DrVasilis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έχει αναφερθεί πιο πίσω. Επειδή το touch της οθόνης δεν είναι ακριβές στον κάθετο άξονα με το SwiftKey γίνεται πιο ακριβές και μεγαλύτερο Δεν το θυμομουν, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Συμφωνώ σχετικά με τα false alarms. Πχ αρκετά κρακάκια σε Windows έτσι αναγνωρίζονται. Σχετικά με το vroot όμως, θα εμπιστευτώ το εγκατεστημένο antivirus, τα αποτελέσματα της Google στην αναζήτηση "vroot malware" και την κοινότητα XDA που έχουν αποκλείσει την παρουσία του πλέον . Ένα παράδειγμα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2442512 τελευταίο μήνυμα από τον mod. Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι κατά την διάρκεια ρουταρίσματος αποκτάται και αποστέλλεται το IMEI της συσκευής σε server της Κίνας (κινέζος ο δημιουργός). Κάποιοι έχουν παρατηρήσει να γίνεται εγκατάσταση και μια εφαρμογή που έχει δικαιώματα να αποσπά πληροφορίες της συσκευής (sms, phonebook κτλ). Οπότε, μακριά και αγαπημένοι από το vroot. ...δε θα διαφωνήσω επί της ουσίας, καλύτερα να αποφεύγονται τέτοιες μέθοδοι και λύσεις με exploits κλπ. Πολλές ανάλογες εφαρμογές εγκαθιστούν σωρεία malware (όπως χαρακτηριστικά το mobogenie) με άσχημες περαιτέρω επιπτώσεις πολλές φορές. Η βέλτιστη λύση πάντα ει δυνατόν είναι με flashable zip από recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα ;) Κανε ότι γράφω στον οδηγό με τη διαφορά οτι στο βήμα 7 επέλεξε format all + download και πες μου. Όποιος έχει θέματα ας το δοκιμάσει και ας αφήσει feedback παρακαλώ. μήπως να έκανες και edit το post με τις οδηγίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) μήπως να έκανες και edit το post με τις οδηγίες; Δεν ξέρω αν φτιάχνει το πρόβλημα 100% εμένα πχ που το δοκίμασα μου κάνει που και που κάνα restart αλλά εχω την εντύπωση οτι κάτι μπορεί να παίζει με τον browser και το app permissions . Βέβαια δεν είχα συχνά restart μιλάμε 1-2 απο τότε που το εχω αλλά μου το έκανε με τον browser Edited December 3, 2014 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frelas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 μήπως να έκανες και edit το post με τις οδηγίες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5756771#post5756771 Μήνυμα 165 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Δεν αλλάζει κάτι παιδιά , firware upgrade γίνετε και με τους 2 τρόπους , το έβαλα γιατί μπορεί να μην είχε περαστεί κάτι σωστά στον φίλο. Το τηλέφωνο τρέχει εδώ και 40 λεπτά stress test και συνεχίζει ... Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλησπέρα σε όλους, έχω παραγγείλει το τηλέφωνο και το περιμένω εντός των ημερών... Θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει και κάποια custom rom, γιατί κάπου έιδα ένα νήμα από κάποιον varun που είχε κάνει μια unofficial cm11 για το android one, αλλά δε βρήκα κατι παραπάνω. Βέβαια από ότι διαβάζω στις προηγουμενες σελιδες η στοκ είναι μια χαρά και με ένα Ρουτ για να βγάλεις τα (λίγα) περιττά γίνεται ακόμα καλύτερη... Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 παιδια εχω 1 τεμαχιο για οποιον ενδιαφερεται.το πηρα για την μανα μου αλλα ωσ γνωστον οι μαναδεσ δεν τη παλευουν με τετοια κινητα. το δουλεψε 1 μερα. ειναι αχρησιμοπιητο το κινητο.το δινω οσο το πηρα 70 Ε.οποιος ενδιαφερεται ασ μου πει. ειναι ολοκαινουργιο.περασα και το update. sorry για το off topic αλλα μου εμεινε μανατι το κινητακι.θελει NOKIA με κουμπια κλασικα.μανες....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Μετά από 15 μέρες συνεχίζω να είμαι υπερ ευχαριστημένος (σε σχέση βέβαια και με τα πόσα € δώσαμε). Το έχω παραφορτώσει και δεν κάνει κιχ Το OTG δεν δουλεύει σε μένα με v2 Δοκίμασε κανείς άλλος? στο gearbest λέει ότι δουλεύει Edited December 4, 2014 by christosi Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomor Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Nα ρωτήσω, - απο μπαταρία πώς τα πάει? βγάζει μια ή δύο μέρες? θα μου πείτε εξαρτάται την χρήση, πχ με ξέσκισμα βγάζει μέρα ? - με τα τυχαία restart τελικά υπάρχει πρόβλημα ή ήταν μεμονομένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 παιδια εχω 1 τεμαχιο για οποιον ενδιαφερεται.το πηρα για την μανα μου αλλα ωσ γνωστον οι μαναδεσ δεν τη παλευουν με τετοια κινητα. το δουλεψε 1 μερα. ειναι αχρησιμοπιητο το κινητο.το δινω οσο το πηρα 70 Ε.οποιος ενδιαφερεται ασ μου πει. ειναι ολοκαινουργιο.περασα και το update. sorry για το off topic αλλα μου εμεινε μανατι το κινητακι.θελει NOKIA με κουμπια κλασικα.μανες....:) Τι χρωμα είναι; Με ενδιαφέρει πήρα ενα και θέλω κι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Επειδη με ρωτανε φιλοι και γνωστοι για φθηνο Κινεζικο κινητο vfm για πειτε μου ρε παιδια εσεις που το εχετε,περιμενω να ερθει το s200 που κοστιζει 10 ευρω παραπανω και για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου προτεινοντας το s168 θελω να ρωτησω ισχυουν αυτα που ακουσα σε διαφορα youtube reviews για κιτρινο σαν καμενο led φλας ,για αργη αποκριση οθονης, και οχι τοσο καλες γωνιες θεασης,για απαρεδεκτο gesture που καλυτερα να το εχεις κλειστο,για καμερα τελικα 5 mp πολυ μετρια εως κακη,για μπαταρια που δεν κραταει(1700 τελικα αντι 1900 που λενε?)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Επειδη με ρωτανε φιλοι και γνωστοι για φθηνο Κινεζικο κινητο vfm για πειτε μου ρε παιδια εσεις που το εχετε,περιμενω να ερθει το s200 που κοστιζει 10 ευρω παραπανω και για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου προτεινοντας το s168 θελω να ρωτησω ισχυουν αυτα που ακουσα σε διαφορα youtube reviews για κιτρινο σαν καμενο led φλας ,για αργη αποκριση οθονης, και οχι τοσο καλες γωνιες θεασης,για απαρεδεκτο gesture που καλυτερα να το εχεις κλειστο,για καμερα τελικα 5 mp πολυ μετρια εως κακη,για μπαταρια που δεν κραταει(1700 τελικα αντι 1900 που λενε?)? Για δώσε κάνα λινκ που τα ειδες όλα αυτα :eek: Εγώ αυτό που έχω(της γυναίκας δηλαδή)δουλεύει άψογα,το led είναι μια χαρα,η κάμερα μέτρια σαν όλα τα κινέζικα μέχρι 100$,η απόκριση της οθόνης πεταει,η μπαταρία κρατάει 2 μέρες με μέτρια χρηση(απλα όταν παει κοντά στο 10-15% κλείνει γρήγορα. Η γωνίες θέασης επίσης καλες και τα gestures δουλεύουν όλα εκτός απο το s που μπαίνει facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Επειδη με ρωτανε φιλοι και γνωστοι για φθηνο Κινεζικο κινητο vfm για πειτε μου ρε παιδια εσεις που το εχετε,περιμενω να ερθει το s200 που κοστιζει 10 ευρω παραπανω και για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου προτεινοντας το s168 θελω να ρωτησω ισχυουν αυτα που ακουσα σε διαφορα youtube reviews για κιτρινο σαν καμενο led φλας ,για αργη αποκριση οθονης, και οχι τοσο καλες γωνιες θεασης,για απαρεδεκτο gesture που καλυτερα να το εχεις κλειστο,για καμερα τελικα 5 mp πολυ μετρια εως κακη,για μπαταρια που δεν κραταει(1700 τελικα αντι 1900 που λενε?)? στα 80$ καλύτερο τηλέφωνο δεν παίζει αυτή τη στιγμή γύρνα πίσω και διάβασε πόσος λαός είναι ευχαριστημένος Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 για μπαταρια που δεν κραταει(1700 τελικα αντι 1900 που λενε?)? Όποιος μπορεί, ας την ζυγίσει με μια ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας να ενημερώσει στο αντίστοιχο θέμα (Η δική σας μπαταρία, πόσα mAh... ζυγίζει;), παρακαλώ. (Επίσκεψη στις μανάδες το Σ/Κ :D) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Όποιος μπορεί, ας την ζυγίσει με μια ηλεκτρονική ζυγαριά κουζίνας να ενημερώσει στο αντίστοιχο θέμα (Η δική σας μπαταρία, πόσα mAh... ζυγίζει;), παρακαλώ. (Επίσκεψη στις μανάδες το Σ/Κ :D) Δεν εχω ψηφιακή αλλά η αναλογική μου την έδειξε 39g Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Μάλλον η ζυγαριά δεν είναι στα καλύτερά της, αφού είναι πολύ λίγες οι mAh ανά γραμμάριο (48,7). Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CallM Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ως νέος διαβάζω εδώ κοιτώ και το site της Cubot και έχω μπλεχτεί λίγο, "μάλλον πολύ" . Το τηλέφωνό μου είναι από την Πέμπτη στο Αεροδρόμιο οπότε λογικά αυτή την εβδομάδα θα το παραλάβω. Τι κάνω ? Ακολουθώ αυτά τα root flash κ.α. που γράφετε εδώ ή έναν οδηγό που έχουν εδώ : http://www.cubot.net/index.php/down/lists/typeid/23.html μαζί με την τελευταία έκδοση που υπάρχει λίγο πιο κάτω στην ιδια σελίδα? Η μήπως να μην κάνω τίποτα ? Λάβετε υπόψη σας πως είναι το πρώτο μου τηλέφωνο ! Σας ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 ακόμη δε το ξαναφλάσαρα αλλά από το πρωί που απενεργοποίησα τα gestures δεν έκανε κανένα restart. ίσως βρέθηκε ο ένοχος... τελικά το φλασαρα την τρίτη που μας περασε και ξανά απενεργοποίησα τα gestures (που δε βόλευαν την γυναίκα μου ούτως ή άλλως) και από τότε δεν είχα ούτε ένα restart Πολύ τίμιο κινητό για τα λεφτά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ym5 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλησπέρα, Έχει κανέις πρόβλημα γενικά με την ποιότητα ήχου στις κλήσεις? Δηλαδή να ακούγεται ο άλλος σα να έχει μπροστά το ηχείο πχ κάποια μεμβράνη, όχι τοσο καθαρά,και σχεδόν το ίδιο να σε ακούει και ο άλλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλησπέρα, Έχει κανέις πρόβλημα γενικά με την ποιότητα ήχου στις κλήσεις? Δηλαδή να ακούγεται ο άλλος σα να έχει μπροστά το ηχείο πχ κάποια μεμβράνη, όχι τοσο καθαρά,και σχεδόν το ίδιο να σε ακούει και ο άλλος. 2 εβδομάδες περίπου που το τσέκαρα ο ήχος ήταν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Εγώ παλι είχα μια δυο περιπτωσεις που ο συνομιλητής μου δεν με άκουγε καλά, αλλά το θεωρησα τυχαίο, αφού έχω ξαναμιλήσει με τους ίδιους χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Καλησπέρα, Έχει κανέις πρόβλημα γενικά με την ποιότητα ήχου στις κλήσεις? Δηλαδή να ακούγεται ο άλλος σα να έχει μπροστά το ηχείο πχ κάποια μεμβράνη, όχι τοσο καθαρά,και σχεδόν το ίδιο να σε ακούει και ο άλλος. οχι και εγώ κανένα πρόβλημα Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Δοκίμασε να κάνεις ηχογράφηση την φωνή σου και άκουσε την μετά από το ηχείο. Αν δεν έχεις καθαρή ηχογράφηση φταίει το μικρόφωνο. Αν έχεις καθαρή, κάτι παίζει με την κινητή. Καλού κακού δοκίμασε και με μια άλλη κάρτα sim. Παρατήρησα ότι με την wind έχω καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου. Έτσι προτίμησα να βάλω cosmote και Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Καλημέρα παιδιά, η πιο φθηνή τιμή από το αξιόπιστα μαγαζιά είναι του gearbest ? Υπάρχει και κάποιο κουπόνι ενεργό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts