johny_pl Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 για αυτό παίρνεις μια με 3 ευρώ και αν δεν σ αρέσει την πετάς στα σκουπίδια.παραπάνω από 10 ευρώ για θήκη δεν δίνω ας είναι και από ατσάλι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Κανε υπαναχώρηση και πάρε τα χρήματα σου πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Προσπαθώ να την αλλάξω.. Θεωρώ ότι είναι μη αποδεκτό τέτοια θήκη που κόστισε 40€ (με μεταφορικά courier)... Περίμενα κάτι τέλειο σε εφαρμογή και πρακτική. johny_pl έχεις να προτείνεις θήκη με quick circle που να κλείνει το μπροστινό καπάκι με 10€? Αν είναι πες μου! :) Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 τόσες έχει στο ebay, ψάξε βρες καμία Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Προσπαθώ να την αλλάξω.. Θεωρώ ότι είναι μη αποδεκτό τέτοια θήκη που κόστισε 40€ (με μεταφορικά courier)... Περίμενα κάτι τέλειο σε εφαρμογή και πρακτική. johny_pl έχεις να προτείνεις θήκη με quick circle που να κλείνει το μπροστινό καπάκι με 10€? Αν είναι πες μου! :) http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=161542559248&alt=web Εγώ έχω πάρει δύο τέτοιες μου έχουν βγει εξαιρετικές. Αν ψάξεις θα βρεις την ίδια και πιο φθηνά https://docs.google.com/file/d/0B5Ye3HUdysd3bV9KNXd4dXdZdUU/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/0B5Ye3HUdysd3MXg1MXF1UlVrUFE/edit?usp=docslist_api https://docs.google.com/file/d/0B5Ye3HUdysd3RGdUTmI4MkM1cmM/edit?usp=docslist_api Το μπροστινό καπάκι κλείνει για την ακρίβεια σφραγιζει, εφαρμογή έχει σούπερ και δουλεύει και το quick circle κανονικά Έχω πάρει και τρεις τέτοιες με 2€ την κάθε μία και έκλεισα https://docs.google.com/file/d/0B5Ye3HUdysd3dkFjM0k0Xy1wQkk/edit?usp=docslist_api Από προστασία ούτε καν να το σκέφτεσαι έχω 2,5χρονων παιδί και το κινητό με τις θήκες αυτές ΑΝΤΕΧΕΙ! Για μια θήκη έσκασα αρκετά λεφτά της spigen και ακόμα τα κλαίω δεν κατάλαβα το λόγο που ώμο έκανα δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από τις άλλες εκτός από το ότι είναι επώνυμη Edited March 3, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 κουμπώνει το μπροστινό καπάκι ? Έχει μαγνήτη? Κι επίσης το πίσω καπάκι της συσκευής πρέπει να το αφαιρείς για να μπει στη θήκη? Ευχαριστώ πολύ Τακαρε!!! Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) κουμπώνει το μπροστινό καπάκι ? Έχει μαγνήτη? Κι επίσης το πίσω καπάκι της συσκευής πρέπει να το αφαιρείς για να μπει στη θήκη? Ευχαριστώ πολύ Τακαρε!!! Κουμπώνει με κλιπακι δεν έχει μαγνήτη απλά επειδή είναι πολύ δυνατό το κλιπακι και θα σε δυσκολεύει λίγο στο άνοιγμα εγώ το έχω "φάει" λίγο ίσα ίσα μην φανταστείς με ένα ψαλιδακι δεν χαλάς την θήκη γιατί είναι από την μέσα μεριά . Δεν βγάζεις καπάκι μπαίνει όλο το κινητό όπως είναι. Αν αποφασίσεις να την πάρεις για το φαγωμα θα τραβήξω ένα βιντεακι και θα σου το στείλω να το κάνεις αν και δεν είναι τίποτα το κάνεις και μόνος σου άσε που μπορεί να σε βολέψει να μαγκωνει καλά εσένα απλά εγώ δεν έχω νύχια γιατί έχω ένα κακό συνηθειο... :eek::eek::eek: Edit : το κλείσιμο μπροστά είναι πιο ισχυρό από μαγνήτη "κρατάει" σε πτώση κλειστό ενώ ο μαγνήτης συνήθως ανοίγει https://docs.google.com/file/d/0B5Ye3HUdysd3OUhSNjRLX1EwMUU/edit?usp=docslist_api Αυτό που σου λέω έτσι είναι από μέσα το περνάς παράλληλα με ένα μαχαιρακι ή ένα ψαλιδακι ίσα ίσα να φύγει μια στρώση και μετά ανοιγοκλεινει πιο εύκολα αν σε δυσκολεύει στην αρχή. Πάντως είναι καλή και την βρίσκεις γύρω στα 5€ τσιμπα την να την δοκιμάσεις δεν έχεις να χάσεις κάτι και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημενος ειδικά για τα συγκεκριμένα χρήματα Edited March 3, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginho89 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Καλησπέρα παίδες θα ήθελα την γνώμη σας . Είμαι κκάτοχος και εγώ του g3 και θα ήθελανα αγορασω έξτρα μπαταρία έχω βρει από ebay http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181483663461&alt=web αυτή και αυτή http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181483663461&alt=web ποιο απ τα δδύο να πάρω? Συμφαιρει να κάνω αυτήτην ααγορά η να πάω σε γνήσια μπαταρία. Υπάρχει φόβος να γίνει κάτι στο κινητόμε της σσυγκεκριμένες μμπαταρίες πχ έκρηξη η μόνο στο φορτισμα υπάρχει αυτή η πιθανότητα?η αν κάποιος άλλος έχει και χρησιμοποιηση κάτι καλύτερο? Είναι ευπροσδεκτες όλες οι επιλογές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited March 3, 2015 by georginho89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Καλησπέρα παίδες θα ήθελα την γνώμη σας . Είμαι κκάτοχος και εγώ του g3 και θα ήθελανα αγορασω έξτρα μπαταρία έχω βρει από ebay http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181483663461&alt=web αυτή και αυτή http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=181483663461&alt=web ποιο απ τα δδύο να πάρω? Συμφαιρει να κάνω αυτήτην ααγορά η να πάω σε γνήσια μπαταρία. Υπάρχει φόβος να γίνει κάτι στο κινητόμε της σσυγκεκριμένες μμπαταρίες πχ έκρηξη η μόνο στο φορτισμα υπάρχει αυτή η πιθανότητα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν ξέρω εγώ τις ψιλόφοβάμαι τις μουφα. Μια φορά πήρα στο s3 αι δεν κρατάγε καθόλου και μετά από λίγο καιρό κανένα τρίμηνο φουσκωσε λίγο. Γνώμη μου είναι να πάρεις μια γνήσια επιπλέον και πάρε έναν εξωτερικό φορτιστή σαν αυτούς στα link και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginho89 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) Σκέφτομαι να αγοράσω το δεύτερο λινκ όσο κακές και να είναι θα μου μένει ο φορτιστης. Αυτό που φοβάμαι είναι μην κάνουν κκάνα μπαμ στο κινητό πάνω σε αυτό το ξέρει κανείς? αν μπορεί να γίνει? η μόνο όταν φορτιζουν υπάρχει ο κινδυνος για μπαμ . Όταν φορτιζουν και να κάνουν μπαμ το ππολύ πολύ να καταστραφεί ο φορτιστής. Σιγά Edited March 3, 2015 by georginho89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Αν δεν θέλεις πειράματα, η γνήσια μπαταρία του G3 από το procordia ως επίσημο service κοστίζει 15 Ευρώ αν θυμάμαι καλά. Την πήρα το καλοκαίρι για backup... και την έχω χρησιμοποιήσει σαν τέτοια μία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Αν δεν θέλεις πειράματα, η γνήσια μπαταρία του G3 από το procordia ως επίσημο service κοστίζει 15 Ευρώ αν θυμάμαι καλά. Την πήρα το καλοκαίρι για backup... και την έχω χρησιμοποιήσει σαν τέτοια μία φορά. Μόνο 15€??? Την έιχα για πιο ακριβή... Μου φαίνεται θα τσιμπήσω μια για μια ώρα ανάγκης Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Κι εγώ έτσι νόμιζα και δεν το πίστευα. Θυμάμαι τότε να ψάχνω από ebay μέχρι που είδα στο xda Αμερικανούς να παίρνουν την μπαταρία από την LG εκεί σε αντίστοιχη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 takaros, ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες.. Να 'σαι καλά! Εγώ ξεκίνησα με αυτή τη θήκη, από την οποία είμαι ευχαριστημένος, έχει καλή εφαρμογή, είναι όμορφη κλπ απλά είναι η συσκευή ακάλυπτη και φοβάμαι τσαντάκια, πτώσεις κλπ αν συμβούν χτύπα ξύλο.. Γι' αυτό και ψάχνω μία τύπου wallet και να έχει και το quick circle να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δυνατότητα του G3. http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-Nillkin-Slim-Border-Series-Black-Red.1055897.html Από προστασία ούτε καν να το σκέφτεσαι έχω 2,5χρονων παιδί και το κινητό με τις θήκες αυτές ΑΝΤΕΧΕΙ! Απορία... Αφήνεις την κινητάρα μας κοντά στο 2,5χρονών παιδί!!!????????? :D Δε φοβάσαι????? :rolleyes: Το κακομαθαίνεις..... Μετά τι θα σου ζητάει όταν μεγαλώσει?????? :lol: Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 takaros, ευχαριστώ πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες.. Να 'σαι καλά! Εγώ ξεκίνησα με αυτή τη θήκη, από την οποία είμαι ευχαριστημένος, έχει καλή εφαρμογή, είναι όμορφη κλπ απλά είναι η συσκευή ακάλυπτη και φοβάμαι τσαντάκια, πτώσεις κλπ αν συμβούν χτύπα ξύλο.. Γι' αυτό και ψάχνω μία τύπου wallet και να έχει και το quick circle να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δυνατότητα του G3. http://www.extreme-mobile.gr/p.LG-G3-D855-Nillkin-Slim-Border-Series-Black-Red.1055897.html Απορία... Αφήνεις την κινητάρα μας κοντά στο 2,5χρονών παιδί!!!????????? :D Δε φοβάσαι????? :rolleyes: Το κακομαθαίνεις..... Μετά τι θα σου ζητάει όταν μεγαλώσει?????? :lol: χεχεχχε εντάξει τα προσέχει πλέον! δεν κατάλαβες παίρνει το κινητό κανονικά το ξεκλειδώνει με διπλό ταπ βρίσκει youtube βάζει πέπα το γουρουνάκι και βλέπει... αυξομειώνει την φωτεινότητα αν δεν βλέπει πολύ καλά και τέτοια... θα σου πω απλά οτι της έφεραν ένα παιδικό tablet με 512 ram στα γενέθλια της και έφαγα το κράξιμο του αιώνα επειδή κολλούσε... έπαιρνε το νάζι και έλεγε "Μπαμπά θα μου δώσεις το κινητό σου γιατί αυτό κολλαέι???" :lol::lol::lol::lol: ας ζητήσει οτι θέλει εκτός απο iphone :lol::lol::lol:!!! Υ.Γ το note 3 απο τότε που πήρα το G3 δεν το θέλει που θέλω να της το δίνω για να χρησιμοποιώ εγώ το G3...!:blink: sorry για το off topic αλλά καλό είναι να κάνουμε και κανένα διάλειμμα! Ωραία η θήκη που μου έστειλες. Αν θες αγόρασε μια απο αυτές που σου είπα είναι φθηνές έχουν καλή εφαρμογή και γενικά προστατεύουν πολύ ,απλά δεν είναι επώνυμες. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κανείς δεν έχει αυτό το φορτιστή ρε παιδιά? Εγώ που έχω τον ίδιο φορτίζει 100% και το δικό μου το 32gb και της κοπελιάς μου το 16gb! Θέλω να πάρω ένα τη κοπέλα μου και έχω δει αυτόν http://www.ebay.ie/itm/Qi-Wireless-Charger-Charging-Pad-for-Samsung-Galaxy-Note-4-N9100-LG-G3-Nexus-4-5-/400792502292?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item5d51184014, τον έχει κανείς?Δε θέλω να δώσω 30 ευρώ για τον LG WCD-100 . Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 http://www.amazon.com/Verus-Circle-Premium-Vintage-Leather/dp/B00KY6CWJW Αυτή η μαύρη με την κόκκινη ραφή γύρω γύρω θα μου άρεσε.. ΑΝ έκλεινε το καπακι. Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνει.. Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 http://www.amazon.com/Verus-Circle-Premium-Vintage-Leather/dp/B00KY6CWJW Αυτή η μαύρη με την κόκκινη ραφή γύρω γύρω θα μου άρεσε.. ΑΝ έκλεινε το καπακι. Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνει.. Την έχει φίλος μου και μπορώ να βεβαιώσω ότι σαν θήκη είναι πανέμορφη! Τι εννοείς "αν έκλεινε το καπάκι"; Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinmara Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπερα! Πείτε μου εάν έχετε καμιά εμπειρία με αυτήν την μπαταρία: Soultronic (LG) (High-Capacity PLATINUM) Battery BL-53YH 3800mAh για LG D855 G3 Παράθεση LG G3 D855 32GB Titanium Black Marshmallow 6.0 v30c, παρτίδα 501 LG G4 H815 32GB Grey Marshmallow 6.0 v20g, παρτίδα 603 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπερα! Πείτε μου εάν έχετε καμιά εμπειρία με αυτήν την μπαταρία: Soultronic (LG) (High-Capacity PLATINUM) Battery BL-53YH 3800mAh για LG D855 G3 Δεν ξερω αν την εχει χρησιμοποιησει κανεις αλλα αναρωτιεμαι αφου ειναι περισσοτερα mah δεν θα ειναι και πιο χοντρη; Αρα θα χρειαζεται και αλλο καπακι, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπερα! Πείτε μου εάν έχετε καμιά εμπειρία με αυτήν την μπαταρία: Soultronic (LG) (High-Capacity PLATINUM) Battery BL-53YH 3800mAh για LG D855 G3 Δεν ξερω αν την εχει χρησιμοποιησει κανεις αλλα αναρωτιεμαι αφου ειναι περισσοτερα mah δεν θα ειναι και πιο χοντρη; Αρα θα χρειαζεται και αλλο καπακι, Όχι δεν είναι πιο χοντρή μπαίνει κανονικά χωρίς αλλαγή στο καπάκι. Την είχε πάρει ο lenovo αλλά δεν την χρησιμοποίησε πολύ για να βγάλει συμπεράσματα γιατί το έδωσε το κινητό Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Δηλ ποσο παραπανω μπορει να κρατουσε? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Δηλ ποσο παραπανω μπορει να κρατουσε? Μπορεί να κρατούσε και λιγότερο δεν ξέρω στο κομμάτι της μπαταρίας οι μη γνησιες δεν είναι και τόσο καλές άσχετα με τα mha που αναγράφονται. Μπορεί να είναι χειρότερες και από τις εργοστασιακές Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Οποτε ζημια κανουν..καλυτερα να παραμεινεις με την δικη του Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 ο xsad πιο πάνω είπε οτι γνήσια απο procordia μπαταρία έχει 15€. Οπότε όποιος χρειάζεται και παίρνει μια γνήσια επιπλέον και έχει το κεφάλι του ήσυχο Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts