άλλο καπελάκι και άλλο σομπρέρο από Ελλάδα...... Αφού έστω και έτσι μπορούμε να αγοράσουμε πάλι καλά. :) +1. Πάλι καλά που έστω κάποια μικροπράγματα μπορούμε να τα αγοράσουμε, ειδικά αυτά που δεν τα βρίσκεις ελλαδα. Έχει και anniversary sales αυτή την περίοδο οποτε όλο και κάποια καλή προσφορά θα κάτσει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klearchos123 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 κανενα κουπονι για elephone 7000 υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Σε αυτά που λέτε bangood κτλ μπορώ να φορτώσω την κάρτα μου και να αγοράσω ή εάν είχα απο πριν χρηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 αντε και πηραμε χωρις paypal απο εγγυηση τι γινεται ρισκαρουμε η υπαρχει κατι που μας καλυπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 ο λογαριασμος εχει ανοιχθει σευποκαταστημα του hong kong(βλεπε swift code).αρα θελεις να μεταφερεις χρηματα σε λογαριασμο στο εξωτερικο.οποτε ξεχνα το Πήγα στην HSBC για να το τσεκάρω. Δυστυχώς δεν μπορούμε να στείλουμε χρήματα, παρότι είναι ίδια η τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. August 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Πήγα στην HSBC για να το τσεκάρω. Δυστυχώς δεν μπορούμε να στείλουμε χρήματα, παρότι είναι ίδια η τράπεζα. Το περίμενα. Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 τζιφος δηλαδη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Να ξερετε παντως πως μπορειται να παραγγειλετε οτι θελετε απο banggood εχω κανει ηδη 2 παραγγελιες απο εκει με prepaid Πειραιως...:) πως ρε φιλε? εμενα την επιλογη να πληρωσω απευθειας με visa δεν την εχει καν, μονο με paypal και webmoney..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Bandgood τηλέφωνα από ένα σεντ σε λίγο http://www.banggood.com/DOOGEE-VALENCIA-2-Y100-Pro-5-inch-4G-LTE-MTK6735-Quad-core-Smartphone-p-990990.html http://www.banggood.com/9thAnniversary2?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=All&utm_campaign=crn-register-9nnv&gclid=CJSek6mFoscCFdQZtAod0_0GGQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts