Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

για οσους δε γνωριζουν σημερα δουλευει

μολις εκανα ανανεωση χρονου μεσω paypal

χωρις να εχω χρηματα μεσα αρα τραβηξε απ τη προπληρωμενη

οποτε ξανα στον αγωνα να ζωντανεψει το θρεντ :)

Εγώ προσπάθησα σήμερα με account που δεν έχει balance κάτι μικρής αξίας και δεν έγινε,αντίθετα με το προσωπικό μου που έχω έγινε κανονικά

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ προσπάθησα σήμερα με account που δεν έχει balance κάτι μικρής αξίας και δεν έγινε,αντίθετα με το προσωπικό μου που έχω έγινε κανονικά
δηλαδη αν παω να παραγγειλω ενα κινητο σημερα με paypal που εχω στην προπληρωμενη χρηματα αρα δεν μπορω??

δηλαδη αν παω να παραγγειλω ενα κινητο σημερα με paypal που εχω στην προπληρωμενη χρηματα αρα δεν μπορω??

Με pre-paid δεν έχω ιδέα,αλλά το paypal δεν έχει ανακοινώσει άρση της παύσης λειτουργίας του για αγορές απ'την Ελλάδα προς το εξωτερικό.

Προσωπικά όταν δοκιμάζω από paypal account φίλου που δεν έχει balance,βγάζει αυτό

http://i57.tinypic.com/10qgbpv.png

Μέσω κάρτας απευθείας χωρίς paypal άκουσα σήμερα ότι γίνεται,αλλά δεν το χω δοκιμάσει.

Αλλά βγαίνουμε αρκετά off-topic.

Εδώ θα το πούνε σίγουρα όταν θα ξανα ανοίξουν οι αγορές. :D

Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις

Με pre-paid δεν έχω ιδέα,αλλά το paypal δεν έχει ανακοινώσει άρση της παύσης λειτουργίας του για αγορές απ'την Ελλάδα προς το εξωτερικό.

Προσωπικά όταν δοκιμάζω από paypal account φίλου που δεν έχει balance,βγάζει αυτό

http://i57.tinypic.com/10qgbpv.png

Μέσω κάρτας απευθείας χωρίς paypal άκουσα σήμερα ότι γίνεται,αλλά δεν το χω δοκιμάσει.

Αλλά βγαίνουμε αρκετά off-topic.

Εδώ θα το πούνε σίγουρα όταν θα ξανα ανοίξουν οι αγορές. :D

Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις

έκανα εγώ αγορά με PayPal 5 ευρα στην wind... απο Κίνα βγάζει card not confirmed

εδω και πολυ καιρο.το θεμα ειναι πως να το παρουμε:(

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εδω και πολυ καιρο.το θεμα ειναι πως να το παρουμε:(

Δεν θα το πάρουμε :rolleyes: Απλά κοιτάμε. Όπως λέμε βλέπεις αλλά δεν αγγίζεις :lol:

• 3 weeks later...

Παιδια μηπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε αγορα από το to2c με τον τρόπο της κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που δίνει το to2c στην σελίδα τους στην HSBC; Μπορούμε δηλαδή να πάμε σε ελληνική τραπεζα και να βαλουμε τα χρήματα στο λαγαριασμό τους και έτσι να μας αποστείλουν;

Ευχαριστώ.

Παιδια μηπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε αγορα από το to2c με τον τρόπο της κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό που δίνει το to2c στην σελίδα τους στην HSBC; Μπορούμε δηλαδή να πάμε σε ελληνική τραπεζα και να βαλουμε τα χρήματα στο λαγαριασμό τους και έτσι να μας αποστείλουν;

Ευχαριστώ.

Θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Το cc επιτρέπει μετακινήσεις χρημάτων προς μαγαζιά που έχουν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Και η HSBC είναι στην Ελλάδα. Υποθέτω μία ερώτηση αύριο στην τράπεζα θα το επιβεβαιώσει, εκτός εάν το έχει ήδη κάνει κάποιος.

Θεωρητικά θα μπορούσε να γίνει. Το cc επιτρέπει μετακινήσεις χρημάτων προς μαγαζιά που έχουν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Και η HSBC είναι στην Ελλάδα. Υποθέτω μία ερώτηση αύριο στην τράπεζα θα το επιβεβαιώσει, εκτός εάν το έχει ήδη κάνει κάποιος.

Όντως αν ξέρει-μάθει κάποιος ας μας πει:)

Να ξερετε παντως πως μπορειται να παραγγειλετε οτι θελετε απο banggood εχω κανει ηδη 2 παραγγελιες απο εκει με prepaid Πειραιως...:)
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Ευχαριστώ.

ο λογαριασμος εχει ανοιχθει σευποκαταστημα του hong kong(βλεπε swift code).αρα θελεις να μεταφερεις χρηματα σε λογαριασμο στο εξωτερικο.οποτε ξεχνα το

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ξερετε παντως πως μπορειται να παραγγειλετε οτι θελετε απο banggood εχω κανει ηδη 2 παραγγελιες απο εκει με prepaid Πειραιως...:)

και focalprice επισης.πανακριβα ομως και τα δυο

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

ο λογαριασμος εχει ανοιχθει σευποκαταστημα του hong kong(βλεπε swift code).αρα θελεις να μεταφερεις χρηματα σε λογαριασμο στο εξωτερικο.οποτε ξεχνα το]

Ναι, αλλά σε τράπεζα που έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα. Αυτό δεν λέει η υπουργική οδηγία!?

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

και focalprice επισης.πανακριβα ομως και τα δυο

Πως!? Απευθείας ή μέσω paypal!? Γέμισμα γίνεται στην prepaid της πειραιώς!? Δεν την πιάνει το cc!? Ρωτάω γιατί αυτήν εχω!

Doctor απευθειας την καρτα εννοειται.

Δεν ειναι θεμα καρτας αλλα μαγαζιου, αγορες απο banggood περνανε.....

Τωρα γιατι? Ποιος ξερει.....

Οσο για φορτωμα της prepaid παιζει κανονικα και μεσω i banking και μεσα στην τραπεζα.

Επιβεβαιώνω και εγώ

Αγορά πριν από λιγο με visa στο bangood

Το καπελάκι του στις τιμες το εχει

Αλλα οκ

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Επιβεβαιώνω και εγώ

Αγορά πριν από λιγο με visa στο bangood

Το καπελάκι του στις τιμες το εχει

Αλλα οκ

Άλλο καπελάκι και άλλο σομπρέρο από Ελλάδα......

Αφού έστω και έτσι μπορούμε να αγοράσουμε πάλι καλά. :)

Άλλο καπελάκι και άλλο σομπρέρο από Ελλάδα......

Αφού έστω και έτσι μπορούμε να αγοράσουμε πάλι καλά. :)

+1. Πάλι καλά που έστω κάποια μικροπράγματα μπορούμε να τα αγοράσουμε, ειδικά αυτά που δεν τα βρίσκεις ελλαδα. Έχει και anniversary sales αυτή την περίοδο οποτε όλο και κάποια καλή προσφορά θα κάτσει.

The day is my enemy, the night my friend

Σε αυτά που λέτε bangood κτλ μπορώ να φορτώσω την κάρτα μου και να αγοράσω ή εάν είχα απο πριν χρηματα;

αντε και πηραμε χωρις paypal απο εγγυηση τι γινεται

ρισκαρουμε η υπαρχει κατι που μας καλυπτει

ο λογαριασμος εχει ανοιχθει σευποκαταστημα του hong kong(βλεπε swift code).αρα θελεις να μεταφερεις χρηματα σε λογαριασμο στο εξωτερικο.οποτε ξεχνα το

Πήγα στην HSBC για να το τσεκάρω. Δυστυχώς δεν μπορούμε να στείλουμε χρήματα, παρότι είναι ίδια η τράπεζα.

Πήγα στην HSBC για να το τσεκάρω. Δυστυχώς δεν μπορούμε να στείλουμε χρήματα, παρότι είναι ίδια η τράπεζα.

Το περίμενα. Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

πως ρε φιλε? εμενα την επιλογη να πληρωσω απευθειας με visa δεν την εχει καν, μονο με paypal και webmoney.....

With great power, comes great responsibility...