dimitris15 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 μετα απο 1.5 χρονο με το τηλεφωνο καταλαβα οτι ο φορτιστης του ειναι ελαττωματικος τοσο και χρησιμοποιω τον φορτιστη του galaxy s4 που ειναι 2.0Α αντι για 1.8 που ειναι του lg. ειπα να τον δοκιμασω τωρα και με το προγραμμα ampere ειδα οτι ο φορτιστης δινει μονο 20mah ενω ο samsung εδινε 450 με το ιδιο καλωδιο ειμαι ακομα εντος εγγυηση η οχι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 μετα απο 1.5 χρονο με το τηλεφωνο καταλαβα οτι ο φορτιστης του ειναι ελαττωματικος τοσο και χρησιμοποιω τον φορτιστη του galaxy s4 που ειναι 2.0Α αντι για 1.8 που ειναι του lg. ειπα να τον δοκιμασω τωρα και με το προγραμμα ampere ειδα οτι ο φορτιστης δινει μονο 20mah ενω ο samsung εδινε 450 με το ιδιο καλωδιο ειμαι ακομα εντος εγγυηση η οχι? ειχα το ιδιο θεμα και μου τον αλλαξαν μεσα στα 2 χρονια εγγυησης χωρις κανενα προβλημα... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια original battery απο που μπορω να παρω; η προκορντια δεν εχει λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 γιατι μου βγαζει οτι η ασυρματη φορτιση δεν ολοκληρωθηκε οταν παει στο 100%?? ειναι καποιο bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα και εγώ το G3. Για αρχή πήρα μία θήκη τύπου "βιβλίο" από το πλαίσιο. Με καπάκι. Ωστόσο επειδή είναι ήδη αρκετά μεγάλο το κινητό, και η θήκη πολύ ογκώδης, νομίζω ότι θα την αλλάξω σύντομα. Επίσης πήρα για την οθόνη και έβαλα και ζελατίνα. 1) Έχετε να μου προτείνετε κάποια διακριτική - και καλή θήκη; Δεν τη θέλω διαφανή. Τα bumper της nilkin κάνουν δουλειά; 2) Η ζελατίνα κάνει δουλειά ή να βάλω tempered glass; Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το tempered glass; Προστατεύει και από ρωγμές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Για μένα η καλύτερη θήκη.Βγαίνει το καπάκι του κινητού και κουμπωνει τέλεια.Είναι η γνήσια θήκη της lg (made in Korea).Λεπτή με εξαιρετικό design και φυσικά λειτουργική!Αξίζει τα λεφτά της κ με το παραπάνω....εγώ την πήρα πριν2 βδομάδες περίπου ήταν σε προσφορά στα 19.90 ευρώ από eshop. ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.skroutz.gr/s/5294051/LG-Quick-Circle-Wireless-Charging-Folio-Case-Black-G3.html Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 (edited) Δηλαδη πως το καταλαβες πχ αργουσε να φορτισει; εμενα σε 1μιση δυο ωρες το εχει φορτισει Για τον φιλο με το προνλημα στον φορτιστη Edited December 26, 2015 by Lakis85 Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του iphone. Εχω την θήκη την γνήσια την quick circle,αλλά επειδή θέλω να αλλάξω λιγο και να πάρω μια άλλη θήκη προστασίας,προσανατολίζομαι σε αυτήν: http://www.mythiki.gr/thikes/lg/lg-g3/armor-case-black-lg-g3-detail.html Την έχει κάποιος φίλος να μου πει την γνώμη του; βγάζει και η spiegen την ιδια,αλλά είναι λίγο ακριβή... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Eχει δοκιμασει κανεις extended battery με το lg g3 να μας πει γνωμες για αγορα; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Φιλε μου εγω θα σου προτεινα power bank παρε ενα xiaomi 10000mah γυρω στα 15 ευρω αυθεντικο ομως και σου φορτιζει 2μιση φορες το κινητο επισης τα βαζεις το βραδυ μαζι , τον φορτιστη στο power bank και το power bank στο κινητο και φορτιζουν παραληλα και εχεις μπαταρια για παραπανω απο ολη την μερα. Το συγκεκριμενο power bank φορτιζει σφαιρα και το κιν οπως ο φορτιστης του. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Ψαχνω να αγορασω καρτα μνημης για το κινητο αλλα εχω ψιλο χαθει με τα χαρτακτηριστικα ( class , ταχυτητα μεταδοσης , micro sdxc κλπ ) . Εχετε να προτεινετε καμια ? οπως επισης και καμια θηκη :O Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 To έχω αρκετό καιρό χωρίς θήκη και σκέφτομαι να πάρω την LG FLIP CASE WITH WINDOW CCF-340G. Αξίζει ή υπάρχει κάποια καλύτερη ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 To έχω αρκετό καιρό χωρίς θήκη και σκέφτομαι να πάρω την LG FLIP CASE WITH WINDOW CCF-340G. Αξίζει ή υπάρχει κάποια καλύτερη ? Το αξίζει είναι σχετικό. Αναλόγως το ζητάς.εγώ ένα χρόνο που την έχω δεν έχει πάθει τίποτα. Μην περιμένεις όμως αν πέσει το κινητό να στο σωσει. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Παιδιά καλημέρα. Θέλει φίλος να πάρει hands free και του πρότεινα τα Xiaomi pistons. Τα έχει δοκιμάσει κάποιο παιδί να μου πει δύο λόγια. Είναι συμβατά; και αν ναι πιο μοντέλο έχει; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Φιλε μου εγω θα σου προτεινα power bank παρε ενα xiaomi 10000mah γυρω στα 15 ευρω αυθεντικο ομως και σου φορτιζει 2μιση φορες το κινητο επισης τα βαζεις το βραδυ μαζι , τον φορτιστη στο power bank και το power bank στο κινητο και φορτιζουν παραληλα και εχεις μπαταρια για παραπανω απο ολη την μερα. Το συγκεκριμενο power bank φορτιζει σφαιρα και το κιν οπως ο φορτιστης του. Το συγκεκριμενο το βρηκα στο skroutz στα 20euro. Και ελεγα να το αγορασω ειναι οντως τοσο καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Το συγκεκριμενο το βρηκα στο skroutz στα 20euro. Και ελεγα να το αγορασω ειναι οντως τοσο καλο? Το έχω εγώ. Είναι τούμπανο. Ταχύτατη φόρτιση απίστευτη ποιότητα υλικών. Το μόνο αρνητικό πως αργεί αρκετά να φορτίσει. Να προσέξεις να πάρεις το γνήσιο. Κυκλοφορούν πολλά μαϊμού. Δες βίντεο στο YouTube που δείχνει πως να ξεχωρίζεις το αυθεντικό. Παρτο από Vickmall για να είσαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Το έχω εγώ. Είναι τούμπανο. Ταχύτατη φόρτιση απίστευτη ποιότητα υλικών. Το μόνο αρνητικό πως αργεί αρκετά να φορτίσει. Να προσέξεις να πάρεις το γνήσιο. Κυκλοφορούν πολλά μαϊμού. Δες βίντεο στο YouTube που δείχνει πως να ξεχωρίζεις το αυθεντικό. Παρτο από Vickmall για να είσαι σίγουρος. Ναι κατι πηρε το ματι μου στο youtube δεν ειχα χρονο να τα κοιταξω καλα ακομα αυτο. Φανταζομαι θα ψιλο αργουν να φορτιζουν απο 10K mah και πανω. Απλα θελω κατι φθηνο και αξιοπιστο και να υποστηρίζει lg κινητα και samsung χωρις θεματα. Που και που το καλοκαιρι μου χρειαζεται ειμαι και ασχετος απο powerbanks αρα συντομα θα το παραγγειλω τοτε ευχαριστω πολυ. Μια ακομα ερωτηση αν το εχω φορτισμενο μπορει να κατσει αρκετες μερες η χρειαζεται ανα τακτα διαστηματα να το φορτιζω σε περιπτωση που δεν το χρησιμοποιω ετσι ωστε αν μου χρειαστεί να ειναι full. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ναι κατι πηρε το ματι μου στο youtube δεν ειχα χρονο να τα κοιταξω καλα ακομα αυτο. Φανταζομαι θα ψιλο αργουν να φορτιζουν απο 10K mah και πανω. Απλα θελω κατι φθηνο και αξιοπιστο και να υποστηρίζει lg κινητα και samsung χωρις θεματα. Που και που το καλοκαιρι μου χρειαζεται ειμαι και ασχετος απο powerbanks αρα συντομα θα το παραγγειλω τοτε ευχαριστω πολυ. Μια ακομα ερωτηση αν το εχω φορτισμενο μπορει να κατσει αρκετες μερες η χρειαζεται ανα τακτα διαστηματα να το φορτιζω σε περιπτωση που δεν το χρησιμοποιω ετσι ωστε αν μου χρειαστεί να ειναι full. Καταρχήν φορτίζει κάθε συσκευή με το ίδιο ακριβώς βύσμα. Οπότε μην άγχωνεσαι για συμβατοτητες. Άστο και μήνα. Αν χάσει θα χάσει ελάχιστο από την ενέργειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καταρχήν φορτίζει κάθε συσκευή με το ίδιο ακριβώς βύσμα. Οπότε μην άγχωνεσαι για συμβατοτητες. Άστο και μήνα. Αν χάσει θα χάσει ελάχιστο από την ενέργειά του. Τελεια τελεια ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά καλημέρα. Θέλει φίλος να πάρει hands free και του πρότεινα τα Xiaomi pistons. Τα έχει δοκιμάσει κάποιο παιδί να μου πει δύο λόγια. Είναι συμβατά; και αν ναι πιο μοντέλο έχει; ευχαριστώ τα χρησιμοποιουσα εγω στο g3. Αγορα το δευτερο μοντελο στη χρυση εκδοση. Αψογα οχι απλα καλα. Προσεξε απο που θα κανεις αγορα. Παιζουν απειρες αντιγραφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 τα χρησιμοποιουσα εγω στο g3. Αγορα το δευτερο μοντελο στη χρυση εκδοση. Αψογα οχι απλα καλα. Προσεξε απο που θα κανεις αγορα. Παιζουν απειρες αντιγραφες Για Vickmall λέω που έχω πάρει πολλά και το εμπιστεύομαι πολύ. Είναι full λειτουργικά; γιατί ο φίλος δεν τα θέλει μόνο για μουσική αλλά για ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Για Vickmall λέω που έχω πάρει πολλά και το εμπιστεύομαι πολύ. Είναι full λειτουργικά; γιατί ο φίλος δεν τα θέλει μόνο για μουσική αλλά για ομιλία. ναι πληρως. Ακομα και η ενταση πανω/κατω λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 ναι πληρως. Ακομα και η ενταση πανω/κατω λειτουργει Ευχαριστώ ρε αδερφέ. Να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 σε τι τιμη ειναι τα γνησια ακουστικα και ο φορτιστής?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Παιδια μηπως εχετε υπόψιν καμια αδιαβροχη θήκη?Που να μην το κανει πολυ κουρσουμι και να μην ειναι πανάκριβη :-) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Παιδια μηπως εχετε υπόψιν καμια αδιαβροχη θήκη?Που να μην το κανει πολυ κουρσουμι και να μην ειναι πανάκριβη :-) ?? θα πας για ψαροντουφεκο η θες να το προστατεψεις απο βροχη:rolleyes: γιατι πιστευω οτι για να ειναι αδιαβροχη καπως θα κλεινη οποτε μαλλον δεν.γκουγκλαρισε το παντως μηπως υπαρχει κατι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts