Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι placebo ή ο τελευταίος Xceed (3.0) είναι απίστευτος από άποψη ταχύτητας και απόκρισης; Σαν να εχω αλλο κινητο! Είμαι με cloudy

και εγώ novastock έχω

Και εγω με νοβαστοκ δεν ειχα κανενα προβλημα.

Εμένα δεν έπαιξε. Πήγα TB, έγραψα πάνω Google και μετά uninstall apps από batch mode(26 συνολικά). Reboot, wipe caches, flash opengapps-pico-5.0arm και πάλι wipe caches και reboot. Τίποτα. Όταν πήγαινα να βάλω πάλι λογαριασμό google παρουσίαζε θέμα με τα Google Play Services που μου έλεγε ότι σταμάτησαν.

Google Pixel 6 Pro

Σε v21a μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω ροοτ & πως περνάω xposed??

Επίσης, υποθέτω δεν χάνεται η εγγύηση δια παντός όπως συμβαίνει με τα samsung, λόγω knox?

Xceed δουλεύετε με conservative ή interactive governor;
Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Xceed δουλεύετε με conservative ή interactive governor;

Και γω conservative και δουλεύει άψογα χωρίς κολλήματα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σε v21a μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω ροοτ & πως περνάω xposed??

Επίσης, υποθέτω δεν χάνεται η εγγύηση δια παντός όπως συμβαίνει με τα samsung, λόγω knox?

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-method-lg-devices-t3129197 εδω ειναι το νεο one cklic root.Επισης και στο νεο χρυσαφι τηλ. που πηρα με 21α στις φωτο με διπλο κλικ δεν κανει μεγενθυση,τυχαιο? μαλλον bug της 21α βλεπω.

:ninja:

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-method-lg-devices-t3129197 εδω ειναι το νεο one cklic root.Επισης και στο νεο χρυσαφι τηλ. που πηρα με 21α στις φωτο με διπλο κλικ δεν κανει μεγενθυση,τυχαιο? μαλλον bug της 21α βλεπω.

Eυχαριστώ, ξέρεις πως μπορούμε να περάσουμε και xposed??

Μόλις τώρα το δοκίμασα το διπλό κλικ σε φωτό & δουλεύει μια χαρά.

Παιδιά είμαι σε novastock 5.5 έφτασα 5.14 sot( 7%).Μιλάω πολύ σοβαρά, δεν μπορώ να ανεβάζω screenshot από το imgur.Με cloudy είχα φτάσει max sot 3.40..Δοκιμάστε την παίδες. Mail 7%, browser 8%, asphalt 7 κ.α. Edited by Nickozzz

Καλησπερα παιδια....σκεφτομαι να παρω το G3 εχω το G2 τωρα....επειδη το πειραζω συνεχεια ρομ κερνελ κλπ.....ποιο μοντελο προτεινεται αν διαβασα καλα τ D855 ειναι το international...επισης θελω μα μου πειτε σε στοκ ρομ ποια ειναι η καλυτερη και ποιον κερνελ προτεινεται....ευχαριστω

Αυτήν έχω και ειμαι στη 2η φόρτιση .Δεν το πολυπαιζω το τηλ αλλά δεν έχω δει πάνω απο 3.5 ώρες...Γενικά διαβάζω πολλά από πολλους και όλα τα νούμερα μου φαντάζουν επιστημονική φαντασία. Edited by Leolipop

Αυτήν έχω και ειμαι στη 2η φόρτιση .Δεν το πολυπαιζω το τηλ αλλά δεν έχω δει πάνω απο 3.5 ώρες...Γενικά διαβάζω πολλά από ποιους και όλα τα νούμερα μου φαντάζουν επιστημονική φαντασία.

Κοίτα φίλε δεν ξέρω αν φταίει ότι έχω βγάλει από μέσα το πολύ κακογραμμένο app του facebook άλλα πραγματικά 1η φορά περνάω τις 5 ώρες sot.Δυστυχώς δεν μπορώ να παραθέσω screenshot.

Eυχαριστώ, ξέρεις πως μπορούμε να περάσουμε και xposed??

Μόλις τώρα το δοκίμασα το διπλό κλικ σε φωτό & δουλεύει μια χαρά.

Τελικα βρηκα το προβλημα.στις ρυθμισεις προσβασημοτητα ηταν ενεργοποιημενο το τριπλο πατημα για ζουμ.δεν ασχοληθηκα ποτε με xposed

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια....σκεφτομαι να παρω το G3 εχω το G2 τωρα....επειδη το πειραζω συνεχεια ρομ κερνελ κλπ.....ποιο μοντελο προτεινεται αν διαβασα καλα τ D855 ειναι το international...επισης θελω μα μου πειτε σε στοκ ρομ ποια ειναι η καλυτερη και ποιον κερνελ προτεινεται....ευχαριστω

Να παρεις τοd855 32giga rom 3 giga ram.η τελευταια στοκ που υπαρχει ειναι η 21a αλλα περιμενουμε αναβαθμηση σε 6mm

Τελικα βρηκα το προβλημα.στις ρυθμισεις προσβασημοτητα ηταν ενεργοποιημενο το τριπλο πατημα για ζουμ.δεν ασχοληθηκα ποτε με xposed

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να παρεις τοd855 32giga rom 3 giga ram.η τελευταια στοκ που υπαρχει ειναι η 21a αλλα περιμενουμε αναβαθμηση σε 6mm

Ευχαριστω πολυ....αν και σκεφτομαι για 16αρι....εχετε δει κολληματα με το 16 και 2 gb ram;

Παιδια καλησπέρα

ειχα root custom recovery Και xenonhd rom πανω στο κινητό.

επειδη έβγαλε την ρωγμή αποφάσισα να το φερω μαμα κατάσταση με τον οδηγό που αναφέρετε στην αρχή.

κατεβασα το apk εβαλα το imei μου κατεβασα το kdz αρχειο ανοιξα flashtool έκανα ολη την διαδικασία που περιγράφεται αναλυτικά και όλα πηγαν καλά .

οταν ανοιξε το τηλ για να αρχισει το αρχικο σεταρισμα μου εβγαλε σφαλμα warning current version is not available for user.Cant find matched cust for NT-code mcc/mnc , subset

πατησα πανω στην οθόνη και συνέχισα το σεταρισμα κανονικά .

το τηλέφωνο άνοιξε κανονικά και προχώρησα στο σεταρισμα .

Επειδή όπως προειπα θελω να το στειλω εγγυηση για την γνωστή ρωγμή και δεν θελω να μου το βγαλουν τίποτα (οτι ηταν ροοτ κτλ) μπορειτε να μου πειτε τι είναι αυτο το σφαλμα?

επισης στις πληροφοριες συσκευης εκδοση λογισμικου γραφει v21a-GLOBAL-COM.

Ετσι γραφει και σε εσας?

Μια βοήθεια ρε παιδια μη φαμε καμια πατατα....

Ευχαριστω πολυ....αν και σκεφτομαι για 16αρι....εχετε δει κολληματα με το 16 και 2 gb ram;

παρε 3 giga ram γιατι το εγγυς μελλον θα χρειαστει να μην πω και περισσοτερη.

παρε 3 giga ram γιατι το εγγυς μελλον θα χρειαστει να μην πω και περισσοτερη.

Οντως το σκεφτηκα απλα λογω οικονομικων και μιας που εχει 250 τωρα το 16αρι ειπα να το χτυπησω

Παίδες έχει φάει σκαλωμα το g3 του αδερφου μου.

Του είχα περάσει cm 12 και εκανε κανονικα αναβαθμισεις. οταν πηγε μονο του στην cm 13 απλα δεν ανοιξε ποτε(λογω αλλαγης εκδοσης πιστευω)

Παρολα αυτα ανοιγε στο TWrecovery. αυτος πηγε να του ξανα βαλει την παλια ρομ και το διέλυσε.

τώρα δεν μπαινει σε custom recovery. κολλαει μονο στο σήμα της LG και αν το βαλω σε donwload mode δεν το αναγνωριζει τοlg suite.

Τα φωτα σας παρακαλω!!!

Του είχα περάσει cm 12 και εκανε κανονικα αναβαθμισεις. οταν πηγε μονο του στην cm 13 απλα δεν ανοιξε ποτε(λογω αλλαγης εκδοσης πιστευω)

Παρολα αυτα ανοιγε στο TWrecovery. αυτος πηγε να του ξανα βαλει την παλια ρομ και το διέλυσε.

τώρα δεν μπαινει σε custom recovery. κολλαει μονο στο σήμα της LG και αν το βαλω σε donwload mode δεν το αναγνωριζει τοlg suite.

Τα φωτα σας παρακαλω!!!

δοκιμασες με flashtool να περασεις την γνησια σε kdz αρχειο ρομ,και με τις οδηγιες που εχει στο πρωτο ποστ και δεν το αναγνωριζει? αν ναι δυσκολα πραγματα..

Τα φωτα σας παρακαλω!!!

Βγαλε μπαταρια και ξαναβαλε και δοκιμασε ξανα με το συνδυασμο κουμπιων να μπεις recovery, η να ξανα τρεξεις flash tool. Αν δεν γινεται με αυτα ριξε μια ματια στο xda μηπως και μπει με το προγραμμα TOT. Κατι με ολα απο αυτα θα μπει πιστευω αφου βγαλεις και ξανα βαλεις μπαταρια. Αν δεν μπει πολυ φοβαμαι brickare αγρια και το σωζεις με αλλαγη πλακετας αλλα δεν το πιανει εγγυηση λογω root.

Βγαλε μπαταρια και ξαναβαλε και δοκιμασε ξανα με το συνδυασμο κουμπιων να μπεις recovery, η να ξανα τρεξεις flash tool. Αν δεν γινεται με αυτα ριξε μια ματια στο xda μηπως και μπει με το προγραμμα TOT. Κατι με ολα απο αυτα θα μπει πιστευω αφου βγαλεις και ξανα βαλεις μπαταρια. Αν δεν μπει πολυ φοβαμαι brickare αγρια και το σωζεις με αλλαγη πλακετας αλλα δεν το πιανει εγγυηση λογω root.

αν δεν ανοιγει δεν μπορουν να δουν αν ειναι ρουτ.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις