NikosAthan Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Γεια σας cubotakides !σήμερα μ ειρθε το κινητό απο dealsmachine...πλεον αξιόπιστο κατάστημα αφού παρηγκειλα πρωτη φορά !11-2 με 5-3 το είχα στα χέρια μ! Λοιπον το κινητό τα σπάει μπορω να πω ...το μονο π με χάλασε είναι η μπρωστα η κάμερα πολύ πιξαλιισμα αλλα κλαιν Μαιν...η μπαταρία κρατάει καλά μπορω να πω έφτασε μέχρι 1 απο 80% κ εκλεισε θα δειξει με τους κύκλους φωρτησης αργοτερα ! Πολύ γρήγορο ,οθόνη μαματη!για τα λεφτά του δεν υπάρχει !!! Το μονο που δεν το εμφανίζει το pc αν κ δεν το εψαξα καλα ακόμη ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλό για τα λεφτά του ο χρονος θα δειξει όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 1. Μήπως δεν έχεις δώσει το σχετικό δικαίωμα στην εφαρμογή; Δες το από το applications permission management. 2. Το κατάστημα στην Πάτρα είναι στην οδό Ακρωτηρίου; Ναι ειναι Ακρωτηριου 89 και Θασου (τηλ. 2610316552)αλλα μπορεις να το δεις και στο http://www.afasia.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 1. Μήπως δεν έχεις δώσει το σχετικό δικαίωμα στην εφαρμογή; Δες το από το applications permission management. 2. Το κατάστημα στην Πάτρα είναι στην οδό Ακρωτηρίου; Στο app. permission Read MMS στο viber εχω δωσει Always allow. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας cubotakides !σήμερα μ ειρθε το κινητό απο dealsmachine...πλεον αξιόπιστο κατάστημα αφού παρηγκειλα πρωτη φορά !11-2 με 5-3 το είχα στα χέρια μ! Λοιπον το κινητό τα σπάει μπορω να πω ...το μονο π με χάλασε είναι η μπρωστα η κάμερα πολύ πιξαλιισμα αλλα κλαιν Μαιν...η μπαταρία κρατάει καλά μπορω να πω έφτασε μέχρι 1 απο 80% κ εκλεισε θα δειξει με τους κύκλους φωρτησης αργοτερα ! Πολύ γρήγορο ,οθόνη μαματη!για τα λεφτά του δεν υπάρχει !!! Το μονο που δεν το εμφανίζει το pc αν κ δεν το εψαξα καλα ακόμη ! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ καλό για τα λεφτά του ο χρονος θα δειξει όμως Φιιλε καλοριζικο.και εγω πριν 15 ημερες το πηρα απο dealsmachine .σχετικα καλο μαγαζι αλλα απο after sale service ειναι χαλια.ευχομαι να μην τους χρειαστεις ποτε.εγω ειχα συμφωνια Pre sale στα 73,99$ και χρεωσαν την καρτα μου 80,20$.Για λογους ηθικης τους εχω στειλει απειρα μηνυματα και κανουν τους κινεζους στην κυριολεξια.Μην εχεις και πολυ εμπιστοσυνη σε αυτο το μαγαζι. εγω την εχω παθει και αλλη φορα απο αυτους. Αντε καλοδουλευτο .ειναι τελειο για την τιμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosAthan Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Απο after sale δεν το σκεφτηκα και καλά που το ανεφερες !μακαρι να μην χρειαστεί ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Γεια σας και από μένα, παρέλαβα και εγώ σήμερα από Gearbest 16/2 αποστολή και έφτασε 04/03. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή δεν είμαι όμως και ειδική στα κινητά. Πέσαμε όλοι με τα μούτρα στην οικογένεια αφού επέζησε την σημερινή ημέρα νομίζω θα αντέξει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) Να κανω μια ερώτηση μήπως και με διαφωτίστε. Το S168 μου κρατάει περίπου 20-22 ώρες με ανοιχτά πάντα data wifi gps και η οθόνη γύρω στις 2 ώρες ανοιχτή. Ειναι λογικές οι τιμές ή θα πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω περισσότερο; Τα στατιστικά της μπαταρίας τα βλέπω με το GSAM Battery που πρότεινε φίλος σε προηγούμενο post. Δοκίμασα πρώτα το BBS (betterbatterystats) αλλά δεν κατάφερα να το βάλω σαν system app. Το θέμα που είχα με το στέγνωμα της μπαταρίας δεν το έχω στον ίδιο βαθμό από τη στιγμή που έκανα root το τηλέφωνο, και πάλι όμως αν το αφήσεις να φτάσει στο 7-8% υπάρχει περίπτωση να μην προλάβεις να φτάσεις στο φορτιστή για να το βάλεις στην πρίζα, κλείνει σε δευτερόλεπτα. Edited March 6, 2015 by DrVasilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Να κανω μια ερώτηση μήπως και με διαφωτίστε. Το S168 μου κρατάει περίπου 20-22 ώρες με ανοιχτά πάντα data wifi gps και η οθόνη γύρω στις 2 ώρες ανοιχτή. Ειναι λογικές οι τιμές ή θα πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω περισσότερο; Τα στατιστικά της μπαταρίας τα βλέπω με το GSAM Battery που πρότεινε φίλος σε προηγούμενο post. Δοκίμασα πρώτα το BBS (betterbatterystats) αλλά δεν κατάφερα να το βάλω σαν system app. Το θέμα που είχα με το στέγνωμα της μπαταρίας δεν το έχω στον ίδιο βαθμό από τη στιγμή που έκανα root το τηλέφωνο, και πάλι όμως αν το αφήσεις να φτάσει στο 7-8% υπάρχει περίπτωση να μην προλάβεις να φτάσεις στο φορτιστή για να το βάλεις στην πρίζα, κλείνει σε δευτερόλεπτα. Δοκιμασε το Battery Doctor.ειναι πολυ ενημερωτικο νομιζω.με 3 σταδια φορτισης ,ιστορικο μπαταριας,ενδειξη ζητηματων ενεργειας και βελτιστοποιηση και αναλυτικη επεξηγηση καταναλωσης. και εγω ειχα προβλημα μπαταριας λογω ασχετοσυνης αλλα μετα που εγγατεστησα το battery doctor που μου προτεινε φιλος ολα OK.Τωρα και εμενα η διαρκεια της μπαταριας ειναι περιπου 30 ωρες. αν καποιος φιλος μπορει να μου πει για διαγραφη κλησεων στο viber. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πως μπορώ να βάλω το τραγούδι της επιλογής όταν με καλούν ? μπορώ να βάλω κάποιο από το Spotify ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros_V_S Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πως μπορώ να βάλω το τραγούδι της επιλογής όταν με καλούν ? μπορώ να βάλω κάποιο από το Spotify ? Οποιο κομματι θελεις θα το μεταφερεις στο φακελο ringtones κι οταν πας να επιλεξεις ηχο κλησης θα το δεις εκει. Παράθεση Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0 Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Οποιο κομματι θελεις θα το μεταφερεις στο φακελο ringtones κι οταν πας να επιλεξεις ηχο κλησης θα το δεις εκει. Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 παιδια το πρωι το κινητο ηταν σβηστο δεν ανοιγει ουτε φορτιζει εβγαλα μπαταρια, αλλαξα φορτιστη, πατησα ολους τους συνδιασμους στα κουμπια, τιποτα -νεκρο. ουτε στον υπολογιστη το βλεπει δεν το εχω πειραγμενο καθολου καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Με ποιον τρόπο η που πρέπει να πάω για να κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές ; Edited March 8, 2015 by fiwi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 apoatoloscam δοκιμασες να μπεις στο κρυφο μενου? πατας το power button μαζι με το volume down ή volume up.(δε θυμάμαι καλα). Στη συνεχεια κανε ενα factory reset και θα το φορμαρει αλλα δε θα αφησει μεσα τυχον αρχεία που είχες. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 apoatoloscam δοκιμασες να μπεις στο κρυφο μενου? πατας το power button μαζι με το volume down ή volume up.(δε θυμάμαι καλα). Στη συνεχεια κανε ενα factory reset και θα το φορμαρει αλλα δε θα αφησει μεσα τυχον αρχεία που είχες. Όπως έγραψα το τηλ δεν έκανε τπτ νεκρό και ως εκ θαύματος μετα από μισή ώρα που το είχα ξεχάσει στον υπολογιστή άρχισε να φορτίζει το φόρτισα 100% και πριν λιγο ενω έδειχνε 50% έσβησε. Τωρα θα το αφησω να γεμίσει πάλι και θα του κάνω factory reset να δούμε. Σημειωτέον οτι όταν δούλεψε είχε διαφορετική ημερα και ώρα ολα τα άλλα αρχεία ήταν ανέπαφα Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Λοιπον εχω το εξης προβλημα.. δεν δειχνει σωστα το ποσοστο της μπαταριας.. δηλαδη μπορει να ειναι για 4 μερες κολλημενο στο 70% και ξαφνικα να σβησει.. τι φταει? Το εχει κανενας αλλος? Υπαρχει λυση? Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Λοιπον εχω το εξης προβλημα.. δεν δειχνει σωστα το ποσοστο της μπαταριας.. δηλαδη μπορει να ειναι για 4 μερες κολλημενο στο 70% και ξαφνικα να σβησει.. τι φταει? Το εχει κανενας αλλος? Υπαρχει λυση? Welcome to the club φίλε μου!! Το ψάχνω εδώ και καιρό, δεν έχω βρει κάτι ουσιαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 οκ, ευχαριστω.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Με ποιον τρόπο η που πρέπει να πάω για να κλείσω τις ανοιχτές εφαρμογές ; Πατας παρατεταμενα το Home Button και μετα τις διωχνεις δεξια ή αριστερα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Πατάς παρατεταμένα το Home Button και μετα τις διώχνεις δεξιά ή αριστερά. Σε ευχαριστώ δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα, παρόλα αυτά στο πρόγραμμα Battery Doctor μου βρίσκει κάτι ανοιχτές εφαρμογές αυτές είναι του συστήματος και δεν μπορώ να απενεργοποιήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Χαρηκα που μπόρεσα να σε βοηθήσω. Λοιπον αυτές οι εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους όσες φορές και να τις κλείνεις. Αυτό ισχύει στο android 4+.Ιδιαίτερα οι βαριές εφαρμογές όπως το Facebook τρέχουν συνέχεια στο παρασκήνιο άρα και να τις τερματίζεις μετά από λίγο ξανανιγουν νομιζω. Ο μονος τροπος ειναι να κανεις root και να βαλεις το granify το οποιο τις τερματιζει με τη μια. αΑΝ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για προβληματα με την ενδειξη μπαταριας κατεβαστε καποιο battery calibration. ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Σε ευχαριστώ δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα, παρόλα αυτά στο πρόγραμμα Battery Doctor μου βρίσκει κάτι ανοιχτές εφαρμογές αυτές είναι του συστήματος και δεν μπορώ να απενεργοποιήσω? Δεν χρειαζεται να τις κλεινεις με το battery doctor.Κανε αυτο που εγραψα ταχτικα και δεν θα χεις θεμα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δεν χρειαζεται να τις κλεινεις με το battery doctor.Κανε αυτο που εγραψα ταχτικα και δεν θα χεις θεμα. ΟΚ thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μια που βλέπω ότι χρησιμοποιείται το battery doctor από κάποιους.. στο δικό μου μετά από πλήρη φόρτιση δείχνει τη μπαταρία να είναι 1000mah και όχι 1900 όπως θεωρητικά είναι. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μια που βλέπω ότι χρησιμοποιείται το battery doctor από κάποιους.. στο δικό μου μετά από πλήρη φόρτιση δείχνει τη μπαταρία να είναι 1000mah και όχι 1900 όπως θεωρητικά είναι. Συμβαίνει και σε άλλους; και σε μενα το ιδιο συμβαινει. δεν ξερω εαν ειναι σωστο η λαθος παντως η διαρκεια της μπαταριας μου ειναι περιπου 30 ωρες με normal χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Η normal χρήση είναι κάτι πολύ σχετικό. Εγώ όπως ανέφερα και παραπάνω έχω περίπου 20 ώρες χρήση με 2 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts