Jump to content

[Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο λεω και εγώ. Το θεμα ειναι ότι παιδιά εχουν αναφερει στο τοπικ ότι το 3 περσι τα Χριστούγεννα ειχε γυρω στα 540 και τον Ιανουαριο 500.

Με τα 50 ευρω διαφορά του 4 η λογική λέει οτι το 4 τα Χριστουγεννα θα επρεπε να ειναι κάτω απο το 600 αλλά και εγω το κοβω χλωμο πια

Βασικά πέρσι το 3 είχε φτάσει πάρα πολύ γρήγορα στα 570(μέσα προς τέλη οκτώβρη) και μετά έπεφτε λίγο λίγο. Φέτος το 4 το βλέπω να είναι σταθερά μέχρι τώρα +100 στις αντίστοιχες περιόδους.

Στο ιστορικό τιμών στο skroutz έχει αναλυτικά την πορεία του.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εδώ δεν έχουν κάνει καν προσφορά στο εξωτερικό(black friday) δεν περιμένω να πέσει σύντομα

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια ξερετε αν μη Ευρωπαικο Νοτε 4 θα καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια??

η ελληνική samsung νομίζω δεν το αποδέχεται

Παιδια ξερετε αν μη Ευρωπαικο Νοτε 4 θα καλυπτεται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια??

Σίγουρα δεν αποδέχεται την εγγύηση. Νομίζω όμως ότι δεν θα έχεις πρόβλημα επιδιόρθωσης. Γνωστού μου το επιδιορθώσαν.

Φιλικά Γιώργος

χτυπησε 635 το C στο Best price http://www.sellphone.gr/samsung-galaxy-note-4-n910f.html?ref=bestprice.gr με ξενερωσε που δεν το εχει και σε μαυρο οπως πρωτα αλλα μονο σε λευκο!

Τελικα ολα τα 910c ειναι ουγγαρεζικα?

Γιατί τι έχουν τα Ουγγαρέζικα.

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα και απο μενα. Εχω βρει το Note 4 σε αυτο το ιταλικο site. Οντως η Ιταλια εχει τις καλυτερες τιμες απο τις χωρες απο τις οποιες μπορουμε να το αγορασουμε και να εχουμε εγγυηση και ουτε να χρειαζεται να κανουμε την ιστορια με την 5λεπτη κληση πριν μας το φερουν;

Θα ηταν επισης εφικτο να συγκεντρωθουν σε καποιο post τωρα ολα τα πιο αξιολογα sites απο πλευρας τιμης και ποιοτητας, αντι να ψαχνουμε στις 31 σελιδες του thread πλεον?

Ευχαριστω.

απλως ρωταω εαν τα c ερχοντε μονο στην ευρωπη για την ουγγαρια

Όχι, έρχονται και για άλλες χώρες. Απλώς από εκεί βρήκαν καλύτερες τιμές.

Φιλικά Γιώργος

απλως ρωταω εαν τα c ερχοντε μονο στην ευρωπη για την ουγγαρια

Όχι, έρχονται και για άλλες χώρες. Απλώς από εκεί βρήκαν καλύτερες τιμές.

Και συγκεκριμένα εδώ μπορείτε να δείτε σε ποιες χώρες της Ε.Ε. κυκλοφορεί το c επίσημα.

Μάκης

Εχουμε καποιο νεο αν αναμενεται να χαμηλωσει η τιμη?

Ίσως το 550 για τα Χριστούγεννα να ήταν πολύ αισιόδοξο.:confused:

Φιλικά Γιώργος

Δεν το βλέπω να γίνεται φθηνότερο άμεσα

Μάλλον με αυτή την τιμή θα πάει στα Χριστούγεννα. Αν κάνει καλές πωλήσεις η τιμή θα ανέβει την Ιανουάριο, μια και δεν θα υπάρχει στοκ. Τα ίδια έγιναν πέρσι το Πάσχα με το Note 3. Έπαιζε στα 400 ευρώ το Πάσχα και όλοι περίμεναν να πέσει μετά. Ανέβηκε τελικά στα 440 αφού το στοκ είχε ελαττωθεί πάρα πολύ.

Φιλικά Γιώργος

τα χριστουγεννα δλδ ποσο να το αναμενουμε κοντα στα 600;

Λογικά κάπου εκεί θα παίξει...

για εμας που το αναμενουμε στα 500-550 απο οτι φαινεται θα ειναι μεγαλος και χρονοβορος ο δρομος για την αποκτηση του! :( :(

για εμας που το αναμενουμε στα 500-550 απο οτι φαινεται θα ειναι μεγαλος και χρονοβορος ο δρομος για την αποκτηση του! :( :(

Μάλλον θα πας Φεβρουάριο και για τα 500 ίσως και Πάσχα. Υπομονή και όνειρα.:)

Φιλικά Γιώργος

Μάλλον θα πας Φεβρουάριο και για τα 500 ίσως και Πάσχα. Υπομονή και όνειρα.:)

ομποοο υπομονη δεν εμεινε και πολυ οσο το ψαχνω και ασχολουμε τοσο πιο πολυ το θελω! (η υπομονη ειναι αρετη λιγοι την κατεχουν ομως :ninja: ) με βλεπω να καταληγω σε κανενα LG G3! το σ3 που εχω δεν βλεπω να με βγαζει μεχρι τον Φεβρουαριο..... :(:(:(

ομποοο υπομονη δεν εμεινε και πολυ οσο το ψαχνω και ασχολουμε τοσο πιο πολυ το θελω! (η υπομονη ειναι αρετη λιγοι την κατεχουν ομως :ninja: ) με βλεπω να καταληγω σε κανενα LG G3! το σ3 που εχω δεν βλεπω να με βγαζει μεχρι τον Φεβρουαριο..... :(:(:(

Εντάξει και εγώ με το S2 κρατιέμαι 3 χρόνια... :) Αλλά δεν έχω παράπονο και με την ROM που του έχω βάλει είναι σαν να έχω νέο κινητό...:D Anyway κάνουμε υπομονή...Περιμένω και κάτι παραγγελίες που έχω κάνει για το note και ευελπιστώ στις γιορτές ή με το νέο έτος να έχω μπει και εγώ στο club!:cool:

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Εντάξει και εγώ με το S2 κρατιέμαι 3 χρόνια... :) Αλλά δεν έχω παράπονο και με την ROM που του έχω βάλει είναι σαν να έχω νέο κινητό...:D Anyway κάνουμε υπομονή...Περιμένω και κάτι παραγγελίες που έχω κάνει για το note και ευελπιστώ στις γιορτές ή με το νέο έτος να έχω μπει και εγώ στο club!:cool:

σκεφτομαι να το παρω και 600 ευρω αλλα θα μεινω πολυ καιρο χωρις θηκη! δεν μπορω να χωνεψω οτι μια καλη θηκη αγγιζει το 50αρικο! και αυτο με κραταει αρκετα πισω και περιμενω το 500αρικο! ελπιζω τα χριστουγεννα αν οχι 550 να εχει 570 εστω :lol: 580:lol:

σκεφτομαι να το παρω και 600 ευρω αλλα θα μεινω πολυ καιρο χωρις θηκη! δεν μπορω να χωνεψω οτι μια καλη θηκη αγγιζει το 50αρικο! και αυτο με κραταει αρκετα πισω και περιμενω το 500αρικο! ελπιζω τα χριστουγεννα αν οχι 550 να εχει 570 εστω :lol: 580:lol:

Πάρε την original ου κάνει 25€.

Φιλικά Γιώργος

Από τη στιγμή που τώρα είναι στα 635€ βλέπω για τα Χριστούγεννα μία "πιασάρικη" τιμή στα 599€ και στα μέσα με τέλος Γενάρη τα 550€. Από κει μετά μικρές πτώσεις μέχρι και την έλευση του S6. Εκτιμήσεις πάντα :rolleyes:.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• The title was changed to [Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά