pittas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Απ οτι φαινεται η σαμσουνγκ εχει αλλαξει τιμολογιακη πολιτικη. Περυσι τετοια εποχη το ΝΟΤΕ 3 το ειχα παρει 430, φετος το 4 κανει τουλαχιστον 100 επανω, ενω βλεπουμε και το 3 να εχει παιξει εκτοτε μεταξυ 390 και 430. Εχοντας στην κατοχη μου το ΝΟΤΕ 4 και μεχρι πριν μια εβδομαδα και το 3, μια διαφορα της ταξης των 100-120 ευρω μεταξυ των 2 και με τα δικα μου κριτηρια, δικαιολογειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γύρω στο Πάσχα ποσο προβλέπεται να είναι η τιμή του;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Γύρω στο Πάσχα ποσο προβλέπεται να είναι η τιμή του;; Πάνω κάτω όσο είναι σήμερα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Απ οτι φαινεται η σαμσουνγκ εχει αλλαξει τιμολογιακη πολιτικη. Περυσι τετοια εποχη το ΝΟΤΕ 3 το ειχα παρει 430, φετος το 4 κανει τουλαχιστον 100 επανω, ενω βλεπουμε και το 3 να εχει παιξει εκτοτε μεταξυ 390 και 430. Εχοντας στην κατοχη μου το ΝΟΤΕ 4 και μεχρι πριν μια εβδομαδα και το 3, μια διαφορα της ταξης των 100-120 ευρω μεταξυ των 2 και με τα δικα μου κριτηρια, δικαιολογειται. Αν δικαιολογείται λέει, και με το παραπάνω! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυριο πιθανοτατα θα κανω μια βολτα για αγορα του κινητο. Ειναι και τα τρια Kaizer σκρουτζομαγζα ουσιαστικα η ιδια επιχειρηση? Γιατι βλεπω καποιες διαφορες στην πολιτικη doa στα site τους και μπηκα σε σκεψεις. Να μην σχολιασω το γεγονος οτι διαβαζω σε ενα απο αυτα οτι δεν καλυπτονται απο doa θεματα με κάμερα, μικρόφωνο και ακουστικό. Deal breaker... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αυριο πιθανοτατα θα κανω μια βολτα για αγορα του κινητο. Ειναι και τα τρια Kaizer σκρουτζομαγζα ουσιαστικα η ιδια επιχειρηση? Γιατι βλεπω καποιες διαφορες στην πολιτικη doa στα site τους και μπηκα σε σκεψεις. Να μην σχολιασω το γεγονος οτι διαβαζω σε ενα απο αυτα οτι δεν καλυπτονται απο doa θεματα με κάμερα, μικρόφωνο και ακουστικό. Deal breaker... δεν ειναι το ιδιο μαγαζι ειναι διαφορετικα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 δεν ειναι το ιδιο μαγαζι ειναι διαφορετικα ! Express απαντηση!! Θανκς. Ειχα διαβασει εδω μεσα παλιοτερα οτι ειναι η ιδια επιχειρηση, αλλα ειπα να το ψαξω. Βασικα το θεμα doa με ενδιαφερει γιατι κατα τα αλλα το ιδιο προϊον πουλανε ολοι (τα ευρωπαικα C ορεγομαι :ninja:). Ξεκιναω ενδελεχεστερο ψαξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλημέρα. Μέχρι αύριο θα έχω παραγγείλει το note(μάλλον μαύρο - το μοντέλο C, αν και ακόμα δεν έχω καταλήξει). Έβαλα και αγγελία μέχρι τότε μήπως με συμφέρει κάποια προσφορά αλλιώς πάω σε καινούργιο από skroutz - Bestprice Από τις τιμές που παίζουν τώρα από ποιο κατάστημα να αγοράσω; ποιο είναι το πιό έμπιστο; ή ποιος έχει παράπονο από κάποιο ώστε να το αποφύγω; Τέλος ποιας χώρας συμφέρει να είναι το τηλέφωνο. Πχ στο S4 τα γερμανικά παίρνουν πάντα πρώτα τα updates σε αυτό ποιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να το αγοράσω από skroutzομάγαζο. Μπορώ να διαβάσω πουθενά τις διαφορές μεταξύ c και f? Τεχνικά χαρακτηριστικά και κυρίως αν καλύπτει η πανευρωπαικη εγγύηση και στα 2 μοντέλα γιατί κάπου διάβασα ότι για ένα από τα 2 δεν δίνουν άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Σκέφτομαι και εγώ σοβαρά να το αγοράσω από skroutzομάγαζο. Μπορώ να διαβάσω πουθενά τις διαφορές μεταξύ c και f? Τεχνικά χαρακτηριστικά και κυρίως αν καλύπτει η πανευρωπαικη εγγύηση και στα 2 μοντέλα γιατί κάπου διάβασα ότι για ένα από τα 2 δεν δίνουν άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης. Κανονικά εγγύηση και τα δύο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,all|ad-139723607.html Μετά απο επικοινωνια μλου λενε να βαλω τηλεφωνικα με paysafe 50 ευρω και με acs να μου το στειλουν μεχρι την Τριτη Μαλλον ψαχνουν πενηντάρικα και μην ειδατε τον Μανωλιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ετσι ειναι. Το επαθε φιλος απο πολυ ευγενικη γυναικια φωνη με καταστημα κ καλα στη Θεσσαλονικη.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ετσι ειναι. Το επαθε φιλος απο πολυ ευγενικη γυναικια φωνη με καταστημα κ καλα στη Θεσσαλονικη.... οντως πολυ ευγενικη γυναικια φωνουλα αλλα στην Δραμα αυτην την φορα!!!! Προσοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroszx6r Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Προσοχή είναι η ίδια γυναίκα και κάθε μερα αλλάζουν περιοχή και κινητο. Συγκεκριμένα όταν τους πήρα μία φορά που είχαν βάλει Νεάπολη, τη ρώτησα αν εννοεί Νεάπολη Λακωνίας και επειδή φαντάστηκε ότι ειμαι Πελοπόννησο μου λέει όχι Πειραιά είμαστε στον Κορυδαλλό κοντά. Και μόλις της είπα ααααα ωραία που ακριβως να ερθω απο κει γιατι είμαστε και γείτονες, έχασε τα λόγια της και έκλεισε η γραμμή και μετά δεν το σήκωσαν ποτέ ξανά. Οπότε όποιος εχει όρεξη για πλάκα να τους πάρει. Χαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Με τις τιμές όπως είναι τώρα σε skroutz και Bestprice Από που να αγοράσω; Ενδιαφέρομαι για μαύρο οχταπύρηνο. Να πάρω πρώτα κανα τηλ και τί να τους ρωτήσω; αν θα είναι σφραγισμένο και απο ποια χώρα είναι; και εμείς ποια προτιμάμε από τις ευρωπαϊκές; Από ότι βλέπω από q Electronics, kinitomania ή τα υπόλοιπα τί να προτιμήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Με τις τιμές όπως είναι τώρα σε skroutz και Bestprice Από που να αγοράσω; Ενδιαφέρομαι για μαύρο οχταπύρηνο. Να πάρω πρώτα κανα τηλ και τί να τους ρωτήσω; αν θα είναι σφραγισμένο και απο ποια χώρα είναι; και εμείς ποια προτιμάμε από τις ευρωπαϊκές; Από ότι βλέπω από q Electronics, kinitomania ή τα υπόλοιπα τί να προτιμήσω; αυριο θα παραλαβω απο το phonegallery το μαυρο exynos και θα σου πω σε τι κατασταση ερχεται!εγω δεν ρωτησα τιποτα επειδη εχω ξαναπαρει απο το ιδιο μαγαζι....ελπιζω να ειναι ολα καλα!!τιμη τελικη στα 533 ευρω! Edited March 22, 2015 by geotrvs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Και γώ έχω πάρει από εκεί Moto G και Moto G 2014. Δεν μου άρεσε ότι άργησαν λίγο. Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν στοκ και παραγγέλνεις και μετά τους έρχεται. Γράψε πάντως μόλις παραλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Εγώ και φίλοι έχουμε δοκιμάσει phonegallery και qelectronics. Όλα καλά και σφραγισμένα κουτιά. Εγώ το δικό μου το πήρα από extreme Mobile. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxaxaxaxaxa Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) Το phonegallery το θεωρω πολυ καλο μαγαζι. Εχω αγορασει ενα s3 και ενα s3 mini le fleur και ενα sony και ηταν αψογα και τα τρια σε ολους τουσ τομεις . Εχω ρωτησει και μου ειπαν οτι μονο αν εμφαινιζεται στην σελιδα τους ειναι ετοιμοπαραδοτο. Και αν το δεις (και φυσικα προλαβεις να το κλεισεις)το πολυ μεχρι το μεσημερι αντε τ απογευμα το εχεις. Εγω το s3 mini το παραγγειλα 5:00 το πρωι (πριν φυγω γαι δουλεια )μεσω διαδικτυου και το μεσημερι ειχε ερθει. Γιαυτο και αν τελικα παρω κινητο θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα προτειμησω ξανα το μαγαζι αυτο. Edited March 23, 2015 by xaxaxaxaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παρέλαβα σήμερα το κινητό από το phonegallery με κλειστή συσκευασία αλλά....να μου πείτε και εσείς.μέσα όταν το άνοιξα είδα ότι είχε ένα αυτοκόλλητο με το imei της συσκευής...αυτό δεν έπρεπε να ήταν μονάχα απ'εξω???όταν έβαλα το phone info είδα ότι είχε συνδεθεί 4 φορές ο φορτιστής και 3 φορές τα ακουστικά.....αυτό ίσως φυσικά να οφείλεται στον ελέγχο από το εργοστάσιο....όποιος ξέρει ας μας πει!πάντως το τηλέφωνο τα σπάει....άξιζε η μετάβαση από το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παρέλαβα σήμερα το κινητό από το phonegallery με κλειστή συσκευασία αλλά....να μου πείτε και εσείς.μέσα όταν το άνοιξα είδα ότι είχε ένα αυτοκόλλητο με το imei της συσκευής...αυτό δεν έπρεπε να ήταν μονάχα απ'εξω???όταν έβαλα το phone info είδα ότι είχε συνδεθεί 4 φορές ο φορτιστής και 3 φορές τα ακουστικά.....αυτό ίσως φυσικά να οφείλεται στον ελέγχο από το εργοστάσιο....όποιος ξέρει ας μας πει!πάντως το τηλέφωνο τα σπάει....άξιζε η μετάβαση από το 3. και εμενα ειχε το Imei και μεσα και το πηρα και απο αλλο μαγαζι! :D οποτε πιστευω εισαι ενταξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 και εμενα ειχε το Imei και μεσα και το πηρα και απο αλλο μαγαζι! :D οποτε πιστευω εισαι ενταξει! Εμένα από extreme Mobile το είχε έξω αλλά και εμένα τα ακουστικά είχα συνδεθεί 6 φορές και 7ο φορτιστής. Όλα καλά. Καλορίζικο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα,,,χωρις να θελω να διαφημισω καποιο μαγαζι ειναι ευκολο να μου πειτε οποιος μπορει απο το αγορασε και αν ειναι ευχαριστημενος ωστε να αγορασω και εγω απο κει,,,, ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα,,,χωρις να θελω να διαφημισω καποιο μαγαζι ειναι ευκολο να μου πειτε οποιος μπορει απο το αγορασε και αν ειναι ευχαριστημενος ωστε να αγορασω και εγω απο κει,,,, ευχαριστω.... kaizershop πηρα εγω το δικο μου! ενα απο τα καλυτερα μαγαζια νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 καλησπερα,,,χωρις να θελω να διαφημισω καποιο μαγαζι ειναι ευκολο να μου πειτε οποιος μπορει απο το αγορασε και αν ειναι ευχαριστημενος ωστε να αγορασω και εγω απο κει,,,, ευχαριστω.... Qelectronics,kaizer αυτό με το καφέ λογότυπο, phonegallery και extreme Mobile. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts