Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην fulmics 6.5

Αν μπεις στο forum του xceed θα δεις ότι αναφέρουν κάτι για mr bump.Για λεπτομέρειες δεν κοίταξα γιατί δεν εχω fulmics.

lg g3 32gb Zoe rom

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποτε βγηκε 6,5? αυτο κανει για το g3 σε fulmics 6.5; http://forum.xda-developers.com/z3/themes-apps/mm-6-0-1-qualcomm-adreno-drivers-june-t3415394 Edited by Grigorios1990

κανει αλλα αυτο που δινει καποιος στο 6ο ποστ μονο.το περασα εγω και στο αντουτου σημερα ειχα 67000 σκορ.
:ninja:

Αν μπεις στο forum του xceed θα δεις ότι αναφέρουν κάτι για mr bump.Για λεπτομέρειες δεν κοίταξα γιατί δεν εχω fulmics.

lg g3 32gb Zoe rom

Όντως φλασαρεις τον xceed μετα supersu και τέλος το bump it.

ποιος κερνελ πιστευετε οτι ειναι ο καλυτερος; μεχρι τωρα ειχα τον gabriel

Στον Gabriel σου δίνει πολλές επιλογές και αν δεν ξέρεις τι κάνεις τα κάνεις μαντάρα. Στον xceed το μονο που μπορείς να αλλάξεις είναι η ταχύτητα της cpu.Καλός και ο μεν και ο δε.

lg g3 32gb Zoe rom

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

κατι τελευταιο ειμαι σε 6,1 τον περναω με clean ή από πάνω του;

Τον περνάς με full wipe αν κατάλαβα καλά λες για την fulmics 6.5;

Edited by papamo

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-aosp-code-aurora-forum-t3400800

δεν την εχω βαλει ακομα.αν δεν θες να πειραματιστεις θα την περασω και θα σου πω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οχι.η turbo πρεπει να ναι καλη.για την zephyr ειναι νωρις ακομα αν και θα κανω μια δοκιμη κι εκει.εχω γεμισει back up :p

Τελικά δοκίμασες την turbo και την caf? Για την ώρα έκανα μια αλλαγή σε stock rom την Zoe η οποία είναι stock χωρίς την πολύ σαβούρα που κουβαλάνε οι στοκ. Σίγουρα μου λείπει η Aosp γιατί έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης, είναι πιο ελαφριά και πιο γρήγορη. Από την άλλη σίγουρα δεν έχει τα πολλά φρουφρου των custom stock based rom ή και των stock rom και σίγουρα την καλύτερη camera. Η Zoe rom έχει την camera του V10 όπου είναι πολύ καλή. Έχει επίσης και την Xcam. Σημαντικές ελλείψεις για κάποιους από την Αosp. Αν είχα αυτές τις 2 κάμερες στις Aosp σίγουρα θα ήμουν μονίμως εκεί πλέον.

Edited by GUZGUN

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πιο έχετε να μου προτείνετε πρόγραμμα σαν το deep sleep battery saver;

Γιατί να βάλεις κάτι τέτοιο? Τόσο μεγάλη κατανάλωση έχεις? Βάλε το greenify.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Πιο έχετε να μου προτείνετε πρόγραμμα σαν το deep sleep battery saver;

Εγώ δουλεύω χρόνια την αγορασμένη έκδοση, δεν έχω βρει κάποια παρόμοια και να κάνει τόσο καλή δουλειά. Με marshmallow βεβαια είχε κάποια θέματα και ήθελε λίγο ψάξιμο με τα δικαιώματα. Μόνο η εφαρμογή power nap ίσως σε βολέψει, αλλά θέλει ρουτ, xposed και είναι alpha έκδοση ακόμα, εκτός και αν γραφτείς στο αντίστοιχο νήμα στο google+ όπου θα έχεις πρόσβαση σε πρόσφατες εκδόσεις. Παρόλο πάντως που είχα δοκιμάσει την alpha έκδοση, δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα.

Το ds battery saver έχει άλλη λογική από το greenify. Βάζει πραγματικά το τηλέφωνο σε deep sleep με screen off, και πραγματικα ειχα δει μεγάλη διαφορά στη μπαταρία ειδικά με lollipop.

The day is my enemy, the night my friend

2 ωρες οθονη σχεδον με 3g

Τελικά δοκίμασες την turbo και την caf?

οχι δεν εχω κανει τιποτα ακομα.ειμαι με fulmics ακομα αλλα θα δομιμασω λογικα το σκ καμια 7αρα.μαλλον cm 14.απο 6 aosp σκεφτομαι την exodus.

δοκιμασα αυτο File Type: zip Adreno-June-MOB30M for Xperia Z3.zip με fulmics 6.1 και στο antutu εχω σκορ 62927.ειναι driver για gpu επισημο της qualcom.δοκιμαστε με δικη σας ευθηνη.(δεν ανεβαινει η φωτο για καποιο λογο) η διευθηνση ειναι αυτη http://forum.xda-developers.com/z3/themes-apps/mm-6-0-1-qualcomm-adreno-drivers-june-t3415394 και πηγαινουμε στο 6κτο ποστ και κατεβαζουμε το ζιπ που εχει εκει και φλασαρουμε με twrp. αν δεν εχεται μπακαπ καλυτερα να κανεται ενα μηπως παει κατι στραβα.

οποιος το εχει περασει, εχει παρατηρησει τιποτα νερα στην οθονη οταν πληκτρολογει;

οποιος το εχει περασει, εχει παρατηρησει τιποτα νερα στην οθονη οταν πληκτρολογει;

Εγώ το πέρασα και δεν παρατήρησα τίποτα,όλα δουλεύουν μια χαρά.Παρεμπιπτόντως το naptime το πέρασες είδες καμιά διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας;

εγω το περασα και δεν ειχα, εχω τετοιο θεμα, ισως λιγο καλυτερη μπαταρια,λεω ισως,αλλα σαν λειτουργια γενικα σαν να καλυτερεψε το τηλ.ποιο γρηγορο, με μεγαλυτερο σκορ στο αντουτου 67300.

Εγώ το πέρασα και δεν παρατήρησα τίποτα,όλα δουλεύουν μια χαρά.Παρεμπιπτόντως το naptime το πέρασες είδες καμιά διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας;

δεν το περασα ακομα οχι ακομα. ισως το βαλω τωρα

εγω το περασα και δεν ειχα, εχω τετοιο θεμα, ισως λιγο καλυτερη μπαταρια,λεω ισως,αλλα σαν λειτουργια γενικα σαν να καλυτερεψε το τηλ.ποιο γρηγορο, με μεγαλυτερο σκορ στο αντουτου 67300.

επισης πως εχεις τοσο μεγαλο σκορ; εμενα εβγαλε 53,371

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχω τοσο μεγαλη αποκλιση.. fulmics 6.5, gabriel kernel

fulmics 6.5 με κερνελ της ρομ.μαλλον στοκ.δεν ανεβαινει η φωτο δυστηχως αλλα αυτο ειναι το σκορ.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις