dimi_1982 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δοκιμασία με wireless update αλλά μου λέει οτι εχω ηδη το τελευταιο λειτουργικό αν και έχω την v.1 ενώ η τελευταια είναι η v.4 αν δεν κάνω λάθος. Και σε μένα δεν την έκανε όταν το προσπάθησα,μου έλεγε οτι έχω την τελευταια αν και είχα την v2. Με την v4 σήμερα μου έκανε το ίδιο χαζο, δηλαδή έκλεισε ενω είχε πανω απο 30% και όταν το έβαλα στον φορτιστή αντί να ανεβαίνει το ποσοστο απο 30% που ηταν κατέβαινε ενα ενα μέχρι που έφτασε στο 1% και μετα άρχησε να φορτίζει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 τι windows έχεις? μπορείς να βάλεις ένα screenshot από το device manager όταν συνδέει το κιν? από v1 δυστυχώς δεν κάνει wireless update, το είχα δοκιμάσει κ γω για να πάω στην ν2 αλλά τίποτα Μου το βγαζει κανονικα s168 αλλα με το τριγωνο.Με τον ιδιο τροπο τους ειχα εγκαταστησει πριν καμια εβδομαδα οταν το ειχα κανει ρουτ,παλι με ειχαν παιδεψει αλλα τους ειχα βαλει.Χτες παλευα μιση ωρα,δεν γινοταν με τιποτα.Τεσπα,δεν με πολυκαιει,απλα επειδη ειναι το μονο που δεν δουλευει κανονικα και ελεγα μπας και το λυσω να ειναι το κινητο κομπλε. Windows 7 X64 εχω.Επειδη αυριο ερχεται ο επεξεργαστης και θελω να σεταρω τον υπολογιστη για κανα δυο μερες,ισως απο βδομαδα να το ξανα προσπαθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Το εκανα μολις τωρα ρουτ με την συγκεκριμενη μεθοδο.Κανενα προβλημα,ολα εγιναν κανονικα.Ουτε ιος στον υπολογιστη ουτε τιποτα.Το μονο θεμα ειναι πως να απεγκαταστησω τον Κινεζικο root manager και να βαλω το SuperSU. μια χαρα spyware ειναι το κινεζικο vroot φιλε μου. Αποδεδειγμένα και καρατσεκαρισμενα οτι στελνει δεδομενα , οπου και αν τα στελνει..... Μεινετε ΜΑΚΡΙΑ. Edited January 1, 2015 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) μια χαρα spyware ειναι το κινεζικο vroot φιλε μου. Αποδεδειγμένα και καρατσεκαρισμενα οτι στελνει δεδομενα , οπου και αν τα στελνει..... Μεινετε ΜΑΚΡΙΑ.καλά υπάρχει ψιλό στροφή στο xda και λένε ότι σε λίγες μέρες θα δώσουν λεπτομέριες. Αυτό που στέλνει από πληροφορίες είναι το ΙΜΕΙ. Αλλα γενικά κινητά και ασφάλεια δεδομένων δεν ... Edited January 1, 2015 by dimx2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 καλά υπάρχει ψιλό στροφή στο xda και λένε ότι σε λίγες μέρες θα δώσουν λεπτομέριες. Αυτό που στέλνει από πληροφορίες είναι το ΙΜΕΙ. Αλλα γενικά κινητά και ασφάλεια δεδομένων δεν ... εγω παντως το εκανα root σε 5 λεπτα απο το recovery. Μια χαρα , ευκολα , γρηγορα και χωρις vroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 εγω παντως το εκανα root σε 5 λεπτα απο το recovery. Μια χαρα , ευκολα , γρηγορα και χωρις vroot. Αν δεν είσαι root πως μπαίνεις σε recovery mode ουτως ώστε να φλασάρεις το superuser και να γίνεις root; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 εγω παντως το εκανα root σε 5 λεπτα απο το recovery. Μια χαρα , ευκολα , γρηγορα και χωρις vroot.με ποιό recovery και σε ποιά rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Αν δεν είσαι root πως μπαίνεις σε recovery mode ουτως ώστε να φλασάρεις το superuser και να γίνεις root; Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ρουτ για να μπεις recovery.Απλως πρεπει η recovery να υποστηριζει φλασαρισμα ζιπ κατι που η stock δεν νομιζω να υποστηριζει,μονο twrp/cwm.Ετσι νομιζω τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ασχετο, αλλά στο θέμα του S200 γράφουν οτι γίνεται OTA update αν γυρίσεις τη γλώσσα στα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ασχετο, αλλά στο θέμα του S200 γράφουν οτι γίνεται OTA update αν γυρίσεις τη γλώσσα στα αγγλικάεγώ στα αγγλικά το έχω, όπως πάντα όλα μου τα κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται ρουτ για να μπεις recovery.Απλως πρεπει η recovery να υποστηριζει φλασαρισμα ζιπ κατι που η stock δεν νομιζω να υποστηριζει,μονο twrp/cwm.Ετσι νομιζω τουλαχιστον. Στο pdf αρχείο που έχει η cubot στη σελιδα της λέει οτι γίνεται φλασαρισμα,αλλά εγώ δεν το κατάφερα. Μέχρι και softbrick εκανα στο s168 προσπαθώντας αλλά τίποτα,πάντως μπακαπ είχα πάρει κανονικά και το πέρασα μετα απ το softbrick,μετα βαρέθηκα και πέρασα το update με flashtools! http://www.cubot.net/Public/Uploads/file/5433829264dec.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εχω την εντύπωση πως το PDF αυτό δεν αφορα όλα τα τηλέφωνα της εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgopap Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλησπερα βαζωνταs το tracking number μου βγαζει (The item is pre-adviced) στα ολλανδικα ταχυδρομεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγώ πάντως το εχω αρουταριστο στα αγγλικά και μου έκανε μια χαρά update OTA Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamouzas Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη εφαρμογη για το gps, ρωτω επειδη δεν εχω στο τηλεφωνο μου καποια σχετικη εφαρμογη, πρεπει να ενεργοποιησω ή να καταβέσω κατι? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια συγκεκριμενη εφαρμογη για το gps, ρωτω επειδη δεν εχω στο τηλεφωνο μου καποια σχετικη εφαρμογη, πρεπει να ενεργοποιησω ή να καταβέσω κατι? ευχαριστώ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Περισσότερα για τα προγράμματα πλοήγησης εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω, το κινητό πως τα πηγαίνει σε σταθερότητα/ποιότητα/κάμερα? Ψάχνω οικονομική λύση για κανά facebook/gmail και έπειτα εφαρμογές και κάμερα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 3a , 2a , b στα τρια που ρωτας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 3a , 2a , b στα τρια που ρωτας χεχε, σε ευχαριστώ! ομολογώ πως τείνω στο s200 λόγω κάμερας και design, αλλά αν κατεβαίνει και άλλο η τιμή του 168 με κανά κουπονάκι σώζει πολύ τη τσέπη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Αν δεν είσαι root πως μπαίνεις σε recovery mode ουτως ώστε να φλασάρεις το superuser και να γίνεις root; κατεβαζεις το cwm recovery και κανεις flash μονο αυτο. Μετα ριχνεις το superuser.zip στην SD και το κανεις root μεσα απο το cwm recovery. Τοοοσο απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CallM Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Καλησπέρα, Καλή Χρονιά ! Έχει βρεί κάποιος κάποιο τρόπο για μεγαλύτερα μηνύματα SMS ? Επίσης το κινητό μου πετάει συνέχεια ότι η κάρτα SIM έχει φουλάρει από μηνύματα ενώ δεν έχω πάρα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Έχει βρεί κάποιος κάποιο τρόπο για μεγαλύτερα μηνύματα SMS ? Με root, xposed framework και gravity box, στο τελευταίο υπάρχει σχετική ρύθμιση για να στέλνεις κανονικά 160 ελληνικούς χαρακτήρες / sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Χωρίς root με textra και με 8sms στελνω κανονικά με 160 χαρακτήρες μέσα απο ρύθμιση της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Χωρίς root με textra και με 8sms στελνω κανονικά με 160 χαρακτήρες μέσα απο ρύθμιση της εφαρμογής Ναι ΟΚ, third party λύσεις υπάρχουν πολλές και για όλα τα γούστα, αυτό που προτείνω εγώ είναι λύση για την stock SMS εφαρμογή. Για να μην αναφέρω ότι το 8sms δεν υποστηρίζει Dual Sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα, Καλή Χρονιά ! Έχει βρεί κάποιος κάποιο τρόπο για μεγαλύτερα μηνύματα SMS ? Επίσης το κινητό μου πετάει συνέχεια ότι η κάρτα SIM έχει φουλάρει από μηνύματα ενώ δεν έχω πάρα πολλά. 8sms σαν το μαμισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts