junglist Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Τρελά χαζοχαρούμενο το πρώτο επεισόδιο της Νέας σεζόν. Η χαρούμενη οικογένεια του Μπαρυ, ξανά πεσιμο στην Ιρις και τα ίδια και τα ίδια. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 επειδη δεν ξερω πολυ απο κομικ εριξα μια ματια στο βικι τι εστι dr alchemy και απο αυτα που διαβασα μαλλον ξερω απο τωρα ποιος μπορει να ειναι πραγματικα θα δειξει η συνεχεια Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Αυτή η Airis πέρα από την πίσω όψη της, πόσο σπασαBEEP είναι ρε φίλε... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Πόσοι το παρακολουθούν ακόμα; Πέρα από το crossover με supergirl και arrow, χάλασε πολύ, αλλά ακόμα το βλέπω. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Πόσοι το παρακολουθούν ακόμα; Πέρα από το crossover με supergirl και arrow, χάλασε πολύ, αλλά ακόμα το βλέπω. Sent from my m1 note using Tapatalk Το βλέπω και εγώ αλλά για να με πάρει ο ύπνος βράδυ. Γενικά έχουν χαλάσει όλα, όχι μόνο το flash. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Εγώ το βλέπω αλλά όντως έχει γίνει πολύ υπερβολικό. Άλλες γαιες, παράλληλα σύμπαντα, πολύ εξωπραγματικο. Όπως και το arrow έχει χαλάσει για τον ίδιο λόγο.. Έλεος μια χαρά σειρές και τις χάλασαν τελείως Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Κι εγώ το έβλεπα τις 2 πρώτες σεζόν. Φέτος είδα μόνο τα 3 πρώτα επεισόδια και από τότε δεν ξαναείδα γιατί ψιλοξενέρωσα. Το ίδο και το Άροου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Τα ίδια και εδώ.. Αν και προτιμώ το φετινό flash από το φετινό arrow.. Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Τα ίδια και εδώ.. Αν και προτιμώ το φετινό flash από το φετινό arrow.. Sent from my MI 5 using Tapatalk Κοίτα φέτος το αρροου είναι καλύτερο από το περσινό. Μπορεί να μην έχει ξεκάθαρο αντίπαλο, αλλά έχει ωραίες ανατροπές. Πέρυσι ήταν άθλιο φέτος βλέπεται. Ο φλας δεν είναι τόσο κακός φέτος, απλά έχει πολλά υπερβολικά - υπερφυσικά στοιχεία μέσα, και κουράζει από ένα σημείο και μετά Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 το flash οντως εχει χαλασει φετος ..το arrow ειναι καλυτερο! το κακο με τον arrow ειναι οτι τρωνε παρα πολυ κραξιμο για το θεμα black canry ! υπερβολικα για αυτο το θεμα! εχουν φερθει πολυ ασχημα στο συγκεκριμενο (θρυλο των κομικ επισης) χαρακτηρα ..! τωρα προσπαθουν για τριτη φορα να τα μπαλωσουν να δουμε αν θα τα καταφερουν ομως γιατι με την cassidy το κανανε το θεμα ομελετα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 ανώτερο από όλα φέτος το legends of tomorrow. ειδικά το 2χ10 που δείχνει τι είναι αυτό το πράγμα που κάνει τον thawne να ιδρώνει και να έχει στο μυαλό του ότι πρέπει να μετακινείται συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) για το legends φετος ακουω πολυ καλα λογια οπως και για το supergirl .. και νομιζω φετος το supergirl τα εχει περασει ολα και σε νουμερα ...! εγω τωρα τα ξεκιναω ολα ! περιμενα να μαζευτουν μερικα επεισοδια! το πρωτο επεισοδιο της supergirl με τον superman ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μεσα ηταν φοβερο .. μου αρεσε παρα πολυ ..! στον arrow λιγο που ειδα η νεα black canary επισης ηταν φοβερη! εδεσε τελεια με το ρολο+οτι επιτελους εχουμε κανονικη" canary cry "τωρα και οχι κολπακια του σισκο κτλ ... κακα τα ψέμματα μεγαλο μερος που βλεπει αυτες τις σειρες διαβαζει κομικ ..! η νεα canary ανεβασε και τα νουμερα του arrow για φετος τα οποια ηταν πεσμενα ... (ειδικα το θεμα cassidy και το ποσο κακογραμμενος χαρακτηρας ηταν σαν canary τους κοστισε και σε νουμερα και γκρίνια)! θα δουμε πως θα εξελιχθει απο δω και περα .. ο flash εχει αρχισει να με κουραζει φετος ....δεν ξερω δεν τραβαει η ομαδα καθολου για μενα ..ισως αλλαξω γνωμη οταν τα δω ολα Edited February 7, 2017 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Μου κάνετε πλάκα ε? Όλα φέτος είναι ένα μάτσο χάλια. Η λέξη "hero" έχει γίνει τόσο σούπα που αηδιάζω πλέον να την ακούω. Εκεί στην DC σίγουρα ο περιπτεράς πιο κάτω από τα κεντρικά τους είναι και αυτός superhero... θα κλ...ει τίποτα κεραυνούς... Έλεος. Το Flash απέκτησε ένα τυπικό ενδιαφέρον μόνο στο τελευταίο επεισόδιο και αυτό λόγο του Vibe και της Vibe-ίνας. Το Supergirl έχει γίνει σαπουνόπερα πιο γελοία και από τη λάμψη. Κάνανε λεσβία την αδερφή της... Κλάμα. Το legends έχει ενδιαφέρον αποκλειστικά και μόνο λόγο του Mick Rory που πετάει καφροατάκες και γελάμε. Δυστυχώς η DC δείχνει ανίκανη σε όλα τα επίπεδα να "πάει κόντρα" στην Marvel στης οποίας τις ταινίες η λέξη "hero" είναι σχεδόν ταμπού, δεν την έχω ακούσει πουθενά. Ένας Superman και ένας Βatman την κρατάνε ζωντανή στις ταινίες. Και ο Batman δε ξέρω κατά πόσο χωρίς τον Nolan. Ευτυχώς ο Spiderman κατέληξε στην Marvel και δε θα τον κάνουν σούπα και αυτόν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δεν βλέπονται κανένα από τα Flash arrow Supergirl legends of tomorrow ολα ειναι κατω του μετρίου. Για σοβαρή hero σειρά πάτε σε daredevil Jessica jones luke cage αυτές τις DC είναι για παιδάκια. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 αποψεις παιδια ....! εμενα το flash μου αρεσε στους 2 πρωτους κυκλους ...αυτος ειναι και ο φλας πανω κατω στα κομικ ...καθαρος χαρακτήρας καλος και "αγαθος" ... (μιλαω παντα για την εκδοχη του μπαρι σαν φλας ...) η supergirl ειναι supergirl .... αν και η 52 εκδοχη της ηταν πολυ σκοτεινη (οπως ειναι και ο σουπερμαν στις ταινιες) στην σειρα προσπαθησαν να την κανουν σαν την πριν "crisis" εποχη της ... δεν ειναι κακο αφου πολλοι μεγαλωσαμε και με αυτη την πλευρα της αλλα στα κομικ εχει μεγαλυτερη εξελιξη ο χαρακτηρας απο οτι στην σειρα που ειναι πιο "safe"! εμενα μου αρεσει παντως ... στον arrow τα εκαναν μανταρα απο την αρχη ..! ειδικα το θεμα black canary το μαμησαν το κερατο ..μπειτε στην επισημη σελιδα του στο facebook το τι κραξιμο τρωνε για αυτο το θεμα δεν εχει προηγουμενο ...νομιζω στον arrow εχουμε και τις μεγαλυτερες αστοχιες μεχρι τωρα .. (+το story με την felicity που ηταν τραγικο ) ωστόσο το βλεπω πιο ευχαριστα απο τον flash ... το daredevil δεν μου αρεσε ο πρωτος κυκλος ..! αποψεις ...καλο ηταν αλλα πολυ σκοτεινο και κουραστικο απο ενα σημειο και μετα .. δεν ξερω αν ο δευτερος ειναι καλυτερος .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Η season 2 του daredevil είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει. Η πρώτη ήταν λίγο υποτονική είναι η αλήθεια. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δυστυχώς η DC δείχνει ανίκανη σε όλα τα επίπεδα να "πάει κόντρα" στην Marvel στης οποίας τις ταινίες η λέξη "hero" είναι σχεδόν ταμπού, δεν την έχω ακούσει πουθενά. Ένας Superman και ένας Βatman την κρατάνε ζωντανή στις ταινίες. Και ο Batman δε ξέρω κατά πόσο χωρίς τον Nolan. Ευτυχώς ο Spiderman κατέληξε στην Marvel και δε θα τον κάνουν σούπα και αυτόν. η dc αυτη την στιγμη στα κομικ εχει παρει κεφαλι απο την marvel με την Rebirth "εποχη" της που εχει σε ολους τους τιτλους .. εχει κανει ακομη και τον superman best selling και παλι αυτην την στιγμη .. δυστυχως συμφωνω ολο αυτο το κλιμα δεν εχει καταφερει να το περασει οπως επρεπε και στις ταινιες αλλα και στις σειρες .. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η season 2 του daredevil είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει. Η πρώτη ήταν λίγο υποτονική είναι η αλήθεια. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom σε πιστευω γιατι και το κομικ γενικα ειναι εξαιρετικο .. η πρωτη season οπως ειπα πηγε πιο αργα απο οτι επρεπε ..θα ξεκινησω καποια στιγμη και την δευτερη ! πολλες σειρες ρε μαμοτι λιγος ελευθερος χρονος ..:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 η dc αυτη την στιγμη στα κομικ εχει παρει κεφαλι απο την marvel με την Rebirth "εποχη" της που εχει σε ολους τους τιτλους .. εχει κανει ακομη και τον superman best selling και παλι αυτην την στιγμη .. δυστυχως συμφωνω ολο αυτο το κλιμα δεν εχει καταφερει να το περασει οπως επρεπε και στις ταινιες αλλα και στις σειρες .. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε πιστευω γιατι και το κομικ γενικα ειναι εξαιρετικο .. η πρωτη season οπως ειπα πηγε πιο αργα απο οτι επρεπε ..θα ξεκινησω καποια στιγμη και την δευτερη ! πολλες σειρες ρε μαμοτι λιγος ελευθερος χρονος ..:p:lol: 10 επεισόδια είναι 8 ωρίτσες πανω κάτω. Μπαίνει punisher Ilektra γενικά γίνεται ένας χαμός θα την απολαύσεις. Απο καλές σειρές που βλέπω αυτό τον καιρό να πάρετε μια ιδέα Black sails Παίζεται η τέταρτη σεζόν αυτή τη στιγμή. Μετά την πρώτη σεζόν είναι κορυφή The 100 Τεταρτη σεζον και αυτή. Teen σειρά αλλά βλέπετε με χαλαρό mood από τις καλές scifi The expanse Ακόμα μια scifi σειρά στη δεύτερη σεζόν η πρώτη ήταν αρκετά καλή Banshee Φουλ δράση αίμα sex βία. Θέλετε και άλλα? Δείτε την Taboo Νέα σειρά λίγο αργή αλλά από ατμόσφαιρα σκηνοθεσία hardy είναι εξαιρετική Berlin Station Κατασκοπία φουλ στυλ the American Happy Valley Δεν θα την ξέρετε πολλοί. 2 σεζόν έπος και οι 2 μην την χάσετε διαμαντάκι από Αγγλία. Βλέπω αρκετές ακόμα αλλά μην γεμίσω σεντόνι Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 ευχαριστουμε τις κανω copy paste ... θα τρελαθω με Ilektra...λιωνω μου αρεσει παρα πολυ ..daredevil ηδη εχει μπει πρωτο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 ευχαριστουμε τις κανω copy paste ... θα τρελαθω με Ilektra...λιωνω μου αρεσει παρα πολυ ..daredevil ηδη εχει μπει πρωτο ;) Αχ ηλεκτρα http://www.clattoverata.com/wp-content/uploads/2015/07/Elodie-Yung.jpg Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Αχ ηλεκτρα http://www.clattoverata.com/wp-content/uploads/2015/07/Elodie-Yung.jpg Send From Note 3 With Note 7 Port Rom μην με τρελαινεις λεμεεεεε! τρελαινομαι για female heroes :p:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 μην με τρελαινεις λεμεεεεε! τρελαινομαι για female heroes :p:O Εγώ να δεις αδερφέ. Και η ηλεκτρα είναι το κάτι άλλο όπως και η ξανθούλα 2μετρη προφανώς. Ακόμα ένα teaser να σε πωρωσω λιγο Punisher με Ilektra. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Έλα το ξεχεσατε. Υπάρχει άλλο θέμα για προτάσεις σειρών και άλλο θέμα για Daredevil. Και εγώ γουστάρω αυτά που λέτε, αλλά μην τα κάνουμε όλα σαλάτα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts