rtifosi Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Αρα μαλλον κατι θα παιζει. Παντως εγω μολις εβαλα το nillkin 9H+ και ολα ειναι καλα. Δυο ερωτησεις εχω. Εχω μια θηκη που το κινητο μπαινοβγαινει απο πανω. Υπαρχει περιπτωσει να χαλασει το glass απο το βαλε-βγαλε; Επισης αυτο για τι ειναι; Για τη καμερα;[ATTACH]58488[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Και εγώ αυτό έχω φίλος! Ναι υποτείθετε για την κάμερα αλλά εγω δεν το έβαλα. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Θα το βαλω και θα πω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Παιδιά έχει κανένας αυτό το τζάμι? http://www.gearmaxx.com/g3-screen-protector-gearmaxx-tempered-glass έχω ένα φορεμενο από Mr gadget αν θυμάμαι καλά λέγεται το μαγαζί το οποίο αφήνει ένα μικρό κενό δεξιά και αριστερά και αύριο περιμένω αυτό μαζί με θηκη spigen Slim armor και θήκη Verus Iron Shield. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Πριν απο λίγο κάναμε την εξής δοκιμή .... Στο τηλεφωνό μου δοκίμασα να πατήσω το back συνεχόμενα και στα 10 πατήματα έχασε τα 2. Δοκίμασε φίλος μου στα καπάκια, το πάτησε 20 φορές και δεν έχασε καμία!! Αρα έχει να κάνει και με παραμέτρους υγρασίας, ωμικής αντίστασης ίσως στο δάχτυλο του καθενός.... Σίγουρα με τα tempered grass μειώνεται λίγο η ευαισθησία, και υπό περιπτώσεις σε κάποιους φαίνεται αυτό ενώ σε άλλους δεν αλλάζει τίποτα.... Και εγώ έτσι πιστεύω παίζει ρόλο και το δάχτυλο... Άμα είναι λιπαρό κτλ κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδιά ήρθε το τζαμακι και οι θήκες που έγραψα παραπάνω.. Το τζάμι αυτό δεν ξέρω ακόμα αν αξίζει τα λεφτά που ζητάει στο επίσημο Site. Αλλά βλέπω ότι από το πρωί δεν μου έχει αφήσει δαχτυλιες. Το spigen glass tr nano slim που είχα στο s5 καλό χρυσό αλλά δαχτυλιες άφηνε κανονικά. Παίρνοντας τα αξεσουάρ αυτά από χέρι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Εχει δοκιμασει κανενας τη θηκη της mercury? την ειχα σε ενα nexus και ηταν καταπληκτικη. Ψαχνω καποια που να προστατευει πανω απο ολα αλλα να ειναι και διακριτικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ξέχασα να πάρω το φορτιστή μου σε επιστροφή από ταξίδι (ένα μυαλό χειμώνα/καλοκαίρι...) και αναζητώ άλλον. Να προτιμήσω να βρω τον ίδιο ή να πάρω απλώς έναν αντίστοιχο σε output; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Kalησπερα,μολις πηρα το κινητο και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον καλο+ σχετικα γρηγορο ασυρματο φορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Kalησπερα,μολις πηρα το κινητο και θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον καλο+ σχετικα γρηγορο ασυρματο φορτιστη Εισαι ο φιλος με bricked g2? Καλως ορισες! Ψαξε τον γνησιο... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ναι φιλε μου εγω ειμαι.Θα παω για τον γνησιο,ευχαριστω. ΥΓ δεν με παει καθολου,πηρα το g3 το μεσημερι και βαζοντας με ανταπτορακι τη σιμ,χαλασα το slot.Αυριο procordia:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ναι φιλε μου εγω ειμαι.Θα παω για τον γνησιο,ευχαριστω. ΥΓ δεν με παει καθολου,πηρα το g3 το μεσημερι και βαζοντας με ανταπτορακι τη σιμ,χαλασα το slot.Αυριο procordia:(:( Είχες nano sim? Έχει υποθει πολλές φορές όχι ανταπτορακια γιατί καταστρέφει το slot! Κρίμα :(:(:(:( 35€ θα σου πάει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 =-/......... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Είχες nano sim? Έχει υποθει πολλές φορές όχι ανταπτορακια γιατί καταστρέφει το slot! Κρίμα :(:(:(:( 35€ θα σου πάει οντως και εγω την εχω ατησεις,μολις το πηρα....και εσυ τακαρε νομιζω....:( Κοστιζει 35 ευρω..και το παιρνεις αυθημερον..παραξενο ομως,γιατι συμβαινει κατα το πληστον στο g3....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 οντως και εγω την εχω ατησεις,μολις το πηρα....και εσυ τακαρε νομιζω....:( Κοστιζει 35 ευρω..και το παιρνεις αυθημερον..παραξενο ομως,γιατι συμβαινει κατα το πληστον στο g3....??? Όχι εγώ δεν την έχω πατήσει αλλά την έχουν πατήσει αλλά παιδιά... Δεν ξέρω ίσως επειδή είναι διπλό το συρταρακι για σιμ και sd και δεν έχει περιθώρια? Αλλά πάλι και άλλα τηλέφωνα είναι έτσι και δεν έχει ακουστεί κάτι ανάλογο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εν τω μεταξύ δεν χρειάζεται καν ανταπτοράκι για να λειτουργήσει η SIM. Έτσι χύμα την έβαλε ένας φίλος και την αναγνώρισε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snikos1971 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπερα παιδια.Μολις παρελαβα την Quick Circle απο ebay στα 4.70Ε(http://www.ebay.com/itm/271727134252?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT).Το κουτι ειναι ιδιο με το αυθεντικο.Και η ποιοτητα της θηκης φαινεται αριστη!Δεν εχω δει απο κοντα την οριτζιναλ αλλα απο τα βιντεο που εχω δει δεν βλεπω διαφορες.οποιος εχει την αυθεντικη ας μας διαλευκανει με το τι διαφορετικο εχει η κινεζικη.Επισυναπτω και τις φωτογραφιες.Για οποιον θελει την συγκεκριμενη θηκη τα 4.70 δεν ειναι τιποτα ;) Μόλις παρέλαβα και εγώ την θήκη που μας προτείνεις απο το ebay είναι εκπληκτική, είναι πάρα πολύ κοντά στην ορίτζιναλ χωρίς καμία ουσιαστική διαφορά . Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τσαμπα βιαστηκα και πηρα την original :( Προς το παρον εχω ζελατινα στην οθονη. Το tempered glass ειναι καλο? Να παρω? Τι παχος εχει σε σχεση με μια ζελατινα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Τσαμπα βιαστηκα και πηρα την original :( Προς το παρον εχω ζελατινα στην οθονη. Το tempered glass ειναι καλο? Να παρω? Τι παχος εχει σε σχεση με μια ζελατινα? Εγώ έχω φορεμένο tempered και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στο προτείνω!!! Ανάλογα τι θα πάρεις έχει και 0.25mm και 0.3mm μην πάρεις πιο χοντρό δεν λέει.. Εγώ φοράω 0.3mm και είμαι κομπλέ. Και με την original θήκη όλα καλά κλείνει ακριβώς το καπάκι. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρήγγειλα και την original βάση ασύρματης φόρτισης από το ebay.. Άντε να δούμε τι παίζει και με αυτήν άμα βολεύει που πιστεύω θα μου λύσει τα χέρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εγώ έχω φορεμένο tempered και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στο προτείνω!!! Ανάλογα τι θα πάρεις έχει και 0.25mm και 0.3mm μην πάρεις πιο χοντρό δεν λέει.. Εγώ φοράω 0.3mm και είμαι κομπλέ. Και με την original θήκη όλα καλά κλείνει ακριβώς το καπάκι. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις παρήγγειλα και την original βάση ασύρματης φόρτισης από το ebay.. Άντε να δούμε τι παίζει και με αυτήν άμα βολεύει που πιστεύω θα μου λύσει τα χέρια.. Με ενα προχειρο search στο ebay τον βρισκω σε διαφορες τιμες. Ο WCD100 δεν ειναι? Θα το παρω και γω καποια στιγμη γιατι βαλε βγαλε το καλωδιο δεν θελω να παθει κατι η υποδοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Με ενα προχειρο search στο ebay τον βρισκω σε διαφορες τιμες. Ο WCD100 δεν ειναι? Θα το παρω και γω καποια στιγμη γιατι βαλε βγαλε το καλωδιο δεν θελω να παθει κατι η υποδοχη Πιο συγκεκριμένα πήρα αυτό.. http://www.ebay.com/itm/400804668133?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Μόλις παρέλαβα και εγώ την θήκη που μας προτείνεις απο το ebay είναι εκπληκτική, είναι πάρα πολύ κοντά στην ορίτζιναλ χωρίς καμία ουσιαστική διαφορά . Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!!!!!!!!!!!!! Αυτη η θηκη προστατευει σιγουρα? Αν πεσει με το πλαι δεν βλεπω κατι να απορροφησει την προσκρουση. Ειχα μια παρομοια θηκη σε ενα desire παλια και οταν επεφτε εκανε παντα σημαδι...Το ασφαλεστερο για εμενα ειναι οι silicone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιου είδους ασύρματο φορτιστή ή τέτοιον? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς τέτοιου είδους ασύρματο φορτιστή ή τέτοιον? Το δεύτερο τον είχα πάρει εγώ δεν κάνει για το δικό μας. Σε nexus 5 έκανε πάντως Για το δικό μας λέει χρειάζεται να πάρεις και αυτό http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=371174250355&alt=web να το βάλεις πρόσθετο στο πίσω καπάκι κάτι σαν ενίσχυση σήματος για να δουλέψουν αυτοί οι φορτιστές αλλά δεν το έχω δοκιμάσει όποτε δεν ξέρω πως δουλεύει Edited March 26, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κοινώς παίρνουμε τον original και ησυχάζουμε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts