mhproduction Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 ποια εχεις? nebula kernel ναι μια χαρα ειναι. τι τα θες τοσο μεγαλα gapps ρουφανε τα παντα. μεσω της rom σχεδον ολες εχουν wakelock blocker. κλειστα απο εκει τα wakelocks. Τελικά θα γυρίσω απο cm σε cloudy...να φλασαρρω απο πανω απο την cm με wipes η θα έχω προβλημα Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filip001 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καλησπερα! αφου το εκανα root με το 1 click root , ερωτηση: Πως το επαναφερω (unroot :lol: ) σε περιπτωση που θελω να το στειλω procordia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 με flashtool http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406940 Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Νομίζω και η εφαρμογή su που εγκαθίσταται με το root έχει επιλογή για πλήρες unroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 δεν γίνεται, το βλέπουν ότι είναι ρουτ.ο ασφαλής τρόπος είναι με flashtool Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 το wifi ολη μερα ειναι οκ,το πρωι της επομενης ζηταει παλι κωδικο,τι συμβαινει? κανεις που εχει υποψιν κατι? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Μου χουν σπασει τα νευρα με το dt2w της RR. Ετοιμος να την ξηλωσω ειμαι γι'αυτη την βλακεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 όντως είναι εκνευριστικό Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Είναι το μόνο που με αναγκάζει κάθε φορά που βάζω CM να λέω άντε πάλι πίσω σε LG based. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 κρίμα ρε ****το γιατί κατα τα άλλα είναι εξαιρετικές οι aosp.αυτό είναι ξενέρωμα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Εγω ξαναγυρισα ηδη σε cloudy 2.5. Επειδη δεν θελω να βαλω αλλον κερνελ ποιο CTT mod κατεβαζω για την θερμοκρασια σε αυτη την ρομ με τον δικο της κερνελ;Ψιλομπερδευτηκα με τοσα που γραφτηκαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Εγώ προς το παρόν το αντέχω. Θέλω να τεσταρω πιο πολύ την ρομ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 καλημέρα. θέλω να κάνω ένα downgrade απο lollipop σε kitkat. Υπάρχει πουθενά kitkat kdz για 32αρι; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 καλημέρα. θέλω να κάνω ένα downgrade απο lollipop σε kitkat. Υπάρχει πουθενά kitkat kdz για 32αρι; http://lgg3root.com/lg-g3-stock-factory-firmware/ για ποιο λογο ομως? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Το τηλέφωνο ειναι φίλου και μου πε πως δε του άρεσε καθόλου η λολιποπ. Στο Λινκ που μου έδωσες χρειάζομαι και το dll αρχείο η απλά φλασαρω το kdz με το flashtool; Edit: βλέπω οτι ειναι η μέθοδος με tot αρχείο. Μήπως τυχόν υπάρχει και το kdz; Edited September 5, 2015 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Το τηλέφωνο ειναι φίλου και μου πε πως δε του άρεσε καθόλου η λολιποπ. Στο Λινκ που μου έδωσες χρειάζομαι και το dll αρχείο η απλά φλασαρω το kdz με το flashtool; Edit: βλέπω οτι ειναι η μέθοδος με tot αρχείο. Μήπως τυχόν υπάρχει και το kdz; απο εμπειρια (κακη) που ειχα με αλλο τηλ.που εκανα downgrade και εχασα ιμει κλπ,προτεινω μεγαλη προσοχη στις κινησεις που θα κανεις.δεν γνωριζω να σου απαντησω,googleαρισε το. edit δοκιμασε την ρομ του cloudy lolipop εχει την εμφανιση και οχι μονο,απο g4 και ειναι εως αριστη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 υπαρχει καποιο μοντ που να επιτρεπει την ηχογραφηση ραδιοφωνου? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 πήγαινε στο θέμα με τις προτάσεις για εφαρμογές, εκεί κάπου το πήρε το μάτι μου στις τελευταίες σελίδες. ποια κάμερα έχετε στις aosp?έχω ήδη απορρίψει htc γιατί δεν έχει επιλογή για sd card save και 60 fps video.της λενοβο απλά δεν έχει 60 fps video. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καλησπερα σε ολους!!Ενας φιλος εχει θεμα με το g3.Αποφασισε να κανει update στην lollipop και εκανε backup απο το lg suite στο pc.Μετα το update ομως δεν του αναγνωριζει τα backup το κινητο,κ επισης ενω εχει καρτα μνημης μεσα δεν την αναγνωριζει η lollipop.Ξερει κανεις να μου πει καποιο solution?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Sos!!!παιδια εκανα μα**κια.πηγα να φλασαρω παλι την cloudy 2.2 και ενω εκανα τη διαδιακασια format data και full wipe συνειδητοποίησα οτι ειχα βαλει τη ρομ στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη.εκανα reboot αλλά ειναι κολλημενο στο LG .τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Sos!!!παιδια εκανα μα**κια.πηγα να φλασαρω παλι την cloudy 2.2 και ενω εκανα τη διαδιακασια format data και full wipe συνειδητοποίησα οτι ειχα βαλει τη ρομ στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη.εκανα reboot αλλά ειναι κολλημενο στο LG .τι να κανω? Περνα την ρομ στην εξωτερικη απο το κομπιουτερ σου και ξανακανε την διαδικασια. Καλησπερα σε ολους!!Ενας φιλος εχει θεμα με το g3.Αποφασισε να κανει update στην lollipop και εκανε backup απο το lg suite στο pc.Μετα το update ομως δεν του αναγνωριζει τα backup το κινητο,κ επισης ενω εχει καρτα μνημης μεσα δεν την αναγνωριζει η lollipop.Ξερει κανεις να μου πει καποιο solution?? Το πιο πιθανο ειναι οτι πας σε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Περνα την ρομ στην εξωτερικη απο το κομπιουτερ σου και ξανακανε την διαδικασια. Την περναω σε φλασακι τωρα αλλα το τηλεφωνο δεν ανοιγει.πως θα μπω ρε recovery για την φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Την περναω σε φλασακι τωρα αλλα το τηλεφωνο δεν ανοιγει.πως θα μπω ρε recovery για την φλασαρω? Ελα ρε συ απο τα hardware κουμπια.Πατημενα το volume down και power button μεχρι να εμφανιστει το σημα της LG και μετα τα αφηνεις και καπακια πατας το power button πατημενο μεχρι να σε βαλει στην recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 βγάζεις μπαταρία, κλείνει, το ανοίγεις πατώντας volume down + power, μόλις εμφανιστεί το λογο της lg τα αφήνεις και τα ξαναπατάς μέχρι να του βγάλει yes η no, πατάς yes και στα 2 και μπαίνεις recovery. υγ με πρόλαβαν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Ελα ρε συ απο τα hardware κουμπια.Πατημενα το volume down και power button μεχρι να εμφανιστει το σημα της LG και μετα τα αφηνεις και καπακια πατας το power button πατημενο μεχρι να σε βαλει στην recovery. Ολα καλα!ειναι στο upgrading τωρα!ρε αγχωθηκα γιατι δεν εχω ξανακανει τετοια βλακεια και δεν ηξερα αν μπορω να ξαναμπω σε recovery αφου εκανα full wipe.ευχαριστω πολυ!!!και τον φιλο απο κατω johny_pl! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts