Jump to content

Cubot S168

venividivici
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω αύριο να το εχω θα ανεβάσω unboxing video και review αφού το δουλέψω λίγο. Όποιος δεν μπορεί να περιμένει μπορεί να παραγγείλει με το κουπόνι S168KC με αυτό παίρνετε default δώρο δωρεάν θήκη και screen protector στο gearbest και βγαίνει $79.98 :w00t:

Βασικα ποτε σου το στειλαν απο περιεργεια να δω αν κοντευει το δικο μου.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• Απαντήσεις 762
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι Κινέζοι του GearBest χάσανε τη μπάλα μου φαίνεται με το κουπόνι και δεν προλάβαιναν να στέλνουν , σίγουρα τους τελειώσαν κάποια στιγμή και τα κομμάτια και για να μην χάσουν τις παραγγελίες άρχισαν τις κινεζιές :P

Το πιο κουλό που διάβασα σαν δικαιολογία ήταν

Sorry for the delay. Due to we didn't mark it to be a lower price, so we reback it and ship again. I promise you will get the tracking number tomorrow.

Have a nice day!

15/10 παραγγελία για τον φίλο Psycho13 και ουσιαστικά παραλαβή 11/11 ΄δηλαδή σύνολο 27 ημέρες δεν είναι και άσχημα

LeEco Le max 2 [x820]

Ελπίζω αύριο να το εχω θα ανεβάσω unboxing video και review αφού το δουλέψω λίγο. Όποιος δεν μπορεί να περιμένει μπορεί να παραγγείλει με το κουπόνι S168KC με αυτό παίρνετε default δώρο δωρεάν θήκη και screen protector στο gearbest και βγαίνει $79.98 :w00t:

ποια θηκη δινουν δωρο? εχεις κανενα λινκ να δουμε ειναι τυπου σιλικονης που προστατευη την πλατη του κινητου?

Βασικα ποτε σου το στειλαν απο περιεργεια να δω αν κοντευει το δικο μου.

2014-11-08 08:29

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

2014-10-28 20:42

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

2014-11-08 10:29

The item has been processed in the country of destination

2014-10-29 10:45

The item is on transport to the country of destination

2014-10-28 20:42

The item is at the PostNL sorting center

2014-10-23 07:14

The item is pre-advised

ποια θηκη δινουν δωρο? εχεις κανενα λινκ να δουμε ειναι τυπου σιλικονης που προστατευη την πλατη του κινητου?

λινκ δεν εχω σιλικόνης είναι υπομονή και λογικά αύριο θα στη δείξω

Mi Note 3

Απο gearbest το πηρες? Εκανε αρκετες μερες δηλαδη εμεις που θα το παραγγειλουμε μεσα στην εβδομαδα θα ερθει με τον καινουργιο χρονο λογικα:lol:

ρε παλικάρια λιγότερο από μήνα έκανε να έρθει, που τις είδατε τις αρκετές μέρες;

Οι Κινέζοι του GearBest χάσανε τη μπάλα μου φαίνεται με το κουπόνι και δεν προλάβαιναν να στέλνουν , σίγουρα τους τελειώσαν κάποια στιγμή και τα κομμάτια και για να μην χάσουν τις παραγγελίες άρχισαν τις κινεζιές :P

Το πιο κουλό που διάβασα σαν δικαιολογία ήταν

15/10 παραγγελία για τον φίλο Psycho13 και ουσιαστικά παραλαβή 11/11 ΄δηλαδή σύνολο 27 ημέρες δεν είναι και άσχημα

Αυτο δεν λεει τιποτα.Παιζει ρολο ποτε πηρες tracking,ποτε εφυγε απο Κινα κτλ.Εγω εκανα παραγγελια 14/10 και ακομα δεν εχει φτασει στην Ελλαδα.Ο Κινεζος μου ειχε υποσχεθει οτι η παραγγελια μου θα ηταν απο τις πρωτες που θα φυγουν.Οποτε εχω να πω οτι δεν ξερουν τι τους γινεται.Εκτος και αν με ειδοποιησει ο ταχυδρομος οτι εχω δεμα.Μου εχει συμβει με το ταμπλετ,το πρωι το παρελαβα και την αλλη μερα ειδοποιηθηκε το συστημα.

Εδω ειναι το τοπικ για το Cubot S168 καi οχι τοπικ για συγκριση με το Τ6s.Να ξανα γυρισεις στο τοπικ του Τ6S.Σε βλεπω πολυ παθιασμενο με το THL,μετοχες εχεις?

Ετσι φιλε μου καλα τα λες.

Εδω μιλαμε για το cubot s168.

Κατωτερα κινητα σε ποιοτητα και χαρακτηριστικα και μαλιστα σε μεγαλυτερη τιμη δεν μας ενδιαφερουν.

Εγω παντως παιδια εκανα παραγγελια αργα Τεταρτη βραδυ την προηγουμενη βδομαδα και Παρασκευη πρωι μου εστειλαν track number.

Νομιζω τα στελνουν γρηγορα τωρα αλλα κατι πρεπει να παιζει στην Ολλανδια και αργει εκει να το εμφανισει και να φυγει για Ελλαδα.

Πρεπει να εχει μπουκωσει το NL.

Και γω αυριο πρωι παραλαμβανω.Γινεται χαμος με τα κουπονια.Μεγαλη μαχη μεταξυ Landvo L200 και Cubot S168.Και στην μαχη μπηκε και το 5.5αρι Leagoo Lead 1 σημερα.

THL T6s και Doogee DG310 δεν θεωρω πως αξιζουν πλεον το παραπανω 10αρι.

Ειδικα το Landvo με vanilla android,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλα χαρακτηριστικα ειναι εξαιρετικη επιλογη.

Απο αυριο,που θα παραλαβουμε αρκετοι θα δουμε και το S168 τι λεει.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Αυτο δεν λεει τιποτα.Παιζει ρολο ποτε πηρες tracking,ποτε εφυγε απο Κινα κτλ.

Μην είσαι σίγουρος ότι με το tracking number που σου δίνουν έστειλαν και το δέμα κιόλας. Πολλές φορές έχουν καβατζώσει αριθμούς αποστολών από το τοπικό ταχυδρομείο και τα δίνουν σε στρίμωγμα από πελάτες. Γι αυτό μην είσαι σίγουρος ότι τα στέλνουν στην ώρα τους.

Και γω αυριο πρωι παραλαμβανω.Γινεται χαμος με τα κουπονια.Μεγαλη μαχη μεταξυ Landvo L200 και Cubot S168.Και στην μαχη μπηκε και το 5.5αρι Leagoo Lead 1 σημερα.

THL T6s και Doogee DG310 δεν θεωρω πως αξιζουν πλεον το παραπανω 10αρι.

Ειδικα το Landvo με vanilla android,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ καλα χαρακτηριστικα ειναι εξαιρετικη επιλογη.

Απο αυριο,που θα παραλαβουμε αρκετοι θα δουμε και το S168 τι λεει.

το Leagoo Lead 1 το είδα και εγώ σήμερα αλλα ψάχνοντας είδα σε xda αρκετά προβλήματα με τις αναβαθμίσεις τους μπικάρει και οτι η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μέρα σε πολλούς :(

Edited by dark_master
Mi Note 3

Με το καλό να τα παραλάβετε παίδες. Περιμένουμε εντυπώσεις και πιο πολύ με ενδιαφέρει η μπαταρία του.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Παρελαβα πριν καμια ωρα απο Gearbest με θηκη σιλικονης και 2 μεμβρανες,η μια αριστα περασμενη.

Οι πρωτες εντυπωσεις χωρις να εχω βαλει ακομα SIM μεσα ειναι εξαιρετικες.Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,εξαιρετικη οθονη.Λεπτο,ελαφρυ και αρκετα στενο.

Ποιοτικα μου φαινεται ιδιο και καλυτερο απο το Cubot S208 που ειχα παρει πριν κανα 4μηνο στα 120$.

Η καμερα πολυ καλη,με ικανοποιησε χωρις να ξερω ή να ζηταω πολλα.WiFi καλο.

Το GPS φανηκε να κλειδωνει αμεσα,αλλα θα το δοκιμασω αργοτερα καλυτερα.

Ο launcher της Cubot ειναι καλος,πεντακαθαρος απο Κινεζικες εφαρμογες.

Η μπαταρια ειναι 1900mAh.

Μου αρεσε εμφανισιακα περισσοτερο απο το Landvo L200 ενω και η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερη,απολυτα φυσιολογικο καθως η Cubot ειναι μεγαλυτερη εταιρεια.

Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με THL T6s και Doogee DG310,τα οποια πλεον δεν νομιζω πως εχουν λογο υπαρξης (υπερβαλλω λιγο :D),οταν με 10$ λιγοτερα παιρνεις το S168 ή το L200.Ή με 10$ περισσοτερα παιρνεις το THL 4000 με 4000mAh μπαταρια.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

πολυ ωραια λοιπον το δικο μου μπηκε ελλαδα σημερα...παιδια καντε κανα video review.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Σιγά σιγά έρχονται .

Παραγγελία από gearbest 30/10

Tracking number 03/11

2014-11-06 10:10

The item is pre-advised

2014-11-11 22:19

The item is at the PostNL sorting center

Edited by frelas

Παρελαβα πριν καμια ωρα απο Gearbest με θηκη σιλικονης και 2 μεμβρανες,η μια αριστα περασμενη.

Οι πρωτες εντυπωσεις χωρις να εχω βαλει ακομα SIM μεσα ειναι εξαιρετικες.Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,εξαιρετικη οθονη.Λεπτο,ελαφρυ και αρκετα στενο.

Ποιοτικα μου φαινεται ιδιο και καλυτερο απο το Cubot S208 που ειχα παρει πριν κανα 4μηνο στα 120$.

Μου αρεσε εμφανισιακα περισσοτερο απο το Landvo L200 ενω και η ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερη,απολυτα φυσιολογικο καθως η Cubot ειναι μεγαλυτερη εταιρεια.

Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με THL T6s και Doogee DG310,τα οποια πλεον δεν νομιζω πως εχουν λογο υπαρξης (υπερβαλλω λιγο :D),οταν με 10$ λιγοτερα παιρνεις το S168 ή το L200.Ή με 10$ περισσοτερα παιρνεις το THL 4000 με 4000mAh μπαταρια.

Μετά τη σύντομη παρουσίαση του φίλου Arisg90 -τον οποίο θεωρώ πολύ αξιόπιστο παρόλο που δεν τον γνωρίζω προσωπικά- έβαλα και εγώ την παραγγελία

Αναμονή λοιπόν και για εμένα! :p

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

καμιά θηκούλα έχει εντοπίσει κανείς για το κινητό?

Ρίξε μια ματιά στο ebay :

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=cubot+s168+case&_sacat=0

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Ωραιος φιλε , τετοια να ακουμε και δεν υπερβαλεις καθολου οταν λες για τα αλλα 2 μοντελα.

Τους τα δινει στο χερι το cubot.

Ετσι χα χα χα !!!

πολυ ωραια λοιπον το δικο μου μπηκε ελλαδα σημερα...παιδια καντε κανα video review.

εμένα δε γούσταρε σήμερα ο ταχυδρόμος :whip:πάλι και αναγκαστικά θα πάω αύριο το πρωί από το κέντρο διανομής να τους ανακατέψω για να μου το δώσουν , λογικά αύριο το βράδυ θα ανεβάσω unboxing video

Mi Note 3

εμένα δε γούσταρε σήμερα ο ταχυδρόμος :whip:πάλι και αναγκαστικά θα πάω αύριο το πρωί από το κέντρο διανομής να τους ανακατέψω για να μου το δώσουν , λογικά αύριο το βράδυ θα ανεβάσω unboxing video

Τσαμπα ειμαι ολη μερα σημερα πανω απο το λαπτοπ περιμενοντας νεα σου:lol:.δεν πειραζη και αυριο μερα ειναι:)

Τσαμπα ειμαι ολη μερα σημερα πανω απο το λαπτοπ περιμενοντας νεα σου:lol:.δεν πειραζη και αυριο μερα ειναι:)

ελληνικά ταχυδρομεία ... αύριο video 100% :wink:

Mi Note 3