emperor4her Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 δεν το γνωριζω αλλα λογικα πρεπει να δουλευει,παρε μπακαπ πρωτα και δοκιμασε αν δεν κανε επιστροφη με το μπακαπ,εγω κατεβασα το μοντ παρομοιο με αυτο αλλα σε στοκ εμφανιση g5 απο ισπανικο σαιτ και δουλεψε. το εχω δει και αυτο με το g5, αλλα νομιζω το Ν ook μ αρεσει περισσοτερο. αυτο δεν λες του g5? http://s19.postimg.org/t4gp3udc3/Screenshot_2016_04_21_16_20_53.png http://s19.postimg.org/5oyryhtkz/Screenshot_2016_04_21_16_21_07.png Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 ακριβως αυτο,το νεωτερο μαλλον ειναι σε αοσπ στυλ και δεν ειναι του γουστου μου Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/e933eeae8a49ba86fef1b8375842fd12.jpg dos πήγα να φλασαρο rom και έχω αυτό το πρόβλημα ξέρει κανείς τι να κάνω; Sent from my iPod touch using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160421/e933eeae8a49ba86fef1b8375842fd12.jpg dos πήγα να φλασαρο rom και έχω αυτό το πρόβλημα ξέρει κανείς τι να κάνω; Sent from my iPod touch using Tapatalk Δε θέλω να σε τρομάξω...αλλά μάλλον θα το κάνω. Νομίζω ότι το brickαρες:X Πες ακριβώς τι έκανες.Μήπως έμεινες απο μπαταρία κατά τη διάρκεια φλασαρίσματος; Το τηλέφωνο επανέρχεται; EDIT:Αυτό έπαθες EDIT 2:Πρίν κάνεις οτιδήποτε άλλο διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/demigod-crash-handler-kernel-crash-t3137380 το ποστ 3.Ο τύπος λέει ότι κατάφερε να μπει στο recovery και να φλασάρει ρομ. Edited April 21, 2016 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 επειδη ειμαι παθων σε τετοια θεματα,προτεινω οταν αλλαζεται ρομ να χρεισημοποιειται (ουφ) τον στοκ κερνελ η αυτον που εχει η ρομ.προσεχω οτι στο xda δεν εχει τοσο μεγαλη υποστηριξη οποτε στο θεμα αλλαγη κερνελ ειμαι επιφηλακτικος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 περασα fulmics 5.0 σημερα.προς το παρον τουμπανο θα δειξει στην πορεια πως θα παει γιατι ειναι πολυ ποιο γρηγορη απο την μαμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 περασα fulmics 5.0 σημερα.προς το παρον τουμπανο θα δειξει στην πορεια πως θα παει γιατι ειναι πολυ ποιο γρηγορη απο την μαμα. ριξε μια ματια στο update εχει wallpaper360 φανταστικο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους, εχω το g3 με xenonhd και MM προσπαθω απο προχτες να κανω το quick circle να δουλεψει. Έχω κατεβασει το qcview και το themer και το προβλημα που εχω ειναι το εξης στο ρολοι οταν κλεινω την θηκη δεν μου εμφανιζει την ημερομηνια. γνωριζει καποιος τι συμβαινει; Για να βοηθησω λιγο αυτο το TUE 30 http://prntscr.com/avv32h δεν μου εμφανιζει εμενα Edited April 23, 2016 by Grigorios1990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) ριξε μια ματια στο update εχει wallpaper360 φανταστικο. μου το ειχε μεσα.πολυ καλο.μονο καμερα δεν ειχε αλλα ειχε στο hub fix και την εβαλα απο εκει.προς το παρον παει πολυ καλα.δεν εχω δοκιμασει το email αν δουλευει γιατι στην στοκ δεν δούλευε Edited April 23, 2016 by nikos1125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 μου το ειχε μεσα.πολυ καλο.μονο καμερα δεν ειχε αλλα ειχε στο hub fix και την εβαλα απο εκει.προς το παρον παει πολυ καλα.δεν εχω δοκιμασει το email αν δουλευει γιατι στην στοκ δεν δούλευε σε εμενα δουλευει,μου εκανε εντυπωση που καμερα και browser πρεπει να ψαξεις για να τα εγκαταστησεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Καλησπέρα σε όλους, εχω το g3 με xenonhd και MM προσπαθω απο προχτες να κανω το quick circle να δουλεψει. Έχω κατεβασει το qcview και το themer και το προβλημα που εχω ειναι το εξης στο ρολοι οταν κλεινω την θηκη δεν μου εμφανιζει την ημερομηνια. γνωριζει καποιος τι συμβαινει; Για να βοηθησω λιγο αυτο το TUE 30 http://prntscr.com/avv32h δεν μου εμφανιζει εμενα μηπως το μοντελο του ρολογιου σου ειναι χωρις ημερομηνια?:p (πλακα κανω δεν μπορω να σε βοηθησω) καλυτερα να ρωτησεις στο τροποποιησεις γιατι οι custom roms εχουν τα προβληματακια τους. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλησπέρα σε όλους, εχω το g3 με xenonhd και MM προσπαθω απο προχτες να κανω το quick circle να δουλεψει. Έχω κατεβασει το qcview και το themer και το προβλημα που εχω ειναι το εξης στο ρολοι οταν κλεινω την θηκη δεν μου εμφανιζει την ημερομηνια. γνωριζει καποιος τι συμβαινει; Για να βοηθησω λιγο αυτο το TUE 30 http://prntscr.com/avv32h δεν μου εμφανιζει εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Χτες περασα και εγω την fulmics 5 , να δω τι λεει.Σαν πρωτη παρατηρηση μου αρεσει που το system ui theme ξεφευγει απο οσα βλεπαμε μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εχω την original 30c ρουταρισμένη αλλά δεν μου δουλεύει το Ραδιόφωνο με τίποτα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εχω την original 30c ρουταρισμένη αλλά δεν μου δουλεύει το Ραδιόφωνο με τίποτα. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δυστηχως συμβαινει γιαυτο πηγα σε custom(odex).απο οσο καταλαβα ειναι θεμα κερνελ,σου βγαζει μηνυμα κατι σαν mock?ισως με αλλον κερνελ να δουλεψει.γιαυτο και ο dev της limitless5 βγαζει δυο βερσιον μια odex+radio και μια deodex ανευ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstoscrf Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδια καλησπερα..πριν κανα μηνα εκανα την ενημερωση σε marshmallow 6...καμια 10αρια μερες μετα ξαφνικα κνει επανεκκίνηση και μου εμφανιζε μονο το σημα της lg..μετα απο ψαξιμο ειδα οτι η μονη λυση ειναι το hard reset...εκανα..διαγραφη στα παντα...εκκινηση τπυ κινητου σαν καινουργιο με ιδιο android (marshmallow 6)..χθες παλι τα ιδια..εκανα hard reset παλι ...υπαρχει καποια λυση γιαυτο...αλλο update??? Εγκατασταση του προηγουμενου android (αν θυμαμε καλα το kit kat)???ευχαριστω εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Παιδια καλησπερα..πριν κανα μηνα εκανα την ενημερωση σε marshmallow 6...καμια 10αρια μερες μετα ξαφνικα κνει επανεκκίνηση και μου εμφανιζε μονο το σημα της lg..μετα απο ψαξιμο ειδα οτι η μονη λυση ειναι το hard reset...εκανα..διαγραφη στα παντα...εκκινηση τπυ κινητου σαν καινουργιο με ιδιο android (marshmallow 6)..χθες παλι τα ιδια..εκανα hard reset παλι ...υπαρχει καποια λυση γιαυτο...αλλο update??? Εγκατασταση του προηγουμενου android (αν θυμαμε καλα το kit kat)???ευχαριστω εκ των προτέρων.. αν κανεις αναβαθμηση με lg pcsuite μην επιλεξεις μπακαπ,αστο μονο του να κανει μονο αναβαθμηση.αν οχι κατεβασε την ρομ σε αρχειοkdz και με flashtool επελεξε cse flash και ξανακανε εγκατασταση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstoscrf Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εχω κανει την αναβαθμιση...οποτε πως την ξανακανω?? Σορρυ αλλα δεν ξερω και πολλα απο κινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εχω κανει την αναβαθμιση...οποτε πως την ξανακανω?? Σορρυ αλλα δεν ξερω και πολλα απο κινητα δυο τροποι 1 με το προγραμμα της lg pcsuite στο pc παντα, κανεις επισημη αναβαθμηση,ο 2ος τροπος ειναι να γκοογκλαρεις την ρομ πχ D85530F_00_0329.kdz και με το flashtool το εγκαθηστας.το flashtool το βρισκεις στο ιντερνετ και το κατεβαζεις στο pc.διαβασε στο πρωτο ποστ εχει λινκ με οδηγο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstoscrf Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Euxariatw polu file m na se kala ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 θα σου εδινα και λινκ για ολα αυτα αλλα σου δινω ευκαιρια για δημιουργηκοτητα:p:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 δυστηχως συμβαινει γιαυτο πηγα σε custom(odex).απο οσο καταλαβα ειναι θεμα κερνελ,σου βγαζει μηνυμα κατι σαν mock?ισως με αλλον κερνελ να δουλεψει.γιαυτο και ο dev της limitless5 βγαζει δυο βερσιον μια odex+radio και μια deodex ανευ. Μαλιστα. Οκ ευχαριστω. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Euxariatw polu file m na se kala ! Yπαρχει link για την διαδικασια στο πρωτο ποστ του επισημου θεματος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394809. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) καλημερα!εκλεισα το κινητο και το εβαλα να φορτισει.εκανε το ξεκινημα αλλα κολλάει και δεν κανει τιποτα μετα.ειμαι με fulmics.ειναι γενικο το προβλημα η φταιει η ρομ? Edited April 25, 2016 by nikos1125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Στο κανει συνεχεια αυτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts