filippos Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Ορίστε το μήνυμα λάθους: "Synchronization cannot start because this desktop computer cannot access necessary information. Restart this desktop computer and synchronize again. If the problem persists and this desktop computer is running Microsoft Outlook 2000, open Microsoft Outlook 2000, click Help, and then click Detect and Repair." Δεν το κατάφερα πάλι να λειτουργίσει... Τελικά το βρήκα το πρόβλημα. Ήθελε αναβάθμιση το office. Έβαλα το τελευταίο service pack απο το site της microsoft για το office και τώρα το activesync4 λειτουργεί μια χαρά! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Η Motorola επίσης είχε βγάλει ένα ανεξάρτητο προγραμματάκι για το MPX-200 που σου επιτρέπει να γράφεις SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες ακόμα κι αν το Smartphone σου δεν έχει καθόλου Ελληνικά. Αν σε ενδιαφέρει, PM me ;) Το LengSmart που κατέβασα δεν εννοείς; Διότι δεν έβρισκα το InterKey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasakis Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Καλησπέρα, γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το voice changer για ppc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 paidia geia sas kai pali...exw ena provlima me to bluetooth tou kinitou mou qtek8010 kai elpizw na exw ti voithia sas...to bluetooth douleui kanonika otan paw na oriso axiopisti siskeui i otan paw na stilw kapia epafi alla otan prospathisw na stilo video i fotografia apo ton exporer kanei mono anazitisi xoris kanena apotelesma...exw tin teleutea ekdosi tou logismikou apo tin ACE-Hellas alla den mporw na katalavw ti paizei kai den mporo na stilw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ΠΙστευω να εχεις βαλει τους ιδιους κωδικους στον υπολογιστη και στο κινητο σου,... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 ΠΙστευω να εχεις βαλει τους ιδιους κωδικους στον υπολογιστη και στο κινητο σου,... enoite oti exo vali tous idious kodikous...to provlima einai oti to kinito kanei anixneusi xoris omos na entopizi kamia siskeui kai auto ginete mono stos fotografies kai sta video Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 paidia geia sas kai pali...exw ena provlima me to bluetooth tou kinitou mou qtek8010 kai elpizw na exw ti voithia sas...to bluetooth douleui kanonika otan paw na oriso axiopisti siskeui i otan paw na stilw kapia epafi alla otan prospathisw na stilo video i fotografia apo ton exporer kanei mono anazitisi xoris kanena apotelesma...exw tin teleutea ekdosi tou logismikou apo tin ACE-Hellas alla den mporw na katalavw ti paizei kai den mporo na stilw Αν μιλάς για τον εσνωματωμένο explorer, από ότι θυμάμαι δεν υποστηρίζει Bluetooth. Πρέπει να εγκαταστήσεις τον Binarys Smart Explorer. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνεις πρώτα "pair" τις δύο συσκευές και μετά να στείλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Αν μιλάς για τον εσνωματωμένο explorer, από ότι θυμάμαι δεν υποστηρίζει Bluetooth. Πρέπει να εγκαταστήσεις τον Binarys Smart Explorer. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνεις πρώτα "pair" τις δύο συσκευές και μετά να στείλεις. Αν δε κάνω λάθος δεν είναι απαραίτητο το pairing για να στείλεις ένα αρχείο... Μόλις επιλέγεις αποστολή μέσω BT σου βγάζει τις διαθέσιμες συσκευές που είναι εντός εμβέλειας και επιλέγοντας μία από αυτές στέλνει το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 ok paidia sas euxaristo para poli...tha to dokimaso kai an exw provlima tha sas pw pali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Αν δε κάνω λάθος δεν είναι απαραίτητο το pairing για να στείλεις ένα αρχείο... Μόλις επιλέγεις αποστολή μέσω BT σου βγάζει τις διαθέσιμες συσκευές που είναι εντός εμβέλειας και επιλέγοντας μία από αυτές στέλνει το αρχείο. to exw vali file to programa pou les alla kai pali stin apostoli gia video exei mono apostoli me ir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανείς δοκιμάσει το PTab Spreadsheet (http://www.z4soft.com/ptab-spreadsheet/). Είναι, λέει, εφαρμογή spreadsheet που υποστηρίζει και την πλατφόρμα των Windows Smartphones. Έχει κανεις καμια έκδοση που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ;) αντί να κατεβάσουμε την δοκιμαστική των 15 ημερών που δίνει το site; :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 to exw vali file to programa pou les alla kai pali stin apostoli gia video exei mono apostoli me ir Έκανα δοκιμή με ένα αρχείο .avi. Μόλις επέλεξα File->Send & Receive->Send file by IR/BT έβγαλε μια οθόνη που έγραφε "Το send by IR, align ports of devices to start the transfer. To send by bluetooth, select the device and press Send." Από κάτω στην οθόνη αυτή βγάζει τόσο τις IR συσκευές όσο και τις BT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Έκανα δοκιμή με ένα αρχείο .avi. Μόλις επέλεξα File->Send & Receive->Send file by IR/BT έβγαλε μια οθόνη που έγραφε "Το send by IR, align ports of devices to start the transfer. To send by bluetooth, select the device and press Send." Από κάτω στην οθόνη αυτή βγάζει τόσο τις IR συσκευές όσο και τις BT. ok file mou se euxaristo...telika to provlima itan otan ekana register to programa exafanizotan i epilogi tou bt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ολα μα όλα τα ΜΜS που παίρνω ανεξαρτήτως γλώσσας ή κεφαλαίων μου έρχονται εμένα ως κουτάκια... (έτσι παίρνω π.χ μια εικόνα και ενα αρχείο txt γεμάτο κουτάκια) Τι συμβαίνει μπορείτε να μου εξηγήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Ολα μα όλα τα ΜΜS που παίρνω ανεξαρτήτως γλώσσας ή κεφαλαίων μου έρχονται εμένα ως κουτάκια... (έτσι παίρνω π.χ μια εικόνα και ενα αρχείο txt γεμάτο κουτάκια) Τι συμβαίνει μπορείτε να μου εξηγήσετε? auto file mou mpori na ofilete sti anagnorisis tis glosas pou einai gramena ta mms...kitaxe tis rithmisis sou kalitera...mou to ekane kai emena auto mexri mou to evala sto pc kai to ekana avathmisi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Υπάρχει περίπτωση μια εφαρμογή από την κάρτα να μεταφερθεί στην μνήμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 auto file mou mpori na ofilete sti anagnorisis tis glosas pou einai gramena ta mms...kitaxe tis rithmisis sou kalitera...mou to ekane kai emena auto mexri mou to evala sto pc kai to ekana avathmisi.. Προς το παρόν αυτό που κάνω είναι να μεταφέρω τα αρχεία στο PC και να τα διαβάζω απο εκεί...! (που κατάντησα!) Ποιά αναβάθμιση έκανες? Εγώ έχω το imate sp3i και γενικά εχω κάποια προβληματάκια με τα ελληνικά, άρα αναμένω κάποια αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Προς το παρόν αυτό που κάνω είναι να μεταφέρω τα αρχεία στο PC και να τα διαβάζω απο εκεί...! (που κατάντησα!) Ποιά αναβάθμιση έκανες? Εγώ έχω το imate sp3i και γενικά εχω κάποια προβληματάκια με τα ελληνικά, άρα αναμένω κάποια αναβάθμιση... file egw exw to qtek8010 kai pira to arxio apo ti selida tis qtek..twra me ta imate den nomizo na se afini na to katevasis i antiprosopos eteria kai an to vris apo allou den nomizw na mporis na to egkatastisis gia to logo oti einai klidomena Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Σιγουρα καποιος τροπος θα υπαρχει..α βρηκαμε κανα προγραμμα για να βαζουμε τους ηχους απο την καρτα ως ηχους κλησης...ε, να δουλευει ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Σιγουρα καποιος τροπος θα υπαρχει..α βρηκαμε κανα προγραμμα για να βαζουμε τους ηχους απο την καρτα ως ηχους κλησης...ε, να δουλευει ομως.. Ως ήχους κλήσης παίρνει τα αρχεία που έχω χίμα στην κάρτα ή στο φάκελο Μy Documents, (αλλού δεν τα βρίσκει) και μόνο τα wma και wav. Αλλα πιθανότατα αυτό ήδη να το γνωρίζεις ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 kalimera!! kapoia stigmh diavasa oti yparxei kapoio programma gia autolock tou pliktrologiou...alla den mporw na to vrw!!! yparxei kati telika to exei egatastish kapoios??? thanx!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 kalimera!! kapoia stigmh diavasa oti yparxei kapoio programma gia autolock tou pliktrologiou...alla den mporw na to vrw!!! yparxei kati telika to exei egatastish kapoios??? thanx!!! Το 8020 έχει ενσωματομένο το auto-lock του πληκτρολογίου. Settings -> (9) More -> (8) Security -> (1) Enable Phone Lock Εκεί βάζεις ένα password και διαλέγεις μετά από πόση ώρα θες να ενεργοποιείται το lock. :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 kalimera!! kapoia stigmh diavasa oti yparxei kapoio programma gia autolock tou pliktrologiou...alla den mporw na to vrw!!! yparxei kati telika to exei egatastish kapoios??? thanx!!! ναι υπαρχει... εγω γενικα δεν χρησιμοποιω το autolock στις συσκευες μου, και απλα το ειχα βαλει να δω πως δουλευει. μια χαρα μου φανηκε, και με αρκετες επιλογες παραμετροποιησης. διαβασε το σχετικο thread στο modaco και κατεβασε απο κει την τελευταια εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gchatz Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 thanx paidia energopoihsa to auto-lock apo thn siskeuh kai mou fanike poli kalo sto 1 lepto...tha diavasw kai apo to modaco kai an exei kati endiaferon kai ekei tha katevasw th nea version!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenios822 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 paidia kalispera...exw akomi mia erotisi pos mporo na apothikeuso mp3 sti karta mnimis(se pious fakelous ennow) pos tha kanw egkatastasi ta programata exe kai cab si karta kai telos ta homescrene kai auta na einai sti karta mnimis...euxaristo prokatavolika olous gia ti politimi voithia sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts