djkostas20 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Προφανώς και δεν αφήνει κάποια διεργασία του συστήματος να τρέξει... Ίσως είναι όλη η εφαρμογή των ρυθμίσεων οπότε δοκίμασε αυτό πρώτα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 το άφησα το βράδυ με 7% μπαταρία και το πρωί ήταν ακόμα εκεί.0 wakelocks.απλά τα δεδομένα είναι που μου σκοτώνουν την μπαταρία... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Εγώ και με δεδομένα δεν έχω κανένα wakelock... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Σε μένα πάντως Ο Gabriel μου έκανε νούμερα στον ήχο, στο touch της οθόνης και μερικά λαγκαρίσματα Μόλις έκανα restore system και boot από το backup εξαφανίστηκαν όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εγώ και με δεδομένα δεν έχω κανένα wakelock... δεν ξέρω ρε συ, ίσως είναι και το ασθενές σήμα 3g σε πολλά σημεία, αλλά με data με σκοτώνει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Ε γιατί δεν το γυρνάς σε 2g αφού δεν έχεις καλό σήμα. Προφανώς και το κακό σήμα είναι το μεγάλο σου πρόβλημα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 να δουμε ποτε θα υπαρξει καλυψη σηματος 3g h 4g ουτως ωστε να μην δουλευει το "ψαχτηρη"συνεχεια για σημα καταναλωνοντας μπαταρια.εγω παντως το εχω σε 2g που υπαρχει παντου.;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Λοιπον Γιωργαρε για τον κερνελ κατεβαζεις αυτο το αρχειο και το φλασαρεις μεσω recovery https://drive.google.com/file/d/0B-8HAfLb_9BzdWtfNHpvbkxiTkk/view?usp=sharing Κανεις επανεκκινηση και θα δεις στις εφαρμογες σου οτι προστεθηκε μια που λεγεται synapse. Την ανοιγεις και σερνεις τις καρτελες μεχρι να φτασεις εκει που λεει profile. Στο selected profile επιλεγεις BuLLet_93.tgz και μετα πατας πανω πανω το συμβολο V και στα καπακια το κουτακι "Restore Selected Profile". Θα σου γραψει οτι εφαρμογη θα κλεισει. Ξαναμπες και πατα πανω πανω το Χ αυτη τη φορα. Συρε παλι τις καρτελες και βρες αυτη που λεει Hotplug.Κατεβα προς τα κατω και καπου στην μεση θα δεις σε μπλε πλαισιο να γραφει Alucard.Τικαρε το Enable που ειναι ακριβως απο κατω και μετα το V στην κορυφη. Κανε επανεκκινηση κι εισαι ετοιμος. Για το Low brightness mod φλασαρεις απλα αυτο απο recovery Low Brightness Mod V6 Optimal Για το LCD Mod φλασαρεις απο recovery αυτο LCD Mod Uninstaller και στα καπακια φλασαρεις κι αυτο LCD Mod 3A Για το xposed framework τωρα,οταν φλασαρεις την Cloudy 2.5 στις επιλογες που εχει κατα το φλασαρισμα (στο aroma installer) να πατησεις την επιλογη xposed support ή κατι τετοιο.Ειναι τερμα κατω σε αυτα που σε ρωταει τι θες να επιλεξεις. Αφου το εχεις κανει αυτο κι αφου εχεις φλασαρει τα προηγουμενα απο recovery φλασαρεις αυτο xposed-v68-sdk21-arm.zip Οταν θα κανεις επανεκκινηση θα σου κανει wipe davlik και cache απο μονο του οποτε γι'αυτο προτιμω να το φλασαρω τελευταιο. Και τελος κανεις εγκατασταση οπως κανεις ολες σου τις εφαρμογες αυτο το .apk XposedInstaller_3.0_alpha4.apk Με τα φλασαρισματα τελος.Τωρα κατεβαζεις απο playstore το ampify και το greenify και πας στην εφαρμογη xposed installer πατας modules και τα τικαρεις.Επανεκκινηση κι εισαι ετοιμος. Στο greenify επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να αδρανοποιησεις.Αυτο τωρα ειναι δικη σου επιλογη.Ας πουμε εγω εχω βαλει ολες τις εφαρμογες εκτος απο το viber,facebook και mail. Στο ampify επιλεγεις απο πανω αριστερα αν θες να σταματησεις wakelocks,alarms ή υπηρεσιες. Σε αυτο τον οδηγο σου δειχνει ποιες να επιλεξεις και για ποσο χρονο.Σε αυτο δεν ξερω πως αλλιως να στο κανω πιο αναλυτικα.[/QUO Καλησπερα σε ολους! Εκανα τα βηματα σε cloudy 2.5 που δινει ο φιλος παραπανω εκτος απο το xposed που ηδη είχα..με ολα αυτα λοιπον υποτίθεται οτι το G3 θα γινει καπως πιο 'καλο' σωστα? Εγω ομως εχω χειροτερη αυτονομία στην μπαταρια και νομιζω οτι ζεστενεται πιο πολυ σε σχέση με πριν. Μπορει να μου πει καποιος τι να κανω έστω για να μη καιει το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Λοιπον Γιωργαρε για τον κερνελ κατεβαζεις αυτο το αρχειο και το φλασαρεις μεσω recovery https://drive.google.com/file/d/0B-8HAfLb_9BzdWtfNHpvbkxiTkk/view?usp=sharing Κανεις επανεκκινηση και θα δεις στις εφαρμογες σου οτι προστεθηκε μια που λεγεται synapse. Την ανοιγεις και σερνεις τις καρτελες μεχρι να φτασεις εκει που λεει profile. Στο selected profile επιλεγεις BuLLet_93.tgz και μετα πατας πανω πανω το συμβολο V και στα καπακια το κουτακι "Restore Selected Profile". Θα σου γραψει οτι εφαρμογη θα κλεισει. Ξαναμπες και πατα πανω πανω το Χ αυτη τη φορα. Συρε παλι τις καρτελες και βρες αυτη που λεει Hotplug.Κατεβα προς τα κατω και καπου στην μεση θα δεις σε μπλε πλαισιο να γραφει Alucard.Τικαρε το Enable που ειναι ακριβως απο κατω και μετα το V στην κορυφη. Κανε επανεκκινηση κι εισαι ετοιμος. Για το Low brightness mod φλασαρεις απλα αυτο απο recovery Low Brightness Mod V6 Optimal Για το LCD Mod φλασαρεις απο recovery αυτο LCD Mod Uninstaller και στα καπακια φλασαρεις κι αυτο LCD Mod 3A Για το xposed framework τωρα,οταν φλασαρεις την Cloudy 2.5 στις επιλογες που εχει κατα το φλασαρισμα (στο aroma installer) να πατησεις την επιλογη xposed support ή κατι τετοιο.Ειναι τερμα κατω σε αυτα που σε ρωταει τι θες να επιλεξεις. Αφου το εχεις κανει αυτο κι αφου εχεις φλασαρει τα προηγουμενα απο recovery φλασαρεις αυτο xposed-v68-sdk21-arm.zip Οταν θα κανεις επανεκκινηση θα σου κανει wipe davlik και cache απο μονο του οποτε γι'αυτο προτιμω να το φλασαρω τελευταιο. Και τελος κανεις εγκατασταση οπως κανεις ολες σου τις εφαρμογες αυτο το .apk XposedInstaller_3.0_alpha4.apk Με τα φλασαρισματα τελος.Τωρα κατεβαζεις απο playstore το ampify και το greenify και πας στην εφαρμογη xposed installer πατας modules και τα τικαρεις.Επανεκκινηση κι εισαι ετοιμος. Στο greenify επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να αδρανοποιησεις.Αυτο τωρα ειναι δικη σου επιλογη.Ας πουμε εγω εχω βαλει ολες τις εφαρμογες εκτος απο το viber,facebook και mail. Στο ampify επιλεγεις απο πανω αριστερα αν θες να σταματησεις wakelocks,alarms ή υπηρεσιες. Σε αυτο τον οδηγο σου δειχνει ποιες να επιλεξεις και για ποσο χρονο.Σε αυτο δεν ξερω πως αλλιως να στο κανω πιο αναλυτικα.[/QUO Καλησπερα σε ολους! Εκανα τα βηματα σε cloudy 2.5 που δινει ο φιλος παραπανω εκτος απο το xposed που ηδη είχα..με ολα αυτα λοιπον υποτίθεται οτι το G3 θα γινει καπως πιο 'καλο' σωστα? Εγω ομως εχω χειροτερη αυτονομία στην μπαταρια και νομιζω οτι ζεστενεται πιο πολυ σε σχέση με πριν. Μπορει να μου πει καποιος τι να κανω έστω για να μη καιει το τηλέφωνο? Καλησπερα.Εγω παλι με αυτα που μου συστησε ο Πανος μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης.Μηπως συμβαινει κατι αλλο;Ας βοηθησει καποιος αλλος φιλος εαν ξερει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εγω παιδες δυστυχως τωρα δεν μπορω να σας βοηθησω με links γιατι ειμαι διακοπες και δεν εχω το λαπτοπ. Και συγκεκριμενα αυτη τη στιγμη ειμαι Φαλασσαρνα για να ζηλεψετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 (edited) Εγω παιδες δυστυχως τωρα δεν μπορω να σας βοηθησω με links γιατι ειμαι διακοπες και δεν εχω το λαπτοπ. Και συγκεκριμενα αυτη τη στιγμη ειμαι Φαλασσαρνα για να ζηλεψετε ναι αλλα εμεις εχουμε λαπτοπ χα χα:lol:...σπιτι:( Edited August 6, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ναι αλλα εμεις εχουμε λαπτοπ χα χα:lol: σωστός :D:D:D:D:D:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Εχουμε καμια ρομ/κερνελ που να δουλευει ξεκουραστα και να κραταει το κινητο οσο πιο κρυο γινεται?Κουραστηκα με το μαμα λειτουργικο πρεπει να το πειραξω,και αργο ειναι και φουρνακι γινεται το κινητο μεσα σε 5 λεπτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Djcostas20 έβαλες τον καινούριο kernel του Gabriel? Πως πάει η έκδοση 6? Με τι profile το έβαλες? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Djcostas20 έβαλες τον καινούριο kernel του Gabriel? Πως πάει η έκδοση 6? Με τι profile το έβαλες? Ναι δοκιμάζω αυτό με την 6.0.0 tool chain. Με το παλιό του Bullet. Απροβληματιστα ως τώρα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 ...... Και συγκεκριμενα αυτη τη στιγμη ειμαι Φαλασσαρνα για να ζηλεψετε Ας τον κάνει ban κάποιος παρακαλώ.:) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 πως κατεβάζω τις εφαρμογές της lg στην rom του cloudy?θέλω να κάνω update το quick remote Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 πως κατεβάζω τις εφαρμογές της lg στην rom του cloudy?θέλω να κάνω update το quick remote Ίσως πρέπει να κατεβάσεις από κάποια άλλη ρομ app update της lg και να το εγκαταστήσεις. Αλλά γιατί? Έχει βγει καινούριο remote? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ίσως πρέπει να κατεβάσεις από κάποια άλλη ρομ app update της lg και να το εγκαταστήσεις. Αλλά γιατί? Έχει βγει καινούριο remote? δεν μου έχει έναν δορυφορικό δέκτη μέσα ενώ πριν τον είχε.όποιος το έχει εύκαιρο ας το ποστάρει το app update της lg Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 αν και ξαναρωτησα,εαν γινει απλα ρουτ στην λολιποπ,χανεται η εγγυηση? η τυχον αναβαθμηση απο lg? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Προφανώς και χάνεται η εγγύηση!!! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 δηλαδη γραφει κατι που δεν σβηνει ουτε με (ξε)ρουτ? σορρυ για την επιμονη μου ,χρονια με σαμσουνγκ,και τωρα εξοικιονομαι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 δηλαδη γραφει κατι που δεν σβηνει ουτε με (ξε)ρουτ? σορρυ για την επιμονη μου ,χρονια με σαμσουνγκ,και τωρα εξοικιονομαι. Δεν έχει κάτι σαν το Knox της Samsung όπως κατάλαβα ότι εννοείς. Επιστρέφεις σε στοκ κατάσταση εντελώς χωρίς να φαίνεται βάζοντας ξανά το στοκ firmware μέσω Lg Flash Tool. Αλλά όσο είσαι ρουτ προφανώς και δεν έχεις εγγύηση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 οκ.ευχαριστω .αυτο εννοουσα(knox) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 λοιπον εγινε το ρουτ,τωρα θελω μια βοηθεια για το πως περναω ρεκοβερυ και ποιο,η αν παιζει ρεκοβερυ απο philz μερια.εψαξα στο youtube αλλα ολο για twrp λεει.ευχαριστω για τον κοπο σας.(και την υπομονη σας:O) επισης ενα τελευταιο(δεν ορκιζομαι)εσβησα μερικες εφαρμογες αλλα τα εικονιδια υπαρχουν ακομα,ετσι ειναι η κατι δεν πηγε καλα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts