alexis2880 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) ρε παιδια προσπαθω χωρις root να βαλω το 6.0 και οταν φτανει στο 99% η εγκατασταση στο flashtool μου πεταει μηνυμα "lgusercstool lg mobile application stopped working" και με ξεκιναει με kitkat σαν την πρωτη μερα.τι μπορει να φταει?εχω κατεβασει τα lg drivers και τα microsoft framework, κλεινω antivirus,internet και παλι τα ιδια.(εχω win10) Edited January 6, 2016 by alexis2880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ρε παιδια προσπαθω χωρις root να βαλω το 6.0 και οταν φτανει στο 99% η εγκατασταση στο flashstudio μου πεταει μηνυμα "lgusercstool lg mobile application stopped working" και με ξεκιναει με kitkat σαν την πρωτη μερα.τι μπορει να φταει?εχω κατεβασει τα lg drivers και τα microsoft framework, κλεινω antivirus,internet και παλι τα ιδια.(εχω win10) κατι τετοιο βγαζει σε εμενα το flashtool σταματαει στο99% τουλαχιστον ετσι δειχνει, αλλα η δουλεια γινεται.επισης εχεις ενεργοποιησει το usb debuger? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2880 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ολα ενταξει το ξαναεκανα με το usb debugger on και φαινεται οτι πηρε το 6.σε ευχαριστω φιλε. το pop up παραθυρο μου το πεταξε παλι παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Οσοι ειστε ειδη root καντε το παραπανω που postara για να εχετε ειδη το twrp στην M και βαλτε τα ολα στην SD και μην την κανετε wipe απλα φλασαρετε τα αρχεια οπως ειναι με την σειρα μεσω του twrp της lollipop. Οσοι περασατε original kdz της 6 version και χρειαζεται root και twrp γινετε με αλλο τροπο των εχω postari μερικες σελιδες πιο πισω το πως κανουμε root και περναμε twrp σε original version της M. Ο παραπανω ειναι για τους ηδη root με Lollipop. H 30Β version deodexed για να λειτουργει το xposed την φλασαρετε και αυτην οσοι θελετε xposed μαζι με ολα τα αλλα. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/mm-xposed-support-d855-v30b-t3286231 Edited January 6, 2016 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ λέω ότι αν γίνεται αυτοί οι οδηγοί για να μη ψάχνει κάποιος σε 250+ σελίδες να τις βάλει ααααν μπορεί στη 1η σελίδα. Είναι πολύ σημαντικό να είναι ταχτοποιημενα. Καλά εγώ θα ψάχνω και στο xda και θα περιμένω για 1click root & twrp (boring me :p) αλλά γενικά για χρήση θα βοηθούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Οσοι ειστε ειδη root καντε το παραπανω που postara για να εχετε ειδη το twrp στην M και βαλτε τα ολα στην SD και μην την κανετε wipe απλα φλασαρετε τα αρχεια οπως ειναι με την σειρα μεσω του twrp της lollipop. δεν χρειαζεται να βαλουμε παλι Twrp? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Παιδια καλησπερα.Ειμαι με την 6 και πηγα να το ρουταρω.Αλλα καποια στιγμη εσβησε κ τωρα δεν ανοιγει με τιποτα.Βαζω το usb ακουω την συνδεση στο pc αλλα τιποτα απο κει κ περα.Δοκιμασα download αλλα τιποτα.Τι κανω τωρα; Edited January 6, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 δεν χρειαζεται να βαλουμε παλι Twrp? οχι δεν χρειαζεται το μονο που χρειαζεται ειναι να βαλεις την τελευταια εκδοση του twrp. Και παραμενει χωρις προβλημα και στην M. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια καλησπερα.Ειμαι με την 6 και πηγα να το ρουταρω.Αλλα καποια στιγμη εσβησε κ τωρα δεν ανοιγει με τιποτα.Βαζω το usb ακουω την συνδεση στο pc αλλα τιποτα απο κει κ περα.Δοκιμασα download αλλα τιποτα.Τι κανω τωρα; Δοοκιμασες να βγαλεις την μπαταρια και να την ξαναβάλεις? κανε πρωτα αυτο και μετα κανε και μια δοκιμη με συνδυασμο κουμπιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 οχι δεν χρειαζεται το μονο που χρειαζεται ειναι να βαλεις την τελευταια εκδοση του twrp. Και παραμενει χωρις προβλημα και στην M. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοοκιμασες να βγαλεις την μπαταρια και να την ξαναβάλεις? κανε πρωτα αυτο και μετα κανε και μια δοκιμη με συνδυασμο κουμπιων. Τιποτα.τα εκανα αλλα τιποτα...:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τιποτα.τα εκανα αλλα τιποτα...:( ειχες ηδη 6 και πηγες να rootaris? με ποιο τροπο εκανες root? τι αρχεια περασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ειχες ηδη 6 και πηγες να rootaris? με ποιο τροπο εκανες root? τι αρχεια περασες? Απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΩΝ!!!!! η γκαντεμιά πάει σύννεφο... μου πέφτει σήμερα το τηλέφωνο με την θήκη που φοράω κάτω αλλά έσκασε με την οθόνη... το σηκώνω και βλέπω σόα η οθόνη ούτε γρατζουνιά παω να το λειτουργήσω και βλέπω δεν παίζει ο οθόνη.ενω ειναι ανοικτό κανονικά η οθόνη δεν πιάνει το touch.... οπότε είμαι να το στέλνω για εγγύηση... ευτυχώς ήμουν root με custom recovery κοτσαρω usbotg και ποντίκι και το δουλευω κανονικά κάνω nandroid backup κανονικά και πάω να κάνω την διαδικασία back to stock βαζω στη σελιδα της lg το ιμει κατεβαζω το kdz αρχειο φλασαρω κανονικά όλα τέλεια.... ανοιγω το κινητό και μου πετάει την παρακάτω οθόνη που επισυνάπτω... το τηλ λειτουργεί κανονικά κάνει κανονικά κλήσεις όλα τέλεια απλά στην πρώτη εκκίνηση μου βγάζει αυτό το μήνυμα καποιος κάποια λύση μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί θα το στείλω εγγύηση μην μου το βγάλουν εκτός για οποιονδήποτε λόγο,..,., Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268 Για δοκιμασε με το lg up να το ξεκολλησεις. Εχει ενα πολυ απλο οδηγο εδω με ενα νεο τροπο για flash kdz γιατι το flashtool δεν τα παει καλα με anrdoid M. Πιθανο να το αναγνωρισει και να φλασαρεις original kdz η της Μ η της lollipop. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Για δοκιμασε με το lg up να το ξεκολλησεις. Εχει ενα πολυ απλο οδηγο εδω με ενα νεο τροπο για flash kdz γιατι το flashtool δεν τα παει καλα με anrdoid M. Πιθανο να το αναγνωρισει και να φλασαρεις original kdz η της Μ η της lollipop. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089 Τιποτα δε κανει.Το προγραμμα βλεπει το COM Port που εχω στον υπολογιστη αλλα οταν παταω το select μου βγαζει μυνημα: you have to select a known model,please.Kai στη διαχειριση συσκευων βαζοντας βγαζοντας το καλωδιο usb το ακουει(φαινεται δηλαδη). Εκανα επισης με το lg FlashTool 2014 αλλα στη φορτωση του kdz αρχειου κολαει στο 4%... Edited January 7, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΕΙΓΩΝ!!!!! η γκαντεμιά πάει σύννεφο... μου πέφτει σήμερα το τηλέφωνο με την θήκη που φοράω κάτω αλλά έσκασε με την οθόνη... το σηκώνω και βλέπω σόα η οθόνη ούτε γρατζουνιά παω να το λειτουργήσω και βλέπω δεν παίζει ο οθόνη.ενω ειναι ανοικτό κανονικά η οθόνη δεν πιάνει το touch.... οπότε είμαι να το στέλνω για εγγύηση... ευτυχώς ήμουν root με custom recovery κοτσαρω usbotg και ποντίκι και το δουλευω κανονικά κάνω nandroid backup κανονικά και πάω να κάνω την διαδικασία back to stock βαζω στη σελιδα της lg το ιμει κατεβαζω το kdz αρχειο φλασαρω κανονικά όλα τέλεια.... ανοιγω το κινητό και μου πετάει την παρακάτω οθόνη που επισυνάπτω... το τηλ λειτουργεί κανονικά κάνει κανονικά κλήσεις όλα τέλεια απλά στην πρώτη εκκίνηση μου βγάζει αυτό το μήνυμα καποιος κάποια λύση μια βοήθεια ρε παιδιά γιατί θα το στείλω εγγύηση μην μου το βγάλουν εκτός για οποιονδήποτε λόγο,..,., παιδια αύριο έρχεται ο κουριερ να το πάρει. σας παρακαλώ μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει σχετικά με τομήνυμα που μου βγάζει στο τηλέφωνο? αν το αφήσω έτσι θα μου το βγάλουν εκτός εγγύησης? έχω φλασάρει την μαμά ρομ σύμφωνα με το ιμει αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα.... κάποιος που να γνωρίζει να βοηθήσει... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 παιδια αύριο έρχεται ο κουριερ να το πάρει. σας παρακαλώ μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει σχετικά με τομήνυμα που μου βγάζει στο τηλέφωνο? αν το αφήσω έτσι θα μου το βγάλουν εκτός εγγύησης? έχω φλασάρει την μαμά ρομ σύμφωνα με το ιμει αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα.... κάποιος που να γνωρίζει να βοηθήσει... Δοκιμασε αλλο kdz... ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δοκιμασε με το lg up να το ξεκολλησεις. Εχει ενα πολυ απλο οδηγο εδω με ενα νεο τροπο για flash kdz γιατι το flashtool δεν τα παει καλα με anrdoid M. Πιθανο να το αναγνωρισει και να φλασαρεις original kdz η της Μ η της lollipop. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089 Τι εννοεις δεν παει καλα η Μ με το flashtool? Εγω μια χαρα την περασα Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 αυτο το βγαζει συνηθως οταν δεν πηγε καλα το φλασαρισμα οποτε ισως ναι βγει εκτος.. Ξανακατεβασε το kdz και φλασαρε ξανα με cse οχι normal αν το εκανες ετσι την πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 αυτο το βγαζει συνηθως οταν δεν πηγε καλα το φλασαρισμα οποτε ισως ναι βγει εκτος.. Ξανακατεβασε το kdz και φλασαρε ξανα με cse οχι normal αν το εκανες ετσι την πρωτη φορα με cse το έκανα παιδια που μπορω να βρώ με βάση το imei μου αλλο kdz? εστω και κιτκατ αλλα να αντιστοιχει στο ιμει μου Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Τιποτα δε κανει.Το προγραμμα βλεπει το COM Port που εχω στον υπολογιστη αλλα οταν παταω το select μου βγαζει μυνημα: you have to select a known model,please.Kai στη διαχειριση συσκευων βαζοντας βγαζοντας το καλωδιο usb το ακουει(φαινεται δηλαδη). Εκανα επισης με το lg FlashTool 2014 αλλα στη φορτωση του kdz αρχειου κολαει στο 4%... Δοκιμασε με αλλο kdz της Μ πρωτα και ξαναπερνα τους drivers του g3 στο pc αφου το αναγνωριζει τελικα και ξεκιναει διεργασια. Και καντο σε windows 7 με κλειστο antivirus συνηθως kaspersky και bitdefender 2014 εκδοσεις και μετα πολλες φορες σταματανε την διεργασια αν εχεις καποιο απο τα 2 λογω του βαρυ blocking που εχουν για 3rd apps βγαλτα off για λιγο. Το pc να εχει ολλα τα Redistributable? Αν σου λειπουν Redistributables κατεβαστε το pack και καντο install τα εχει ολα ανα χρονολογια και δεν λειπει κανενα. http://oceanhost.eu/arsctyc8cmam/VC_RedistInstaller.exe.htm Υπαρχουν αρκετοι χρηστες που τους το εχει κανει αυτο. Φανταζομαι ολο και καποιος θα γραψει πως το ξεπερασε. Συνηθως με τα παραπανω ομως φτιαχνει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασε αλλο kdz... ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοεις δεν παει καλα η Μ με το flashtool? Εγω μια χαρα την περασα Για να την περασεις την περνας χωρις θεμα για να κανεις downgrade απο Μ εχει θεμα. Για αυτο εβγαλαν και το lg up να τα υποστηριζει ολα μιας που το flashtool στο downgrade κατι δεν του καθεται καλα με την M καποιες φορες κανει καποιες δεν κανει παντος ταλαιπωρει απο M σε L. Edited January 7, 2016 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Δοκιμασε με αλλο kdz της Μ πρωτα και ξαναπερνα τους drivers του g3 στο pc αφου το αναγνωριζει τελικα και ξεκιναει διεργασια. Και καντο σε windows 7 με κλειστο antivirus συνηθως kaspersky και bitdefender 2014 εκδοσεις και μετα πολλες φορες σταματανε την διεργασια αν εχεις καποιο απο τα 2 λογω του βαρυ blocking που εχουν για 3rd apps βγαλτα off για λιγο. Το pc να εχει ολλα τα Redistributable? Αν σου λειπουν Redistributables κατεβαστε το pack και καντο install τα εχει ολα ανα χρονολογια και δεν λειπει κανενα. http://oceanhost.eu/arsctyc8cmam/VC_RedistInstaller.exe.htm Υπαρχουν αρκετοι χρηστες που τους το εχει κανει αυτο. Φανταζομαι ολο και καποιος θα γραψει πως το ξεπερασε. Συνηθως με τα παραπανω ομως φτιαχνει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να την περασεις την περνας χωρις θεμα για να κανεις downgrade απο Μ εχει θεμα. Για αυτο εβγαλαν και το lg up να τα υποστηριζει ολα μιας που το flashtool στο downgrade κατι δεν του καθεται καλα με την M καποιες φορες κανει καποιες δεν κανει παντος ταλαιπωρει απο M σε L. Τιποτα παιδια ουτε ετσι.Κολαει στο 4%...Καπου παλιοτερα ειχα διαβασει οτι κατι κανουμε με το cmd(εντολη) του pc αλλα δε το βρισκω.Ειδα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359αλλα δεν καταλαβαινω γρι απο αγγλικα και τι κανουμε.Εκει λεει να λυσω κ την συσκευη σε μια φωτο.Εμπλεξα ασχημα απο οτι βλεπω. Edited January 7, 2016 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Τιποτα παιδια ουτε ετσι.Κολαει στο 4%...Καπου παλιοτερα ειχα διαβασει οτι κατι κανουμε με το cmd(εντολη) του pc αλλα δε το βρισκω.Ειδα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359αλλα δεν καταλαβαινω γρι απο αγγλικα και τι κανουμε.Εκει λεει να λυσω κ την συσκευη σε μια φωτο.Εμπλεξα ασχημα απο οτι βλεπω. Εχεις ενεργοποιησει το usb debagink πρωτα; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εχεις ενεργοποιησει το usb debagink πρωτα; Πως να το κανω αυτο αφου δεν εχω οθονη.Ειναι μαυρη.Το μονο που κανει ειναι οταν συνδεω το καλωδιο usb να ακουω την συνδεση στο pc:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 πριν να χρεισημοποιησουμε το flashtool η οποιο αλλο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη.τωρα για την οθονη πιθανον να κατεβασες λαθος kdz,οποτε πανε σε καποιο ανεπισημο σερβις και αν το επαναφερουν να εχεις εγγυηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 πριν να χρεισημοποιησουμε το flashtool η οποιο αλλο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη.τωρα για την οθονη πιθανον να κατεβασες λαθος kdz,οποτε πανε σε καποιο ανεπισημο σερβις και αν το επαναφερουν να εχεις εγγυηση. Kαλημερα.Τελικα με επιμονη και βασει αυτου του οδηγού http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 τα καταφερα και το επανεφερα προς μεγαλη ανακουφιση.Βεβαια το παλευα μεχρι τις 5 σημερα τα ξημερωματα, για να καταλαβω πως λειτουργει,αλλα ολα καλα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Kαλημερα.Τελικα με επιμονη και βασει αυτου του οδηγού http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/general/guide-fix-hard-brick-recovery-guide-t3132359 τα καταφερα και το επανεφερα προς μεγαλη ανακουφιση.Βεβαια το παλευα μεχρι τις 5 σημερα τα ξημερωματα, για να καταλαβω πως λειτουργει,αλλα ολα καλα. το ανοιξες η απλα περασες μονο τους οδηγους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts