margas21 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Νιώθω ερωτευμένος με την παρακάτω θήκη αλλά δεν μπορώ να την βρω πουθενά.....την ψάχνω παντού μας και την βρω και τίποτα.Ξέρει κανένα παιδί τίποτα ? Μπορείτε να με βοηθήσετε και σεις μήπως την βρούμε κάπου? Άργησα να την πάρω χαμπάρι πως υπάρχει στο μαγαζί αυτό και τώρα έχει εξαντληθεί... η θήκη είναι αυτή http://itrend.gr/shop/nillkin-bumpers/%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7-verus-dual-layer-%CF%87%CE%B1%CE%BA%CE%AF-lg-g3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Παιδιά το g3 μπορεί να φορτίσει ασύρματα με οποιοδήποτε ασυρματο φορτιστή Universal ή πρέπει να είναι της lg? Χρειάζεται κάποια ρύθμιση για να φορτίσει ασύρματα? Αν έχει το αυτοκόλλητο για ασύρματη φόρτιση στο εσωτερικό του καπακιού (τα αμερικανικά δεν το έχουν) φορτίζει με οποιοδήποτε QI charger. Εγώ έχω έναν Nokia Fatboy. Απλά να ξέρεις ότι η φόρτιση είναι πολλή αργή. Δλδ ουσιαστικά μόνο για βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Πηρα σημερα απο eclick μια διαφανη ultra slim θηκη διαφανη την οποια ειδα τυχαια στο g3 ενος φιλου και αναρωτιωμουν αν ειναι θηκη η οχι! Αξιζει με τα 1000 μιας και δε φουσκωνει τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzak45 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Αν έχει το αυτοκόλλητο για ασύρματη φόρτιση στο εσωτερικό του καπακιού (τα αμερικανικά δεν το έχουν) φορτίζει με οποιοδήποτε QI charger. Εγώ έχω έναν Nokia Fatboy. Απλά να ξέρεις ότι η φόρτιση είναι πολλή αργή. Δλδ ουσιαστικά μόνο για βράδυ. Με τη γνήσια θήκη την 340 που αφαιρείται το καπάκι φορτίζει με όλους τούς ασύρματους φορτιστές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Αν έχει μέσα το patch της ασύρματης φόρτισης ναι. Δεν ξέρω όμως. Δεν το έχω. Ψάξε αυτό. Αν το έχει θα φορτίζει. Επίσης κυκλοφορούν και aftermarket patches αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικά. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/9f83e78a3bdb9f50a946eddc86178b99.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Πηρα σημερα απο eclick μια διαφανη ultra slim θηκη διαφανη την οποια ειδα τυχαια στο g3 ενος φιλου και αναρωτιωμουν αν ειναι θηκη η οχι! Αξιζει με τα 1000 μιας και δε φουσκωνει τη συσκευη. Μπορείς αδερφέ να δώσεις link;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ναι βεβαια .... ειναι αυτη https://www.e-click.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=21456.Μου αρεσει που στην περιγραφη λεει οτι ειναι για samsung galaxy lg g3 :lol: Να μερικες εικονες το πως φαινεται το τηλεφωνο http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_IMG_20160328_200152_zpshbrcvbtb.jpg http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/th_IMG_20160328_200222_zpsty8xa1vq.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzak45 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Αν έχει μέσα το patch της ασύρματης φόρτισης ναι. Δεν ξέρω όμως. Δεν το έχω. Ψάξε αυτό. Αν το έχει θα φορτίζει. Επίσης κυκλοφορούν και aftermarket patches αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικά. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160328/9f83e78a3bdb9f50a946eddc86178b99.jpg Ευχαριστώ πολύ. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ασύρματος φορτιστής της LG WCD-100(Ο γνήσιος του g3) στά 21€ που έχει τώρα αξίζει τα λευτά του,ή υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ότι βολεύει τον καθένα. Εγώ το φοβόμουν μην μου στέλνουν μνμ κτλ μέσα στη νύχτα και πέσει από εκεί πάνω με τη δόνηση για αυτό και πήρα άλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Μόλις πέρασα μια Quick circle στο κινητό μου. Αλλά πίστευα ότι θα υπάρχουν αρκετά θέματα στην συσκευή η οποία όμως έχει μόνο ένα. Από που μπορούμε να κατεβάσουμε και άλλα;; πρέπει η συσκευή να ρουταριστει για κάτι καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Έχεις δει το Quick Circle Apps στο Play ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Έχεις δει το Quick Circle Apps στο Play ; Ναι αλλά από ότι είδα έχει θέματα για εφαρμογές όχι για ρολόγια πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Μέτρησα 6 ρολόγια αλλά και 1 να ήταν αυτή η εφαρμογή είναι πολυεργαλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τα βρήκα και εγώ οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 πρέπει να έχουμε τοποθετημένη τη θήκη για να δουλέψει το app; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 πρέπει να έχουμε τοποθετημένη τη θήκη για να δουλέψει το app; Δες εδώ Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotzak45 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Παιδιά έχει κάποιος άποψη γιά τον ασύρματο φορτιστή WCD-100; Μού αρέσει και η όρθια στάση πού φορτίζει.Έχει διαφορά μέ τόν WCD-110 και αν αξίζει 10€ παραπάνω (22€ και 32€ τούς βρίσκω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savafan1985 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Απο οτι ειδα για αυθεντικη μπαταρια για το κινητο εχει ειπωθει να παρουμε απο procordia. Επειδη μενω Σερρες μπορω να βρω και αλλου η πρεπει να παραγγειλω απο procordia (Αθηνα)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Καλησπέρα έχει κάποιος σταντ για να βάζουμε το κινητό σε landscape για βίντεο κτλ για να μου προτείνει; Δεν θέλω να είναι τρομερή κατασκευή, κάτι σχετικά οικονομικό αλλά να στέκεται το κινητό μας καλά. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Παλιά είχα δει κάτι τέτοια σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών απ τα μεγάλα,δεν θυμάμαι σε ποιο...Με 2-3 ευρώ και επιανε με βεντουζα στο πίσω μέρος του κινητού. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ρε παιδιά μια ερώτηση.. Με τον ασύρματο φορτιστή τόσο πολύ πρέπει να καιει το κινητό;; μόλις έπιασα το δικό μου και πραγματικά ζεματσει το πίσω μέρος. Ο φορτιστής δεν είναι ο γνήσιος να το πω αυτό. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Ρε παιδιά μια ερώτηση.. Με τον ασύρματο φορτιστή τόσο πολύ πρέπει να καιει το κινητό;; μόλις έπιασα το δικό μου και πραγματικά ζεματσει το πίσω μέρος. Ο φορτιστής δεν είναι ο γνήσιος να το πω αυτό. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε καλησπέρα έχω γνήσιο ασύρματο φορτιστή, όχι δεν καίει όπως γράφεις απλά ζεσταίνεται λίγο το κινητό. Σχεδόν το ίδιο με τον ενσύρματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Εγώ τρόμαξα... Δεν τον ξαναχρησιμοποιω. Θα το φορτιζω με το καλώδιο κανονικά. Μιλάμε για τρελή θερμοκρασία. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Καλημέρα σας. Φορτιστή αυτοκινήτου και βάση στήριξης αυτοκινήτου,έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο; Εχω δει τον γνήσιο αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/147128-lg-micro-usb-cla-400?cmicc=skroutz ,αλλά επειδή υπάρχει το καλώδιο στον φορτιστή σπιτιού,έλεγα μήπως υπάρχει σκέτος ο αντάπτορας:rolleyes: Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Καλημέρα σας. Φορτιστή αυτοκινήτου και βάση στήριξης αυτοκινήτου,έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο; Εχω δει τον γνήσιο αυτό: http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/fortistes-kiniton/147128-lg-micro-usb-cla-400?cmicc=skroutz ,αλλά επειδή υπάρχει το καλώδιο στον φορτιστή σπιτιού,έλεγα μήπως υπάρχει σκέτος ο αντάπτορας:rolleyes: Πάρε έναν οποιονδήποτε στα 2Α με 2-3 Euro και είσαι οκ. Στο eBay είναι και φτηνοτεροι. Σιγά μην δώσω 13 στον Κωτσοβολο! Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts