papamo Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 ναι αυτην εχω εδω και 5 ημερες γρηγορη με εφαρμογες με εμφανιση αλα g5 και επιλογη στην εγκατασταση για odex/deodex.εγω επελεξα το πρωτο για να εχω ραδιοφωνο. Σταύρο καλησπέρα.Απευθύνομαι σε σένα γιατί ξέρω ότι έχεις την limitless rom.Όταν ζεσταίνετε το κινητό (60-70 βαθμούς)και Θέλω να το κάνω reboot,ανοίγει το τηλέφωνο χωρίς να μου βγάλει το pin (υπό φυσιολογικές συνθήκες κανονικά μου το βγάζει) και δεν συνδέεται στον πάροχο κινητής, δηλαδή στην cosmote.Όταν κρυώσει συνδέεται.Σε σένα συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Υπάρχει η official nexus rom για το G3; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Υπάρχει η official nexus rom για το G3; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ριξε πολλες ματιες εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development και εδω http://www.htcmania.com/forumdisplay.php?f=1464 αν δεν εχει εδω μαλον δεν θα υπαρχει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/3e75f3f0320d47ff731273c39532c23a.jpg πάω να περάσω cm 13 και μου βγάζει αυτό έχει ιδέα κανείς τι να είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) μαλον δεν ειναι η ρομ για το τηλεφωνο σου,απο οτι καταλαβαινω το md5 εχει προβλημα.ποια ρομ περνας? νομιζω οτι η βερσιον 21c δεν ειναι για την ρομ.δεν ειμαι σιγουρος .σε ζαλισα ετσι? Edited April 16, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Cyanogenmod 13 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλον δεν ειναι η ρομ για το τηλεφωνο σου,απο οτι καταλαβαινω το md5 εχει προβλημα.ποια ρομ περνας? νομιζω οτι η βερσιον 21c δεν ειναι για την ρομ.δεν ειμαι σιγουρος .σε ζαλισα ετσι? Τι πρεπει να κανω; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Cyanogenmod 13 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι πρεπει να κανω; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να ξαναβαλεις την ρομ εκτως και αν εκανες μπακαπ με twrp οποτε κανε επαναφορα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 να ξαναβαλεις την ρομ εκτως και αν εκανες μπακαπ με twrp οποτε κανε επαναφορα. Το ίδιο αποτέλεσμα τι άλλο να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Αν αποτυγχάνει το md5 πρέπει να ξανακατεβασεις τη ρομ. Κάτι παίχτηκε με το download Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Αν αποτυγχάνει το md5 πρέπει να ξανακατεβασεις τη ρομ. Κάτι παίχτηκε με το download Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τιποτα και πάλι μηπως πρεπει να κατεβασω τιποτε αλλο; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν αποτυγχάνει το md5 πρέπει να ξανακατεβασεις τη ρομ. Κάτι παίχτηκε με το download Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τιποτα και παλι μηπως πρεπει να κατεβασω τιποτα αλλο εκτος απο την rom; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/3e75f3f0320d47ff731273c39532c23a.jpg πάω να περάσω cm 13 και μου βγάζει αυτό έχει ιδέα κανείς τι να είναι; Πρώτα πρώτα πρέπει να μας πεις ποια ρομ φόραγε πρίν προσπαθήσεις να περάσεις την cm13 και αν την "σκάλισες" γενικότερα πχ άλλαξες kernel,modem έτσι για να έχουμε μια εικόνα. Και βάλε ένα λινκ το φόρουμ ή το site που κατεβασες την cm13 που προσπαθείς να φλασάρεις. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Πρώτα πρώτα πρέπει να μας πεις ποια ρομ φόραγε πρίν προσπαθήσεις να περάσεις την cm13 και αν την "σκάλισες" γενικότερα πχ άλλαξες kernel,modem έτσι για να έχουμε μια εικόνα. Και βάλε ένα λινκ το φόρουμ ή το site που κατεβασες την cm13 που προσπαθείς να φλασάρεις. 4.4.2 stock.Την κατεβασα απο εδω την ρομ.https://download.cyanogenmod.org/?device=d855 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) 4.4.2 stock.Την κατεβασα απο εδω την ρομ.https://download.cyanogenmod.org/?device=d855 Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και αυτό είναι το λάθος σου. Προσπαθείς από 4.4.2 kitkat να φλασάρεις την cm13 που είναι marshmallow 6. Έχεις λάθος ρομ για βάση.Θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον lollipop android 5 για να φλασάρεις την cm13. Πρόσεχε και διάβαζε αρκετά πριν κάνεις οτιδήποτε στο τηλέφωνο σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως;) Πως και είχες την 4.4.2 ακόμη; Τώρα το κινητό σου τι κάνει;Backup της 4.4.2 είχες; EDIT Important Notice Please make sure that you come from a Lollipop or later Stock ROM. Otherwise your device may run into a brick bug! It is possible to restore the device but better don't risk it Αυτή είναι η προειδοποίηση στο xda για το φλασάρισμα της cm13 EDIT 2Τώρα είδα ότι την απάντηση την έγραψες από το g3.Άρα επανεφερες το backup; Edited April 16, 2016 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Και αυτό είναι το λάθος σου. Προσπαθείς από 4.4.2 kitkat να φλασάρεις την cm13 που είναι marshmallow 6. Έχεις λάθος ρομ για βάση.Θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον lollipop android 5 για να φλασάρεις την cm13. Πρόσεχε και διάβαζε αρκετά πριν κάνεις οτιδήποτε στο τηλέφωνο σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως;) Πως και είχες την 4.4.2 ακόμη; Τώρα το κινητό σου τι κάνει;Backup της 4.4.2 είχες; EDIT Important Notice Please make sure that you come from a Lollipop or later Stock ROM. Otherwise your device may run into a brick bug! It is possible to restore the device but better don't risk it Αυτή είναι η προειδοποίηση στο xda για το φλασάρισμα της cm13 Σε ευχαριστώ!!ειχα marshmallow και μεσω flashtool πηγα σε kitkat λογω ηψηπου λαγκ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Σε ευχαριστώ!!ειχα marshmallow και μεσω flashtool πηγα σε kitkat λογω ηψηπου λαγκ Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις:D Και πρόσεχε όταν έρθει η ώρα να φλασάρεις την cm13 πρέπει μαζί με την ρομ να φλασάρεις και τα Google apps αντίστοιχα.Δηλαδή φλασάρεις την ρομ τελειώνει πατάς home στο recovery και στο καπάκι φλασάρεις τα Google apps. EDIT: HEADS UP: Be sure you flash the gapps package with your rom. If you boot your rom, then go back and try to flash gapps after the fact, you're gonna have a bad time Το νου σου;) Edited April 16, 2016 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Άρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις:D Και πρόσεχε όταν έρθει η ώρα να φλασάρεις την cm13 πρέπει μαζί με την ρομ να φλασάρεις και τα Google apps αντίστοιχα.Δηλαδή φλασάρεις την ρομ τελειώνει πατάς home στο recovery και στο καπάκι φλασάρεις τα Google apps. EDIT: HEADS UP: Be sure you flash the gapps package with your rom. If you boot your rom, then go back and try to flash gapps after the fact, you're gonna have a bad time Το νου σου;) Εχει bugs η Cyanogenmod; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εχει bugs η Cyanogenmod; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό μην μου το ρωτάς,είμαι σε φάση "αποτοξίνωσης":p από flashing,custom roms,root και είμαι με στοκ 5. Χαλαρώνω μέχρι να επανέλθει το μικρόβιο:lol: Ας σου απαντήσει κάποιος άλλος... Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εχει bugs η Cyanogenmod; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απο παλια εμπειρια γενικα αυτες οι ρομς εχουν κακη σχετικα καμερα,καταναλωση μπαταριας,δεν εχουν ραδιοφωνο δικο τους,γενικα ειναι "σκετη αντροιντ ρομ" τρεχει ποιο γρηγορα αλλα προσωπικα εγω δεν θα ασχολιομουν ποτε. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 απο παλια εμπειρια γενικα αυτες οι ρομς εχουν κακη σχετικα καμερα,καταναλωση μπαταριας,δεν εχουν ραδιοφωνο δικο τους,γενικα ειναι "σκετη αντροιντ ρομ" τρεχει ποιο γρηγορα αλλα προσωπικα εγω δεν θα ασχολιομουν ποτε. Και απαντάς εσύ Σταύρο που έχεις δοκιμάσει ρομ και ρομ...:ninja: Σωστά αυτό με την κάμερα το θυμάμαι. Το έχουν οι cm και οι aosp roms. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Και απαντάς εσύ Σταύρο που έχεις δοκιμάσει ρομ και ρομ...:ninja: Σωστά αυτό με την κάμερα το θυμάμαι. Το έχουν οι cm και οι aosp roms. προσωπικα με αυτου του ειδους ρομ cyanogenmod κατεστρεψα ενα s3(ιμει) και δεν μου αρεσουν τα εικονιδια στην μπαρα:p και γενικα προτιμω custom με αφαιρεση καποιων εφαρμογων μανησιων.βεβαια αλλοι θεωρουν καλυτερη την cm13 προσωπικα γουστα.:X Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 έχουν ραδιόφωνο οι αοσπ, το έχουμε γράψει ένα εκατομμύριο φορές.δικό τους ενσωματωμένο και όχι έξτρα. η μπαταρία των αοσπ είναι 1+ ώρα παραπάνω οθόνη.το κινητό σε απόδοση είναι μέρα με νύχτα σε σχέση με την μπούρδα της lg.στο μόνο που χάνει είναι η κάμερα. από άποψη σταθερότητας και bugs η στοκ 6 είναι άθλια, λες και ο developer είναι 5 χρονών. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Προσωπικα με εχει χαλασει πολυ η 6 , καθε τοσο και για καθε εφαρμογη την πρωτη φορα ζηταει προσβαση , καθε φορα που το συνδεω στον υπολογιστη ζηταει προσβαση , εχουν αφαιρεθει πολλα εφε ξεκλειδωματος , προσωπικα δε με απασχολει το UX γιατι ανεκαθεν χρησιμοποιουσα nova.Για την ωρα μενω με custom lollipop stock based επειδη η καμερα ειναι κατι που χρειαζομαι συχνα.Αλλιως μπορω με 170 να παρω ενα lenovo p1m με 4000 μπαταρια και 720P σε 5" οθονη και μαζι με τα 2gb ram να κανω μια χαρα ανεμελη χρηση με μεγαλη διαρκεια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) έχουν ραδιόφωνο οι αοσπ, το έχουμε γράψει ένα εκατομμύριο φορές.δικό τους ενσωματωμένο και όχι έξτρα. η μπαταρία των αοσπ είναι 1+ ώρα παραπάνω οθόνη.το κινητό σε απόδοση είναι μέρα με νύχτα σε σχέση με την μπούρδα της lg.στο μόνο που χάνει είναι η κάμερα. από άποψη σταθερότητας και bugs η στοκ 6 είναι άθλια, λες και ο developer είναι 5 χρονών. εκτως του σπιριτ(ραδιο) ποια αοσπ εχει μανησιο ραδιο?αν μπορεις δωσε ενα παραδειγμα,γιατι ενας απο τους λογους που αποριπτω ειναι και αυτος.edit την "μπουρδα " της lg ειτε στοκ ειτε custom την τρεχουν το 90% των συσκευων αρα οι χρηστες δεν ειναι "μπουρδολογοι":X:p Edited April 17, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskalos Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160417/c6e519aaba65b636ee85aebd5716270e.jpg. Και με lollipop πάλι το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160417/c6e519aaba65b636ee85aebd5716270e.jpg. Και με lollipop πάλι το ίδιο πρόβλημα Έχεις βάλει ακριβώς το ίδιο screenshot με εχθές. Σου βγάζει ακριβώς το ίδιο μήνυμα και με lollipop; EDIT:Ξέρεις τι άλλο μου κάνει εντύπωση;Στη φώτο που ανέβασες η ημερομηνία του zip της cm είναι13032016 και στο λινκ που έδωσες δεν υπάρχει zip αρχείο με τέτοια ημερομηνία. EDIT2:Να ρωτήσω και κάτι άλλο;Το D855 έχεις έτσι;Δεν έχεις κανένα άλλο μοντέλο G3; Edited April 17, 2016 by vortex78 Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts