Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην τοποθεσία έχεις βάλει υψηλή ακρίβεια?

και εμενα το κανει καποιες φορες αυτο στην 6,5 παρολο που το εχω..

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

στην τοποθεσία έχεις βάλει υψηλή ακρίβεια?

Ναι το έχω. Ρωτάω μήπως είναι κάποιο πρόβλημα με τη rom.

Ποια ειναι η καλύτερη Ρομ??.Θελω κατι κοντα στο καθαρο android και ελαφρύ..Δωστε μου μια σειρα απο προτασεις αν ειναι εύκολο..Δεν εχω ασχοληθεί ποτε με ροοτ ακομα..

Ποια ειναι η καλύτερη Ρομ??.Θελω κατι κοντα στο καθαρο android και ελαφρύ

εγω ειμαι περιπου 2 εβδομαδες με exodus.σταθερη και γρηγορη ρομ χωρις κανενα προβλημα.αν την θες για καθημερινη χρηση ειναι οτι πρεπει και η xenon hd φυσικα.απλα η exodus ειναι nightly.

Ποια ειναι η καλύτερη Ρομ??.Θελω κατι κοντα στο καθαρο android και ελαφρύ..Δωστε μου μια σειρα απο προτασεις αν ειναι εύκολο..Δεν εχω ασχοληθεί ποτε με ροοτ ακομα..

σε στοκ βασισμενη η fulmics 6.5 δεν εχει αντιπαλο,με εμφανιση g5 και οχι μονο.κανε πρωτα ρουτ ομως και μετα δοκιμαζεις.

:ninja:

Ευχαριστω παιδιά..Ειμαι με lollipop τωρα αν το καω ροοτ και περασω αλλη ρομ..Και μετα ας πουμε κανει ρωγμή και πρεπει να το στειλω για επισκευή.Ξανα περνάω απο lg την 5 και ολα οκ??

Ευχαριστω παιδιά..Ειμαι με lollipop τωρα αν το καω ροοτ και περασω αλλη ρομ..Και μετα ας πουμε κανει ρωγμή και πρεπει να το στειλω για επισκευή.Ξανα περνάω απο lg την 5 και ολα οκ??

οποια στοκ θες.5η6 και εισαι οκ

• 2 weeks later...
εγω ειμαι περιπου 2 εβδομαδες με exodus.σταθερη και γρηγορη ρομ χωρις κανενα προβλημα.αν την θες για καθημερινη χρηση ειναι οτι πρεπει και η xenon hd φυσικα.απλα η exodus ειναι nightly.

Πως σου πάει η exodus? Απο κάμερα είσαι οκ?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Kαλησπέρα. Πήγα το κινητό στο service και μου είπαν ότι είναι ρουταρισμένο (άρα εκτός εγγύησης) ενώ το είχα ξερουτάρει. Προφανώς κάτι έκανα λάθος.

Υπάρχει κάποιος σωστός οδηγός unroot προκειμένου να το φτιάξω εντελώς default και να το ξαναπάω;

Be Inspired...

LuSifer_gr

Και να το ξαναπάς, είσαι πλέον εκτός εγγύησης. Το ΙΜΕΙ σου έχει καταγραφεί με root, και θα το δουν στο σύστημα τους ότι ηταν root. Επομένως, την πάτησες δυστυχώς.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Και να το ξαναπάς, είσαι πλέον εκτός εγγύησης. Το ΙΜΕΙ σου έχει καταγραφεί με root, και θα το δουν στο σύστημα τους ότι ηταν root. Επομένως, την πάτησες δυστυχώς.

Μα τι είναι αυτά που λες. Μίλησα μαζί τους και μου είπανε να το ξερουτάρω και να τους το πάω να το φτιάξουνε.

Η ερώτηση μου ισχύει, υπάρχει κανείς που μπορεί να μου υποδείξει έναν οδηγό για unroot? Ευχαριστώ

Edited by Lusifer_gr

Be Inspired...

LuSifer_gr

Απλά ξαναβαζεις την official ρομ με το flash tool με full wipe. Δες και παλαιότερες αναφορές για το αληθές αυτών που ανέφερα. Τώρα αν για εσένα έκαναν εξαίρεση, δεν είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Kαλησπέρα. Πήγα το κινητό στο service και μου είπαν ότι είναι ρουταρισμένο (άρα εκτός εγγύησης) ενώ το είχα ξερουτάρει. Προφανώς κάτι έκανα λάθος.

Υπάρχει κάποιος σωστός οδηγός unroot προκειμένου να το φτιάξω εντελώς default και να το ξαναπάω;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940

Ευχαριστώ πολύ, το έκανα. Μπορώ να σιγουρευτώ κάπως ότι το κινητό είναι full stock/unrooted?

Be Inspired...

LuSifer_gr

Ευχαριστώ πολύ, το έκανα. Μπορώ να σιγουρευτώ κάπως ότι το κινητό είναι full stock/unrooted?

κατεβασε μια εφαρμογη απο πλαυ στορ οπως rootchecer και θα δειξει και διεγραψε εφαρμογες αν εχεις που χρειαζονται ρουτ.

εχω προσεξει οτι το σκορ πχ στο quandrand χωρις xposed ειναι περιπου 25000,ενω με αυτο πεφτει στις 13000? βεβαια δεν βλεπω διφορα στην λειτουργεια του τηλεφωνου αλλα για το...γαμοτο που λενε :p

η 30n γίνεται ρουτ?Δοκίμασα με kingroot αλλά δεν γίνεται

υγ δεν γίνεται ρουτ με τίποτα, με lg flashtool δεν γυρίζει σε παλιό φιρμ και το lg up δεν αναγνωρίζει την συσκευή.Μια χαρά.

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

η 30n γίνεται ρουτ?Δοκίμασα με kingroot αλλά δεν γίνεται

υγ δεν γίνεται ρουτ με τίποτα, με lg flashtool δεν γυρίζει σε παλιό φιρμ και το lg up δεν αναγνωρίζει την συσκευή.Μια χαρά.

οντως δεν γινεται ρουτ το ενιωσα απο πρωτο χερι.με φλαςτουλ περασα σε kdz αρχειο την 30c και εκανα ρουτ.εχεις επιλεξει φανταζομαι usb debbaging.

μετά από χίλια ζόρια βρήκα lgup για g3, πέρασα την 20H και τα κατάφερα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω το G3 (D855) και λέω να πειραματιστώ με rom. Θέλω να περάσω τη fulmics 6.6 μιας και είδα καλά σχόλια.

Αρχικά έκανα root το κινητό. Επειδή είχα όμως 30n το γύρισα με το lgup σε 20f. Έκανα root το κινητό.

Τώρα όμως δε μπορώ να περάσω cwm/twrp. Δοκίμασα και με rom manager, και με twrp manager, ακόμα και με flashify... Το αποτέλεσμα είναι να κάνει επανεκκίνηση, να μένει μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει κόκκινο - μπλε το λεντάκι. Για να το επαναφέρω βγάζω τη μπαταρία..

Τι κάνω λάθος;

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω το G3 (D855) και λέω να πειραματιστώ με rom. Θέλω να περάσω τη fulmics 6.6 μιας και είδα καλά σχόλια.

Αρχικά έκανα root το κινητό. Επειδή είχα όμως 30n το γύρισα με το lgup σε 20f. Έκανα root το κινητό.

Τώρα όμως δε μπορώ να περάσω cwm/twrp. Δοκίμασα και με rom manager, και με twrp manager, ακόμα και με flashify... Το αποτέλεσμα είναι να κάνει επανεκκίνηση, να μένει μαύρη η οθόνη και να αναβοσβήνει κόκκινο - μπλε το λεντάκι. Για να το επαναφέρω βγάζω τη μπαταρία..

Τι κάνω λάθος;

Βρες το img αρχειο του twrp και περνά το με flashify αρκεί να είσαι root. Αλλιώς περνά το με το autorec. Το βρίσκεις στο play store.

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδιά καλησπέρα!

Τι κάνω λάθος;

εχεις ενεργο το usb debuging απο επιλογες προγραμματιστη οπως και το αγνωστες προελευσεις απο ρυθμισεις.?

Τελικά δούλεψε με autorec.

Ευχαριστώ πολυ!

δεν μας λες και τον τροπο? για να μαθαινουμε και οι υπολοιποι?;)

Αν είσαι root κατέβασε την εφαρμογή autorec για lolli ή marsh αναλογως τι έχεις τρέχεις την εφαρμογή και ακολουθείς τις οδηγίες. Είναι πολύ απλό.

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Xceed kernel v7a

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις