johny_pl Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 υπάρχει απ στο xposed που κρύβει το ρουτ σε εφαρμογές που επιλέγεις αλλά δεν το δοκίμασα, δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία επειδή κάποιοι είναι άσχετοι ή θέλουν να συλλέγουν πληροφορίες από το κινητό.πολύ απλά πάει στα σκουπίδια η εφαρμογή και όπως ξανα είπα μπαίνω μια στο τόσο που το χρειάζομαι από browser. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Από όσο δοκίμασα και πάλι δεν παίζει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Εγώ πάλι που την δοκίμασα και σήμερα μπαίνει κανονικά. Fulmics 5.2 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 και σε εμενα με limitless αναφερει στην αρχη rooted device detected αλλα παιζει κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Προσεξε κανεις αν εγινε καμια αναβαθμηση στον στοκ browser? Γιατι σεμενα χαθηκαν οι 3 τελειες επανω και αριστερα εχει ενα κουτακι με την μηχανη αναζητησης και φυσικα δεν βρησκω την επιλογη εξοδου. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 (edited) Προβλημα με την fulmics δεν ανοιγει το wifi και το bluetooth back to stock 30b :(:(:(:(:(:( παιδια μηπως ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταρια?αρχισε να μου κανει πολλα reboot,μηπως δεν φταιει η fulmics τελικα, γιατι και η 30b τα ιδια μου κανει. Edited June 18, 2016 by papamo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 αυτο με τις μπαταριες που μολις περασει λιγος χρονος να βγαζει τετοια θεματα δεν το ξανασυναντησα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Προσεξε κανεις αν εγινε καμια αναβαθμηση στον στοκ browser? Γιατι σεμενα χαθηκαν οι 3 τελειες επανω και αριστερα εχει ενα κουτακι με την μηχανη αναζητησης και φυσικα δεν βρησκω την επιλογη εξοδου. Μήπως σου ανοίγει default ο chrome αντί για τον stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Θελω να κανω αντιγραφη τις επαφες απο το gmail στην σιμ και δεν υπαρχει τετοια επιλογη,εχει μονο απο το gmail στο τηλεφωνο,ξερει καποιος πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Θελω να κανω αντιγραφη τις επαφες απο το gmail στην σιμ και δεν υπαρχει τετοια επιλογη,εχει μονο απο το gmail στο τηλεφωνο,ξερει καποιος πως γινεται? για καποιο λογο,δικο τους στην google, μαλλον δεν γινεται. ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως σου ανοίγει default ο chrome αντί για τον stock? οχι παραδοξως μετα απο πατημα της επιλογης για επιστροφη επανηλθε,ισως πατησα απο λαθος ...κατι που δεν καταλαβα τι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ξέρει κάποιος μήπως πως μπορώ να βάλω το smart notice από το g5 στο g3 με στοκ mm και root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Ξέρει κάποιος μήπως πως μπορώ να βάλω το smart notice από το g5 στο g3 με στοκ mm και root? ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps εχει διαφορα.αλλα αφου εισαι ρουτ γιατι δεν περνας την fulmick 5.1(και με οτα την 5.2/5.3) και εχεις καθαρο g5 σε ολα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 ριξε μια ματια εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps εχει διαφορα.αλλα αφου εισαι ρουτ γιατι δεν περνας την fulmick 5.1(και με οτα την 5.2/5.3) και εχεις καθαρο g5 σε ολα. Ευχαριστώ σταυρό μάλλον αυτό θα κάνω έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια ανεβάζει το τηλέφωνο σ όλους τους τομείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έχει κανένας πρόβλημα συγχρονισμού με την στοκ εφαρμογή email σε fulmics 5.2? Δεν κάνει μονο του ενημέρωση και δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Αν το κάνω χειροκίνητα δουλεύει κανονικά. Η εφαρμογή exchange που τρέχει στο παρασκήνιο δεν έχει κάποια σχέση? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Έχει κανένας πρόβλημα συγχρονισμού με την στοκ εφαρμογή email σε fulmics 5.2? Δεν κάνει μονο του ενημέρωση και δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Αν το κάνω χειροκίνητα δουλεύει κανονικά. Η εφαρμογή exchange που τρέχει στο παρασκήνιο δεν έχει κάποια σχέση? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειναι επιλεγμενη η εφαρμογη σαν βασικη? πχ πρωτα αυτη και μετα η gmail? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 ειναι επιλεγμενη η εφαρμογη σαν βασικη? πχ πρωτα αυτη και μετα η gmail? Πως το επιλέγω αυτο? Βασικά δεν εχω καν την εφαρμογή gmail μέσα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πως το επιλέγω αυτο? Βασικά δεν εχω καν την εφαρμογή gmail μέσα. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ( δεν εννοουσα να εχεις την εφαρμογη gmail απλα να εχεις δηλωσει δευτερη διευθηνση) κατι σχεδον παρομοιο εχω εγω αλλα εχω και το gmail σαν πρωτη επιλογη,και τα email που ερχονται στο hotmail δεν φαινονται και πρεπει να κανω οτι κανεις. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Όχι σαν προεπιλογή εχω το δικό μου αλλά κ παλι δεν εχω ενημέρωση. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα σε όλους έχω την fulmics με όλα τα update OTA και θέλω να ρωτήσω το εξής. Είδα ότι το κινητό τις τελευταίες μέρες (την έχω δύο τρεις βδομάδες περίπου) άρχισε να κολλάει να αργεί κλπ και αποφάσισα να δω την ράμ και τι παίζει και μου λέει ότι χρησιμοποιεί τα 2.3 gb από τα 3..ξέρει κάνεις γιατί χρησιμοποιεί τόσα πολλά;;; και με αφήνει να παίξω μόνο με 600mb χοντρικά;;; με κλειστές εφαρμογές από το τετράγωνο (το κουμπί) της αρχικής οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 οι αοσπ έχουν θέμα με το σήμα, όσες δοκίμασα το χάνουν εύκολα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Παιδιά, χθες είχα bootloop στα ξαφνικά προσπαθώντας να ανοίξω το wifi. Είναι η 2η φορά, η πρώτη ήταν όταν αναβάθμισα ota και χθες πάλι. Υπόψιν είμαι με στοκ ρομ. Οπότε μπορείτε να μου δώσετε ένα λινκ για stock rom να την περάσω μέσω lg pc suite; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Παιδιά, χθες είχα bootloop στα ξαφνικά προσπαθώντας να ανοίξω το wifi. Είναι η 2η φορά, η πρώτη ήταν όταν αναβάθμισα ota και χθες πάλι. Υπόψιν είμαι με στοκ ρομ. Οπότε μπορείτε να μου δώσετε ένα λινκ για stock rom να την περάσω μέσω lg pc suite; Τσέχικο δεν είπες ότι έχεις; Εδώ είσαι Στο search both tables βάλε D855 για να δεις τα firmware μόνο για το G3 Edited June 25, 2016 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχει κανένας πρόβλημα συγχρονισμού με την στοκ εφαρμογή email σε fulmics 5.2? Δεν κάνει μονο του ενημέρωση και δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις. Αν το κάνω χειροκίνητα δουλεύει κανονικά. Η εφαρμογή exchange που τρέχει στο παρασκήνιο δεν έχει κάποια σχέση? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ζητώ ταπεινά συγγνώμη... Ενώ ρυθμιζα τις ώρες συγχρονισμού, αιχμής κτλ δεν είχα τικαρει τον αυτόματο συγχρονισμό. Όλα δουλεύουν ρολόι. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Καλησπέρα σε όλους έχω την fulmics με όλα τα update OTA και θέλω να ρωτήσω το εξής. Είδα ότι το κινητό τις τελευταίες μέρες (την έχω δύο τρεις βδομάδες περίπου) άρχισε να κολλάει να αργεί κλπ και αποφάσισα να δω την ράμ και τι παίζει και μου λέει ότι χρησιμοποιεί τα 2.3 gb από τα 3..ξέρει κάνεις γιατί χρησιμοποιεί τόσα πολλά;;; και με αφήνει να παίξω μόνο με 600mb χοντρικά;;; με κλειστές εφαρμογές από το τετράγωνο (το κουμπί) της αρχικής οθόνης Δεν σε αφήνει μόνο με τόσα. Στο android η ελεύθερη μνήμη είναι άχρηστη μνήμη. Linux style. Αν χρειαστεί παραπάνω ελευθερώνει μόνο του. Η fulmics έχει την ίδια διαχείριση μνήμης με τη στοκ. Προσωρινά μπορεί να βλέπεις βελτίωση με ελευθέρωση μνήμης, αλλά δεν φταίει μάλλον αυτό για τα lag σου Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Τσέχικο δεν είπες ότι έχεις; Εδώ είσαι Στο search both tables βάλε D855 για να δεις τα firmware μόνο για το G3 Οκ ευχαριστώ για την πληροφορία... Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts