Grigorios1990 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 στην τοποθεσία έχεις βάλει υψηλή ακρίβεια? και εμενα το κανει καποιες φορες αυτο στην 6,5 παρολο που το εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 στην τοποθεσία έχεις βάλει υψηλή ακρίβεια? Ναι το έχω. Ρωτάω μήπως είναι κάποιο πρόβλημα με τη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ποια ειναι η καλύτερη Ρομ??.Θελω κατι κοντα στο καθαρο android και ελαφρύ..Δωστε μου μια σειρα απο προτασεις αν ειναι εύκολο..Δεν εχω ασχοληθεί ποτε με ροοτ ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ποια ειναι η καλύτερη Ρομ??.Θελω κατι κοντα στο καθαρο android και ελαφρύ εγω ειμαι περιπου 2 εβδομαδες με exodus.σταθερη και γρηγορη ρομ χωρις κανενα προβλημα.αν την θες για καθημερινη χρηση ειναι οτι πρεπει και η xenon hd φυσικα.απλα η exodus ειναι nightly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ποια ειναι η καλύτερη Ρομ??.Θελω κατι κοντα στο καθαρο android και ελαφρύ..Δωστε μου μια σειρα απο προτασεις αν ειναι εύκολο..Δεν εχω ασχοληθεί ποτε με ροοτ ακομα.. σε στοκ βασισμενη η fulmics 6.5 δεν εχει αντιπαλο,με εμφανιση g5 και οχι μονο.κανε πρωτα ρουτ ομως και μετα δοκιμαζεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ευχαριστω παιδιά..Ειμαι με lollipop τωρα αν το καω ροοτ και περασω αλλη ρομ..Και μετα ας πουμε κανει ρωγμή και πρεπει να το στειλω για επισκευή.Ξανα περνάω απο lg την 5 και ολα οκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1125 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ευχαριστω παιδιά..Ειμαι με lollipop τωρα αν το καω ροοτ και περασω αλλη ρομ..Και μετα ας πουμε κανει ρωγμή και πρεπει να το στειλω για επισκευή.Ξανα περνάω απο lg την 5 και ολα οκ?? οποια στοκ θες.5η6 και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 εγω ειμαι περιπου 2 εβδομαδες με exodus.σταθερη και γρηγορη ρομ χωρις κανενα προβλημα.αν την θες για καθημερινη χρηση ειναι οτι πρεπει και η xenon hd φυσικα.απλα η exodus ειναι nightly. Πως σου πάει η exodus? Απο κάμερα είσαι οκ? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusifer_gr Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Kαλησπέρα. Πήγα το κινητό στο service και μου είπαν ότι είναι ρουταρισμένο (άρα εκτός εγγύησης) ενώ το είχα ξερουτάρει. Προφανώς κάτι έκανα λάθος. Υπάρχει κάποιος σωστός οδηγός unroot προκειμένου να το φτιάξω εντελώς default και να το ξαναπάω; Παράθεση Be Inspired... LuSifer_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Και να το ξαναπάς, είσαι πλέον εκτός εγγύησης. Το ΙΜΕΙ σου έχει καταγραφεί με root, και θα το δουν στο σύστημα τους ότι ηταν root. Επομένως, την πάτησες δυστυχώς. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusifer_gr Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Και να το ξαναπάς, είσαι πλέον εκτός εγγύησης. Το ΙΜΕΙ σου έχει καταγραφεί με root, και θα το δουν στο σύστημα τους ότι ηταν root. Επομένως, την πάτησες δυστυχώς. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα τι είναι αυτά που λες. Μίλησα μαζί τους και μου είπανε να το ξερουτάρω και να τους το πάω να το φτιάξουνε. Η ερώτηση μου ισχύει, υπάρχει κανείς που μπορεί να μου υποδείξει έναν οδηγό για unroot? Ευχαριστώ Edited October 27, 2016 by Lusifer_gr Παράθεση Be Inspired... LuSifer_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Απλά ξαναβαζεις την official ρομ με το flash tool με full wipe. Δες και παλαιότερες αναφορές για το αληθές αυτών που ανέφερα. Τώρα αν για εσένα έκαναν εξαίρεση, δεν είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Kαλησπέρα. Πήγα το κινητό στο service και μου είπαν ότι είναι ρουταρισμένο (άρα εκτός εγγύησης) ενώ το είχα ξερουτάρει. Προφανώς κάτι έκανα λάθος. Υπάρχει κάποιος σωστός οδηγός unroot προκειμένου να το φτιάξω εντελώς default και να το ξαναπάω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusifer_gr Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 Ευχαριστώ πολύ, το έκανα. Μπορώ να σιγουρευτώ κάπως ότι το κινητό είναι full stock/unrooted? Παράθεση Be Inspired... LuSifer_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Ευχαριστώ πολύ, το έκανα. Μπορώ να σιγουρευτώ κάπως ότι το κινητό είναι full stock/unrooted? κατεβασε μια εφαρμογη απο πλαυ στορ οπως rootchecer και θα δειξει και διεγραψε εφαρμογες αν εχεις που χρειαζονται ρουτ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 εχω προσεξει οτι το σκορ πχ στο quandrand χωρις xposed ειναι περιπου 25000,ενω με αυτο πεφτει στις 13000? βεβαια δεν βλεπω διφορα στην λειτουργεια του τηλεφωνου αλλα για το...γαμοτο που λενε :p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 (edited) η 30n γίνεται ρουτ?Δοκίμασα με kingroot αλλά δεν γίνεται υγ δεν γίνεται ρουτ με τίποτα, με lg flashtool δεν γυρίζει σε παλιό φιρμ και το lg up δεν αναγνωρίζει την συσκευή.Μια χαρά. Edited November 4, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 η 30n γίνεται ρουτ?Δοκίμασα με kingroot αλλά δεν γίνεται υγ δεν γίνεται ρουτ με τίποτα, με lg flashtool δεν γυρίζει σε παλιό φιρμ και το lg up δεν αναγνωρίζει την συσκευή.Μια χαρά. οντως δεν γινεται ρουτ το ενιωσα απο πρωτο χερι.με φλαςτουλ περασα σε kdz αρχειο την 30c και εκανα ρουτ.εχεις επιλεξει φανταζομαι usb debbaging. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 μετά από χίλια ζόρια βρήκα lgup για g3, πέρασα την 20H και τα κατάφερα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Έχω το G3 (D855) και λέω να πειραματιστώ με rom. Θέλω να περάσω τη fulmics 6.6 μιας και είδα καλά σχόλια. Αρχικά έκανα root το κινητό. Επειδή είχα όμως 30n το γύρισα με το lgup σε 20f. Έκανα root το κινητό. Τώρα όμως δε μπορώ να περάσω cwm/twrp. Δοκίμασα και με rom manager, και με twrp manager, ακόμα και με flashify... Το αποτέλεσμα είναι να κάνει επανεκκίνηση, να μένει μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει κόκκινο - μπλε το λεντάκι. Για να το επαναφέρω βγάζω τη μπαταρία.. Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Έχω το G3 (D855) και λέω να πειραματιστώ με rom. Θέλω να περάσω τη fulmics 6.6 μιας και είδα καλά σχόλια. Αρχικά έκανα root το κινητό. Επειδή είχα όμως 30n το γύρισα με το lgup σε 20f. Έκανα root το κινητό. Τώρα όμως δε μπορώ να περάσω cwm/twrp. Δοκίμασα και με rom manager, και με twrp manager, ακόμα και με flashify... Το αποτέλεσμα είναι να κάνει επανεκκίνηση, να μένει μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει κόκκινο - μπλε το λεντάκι. Για να το επαναφέρω βγάζω τη μπαταρία.. Τι κάνω λάθος; Βρες το img αρχειο του twrp και περνά το με flashify αρκεί να είσαι root. Αλλιώς περνά το με το autorec. Το βρίσκεις στο play store. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7a Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Έχω το G3 (D855) και λέω να πειραματιστώ με rom. Θέλω να περάσω τη fulmics 6.6 μιας και είδα καλά σχόλια. Αρχικά έκανα root το κινητό. Επειδή είχα όμως 30n το γύρισα με το lgup σε 20f. Έκανα root το κινητό. Τώρα όμως δε μπορώ να περάσω cwm/twrp. Δοκίμασα και με rom manager, και με twrp manager, ακόμα και με flashify... Το αποτέλεσμα είναι να κάνει επανεκκίνηση, να μένει μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει κόκκινο - μπλε το λεντάκι. Για να το επαναφέρω βγάζω τη μπαταρία.. Τι κάνω λάθος; εχεις ενεργο το usb debuging απο επιλογες προγραμματιστη οπως και το αγνωστες προελευσεις απο ρυθμισεις.? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Τελικά δούλεψε με autorec. Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Τελικά δούλεψε με autorec. Ευχαριστώ πολυ! δεν μας λες και τον τροπο? για να μαθαινουμε και οι υπολοιποι?;) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Αν είσαι root κατέβασε την εφαρμογή autorec για lolli ή marsh αναλογως τι έχεις τρέχεις την εφαρμογή και ακολουθείς τις οδηγίες. Είναι πολύ απλό. LG G3 d855 32gb Zoe Rom v3 Xceed kernel v7a Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts