Jump to content

Smartphone μέχρι 200 ευρώ...χαμένος στις πολλές επιλογές!

efkola
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Γράφω για λογαριασμό φίλης που αναζητά smartphone μέχρι 200 ευρώ και μου ζήτησε να τη βοηθήσω ώστε να πάρει ένα ποιοτικό κινητό.

Εκείνη το μόνο που μου ζήτησε είναι 1.να έχει αξιοπρεπή μπροστινή camera για να μπαίνει skype και 2.να μην κολλάει στο viber διότι το τωρινό της είναι παλιό και την παιδεύει.Αφού όμως πρόκειται να δώσει τα χρήματα,θα ήθελα να βρω κάτι καλό που θα το κρατήσει απροβλημάτιστα τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς να την απασχολούν τέτοια θέματα.Έχω χαθεί όμως...πολλές επιλογές σε μοντέλα του 2013 και 2014:

Nokia Lumia 1320

Samsung Galaxy S4 Mini

Nokia Lumia 925

LG G2 Mini

LG L9

Sony Xperia M2 LTE

Samsung Galaxy S2 Plus

Samsung Galaxy S3 Neo

Ως προς τα specs,έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά τα περισσότερα.Και οι κριτικές στο skroutz είναι καλές ως επί το πλείστον αλλά με ενδιαφέρει και η εμπειρία χρηστών που τα έχουν.Να επισημάνω ότι το Moto G δεν της αρέσει.

Ποια 2-3 θα διαλέγατε ως κορυφαία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα!

Γράφω για λογαριασμό φίλης που αναζητά smartphone μέχρι 200 ευρώ και μου ζήτησε να τη βοηθήσω ώστε να πάρει ένα ποιοτικό κινητό.

Εκείνη το μόνο που μου ζήτησε είναι 1.να έχει αξιοπρεπή μπροστινή camera για να μπαίνει skype και 2.να μην κολλάει στο viber διότι το τωρινό της είναι παλιό και την παιδεύει.Αφού όμως πρόκειται να δώσει τα χρήματα,θα ήθελα να βρω κάτι καλό που θα το κρατήσει απροβλημάτιστα τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς να την απασχολούν τέτοια θέματα.Έχω χαθεί όμως...πολλές επιλογές σε μοντέλα του 2013 και 2014:

Nokia Lumia 1320

Samsung Galaxy S4 Mini

Nokia Lumia 925

LG G2 Mini

LG L9

Sony Xperia M2 LTE

Samsung Galaxy S2 Plus

Samsung Galaxy S3 Neo

Ως προς τα specs,έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά τα περισσότερα.Και οι κριτικές στο skroutz είναι καλές ως επί το πλείστον αλλά με ενδιαφέρει και η εμπειρία χρηστών που τα έχουν.Να επισημάνω ότι το Moto G δεν της αρέσει.

Ποια 2-3 θα διαλέγατε ως κορυφαία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καταρχην τη μεγεθος οθονη θελει,τι λειτουργικο....???Οι διαφορες ειναι μεγαλες σε αυτα που εχεις βαλει.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ζήτησα αυτή τη διευκρίνιση και μου είπε κοντά στις 5'' και με λειτουργικό android :)

απο Ελλάδα μόνο g2 mini και moto g 2014 σε αυτα τα λεφτα .......... τώρα αν μπορεί απο κίνα επιλογές ειναι πολλες και καλες

Χμ,δε νομίζω να ψήνονται για κινέζικο!

Τόσο απόλυτος για τις εν Ελλάδι επιλογές ε;Και χαζεύοντας τα specs,είχα την αίσθηση ότι είναι δυνατές συσκευές...

Χμ,δε νομίζω να ψήνονται για κινέζικο!

Τόσο απόλυτος για τις εν Ελλάδι επιλογές ε;Και χαζεύοντας τα specs,είχα την αίσθηση ότι είναι δυνατές συσκευές...

samsung και sony low end είναι αυτοκτονία (lag του κερατά και και αρκετά bugs). lg εχει ολο και ολο 2 προτάσεις καλούτσικες σε αυτά τα λεφτά (g2 mini) και l90, lenovo (motorolla) εχει το moto g 2014

δλδ έχουμε και λέμε

LG L90 150 ευρω

LG G2 mini 150 ευρω

Motorolla moto g 2014 195 ευρω

Lenovo S660 195 ευρω

Huawei Ascend G700 200 ευρώ (αρκετά καλή συσκευή δοκιμασμένη)

καπου εδω τελειώνουν η επιλογές μας απο την Ελλάδα

Ζήτησα αυτή τη διευκρίνιση και μου είπε κοντά στις 5'' και με λειτουργικό android :)

Ωραια ασ δει και το ZTE Blade Vec 4G,εαν παει για 5αρι,το ειχα καποιες μερες,για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο.

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68277&selectedCategoryId=93

http://www.gsmarena.com/zte_blade_vec_4g-6645.php

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλησπερα και εγω στην ιδια κατηγορια ψαχνω κινητο.. το S3 Neo που ειδα τωρα στα 180 τι ακριβως ειναι εχει καποιος αποψη?

οχι samsung σε αυτά τα χρήματα samsung η σκας για ναυαρχίδες η δεν σκας καθόλου λεφτά :)

LG g 2 mini που έχει καλή κάμερα για κοπέλα, και όμορφο design. Αν κοιτάξει Κίνα όμως....

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Το moto g2 νομιζω θα την καλύψει όσο κανένα αλλο σε αυτα τα χρήματα. Η μπροστινή του κάμερα ειναι 2 megapixel. Δεν κολλαει πουθενά. Κάτι samsung και lg χρόνου και διετίας ειναι για κλάματα. Θα πάρει android L παρά πολυ σύντομα :cool:
Χάρης

οχι samsung σε αυτά τα χρήματα samsung η σκας για ναυαρχίδες η δεν σκας καθόλου λεφτά :)

Αν και γενικότερα έχεις δίκιο για τις low end συσκευές της Samsung να σε ενημερώσω οτι το S3 Neo είναι από τις πιο καλές συσκευές της Samsung στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το S3 neo ειναι πολυ καλο και επειδη το εχω δοκιμασει...ειναι ενα φτηνο σχετικα και γερο τηλεφωνο...s4 mini αμα θελετε μικρο αναλογο με το s3

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

το s3 neo, ειναι αριστη επιλογη για κατω απο 200 ευρω, αψογη καμερα, καλη μπαταρια, αμολεντ, sd, 1,5 γιγα ραμ.
All it takes is a swipe...

Όλες αυτές οι επιλογές της 1ης σελίδαςείναι κοντά στην τιμή αυτού του "κινέζου"?????

Έλεος.......τι κέρδος βγάζουν ,ακόμα,στη χώρα μας????????:mad::mad::mad:

παιδες μια ερωτηση.Το Moto g ειναι ανωτερο απο το LG Optimus G E975? https://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html?from=mail_notification

το βρισκεις με 198 ευρο.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα και πάλι!

Για λογαριασμό φίλης γράφω η οποία ψάχνει κινητό από Ελλάδα κοντά στα 170 ευρώ,με απαιτήσεις για χαλαρό multitasking,πολύ viber,καλούτσικη μπαταρία,καλές φωτο και δε θα ήταν άσχημα αν έβρισκε κάποιο dual sim...απλά πράγματα σε γενικές γραμμές.Της πρότεινα το Motorola Moto G 2nd gen dual sim και το μονόκαρτο LG G2 mini .

Υπάρχει κάποιο άλλο vfm εκτός αυτών των δύο και του S3 Neo σε αυτά τα χρήματα;

αν είναι από την Ελλάδα τότε μόνο το Lenovo moto g 2014

Lenovo moto g 2014;;Δεν το ξέρω.Αν έχεις την καλοσύνη,βάλε ένα link εκτός κι αν γράφτηκε εκ παραδρομής και εννοούσες το motorola moto g 2nd gen που είχα στο τελευταίο μου μήνυμα.

Από τη λίστα σου S4 Mini, αλλά προτείνω Moto G 2014.:)
Φιλικά Γιώργος

Lenovo moto g 2014;;Δεν το ξέρω.Αν έχεις την καλοσύνη,βάλε ένα link εκτός κι αν γράφτηκε εκ παραδρομής και εννοούσες το motorola moto g 2nd gen που είχα στο τελευταίο μου μήνυμα.

παλιότερα Motorola moto g 2014 πλέον εξαγοράστηκε

παλιότερα Motorola moto g 2014 πλέον εξαγοράστηκε

Συνεχίζει για την ώρα να λειτουργεί σαν διαφορετικό brand.

Φιλικά Γιώργος