efkola Δημοσιεύτηκε October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2014 Καλησπέρα! Γράφω για λογαριασμό φίλης που αναζητά smartphone μέχρι 200 ευρώ και μου ζήτησε να τη βοηθήσω ώστε να πάρει ένα ποιοτικό κινητό. Εκείνη το μόνο που μου ζήτησε είναι 1.να έχει αξιοπρεπή μπροστινή camera για να μπαίνει skype και 2.να μην κολλάει στο viber διότι το τωρινό της είναι παλιό και την παιδεύει.Αφού όμως πρόκειται να δώσει τα χρήματα,θα ήθελα να βρω κάτι καλό που θα το κρατήσει απροβλημάτιστα τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς να την απασχολούν τέτοια θέματα.Έχω χαθεί όμως...πολλές επιλογές σε μοντέλα του 2013 και 2014: Nokia Lumia 1320 Samsung Galaxy S4 Mini Nokia Lumia 925 LG G2 Mini LG L9 Sony Xperia M2 LTE Samsung Galaxy S2 Plus Samsung Galaxy S3 Neo Ως προς τα specs,έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά τα περισσότερα.Και οι κριτικές στο skroutz είναι καλές ως επί το πλείστον αλλά με ενδιαφέρει και η εμπειρία χρηστών που τα έχουν.Να επισημάνω ότι το Moto G δεν της αρέσει. Ποια 2-3 θα διαλέγατε ως κορυφαία; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Καλησπέρα! Γράφω για λογαριασμό φίλης που αναζητά smartphone μέχρι 200 ευρώ και μου ζήτησε να τη βοηθήσω ώστε να πάρει ένα ποιοτικό κινητό. Εκείνη το μόνο που μου ζήτησε είναι 1.να έχει αξιοπρεπή μπροστινή camera για να μπαίνει skype και 2.να μην κολλάει στο viber διότι το τωρινό της είναι παλιό και την παιδεύει.Αφού όμως πρόκειται να δώσει τα χρήματα,θα ήθελα να βρω κάτι καλό που θα το κρατήσει απροβλημάτιστα τουλάχιστον 2-3 χρόνια χωρίς να την απασχολούν τέτοια θέματα.Έχω χαθεί όμως...πολλές επιλογές σε μοντέλα του 2013 και 2014: Nokia Lumia 1320 Samsung Galaxy S4 Mini Nokia Lumia 925 LG G2 Mini LG L9 Sony Xperia M2 LTE Samsung Galaxy S2 Plus Samsung Galaxy S3 Neo Ως προς τα specs,έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά τα περισσότερα.Και οι κριτικές στο skroutz είναι καλές ως επί το πλείστον αλλά με ενδιαφέρει και η εμπειρία χρηστών που τα έχουν.Να επισημάνω ότι το Moto G δεν της αρέσει. Ποια 2-3 θα διαλέγατε ως κορυφαία; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Καταρχην τη μεγεθος οθονη θελει,τι λειτουργικο....???Οι διαφορες ειναι μεγαλες σε αυτα που εχεις βαλει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ζήτησα αυτή τη διευκρίνιση και μου είπε κοντά στις 5'' και με λειτουργικό android :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ζήτησα αυτή τη διευκρίνιση και μου είπε κοντά στις 5'' και με λειτουργικό android :) απο Ελλάδα μόνο g2 mini και moto g 2014 σε αυτα τα λεφτα .......... τώρα αν μπορεί απο κίνα επιλογές ειναι πολλες και καλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. October 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Χμ,δε νομίζω να ψήνονται για κινέζικο! Τόσο απόλυτος για τις εν Ελλάδι επιλογές ε;Και χαζεύοντας τα specs,είχα την αίσθηση ότι είναι δυνατές συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Χμ,δε νομίζω να ψήνονται για κινέζικο! Τόσο απόλυτος για τις εν Ελλάδι επιλογές ε;Και χαζεύοντας τα specs,είχα την αίσθηση ότι είναι δυνατές συσκευές... samsung και sony low end είναι αυτοκτονία (lag του κερατά και και αρκετά bugs). lg εχει ολο και ολο 2 προτάσεις καλούτσικες σε αυτά τα λεφτά (g2 mini) και l90, lenovo (motorolla) εχει το moto g 2014 δλδ έχουμε και λέμε LG L90 150 ευρω LG G2 mini 150 ευρω Motorolla moto g 2014 195 ευρω Lenovo S660 195 ευρω Huawei Ascend G700 200 ευρώ (αρκετά καλή συσκευή δοκιμασμένη) καπου εδω τελειώνουν η επιλογές μας απο την Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ζήτησα αυτή τη διευκρίνιση και μου είπε κοντά στις 5'' και με λειτουργικό android :) Ωραια ασ δει και το ZTE Blade Vec 4G,εαν παει για 5αρι,το ειχα καποιες μερες,για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=68277&selectedCategoryId=93 http://www.gsmarena.com/zte_blade_vec_4g-6645.php Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gavriil91 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 καλησπερα και εγω στην ιδια κατηγορια ψαχνω κινητο.. το S3 Neo που ειδα τωρα στα 180 τι ακριβως ειναι εχει καποιος αποψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 καλησπερα και εγω στην ιδια κατηγορια ψαχνω κινητο.. το S3 Neo που ειδα τωρα στα 180 τι ακριβως ειναι εχει καποιος αποψη? οχι samsung σε αυτά τα χρήματα samsung η σκας για ναυαρχίδες η δεν σκας καθόλου λεφτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 LG g 2 mini που έχει καλή κάμερα για κοπέλα, και όμορφο design. Αν κοιτάξει Κίνα όμως.... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Το moto g2 νομιζω θα την καλύψει όσο κανένα αλλο σε αυτα τα χρήματα. Η μπροστινή του κάμερα ειναι 2 megapixel. Δεν κολλαει πουθενά. Κάτι samsung και lg χρόνου και διετίας ειναι για κλάματα. Θα πάρει android L παρά πολυ σύντομα :cool: Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οχι samsung σε αυτά τα χρήματα samsung η σκας για ναυαρχίδες η δεν σκας καθόλου λεφτά :) Αν και γενικότερα έχεις δίκιο για τις low end συσκευές της Samsung να σε ενημερώσω οτι το S3 Neo είναι από τις πιο καλές συσκευές της Samsung στη συγκεκριμένη κατηγορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το S3 neo ειναι πολυ καλο και επειδη το εχω δοκιμασει...ειναι ενα φτηνο σχετικα και γερο τηλεφωνο...s4 mini αμα θελετε μικρο αναλογο με το s3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 το s3 neo, ειναι αριστη επιλογη για κατω απο 200 ευρω, αψογη καμερα, καλη μπαταρια, αμολεντ, sd, 1,5 γιγα ραμ. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Moto G 2014 με διαφορά. S3 Neo ως δευτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankGR Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Δεν είναι λίγο μεγάλο το Moto G για κοπέλα ρε παιδιά; Παράθεση ME45, S55, SX1, CX65 for ever! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Έχω δει πολλές κοπέλες με Νote οπότε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Όλες αυτές οι επιλογές της 1ης σελίδαςείναι κοντά στην τιμή αυτού του "κινέζου"????? Έλεος.......τι κέρδος βγάζουν ,ακόμα,στη χώρα μας????????:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 παιδες μια ερωτηση.Το Moto g ειναι ανωτερο απο το LG Optimus G E975? https://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html?from=mail_notification το βρισκεις με 198 ευρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Καλησπέρα και πάλι! Για λογαριασμό φίλης γράφω η οποία ψάχνει κινητό από Ελλάδα κοντά στα 170 ευρώ,με απαιτήσεις για χαλαρό multitasking,πολύ viber,καλούτσικη μπαταρία,καλές φωτο και δε θα ήταν άσχημα αν έβρισκε κάποιο dual sim...απλά πράγματα σε γενικές γραμμές.Της πρότεινα το Motorola Moto G 2nd gen dual sim και το μονόκαρτο LG G2 mini . Υπάρχει κάποιο άλλο vfm εκτός αυτών των δύο και του S3 Neo σε αυτά τα χρήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αν είναι από την Ελλάδα τότε μόνο το Lenovo moto g 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. November 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 αν είναι από την Ελλάδα τότε μόνο το Lenovo moto g 2014 Lenovo moto g 2014;;Δεν το ξέρω.Αν έχεις την καλοσύνη,βάλε ένα link εκτός κι αν γράφτηκε εκ παραδρομής και εννοούσες το motorola moto g 2nd gen που είχα στο τελευταίο μου μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Από τη λίστα σου S4 Mini, αλλά προτείνω Moto G 2014.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Lenovo moto g 2014;;Δεν το ξέρω.Αν έχεις την καλοσύνη,βάλε ένα link εκτός κι αν γράφτηκε εκ παραδρομής και εννοούσες το motorola moto g 2nd gen που είχα στο τελευταίο μου μήνυμα. παλιότερα Motorola moto g 2014 πλέον εξαγοράστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 παλιότερα Motorola moto g 2014 πλέον εξαγοράστηκε Συνεχίζει για την ώρα να λειτουργεί σαν διαφορετικό brand. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts