alexanderson27 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλησπέρα παιδιά,σκέφτομαι να αγοράσω το lead 5 από Ελλάδα(102 ευρώ).Αξίζει το κινητό τα λεφτά του ή θα έχω προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Εγω το αγορασα με 60 ευρο απο Κινα και συμφερη για 100 ευρο απο την ελλαδα δεν συμφερη παρε οσο ποιο φθην βρεις για Εγω νιωθο οτι εχω παρει αϊφον με 100 ευρο οποτε οσο ποιο φθηνο τοσο καλητερα και στην τσεπη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis7 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Εγω το αγορασα με 60 ευρο απο Κινα και συμφερη για 100 ευρο απο την ελλαδα δεν συμφερη παρε οσο ποιο φθην βρεις για Εγω νιωθο οτι εχω παρει αϊφον με 100 ευρο οποτε οσο ποιο φθηνο τοσο καλητερα και στην τσεπη σου Που το βρήκες με 60 ευρώ? μπορείς να στειλεις τη σελίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 @basilis7 εδώ το έχει με κουπόνι LL5 στα 52 δολλάρια, καλό κινητάκι, αλλα να ξέρεις το flash του είναι ανύπαρκτο! http://www.everbuying.net/product699100.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Παρτο απο κινα με το κουπόνι LL5 στα 52€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το παρήγγειλα με το κουπόνι από everbyuing. Τους στέλνω ένα μήνυμα να δω αν είναι όλα εντάξει και μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο και ότι μπορεί να το έχουν σε 7-15 μέρες και αν θέλω να περιμένω ή να μου κάνουν refund. Τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Το παρήγγειλα με το κουπόνι από everbyuing. Τους στέλνω ένα μήνυμα να δω αν είναι όλα εντάξει και μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο και ότι μπορεί να το έχουν σε 7-15 μέρες και αν θέλω να περιμένω ή να μου κάνουν refund. Τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση? Κοίτα, επειδή προσωπικά θεωρώ ότι το Everybuing δεν είναι μπακαλομάγαζο, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να κάνεις υπομονή. Σε 10 μέρες ενόχλησε πάλι για να μάθεις τι και πώς και αν δεις ότι δεν έχει φτάσει τίποτα στην αποθήκη τους, τότε ζήτα τα χρήματά σου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Απο GPS πως τα παει? Εχει δοκιμασει καποιος πλοηγηση? Δεν εχει αναφερθει κατι μεχρι τωρα (τουλαχιστον εγω δεν ειδα). Ειναι κατι που με ενδιαφερει. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Απο GPS πως τα παει? Εχει δοκιμασει καποιος πλοηγηση? Δεν εχει αναφερθει κατι μεχρι τωρα (τουλαχιστον εγω δεν ειδα). Ειναι κατι που με ενδιαφερει. Από προσωπική εμπειρία πάντα, γρήγορο κλείδωμα και σπάνια χάνει στίγμα. Αν είχε και πυξίδα θα έσκιζε, αλλά εντάξει, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Από προσωπική εμπειρία πάντα, γρήγορο κλείδωμα και σπάνια χάνει στίγμα. Αν είχε και πυξίδα θα έσκιζε, αλλά εντάξει, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Σωστα! Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Σε γενικες γραμμες, ευχαριστημενος απο το Λεντακι? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Σωστα! Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Σε γενικες γραμμες, ευχαριστημενος απο το Λεντακι? Πολύ ευχαριστημένος, η Leagoo έδειξε τα δόντια της στη συγκεκριμένη κατηγορία με μόνη ένσταση στο θέμα της αυτονομίας. Περίμενα πολλά περισσότερα από μία 2800mAh μπαταρία, στην πράξη όμως απλώς βγάζει μια φορτωμένη μέρα. Το C9 μου (που έχω και σαν avarar) που ενσωματώνει μια μικρότερης χωρητικότητα μπαταρία (2500mAh) βγάζει ένα καλό διήμερο. Αυτές τις μέρες θα αγοράσω μία 2η μπαταρία, μη τυχόν και έπεσα στην περίπτωση, αν και απ' ότι διάβασα στο παρελθόν το πρόβλημα είναι γενικό, οπότε μην περιμένεις και θαύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Πολύ ευχαριστημένος, η Leagoo έδειξε τα δόντια της στη συγκεκριμένη κατηγορία με μόνη ένσταση στο θέμα της αυτονομίας. Περίμενα πολλά περισσότερα από μία 2800mAh μπαταρία, στην πράξη όμως απλώς βγάζει μια φορτωμένη μέρα. Το C9 μου (που έχω και σαν avarar) που ενσωματώνει μια μικρότερης χωρητικότητα μπαταρία (2500mAh) βγάζει ένα καλό διήμερο. Αυτές τις μέρες θα αγοράσω μία 2η μπαταρία, μη τυχόν και έπεσα στην περίπτωση, αν και απ' ότι διάβασα στο παρελθόν το πρόβλημα είναι γενικό, οπότε μην περιμένεις και θαύματα. Ειναι γνωστο πια οτι γραφουνε οτι τιμη θελουνε στη μπαταρια.....:lol: Παντως ετσι κι ετσι το βραδυ σιγουρα θα το βαλεις στη μπριζα και οταν βγεις απο το σπιτι συνηθως χρησιμποιεις το αυτοκινητο η το σκουτερ και το φορτιζεις εκει. Σε ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Ειναι γνωστο πια οτι γραφουνε οτι τιμη θελουνε στη μπαταρια.....:lol: Παντως ετσι κι ετσι το βραδυ σιγουρα θα το βαλεις στη μπριζα και οταν βγεις απο το σπιτι συνηθως χρησιμποιεις το αυτοκινητο η το σκουτερ και το φορτιζεις εκει. Σε ευχαριστω φιλε μου! Είμαι λίγο προβληματισμένος σχετικά με το αν αναγράφεται ή όχι η σωστή χωρητικότητα γιατί ένα power bank που έχω με χώρο 3200mAh μου έβγαλε φόρτιση μέχρι το 93% (από πλήρως αποφορτισμένη μπαταρία του κινητού) όπου και έπαψε να φορτίζει. Έχω βγάλει 2 συμπεράσματα, ή το power bank μου είναι μούφα, ή όντως το Lead5 μου έχει όντως 2800άρα μπαταρία και δεν έχει καλή ενεργειακή απόδοση. Όποια απορία κι αν σου δημιουργηθεί στο μέλλον, στη διάθεσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Το τηλέφωνο φυσάει... Το δικό μου στην αρχή, τους πρώτους 3-4 μήνες κρατούσε 1 ημέρα με το ζόρι ή μπαταρία, αλλά μετά έστρωσε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Τώρα οι 2 μέρες είναι στάνταρ, με όλη μέρα ανοικτό wifi και ατελείωτο σερφαρισμα και όχι μόνο. Το τηλ αξίζει τα λεφτά του. Και να φανταστεί ότι το πήρα με προσφορά τα Χριστούγεννα από geekbuying με 40€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Η μπαταρια του απλα δεν ειναι 2800mah ,οποιος εχει δει πολλες μπαταριες μπορει να το καταλαβει χωρις καν να την πιασει στα χερια του.Αν ειναι 2000mah επιτυχια θα ειναι ,ανοησια της Leagoo να χαλαει ετσι το ονομα της. Κατα τα αλλα το κινητο ειναι μια χαρα ,για τα λεφτα του ειναι 2 χαρες και βαλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Κοίτα, επειδή προσωπικά θεωρώ ότι το Everybuing δεν είναι μπακαλομάγαζο, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να κάνεις υπομονή. Σε 10 μέρες ενόχλησε πάλι για να μάθεις τι και πώς και αν δεις ότι δεν έχει φτάσει τίποτα στην αποθήκη τους, τότε ζήτα τα χρήματά σου πίσω. με ειδοποίησαν ότι το έστειλαν. το περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Το παρήγγειλα με το κουπόνι από everbyuing. Τους στέλνω ένα μήνυμα να δω αν είναι όλα εντάξει και μου λένε ότι δεν είναι διαθέσιμο και ότι μπορεί να το έχουν σε 7-15 μέρες και αν θέλω να περιμένω ή να μου κάνουν refund. Τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση? Εριξα και γω την παραγγελια μου απο εκει, μετα απο τα καλα σας λογια. :) Σχετικα με θηκουλες και προστασια οθονης τι κανουμε τωρα? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εριξα και γω την παραγγελια μου απο εκει, μετα απο τα καλα σας λογια. :) Σχετικα με θηκουλες και προστασια οθονης τι κανουμε τωρα? Αν και σίγουρα δεν είναι το φθηνότερο, εγώ που αγόρασα κάποια πραγματάκια έμεινα ευχαριστημένος. http://safesales.gr/index.php?cPath=73&sort=2a&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Αν και σίγουρα δεν είναι το φθηνότερο, εγώ που αγόρασα κάποια πραγματάκια έμεινα ευχαριστημένος. http://safesales.gr/index.php?cPath=73&sort=2a&page=2 Οχι δεν ειναι χωρις ομως να ειναι και ακριβο. Σε ευχαριστω παντως. Μου εδωσες μια επιλογη. :) Ελπιζω (τζαμπα ειναι!), :p οι του everbuing να φιλοτιμηθούν να βαλουν καμια ζελατινα. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Παρέλαβα σημερα απο everbuing Παραγγελία 4/9 αποστολή στις 8/9 διοτι δεν ειχει διαθεσιμότηα Η πρωτη εντυπωση ειναι αριστη . ΥΓ. Στο πακετο υπήρχε και ζελατίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 @basilis7 εδώ το έχει με κουπόνι LL5 στα 52 δολλάρια, καλό κινητάκι, αλλα να ξέρεις το flash του είναι ανύπαρκτο! http://www.everbuying.net/product699100.html προσπάθησα να το παραγγείλω απο το everbying , αλλα μάλλον άργησα γιατί μου λέει ότι το κουπόνι έχει λήξει :( τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis7 Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 από Κίνα? γίνονται αγορές από εξωτερικό τώρα με τα capital controls.? γιατί δεν την ξέρω καλά τη διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumacha Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μπορει κανεις να βοηθεισει προσπαθησα να κανω update το κινητο μου και μου εβγαλε σφαλμα απο τοτε δεν ανοιγει μονο σε recovery mode μπαινει το εκανα και hard reset χωρις ομως αποτελεσμα helppp!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μπορει κανεις να βοηθεισει προσπαθησα να κανω update το κινητο μου και μου εβγαλε σφαλμα απο τοτε δεν ανοιγει μονο σε recovery mode μπαινει το εκανα και hard reset χωρις ομως αποτελεσμα helppp!! Κάνε εγκατάσταση την παλιά rom, την κατεβάζεις από εδώ http://www.needrom.com/download/leagoo-lead-5/ Αν δεν γνωρίζεις πως γίνεται δες το σχετικό θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
schumacha Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 γινεται να κανω εγκατασταση μια ρομ χωρισ το flashtool απευθειας απο το recovery που εχει?επειδη το κινητο δεν το βρισκει καθολου το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts