Jump to content

[Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ειδες στο site τους?Απο το smarties?Αν ναι αμα δεις τα χαρακτηριστηκα ειναι απο αυτο με τον snapdragon.Οταν μιλησα μαζι τους δεν ηξεραν ποιο απο τα 2 εχουν...

Το πήρα από το mytel.gr .Στην αρχή δεν το κατάλαβα, μέχρι που είδα πίσω στα χαρακτηριστικά να λέει Octa Core (1.9GHz Quad Core + 1.3Ghz Quad Core). Έβαλα και μια εφαρμογή την phone INFO και μου λέει exynos. Μα και το κουτί κάτω αριστερά γράφει καθαρά SM-N910C. Ειναι μοντέλο που από οτι καταλαβαίνω προοριζόταν για αγορά Ουγγαρίας.

Πηγα το πρωί στα skroutzoμάγαζα πέριξ της ομόνοιας και δεν υπήρχε πουθενά διαθέσιμο.

Κατά τύχη μίλησα με το mytel που μου είπε οτι θα είχε κομμάτια το απόγευμα. Με πήρε μόλις παρέλαβε και ετσι πήγα και το πήρα.

Μάλλον ούτε ο ίδιος το ήξερε. Μαζί το ανοίξαμε για πρωτη φορά να το δούμε. Οτι είναι με τον exynos το κατάλαβα αργότερα...

Τώρα που το κοιτάω πάλι στο skroutz δεν γράφει π.χ 910F όπως όλοι αλλά μόνο 910 και τελικά είναι το 910C !

Edited by Tzez

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν ειναι ετσι, δηλαδη επισημη εισαγωγη για Ευρωπη με exynos θα καλυπτεται και απο εγγυηση :rolleyes:. Με εχει μπερδεψει η σαμυ. Οπως και να χει ομως, μπορει καποιος να διαλεξει επεξεργαστη.

αν ειναι ετσι, δηλαδη επισημη εισαγωγη για Ευρωπη με exynos θα καλυπτεται και απο εγγυηση :rolleyes:. Με εχει μπερδεψει η σαμυ. Οπως και να χει ομως, μπορει καποιος να διαλεξει επεξεργαστη.

Επειδή το πήρα με τιμολόγιο και το κοιτάω τώρα, γράφει:Samsung SM-N910 Note 4 32Gb black EU και μετά το serial number του κινητού. Άρα καλύπτομαι κανονικά από εγγύηση θέλω να πιστεύω...

Τελικά η πρωινή μου απογοήτευση που δεν το έβρισκα πουθενά μου βγήκε σε καλό.....

[/color]Παιδιά, εγώ ο τρελός πήρα το απόγευμα και το χρυσό Ελληνικό αυτή τη φορά από το Πλαίσιο! Το στηνω τώρα και από αύριο θα κάνω συγκρίσεις με το λευκό Exynos. Το Πλαίσιο είχε αρκετά κομμάτια στην Αργυρούπολη.

φιλε πηγα σημερα σε 3 μαγαζια κανενα δεν το ειχε περιμενω πως και πως να δω πως ειναι το χρυσο! πως ειναι... χρυσοο;; ή το αθλιο αυτο χρωμα που εχει και το σ5; επισης πες μας και μια δικη σου γνωμη και αν μπορεις οσο για μενα αλλα και για πολλους εδω μεσα νομιζω βαλε καμια φοτο,βιντεο τα παντα ολα να το δουμε :D

συγνωμη αν σε κουρασα!

Edited by kostashark

Το αντικειμενικό της υπόθεσης είναι ότι το πλαστικό πίσω καπάκι, στο λευκό, λερώνει εύκολα.

Οχι,αυτο ειναι το λιγοτερο.Το λευκο,ειναι σκληρο γι αυτο και γλυστραει,ενω το μαυρο,ειναι μαλακο,και ετσι,ουτε γλυστραει,αλλα και νοιωθεις μια ευχαριστη αισθηση στα χερια,οταν το πιανεις.:)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και αυτοί ίσως έχουν κάνει λάθος, η έκδοση με τον Exynos θα έπρεπε να έχει στα χαρακτηριστικά 8 πυρήνες.

Υπαρχουν δυο μη συμβατα δεδομενα.Το ενα,ειναι το C ,που εχει πανω πανω,και το αλλο,ειναι το 2700,που λεει για τη συχνοτητα,που αφορα στον Snap.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

φιλε πηγα σημερα σε 3 μαγαζια κανενα δεν το ειχε περιμενω πως και πως να δω πως ειναι το χρυσο! πως ειναι... χρυσοο;; ή το αθλιο αυτο χρωμα που εχει και το σ5; επισης πες μας και μια δικη σου γνωμη και αν μπορεις οσο για μενα αλλα και για πολλους εδω μεσα νομιζω βαλε καμια φοτο,βιντεο τα παντα ολα να το δουμε :D

συγνωμη αν σε κουρασα!

Εχθες το απογευμα γυρω στις 8 το plaiso της καλαμαριας ειχε αποθεμα σε χρυσο κ λευκο...αν τους παρεις τηλ στο κρατανε κ πεταγεσαι να το παρεις!!

Ποιο τελωνειο ρε παιδια, απο Ευρωπη ειναι...

Αμα προσεχες,θα εβλεπες οτι γραφει καπου με ψιλά γραμματα το εξης.

Item location: Taiwan, Taiwan

Λες να εχει... μετακομισει στην Ευρωπη η Ταιβαν;:)

Κοσμοτε,100Mbps.

[/color]Παιδιά, εγώ ο τρελός πήρα το απόγευμα και το χρυσό Ελληνικό αυτή τη φορά από το Πλαίσιο! Το στηνω τώρα και από αύριο θα κάνω συγκρίσεις με το λευκό Exynos. Το Πλαίσιο είχε αρκετά κομμάτια στην Αργυρούπολη.

Κι εγω το ιδιο παρατηρησα,θελει ψαξιμο για να δεις ποιο ακριβως ειναι!!

Αντε μπραβο,θα μαθουμε αν υπαρχουν, και ποιες διαφορες μεταξυ τους.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Εχθες το απογευμα γυρω στις 8 το plaiso της καλαμαριας ειχε αποθεμα σε χρυσο κ λευκο...αν τους παρεις τηλ στο κρατανε κ πεταγεσαι να το παρεις!!

ειμαι απο Γρεβενα το "πεταγμα" ειναι λιγο δυσκολο :D! αλλα θα ηθελα να δω πρωτα πως ειναι και σε χρυσο γτ εχω ξενερωσει εν μερη που απο οτι φαινεται ειναι αυτο του σ5 αλλα επισης περιμενω να πεσει σε 500αρικο αλλιως δεν αγοραζω ακομα!:p

Το πήρα από το mytel.gr .Στην αρχή δεν το κατάλαβα, μέχρι που είδα πίσω στα χαρακτηριστικά να λέει Octa Core (1.9GHz Quad Core + 1.3Ghz Quad Core). Έβαλα και μια εφαρμογή την phone INFO και μου λέει exynos. Μα και το κουτί κάτω αριστερά γράφει καθαρά SM-N910C. Ειναι μοντέλο που από οτι καταλαβαίνω προοριζόταν για αγορά Ουγγαρίας.

Πηγα το πρωί στα skroutzoμάγαζα πέριξ της ομόνοιας και δεν υπήρχε πουθενά διαθέσιμο.

Κατά τύχη μίλησα με το mytel που μου είπε οτι θα είχε κομμάτια το απόγευμα. Με πήρε μόλις παρέλαβε και ετσι πήγα και το πήρα.

Μάλλον ούτε ο ίδιος το ήξερε. Μαζί το ανοίξαμε για πρωτη φορά να το δούμε. Οτι είναι με τον exynos το κατάλαβα αργότερα...

Τώρα που το κοιτάω πάλι στο skroutz δεν γράφει π.χ 910F όπως όλοι αλλά μόνο 910 και τελικά είναι το 910C !

Και σε μένα το ίδιο σκηνικό για 910F πήγαινα και τελικά βρέθηκα με 910C.. Η συσκευασία μέσα έχει ένα χαρτάκι και στα ελληνικά που αναφέρει ότι πρέπει η κάρτα sim να ενεργοποιηθεί εντός Ευρώπης.

Και το δικό μου από Ουγγαρία!

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Και σε μένα το ίδιο σκηνικό για 910F πήγαινα και τελικά βρέθηκα με 910C.. Η συσκευασία μέσα έχει ένα χαρτάκι και στα ελληνικά που αναφέρει ότι πρέπει η κάρτα sim να ενεργοποιηθεί εντός Ευρώπης.

Απευθύνομαι σε όσους πήραν το C τελικά:

Έχετε μιλήσει καθόλου με την Ελληνική Samsung για το αν θα καλύπτει τα ζητήματα εγγύησής του;

Επίσης, μετά από κάποιους κύκλους, πείτε μας πως πάει η μπαταρία, ειδικά σε σχέση με την έκδοση με τον Snap. Το λέω επειδή κάποιοι έγραφαν σε προηγούμενες σελίδες ότι η έκδοση με τον C έχει (πέρα από την χαμηλότερη κατανάλωση του Exynos) αρκετά ενεργοβόρο modem.

Edited by SIRHC

φιλε πηγα σημερα σε 3 μαγαζια κανενα δεν το ειχε περιμενω πως και πως να δω πως ειναι το χρυσο! πως ειναι... χρυσοο;; ή το αθλιο αυτο χρωμα που εχει και το σ5;

Πιστευω οτι το χρυσο στο μεταλλικο Note θα γραφει καλυτερα απ'οτι στο πλαστικο S5. Απο τις φωτογραφιες και τα video παντως δειχνει να ειναι καλο.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Πιστευω οτι το χρυσο στο μεταλλικο Note θα γραφει καλυτερα απ'οτι στο πλαστικο S5. Απο τις φωτογραφιες και τα video παντως δειχνει να ειναι καλο.

Πρέπει να το δεις από κοντά πριν αποφασίσεις.

Φιλικά Γιώργος

Επισης απο οτι εχουν πει πολλα παιδια στο μαυρο ειναι πιο μαλακή η δερματίνη πισω απο οτι στο λευκο κ εχει καλυτερο grip... αλλα απο εκει κ περα σαφως κ ειναι στο γουστο του καθενος το τι θα διαλεξει....οπως και να εχει ολα ωραια ειναι αλλα το μαυρο ειναι πιο ωραιο:lol::lol:

Εχω πιασει μονο το λευκο (το οποιο και εχω παραγγειλει) οποτε δεν εχω αποψη για το μαυρο παντως μια χαρα φανηκε το grip και στο λευκο. Παντως λιγο κουφο που εχει αυτη την διαφορα στο υλικο το μαυρο με το ασπρο.. Οχι πως εχει και τεραστια σημασια γιατι σε θηκη θα ειναι αλλα λεμε τωρα.. (προσωπικα εκανα το μεγαλο βημα σε λευκο για 1η φορα..ολες μου οι συσκευες μαυρη μαυριλα παντα ειπα να το σπασω..). Thanks για το info :)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Εχω πιασει μονο το λευκο (το οποιο και εχω παραγγειλει) οποτε δεν εχω αποψη για το μαυρο παντως μια χαρα φανηκε το grip και στο λευκο. Παντως λιγο κουφο που εχει αυτη την διαφορα στο υλικο το μαυρο με το ασπρο.. Οχι πως εχει και τεραστια σημασια γιατι σε θηκη θα ειναι αλλα λεμε τωρα.. (προσωπικα εκανα το μεγαλο βημα σε λευκο για 1η φορα..ολες μου οι συσκευες μαυρη μαυριλα παντα ειπα να το σπασω..). Thanks για το info :)

Καλά έκανες, χρειάζεται η αλλαγή! Εγώ αντίθετα επέστρεψα σε μαύρο μετά από αρκετό καιρό και το απολαμβάνω κανονικά.. Η συσκευή συνεχίζει εκτός θήκης για περίπου 10 μέρες τώρα χωρίς κανένα απολύτως θέμα

Παρακαλουνται οσοι αγαπητοι συφορουμητες Αγορασαν απο την Ελληνικη Αγορα την εκδοση με τον exynos ας κανουν εναν μικρο κοπο και απο βδομαδα ας παρουν ενα τηλεφωνακι την κυρα Sammy να μαθουμε τι παιζει με την εγγυηση!;)

Ευχαριστουμε προκαταβολικα...οι υπολοιποι που ειμαστε με το Δακτυλο στην σκανδαλη:D

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Παρακαλουνται οσοι αγαπητοι συφορουμητες Αγορασαν απο την Ελληνικη Αγορα την εκδοση με τον exynos ας κανουν εναν μικρο κοπο και απο βδομαδα ας παρουν ενα τηλεφωνακι την κυρα Sammy να μαθουμε τι παιζει με την εγγυηση!;)

Ευχαριστουμε προκαταβολικα...οι υπολοιποι που ειμαστε με το Δακτυλο στην σκανδαλη:D

Θα το κάνω να τους πάρω τηλέφωνο αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα καθώς από ότι διαβάζω το C προορίζεται ΚΑΙ για την αγορά της Ευρώπης σε αντίθεση με το U που είναι exynos μόνο για την αγορά της Ασίας!

Το δικό μου από την εφαρμογή phone info είναι κατασκευασμένο στο Βιετνάμ στις 20/10 με προορισμό χώρας την Ουγγαρία όπως έγραψα παραπάνω...

Την μπαταρία του πάντως δεν την βλέπω κακή αν και είμαι στην πρώτη φόρτιση και η σύγκριση μου είναι με το galaxy s4 που είχα.

Εξωτερικά στο κουτί δεν μπορεί να φανεί εάν βαίνει με τον 910C; Εσύ από που αγόρασες φίλε;

Τελικα εχουμε διαφορετικες καμερες στις εκδοσεις spapdragon/exynos και με διαφορετικη αποδοση και αν ναι πια φαινεται να ειναι η καλυτερη;
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Εξωτερικά στο κουτί δεν μπορεί να φανεί εάν βαίνει με τον 910C; Εσύ από που αγόρασες φίλε;

Ναι φαινετε εξω στο κουτι το γραφει οπως και γραφει και τον επεξεργαστη που φοραει. Εγω το πηρα απο το galaxystore...αν και το ειχαν σαν f.

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Ναι φαινετε εξω στο κουτι το γραφει οπως και γραφει και τον επεξεργαστη που φοραει. Εγω το πηρα απο το galaxystore...αν και το ειχαν σαν f.

Αυτο το μαγαζι,ηταν πρωτα στην Πανεπιστημιου;Γιατι νομιζω οτι το δικο μου το 3,που το ειχα αγορασει απο Παν/μιου 57,Galaxy Store εγραφε το μαγαζι,και τωρα που περασα,ηταν κλειστο.

Κοιταξα τα specs που εχουν στο σαιτ τους,και παραπεμπουν σε F πραγματι.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Οσοι εχετε το C δειτε παρακαλω το κουτι για ποιες χωρες ειναι το region lock.Αλλα αφου το ανοιξατε και ενεργοποιησατε με δικια σας σιμ απο την Ελλαδα φανταζομαι οτι ειναι για ευρωπη οποτε ισχυει η εγγυηση κανονικα.

Οποιος παρει τηλεφωνο στην Samsung παρακαλω ας δωσει και το imei να ειμαστε 100 % σιγουροι!

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει διαθέσιμο στο ebay με 630 ευρώ. Η έκδοση F.

Ο πωλητής έχει γενικά καλές κριτικές και είναι χρόνια στο ebay αλλά όσο κοίταξα την ιστορία του είναι η πρώτη φορά που πουλάει κινητό, συνήθως πουλάει φτηνά ψιλοπράγματα. Έχει πουλήσει 2 και έχει άλλα 5 διαθέσιμα.

http://www.ebay.co.uk/itm/SAMSUNG-N910F-GALAXY-NOTE-4-32GB-BLACK-ITALIA-/291283141203

Εγω θα διαλεγα αυτον εδω http://www.ebay.it/itm/NUOVO-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-4-SM-N910F-32GB-NERO-NO-BRAND-GARANZIA-ITALIA-24-MESI-/390933249018?pt=Smartphone&hash=item5b056ffbfa

Μιλησα εχθες μαζι μου και μου φανηκε καλος.

• The title was changed to [Note 4] Διαθεσιμότητα και Αγορά