Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Edit: Ενα γρηγορο βιντεακι το οποιο δειχνει τον τρόπο για την αλλαγη του boot και shutdown animation για τους φιλους που δυσκολευονται.

Εγω χρησιμοποιω root explorer και εννοείται οτι χρειαζεται root.

https://mega.co.nz/#!XR50lZRT!Nfn7bKAvepo3ejTsZ1FN2K5hAKB0JRGOKbYgO78IajQ

-απ`οτι βλεπω εγω δεν ειχα βαλει αυτον τον explorer αλλα αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clearvisions.explorer&hl=el.

-ποιος ειναι ο δικος σου?

-εγω δεν προσθεσα την λεξη bak.

αντε και πετυχαινει.εαν ξαναπεραστει ρομ θα εμφανιστει παλι το logo ή το εξαφανιζουμε εντελως?

ευχαριστω για τον κοπο σου.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

-απ`οτι βλεπω εγω δεν ειχα βαλει αυτον τον explorer αλλα αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clearvisions.explorer&hl=el.

-ποιος ειναι ο δικος σου?

-εγω δεν προσθεσα την λεξη bak.

αντε και πετυχαινει.εαν ξαναπεραστει ρομ θα εμφανιστει παλι το logo ή το εξαφανιζουμε εντελως?

ευχαριστω για τον κοπο σου.

Το bak το κανω για να κρατήσω τα παλια αρχεια μηπως θελω παλι να τα αλλαξω.

Root explorer

Τωρα για το αν θα παραμεινουν υποθετω οχι αλλα μπορεις προσωρινα να κανειςτην δουλειά σου

Το bak το κανω για να κρατήσω τα παλια αρχεια μηπως θελω παλι να τα αλλαξω.

Root explorer

Τωρα για το αν θα παραμεινουν υποθετω οχι αλλα μπορεις προσωρινα να κανειςτην δουλειά σου

οκ φιλε-ευχαριστω

Βλέπω ότι ετοιμάζετε port 4 rom για το g3 από τον lomhang αν τον γράφω καλά;τον θυμάμαι από το g2 θα γίνει χαμός με τα φλασαρισματα:p

Βλέπω ότι ετοιμάζετε port 4 rom για το g3 από τον lomhang αν τον γράφω καλά;τον θυμάμαι από το g2 θα γίνει χαμός με τα φλασαρισματα:p

αυτο διαβαζα τωρα δεν πολυ καταλαβα τι λενε full rom port G4 για G3;

Αν δεις το screenshot που έχει ανεβάσει το γράφει:rolleyes:

Ωωωωωωχχχ...καλα ειχα κατσει με στοκ κινητο 1 μηνα που το εχω... Τωρα οταν βγει δεν θα αντισταθω...θα θυμηθω τα παλια καλα του νεξους...καθε εβδομαδα φλασαρισμα...

Μπορείτε να μου πείτε που αποθηκεύονται τα nandroid backup μεσω του twrp.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Μπορείτε να μου πείτε που αποθηκεύονται τα nandroid backup μεσω του twrp.

Και στην εσωτερική και στην εξωτερική μνήμη έχεις την επιλογή μέσα στο recovery.

Αν δεις το screenshot που έχει ανεβάσει το γράφει:rolleyes:

Δωστε κανενα link ρε παιδια!!!

Έχει κανένας πρόβλημα με την xcam στη νέα Ρομ του σεβεν? Εμένα δεν μου τραβάει φωτο η δεν τις αποθηκεύει....έχω επιλέξει στην εγκατάσταση τη κάμερα του g3 κ όχι του g4

Έχει κανένας πρόβλημα με την xcam στη νέα Ρομ του σεβεν? Εμένα δεν μου τραβάει φωτο η δεν τις αποθηκεύει....έχω επιλέξει στην εγκατάσταση τη κάμερα του g3 κ όχι του g4

Βασικα υπαρχει γενικο προβλημα σε αυτην λογο οτι και το gallery ειναι απο G4. Εμενα δουλευει αλλα οταν τραβαω βιντεο και παω να ζουμαρω μου κλεινει η καμερα.

Ομως σαν ρομ ειναι πολυ γρηγορη με καλη μπαταρια και χωρις lag. Υπομονη θα δωσει η fix η νεα ρομ που θα δινει και την δυνατοτητα να βαζουμε επιπλεον εφαρμογες στο smart bulletin.

http://forum.androidnow.pl/threads/7604-%E2%98%85-AndroidNow-HD-G3-14-0-%E2%98%85/page213

Βασικα υπαρχει γενικο προβλημα σε αυτην λογο οτι και το gallery ειναι απο G4. Εμενα δουλευει αλλα οταν τραβαω βιντεο και παω να ζουμαρω μου κλεινει η καμερα.

Ομως σαν ρομ ειναι πολυ γρηγορη με καλη μπαταρια και χωρις lag. Υπομονη θα δωσει η fix η νεα ρομ που θα δινει και την δυνατοτητα να βαζουμε επιπλεον εφαρμογες στο smart bulletin.

http://forum.androidnow.pl/threads/7604-%E2%98%85-AndroidNow-HD-G3-14-0-%E2%98%85/page213

Καταπληκτική rom και πολύ όμορφη φαντάζομαι ότι αν έρθει κάποια full port g4 rom θα απογειωθεί το εργαλείο:o

Καταπληκτική rom και πολύ όμορφη φαντάζομαι ότι αν έρθει κάποια full port g4 rom θα απογειωθεί το εργαλείο:o

Οντως ειναι πολυ smooth. Απιστευτη.

Αλλα για μενα πρεπει να φτιαξει την καμερα, smart bulletin και το backup στον launcher που δεν εχει επιλογη ουτε απο τις ρυθμισεις αρχικης σελιδας αλλα ουτε και απο το LG Backup.:)

Τα δουλευει ειπε. Ας ελπισουμε να μην βγει κανενας και τον στραβωσει και τον ψαχνουμε παλι.

χαχαχαχαχαχαχ

Οντως ειναι πολυ smooth. Απιστευτη.

Αλλα για μενα πρεπει να φτιαξει την καμερα, smart bulletin και το backup στον launcher που δεν εχει επιλογη ουτε απο τις ρυθμισεις αρχικης σελιδας αλλα ουτε και απο το LG Backup.:)

Τα δουλευει ειπε. Ας ελπισουμε να μην βγει κανενας και τον στραβωσει και τον ψαχνουμε παλι.

χαχαχαχαχαχαχ

Κώστα το backup στο launcher τι εννοείς;

Κώστα το backup στο launcher τι εννοείς;

Κοιτα στον g3 launcher οταν πηγαινες στις ρυθμισεις της αρχικης οθονης ειχες την δυνατοτητα να παρεις backup οπως εχεις στησει τον launcher και για μας που φλασσαρουμε ειναι καλο ωστε με ενα restore ολα ειναι οπως πριν. Επισης το lg backuo tool στις ρυθμισεις αυτην την επιλογη την εχει σβηστη. Κοιτα να δεις. Εμενα με βολεβε αρκετα. Βεβαια αυτο το κανεις με το titanium αλλα λεμε να ειναι η ρομ πληρες σε ολα.;)

Εντωμεταξυ τωρα στις ρυθμισεις αντιγραφο ασφαλειας και επαναφορα μου εχει ενεργη την επιλογη ενω εχθες που την εστεινα δεν την ειχε.

Οποτε σε αυτο ειναι οκ.

Διορθωσα και στον S3V3N να μην ψαχνεται.

Edited by cocous

Απο μπαταρια πως συμπεριφερεται ρε παιδια η συσκευη?? Εχει θεματα?

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Ως τώρα κανένα θέμα. Μπαταρία δείχνει καλή. Νωρίς ακόμα όμως για να πούμε. Μετά το ΣΚ τα συμπεράσματα. Να στρώσει λίγο.

Google Pixel 6 Pro

Θέλω να ρωτήσω το root γιατί το κάνει κάποιος για να βάλει άλλη rom; Κερδίζουμε κάτι μόνο με root; Γιατί εγώ είμαι στην εγγύηση άλλη rom δεν βάζω. Επίσης πως θα ξέρω τι να βγάλω χωρίς πρόβλημα το titanium τα βγάζει αλλά μετά τι γίνεται; πχ κάποια προγράμματα της LG πως θα ξέρω τι να βγάλω χωρίς πρόβλημα;

καλησπερα . κατοχος LG G3 32GB πλεον και γω. πειτε μου στα γρηγορα.. απο ρομμ που βρισκομαστε και πια να βαλω.?

το κανω ροοτ.. περναω ρεκοβερυ/..! Πια ρομ προτεινετε να φλασαρω.? στο G2 ειχα του cloydy. ..εδω επειδη δν παρακολουθησα και πολλα που βρισκομαστε????

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις