Bezbozny Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Από πιο κατάστημα το πήρες; είχε κι άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 εγω απο το πασσαλιμανι το πηρα αλλα ειχε μονο 2 ενα λευκο και ενα μαυρο. πηρα το μαύρο. αν θες το λευκό να σου δωσω τη διεύθυνση αλλα δεν θα στο προτεινα διοτι το δικο μου θα το πάω αύριο για αντικατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 και το gadgetlab από bestprice το λευκό 588 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) εχει θεμα με την οθονη ειναι υπερευαισθητη και δεν καταλαβαινει το αγγιγμα απο το πατημα και ετσι στο σκρολαρισμα συνεχεια κατι πατιεται. επισης εχει smearing στο σκρολαρισμα( θολωνουν τα γραμματα απο την σκια που αφήνουν) και τελος το πενακι βγαίνει με μεγαλη δυσκολια. ειχα το note 4 f πριν που ηταν αριστο γιαυτο τωρα καταλαβαινω ευκολα την διαφορα σε ολα αυτα που ανεφερα ααα ξεχασα να αναφερω πως ανεβάζει γρηγορα μεγαλες θερμοκρασιες και δεν μπορεις ουτε να το κρατησεις... αυτα... Edited August 16, 2015 by hrcivic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 εγω απο το πασσαλιμανι το πηρα αλλα ειχε μονο 2 ενα λευκο και ενα μαυρο. πηρα το μαύρο. αν θες το λευκό να σου δωσω τη διεύθυνση αλλα δεν θα στο προτεινα διοτι το δικο μου θα το πάω αύριο για αντικατασταση. Μπορεί να έτυχε. Εάν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνση. Ούτως ή άλλως για το λευκό ενδιαφέρομαι... Ευχαριστώ πολύ! και το gadgetlab από bestprice το λευκό 588 Από το gadgetlab παρήγγειλα εχθές και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Μπορεί να έτυχε. Εάν θέλεις στείλε μου τη διεύθυνση. Ούτως ή άλλως για το λευκό ενδιαφέρομαι... Ευχαριστώ πολύ! Από το gadgetlab παρήγγειλα εχθές και σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου ακυρώθηκε γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα... Περιοχή:*Πειραιάς* Διεύθυνση:*Βασ. Γεωργίου Α΄, 28* ΤΚ:*18535 Τηλέφωνο:*210-4113663,4136633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εγω τελικα το πηγα για αντικατασταση πισω στο καταστημα vodafone και αντιμετωπισα αυτο που φοβόμουν. Ενα γολγοθα.. Εν συντομια δεν δεχοντουσαν αντικατασταση doa παρα μονο αν το έστελναν arvato και να παρουν το οκ(ολο αυτο θα κρατουσε βδομαδες). Εγω ομως μετα απο πολυωρη εντονη συζήτηση με τον υπαλληλο το πηρα κ πηγα smartek χαιδαρι οπου και επιβεβαίωσαν βλαβη στην οθονη . πηρα τηλ το καταστημα κ τους ειπα οτι το κινητο το εφερα στην smartek και επιβεβαιωσαν το προβλημα και πως αν δεν με εξυπηρετησουν αμεσα θα κινηθω νομικα. Τελικα δεχτηκανε κ τωρα αναμενω να φερουν το κινητό μιας και δεν εχουν αλλα στο καταστημα. Οσοι το πηρατε απο Vodafone και σας παρουσιαζει προβλημα η συσκευη να ξερετε οτι θα ταλαιπωρηθειτε τρελα. Εγω δεν προκειται να τους ξανατιμησω παντως.. Ααα η smartek στο χαιδαρι by far το καλυτερο service που υπάρχει τσακαλια τεχνικοι αριστη εξυπηρέτηση και γρηγοροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Περιοχή: Πειραιάς Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου Α΄, 28 ΤΚ: 18535 Τηλέφωνο: 210-4113663,4136633 Σε ευχαριστώ πολύ! Εγώ τελικά το βρήκα κάπου πιο κοντά μου, στo κατάστημα στο Ίλιον. Έχει 3 μαύρα ακόμα νομίζω εάν ενδιαφέρεται κάποιος. Edited August 17, 2015 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ΡΕ παιδιά ενδιαφέρομαι να το πάρω και γω με την σειρά μου το note 4 και είδα στο πλαίσιο παίζει στα 589 .. Τι γίνεται με αυτό ? δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ? και γιατί βλέπω πως και σε άλλα καταστήματα μεγάλα να λείπει και να έχει μονό sh k edge ? Με ενδιαφέρει το f μοντέλο έχει να προτείνει κάποιος ένα αξιόπιστο μαγαζί με άμεση διαθεσιμότητα και όσο δυνατόν καλύτερη τιμή ? Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Δυστυχώς λίγο λόγω cc και περιορισμένης διαθεσιμότητας, λίγο λόγω Note 5, η τιμή και του F και του C άρχισαν να παίρνουν την ανηφόρα.. Στα 597€ το F και στα 629€ το C στο skroutz. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias1515 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 ΡΕ παιδιά ενδιαφέρομαι να το πάρω και γω με την σειρά μου το note 4 και είδα στο πλαίσιο παίζει στα 589 .. Τι γίνεται με αυτό ? δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ? και γιατί βλέπω πως και σε άλλα καταστήματα μεγάλα να λείπει και να έχει μονό sh k edge ? Με ενδιαφέρει το f μοντέλο έχει να προτείνει κάποιος ένα αξιόπιστο μαγαζί με άμεση διαθεσιμότητα και όσο δυνατόν καλύτερη τιμή ? cosmote 589 Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 - Samsung Galaxy S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Δεν έχουν διαθέσιμη όμως.. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Δεν έχουν διαθέσιμη όμως.. δες και γερμανο εχουν. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Eλπιζω να τελειωσει αυτο το ανεκδοτο με τις τιμες στο θεο στα ελληνικα καταστηματα Εχω εκνευριστει τα μεγιστα με κατι ξυπνητζηδες που πουλανε ΝΟΤΕ 4 3μηνου-6μηνου 500 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Eλπιζω να τελειωσει αυτο το ανεκδοτο με τις τιμες στο θεο στα ελληνικα καταστηματα Εχω εκνευριστει τα μεγιστα με κατι ξυπνητζηδες που πουλανε ΝΟΤΕ 4 3μηνου-6μηνου 500 ευρω Από τη στιγμή που το € είναι κάτω,αφ' ενός,και από τη στιγμή που κάποιοι που περίμεναν το 5,απογοητεύτηκαν απο τα specs του,λογικό δεν είναι να πάει ψηλά; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Eλπιζω να τελειωσει αυτο το ανεκδοτο με τις τιμες στο θεο στα ελληνικα καταστηματα Οι τιμές επίσημης αντιπροσωπίας δεν άλλαξαν. Τα capital control επηρέασαν τις τιμές και την διαθεσιμότητα των καταστημάτων στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) guys τι ξερουμε γι αυτο εδω? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xnote+4+n916.TRS0&_nkw=note+4+n916&_sacat=0 ειναι με την ονομασια Note 4 LTE-A (sm-N916S)cat9(450mbs)μονο στην κορεα οπως και το s5 g906s prime cat6..λενε με exynos 5433.. να υπαρχει και εκδοση snapdragon 810? Edited August 23, 2015 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 guys τι ξερουμε γι αυτο εδω? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xnote+4+n916.TRS0&_nkw=note+4+n916&_sacat=0 ειναι με την ονομασια Note 4 LTE-A (sm-N916S)cat9(450mbs)μονο στην κορεα οπως και το s5 g906s prime cat6..λενε με exynos 5433.. να υπαρχει και εκδοση snapdragon 810? Είναι το ίδιο με το exynos που κυκλοφορεί εδώ, με μόνη διαφορά το νέο modem της samsung που πιάνει ταχύτητες cat9.. παντελώς άχρηστο για Ελλάδα και δε θα έχεις ούτε εγγύηση ούτε δυνατότητα επισκευής παρά μόνο στη Κορέα.. Η έκδοση με 810 ήταν μόνο μία φήμη που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε. Αλλά και να υπήρχε θα ήταν εξίσου άχρηστο εκτός κι αν ήθελες ψησταριά σε καλούπι note 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark-Shadow Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλησπέρα παίδες. Λέω να κάνω μια αναβάθμιση απο την κινητάρα Note 3 σε 4. Λέτε να περιμένω να πέσει η τιμή? Επίσης ποιό από τα 2 προτείνετε? Exynos i Snapdragon? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Καλησπέρα παίδες. Λέω να κάνω μια αναβάθμιση απο την κινητάρα Note 3 σε 4. Λέτε να περιμένω να πέσει η τιμή? Επίσης ποιό από τα 2 προτείνετε? Exynos i Snapdragon? Ευχαριστώ Το θέμα έχει εξαντληθεί εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919 Όρεξη να έχεις να διαβάζεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Καλησπέρα στην παρέα , Μία ερώτηση ... Βρήκε φίλος μεταχειρισμένο και θα το αγοράσει το απόγευμα ... Τι πρέπει να προσέξει , Εγώ του είπα να τσεκάρει αν έχει γίνει root και αν έχει γραφτεί ο Knox ... πώς γίνεται αυτό Επίσης κάπου έχω ακούσει ότι μπορείς να τσεκάρεις και αν είναι αυθεντικό με τον σειριακό αριθμό ... πώς γίνεται αυτό . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 (edited) Καλησπέρα στην παρέα , Μία ερώτηση ... Βρήκε φίλος μεταχειρισμένο και θα το αγοράσει το απόγευμα ... Τι πρέπει να προσέξει , Εγώ του είπα να τσεκάρει αν έχει γίνει root και αν έχει γραφτεί ο Knox ... πώς γίνεται αυτό Επίσης κάπου έχω ακούσει ότι μπορείς να τσεκάρεις και αν είναι αυθεντικό με τον σειριακό αριθμό ... πώς γίνεται αυτό . Ευχαριστώ κατεβασε από το google play το phone info και θα τα δεις ολα Edited September 8, 2015 by tsoukou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω πολλά σχόλια ψάχνοντας για πολύ lag στο 4, ειδικά όταν είχε βγει το lollipop. Η ερώτησή μου είναι, έχει ξεπεραστεί αυτό; Είναι θέμα συσκευής επίσης, εκτός από λογισμικό; Στις σελίδες εδώ δεν βρήκα τόσες πολλές αναφορές σε lag η αλήθεια είναι (μήπως δε τα είδα;). Σε σχέση με τα προηγούμενα Note το 4 είναι για σας το ίδιο...αξιόπιστο "τέρας"; Έρχομαι από Note 2, το οποίο για σχεδόν 3 χρόνια υπήρξε το απόλυτο εργαλείο μου! Αλλά άφησε τα τζαμάκια του σε γερμανικό οδόστρωμα... Οπότε τώρα με τρώει το χέρι (και η τσέπη) για κάτι που θα είναι το ίδιο δυνατό, με παρόμοια αυτονομία και αξιόπιστο. Το πενάκι είναι plus, όχι κρίσιμο... Η αποσπώμενη μπαταρία όμως και η κάρτα είναι...οπότε και το 5 δε με καλύπτει... Επίσης η διαφορά που βρίσκω με το 3 είναι μικρή, στα 80 ευρώ. Οπότε νόμζα πώς αξίζει το Note 4 ως το τελευταίο με καπάκι... Αλλά τα lag με τρομάζουν! Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Γιατί όλοι ζητάτε με τον exynos τι διαφορές έχει εγώ που κοίταξα βίντεο τις ποιο πολλές φορές καλύτερο βγαίνει με sd και άλλες ισόπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Γιατί όλοι ζητάτε με τον exynos τι διαφορές έχει εγώ που κοίταξα βίντεο τις ποιο πολλές φορές καλύτερο βγαίνει με sd και άλλες ισόπαλα τπτ απλός πάρα πολλά άτομα είναι Sammy fanboys και με sd cpu νιώθουν ότι η συσκευή δεν είναι καθαρά Samsung ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω πολλά σχόλια ψάχνοντας για πολύ lag στο 4, ειδικά όταν είχε βγει το lollipop. Η ερώτησή μου είναι, έχει ξεπεραστεί αυτό; Είναι θέμα συσκευής επίσης, εκτός από λογισμικό; Στις σελίδες εδώ δεν βρήκα τόσες πολλές αναφορές σε lag η αλήθεια είναι (μήπως δε τα είδα;). Σε σχέση με τα προηγούμενα Note το 4 είναι για σας το ίδιο...αξιόπιστο "τέρας"; Έρχομαι από Note 2, το οποίο για σχεδόν 3 χρόνια υπήρξε το απόλυτο εργαλείο μου! Αλλά άφησε τα τζαμάκια του σε γερμανικό οδόστρωμα... Οπότε τώρα με τρώει το χέρι (και η τσέπη) για κάτι που θα είναι το ίδιο δυνατό, με παρόμοια αυτονομία και αξιόπιστο. Το πενάκι είναι plus, όχι κρίσιμο... Η αποσπώμενη μπαταρία όμως και η κάρτα είναι...οπότε και το 5 δε με καλύπτει... Επίσης η διαφορά που βρίσκω με το 3 είναι μικρή, στα 80 ευρώ. Οπότε νόμζα πώς αξίζει το Note 4 ως το τελευταίο με καπάκι... Αλλά τα lag με τρομάζουν! τα lag μην τα φοβάσαι περνά την 4.4 που πάει τουλάχιστον άψογα και αναμονή για κάτι καλύτερο... όσο αφορά την αυτονομία δυστυχώς δεν είναι ούτε καν κοντά στο note 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts