Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε ωραια.Δεν ερχεσαι λεω εγω κατα δώ στη Σκοπελο!Καλες διακοπες,καλη ξεκουραση.Γιατι ο χειμωνας μας περιμενει όλους, αγριος...:)

Σήμερα φεύγω για Σκόπελο στις 17:15 από μαντουδι!! :p:p:p:p:p

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα φεύγω για Σκόπελο στις 17:15 από μαντουδι!! :p:p:p:p:p

Ελα μπραβο.Κατεβαινεις Γλωσσα ετσι;(Εγω Γλωσσα μενω)Ειμαστε και εκτος συζητησης.Στειλε μυνημα εαν θες να ρωτησεις κατι να σε βοηθησω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Ελα μπραβο.Κατεβαινεις Γλωσσα ετσι;(Εγω Γλωσσα μενω)Ειμαστε και εκτος συζητησης.Στειλε μυνημα εαν θες να ρωτησεις κατι να σε βοηθησω.

Ναι φίλε μου γλώσσα. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω αν και είχα έρθει και πέρυσι. Λέω πλέον να τον κάνω στέκι και να έρχομαι με την οικογένεια για 2 βδομάδες κάθε χρόνο. Σορρυ από τους mods για τα off topic αλλά πόσο off topic να είμαστε... Αρχές Αυγούστου είναι!!! :p:p:p:p:cool::cool::cool:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον Γιωργαρε για τον κερνελ κατεβαζεις αυτο το αρχειο και το φλασαρεις μεσω recovery https://drive.google.com/file/d/0B-8HAfLb_9BzdWtfNHpvbkxiTkk/view?usp=sharing

Κανεις επανεκκινηση και θα δεις στις εφαρμογες σου οτι προστεθηκε μια που λεγεται synapse.

Την ανοιγεις και σερνεις τις καρτελες μεχρι να φτασεις εκει που λεει profile.

Στο selected profile επιλεγεις BuLLet_93.tgz και μετα πατας πανω πανω το συμβολο V και στα καπακια το κουτακι "Restore Selected Profile".

Θα σου γραψει οτι εφαρμογη θα κλεισει.

Ξαναμπες και πατα πανω πανω το Χ αυτη τη φορα.

Συρε παλι τις καρτελες και βρες αυτη που λεει Hotplug.Κατεβα προς τα κατω και καπου στην μεση θα δεις σε μπλε πλαισιο να γραφει Alucard.Τικαρε το Enable που ειναι ακριβως απο κατω και μετα το V στην κορυφη.

Κανε επανεκκινηση κι εισαι ετοιμος.

Για το Low brightness mod φλασαρεις απλα αυτο απο recovery Low Brightness Mod V6 Optimal

Για το LCD Mod φλασαρεις απο recovery αυτο LCD Mod Uninstaller

και στα καπακια φλασαρεις κι αυτο LCD Mod 3A

Για το xposed framework τωρα,οταν φλασαρεις την Cloudy 2.5 στις επιλογες που εχει κατα το φλασαρισμα (στο aroma installer) να πατησεις την επιλογη xposed support ή κατι τετοιο.Ειναι τερμα κατω σε αυτα που σε ρωταει τι θες να επιλεξεις.

Αφου το εχεις κανει αυτο κι αφου εχεις φλασαρει τα προηγουμενα απο recovery φλασαρεις αυτο xposed-v68-sdk21-arm.zip

Οταν θα κανεις επανεκκινηση θα σου κανει wipe davlik και cache απο μονο του οποτε γι'αυτο προτιμω να το φλασαρω τελευταιο.

Και τελος κανεις εγκατασταση οπως κανεις ολες σου τις εφαρμογες αυτο το .apk XposedInstaller_3.0_alpha4.apk

Με τα φλασαρισματα τελος.Τωρα κατεβαζεις απο playstore το ampify και το greenify και πας στην εφαρμογη xposed installer πατας modules και τα τικαρεις.Επανεκκινηση κι εισαι ετοιμος.

Στο greenify επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να αδρανοποιησεις.Αυτο τωρα ειναι δικη σου επιλογη.Ας πουμε εγω εχω βαλει ολες τις εφαρμογες εκτος απο το viber,facebook και mail.

Στο ampify επιλεγεις απο πανω αριστερα αν θες να σταματησεις wakelocks,alarms ή υπηρεσιες.

Σε αυτο τον οδηγο σου δειχνει ποιες να επιλεξεις και για ποσο χρονο.Σε αυτο δεν ξερω πως αλλιως να στο κανω πιο αναλυτικα.

φιλε αν και απευθυνοσουν στον Γιωργο θελω να σε ευχαριστω για τον οδηγο..παρολα αυτα εχω μερικες αποριες..αν φλασαρω αυτα τα ζιπ τι θα κερδισω και αν αφου φλασαριστουν πως θα δω αν εχουν περαστεί σωστα..πχ ο κερνελ πως φαινεται?και τελευταια ερωτηση το amplify τι ακριβως κανει και τι ειναι τα wakelocks,alarms ή οι υπηρεσιες?

Συγγνώμη για τις πολλες ερωρησεις..

Ευχαριστω και παλι!!!

φιλε αν και απευθυνοσουν στον Γιωργο θελω να σε ευχαριστω για τον οδηγο..παρολα αυτα εχω μερικες αποριες..αν φλασαρω αυτα τα ζιπ τι θα κερδισω και αν αφου φλασαριστουν πως θα δω αν εχουν περαστεί σωστα..πχ ο κερνελ πως φαινεται?και τελευταια ερωτηση το amplify τι ακριβως κανει και τι ειναι τα wakelocks,alarms ή οι υπηρεσιες?

Συγγνώμη για τις πολλες ερωρησεις..

Ευχαριστω και παλι!!!

Απο την στιγμη που τα φλασαρεις απο recovery και δεν σου βγαλει fail τοτε περαστηκαν σωστα.Ο κερνελ φαινεται με καποια εφαρμογη την οποια και δεν θυμαμαι τωρα να σου πω.

Το ampify σταματαει εργασιες που τρεχουν στο παρασκηνιο απο εφαρμογες.Καποια ξυπνηματα χαζα που δεν σου χρειαζονται κι ομως καταναλωνουν μπαταρια.Μην περιμενεις θαυματα αλλα με ολα αυτα θα δεις μια καλυτερη αυτονομια.

Απο την στιγμη που τα φλασαρεις απο recovery και δεν σου βγαλει fail τοτε περαστηκαν σωστα.Ο κερνελ φαινεται με καποια εφαρμογη την οποια και δεν θυμαμαι τωρα να σου πω.

Το ampify σταματαει εργασιες που τρεχουν στο παρασκηνιο απο εφαρμογες.Καποια ξυπνηματα χαζα που δεν σου χρειαζονται κι ομως καταναλωνουν μπαταρια.Μην περιμενεις θαυματα αλλα με ολα αυτα θα δεις μια καλυτερη αυτονομια.

Απο τη στιγμη που γινεται εγκατάσταση του amplify πρέπει να γινει καποια επιπλεον ρυθμιση ή μενει οπως εχει?

Γνωρίζει κανείς κάνα κολπακι σχετικά με την εφαρμογή του facebook?? Στην τελευταία αναβάθμιση που μου έκανε ή εφαρμογή κ ενώ είχα to mesnger παγωμένο με το titanium backup για να μην Στέλνω τα μηνύματα μέσο mesenger αλλά από την κανονική μέσα από to facebook. Μετά το τελευταίο update κ ενώ έχω to mesenger παγωμένο μου ζητάει να το ξεπαγωσω για να μπορώ να συνομιλία..

Γνωρίζει κανείς σας κάποιο άλλο κολπακι για να μην χρησιμοποιήθηκε το mesenger?????

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Γνωρίζει κανείς κάνα κολπακι σχετικά με την εφαρμογή του facebook?? Στην τελευταία αναβάθμιση που μου έκανε ή εφαρμογή κ ενώ είχα to mesnger παγωμένο με το titanium backup για να μην Στέλνω τα μηνύματα μέσο mesenger αλλά από την κανονική μέσα από to facebook. Μετά το τελευταίο update κ ενώ έχω to mesenger παγωμένο μου ζητάει να το ξεπαγωσω για να μπορώ να συνομιλία..

Γνωρίζει κανείς σας κάποιο άλλο κολπακι για να μην χρησιμοποιήθηκε το mesenger?????

Μέσα από browser?

Google Pixel 6 Pro

Απο τη στιγμη που γινεται εγκατάσταση του amplify πρέπει να γινει καποια επιπλεον ρυθμιση ή μενει οπως εχει?

Λιγο πιο πανω αν διαβασεις εχω γραψει ολοκληρο οδηγο.

Μέσα από browser?

Καμία άλλη ιδέα Κώστα??

Δεν έχω καμία. Χρησιμοποιώ κανονικά messenger. Με βολεύει κιόλας ελέω chat heads.

Google Pixel 6 Pro

Καμία άλλη ιδέα Κώστα??

Fb lite,αμα θες κανα browser παντος καιρου για να μπαινεις ακομα και χωρις καλο σημα,opera mini.Εχει και ειδοποιησεις για το facebook στα τελευταια update.

Δεν έχω καμία. Χρησιμοποιώ κανονικά messenger. Με βολεύει κιόλας ελέω chat heads.

Οντως,ειναι πιο ευκολο το chat.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κι εμενα μετα το update με υποχρεωσε να το ξεπαγωσω και με ειχε βολεψει πολυ...

Εναλλακτικες ειναι το fb lite και μου ειχα προτεινει και τον Opera mini που εχει ειδοποιησεις για το facebook αλλα κανενα δεν με βολεψε.

Ετσι πρασινοποιησα το messenger με το greenify και το δουλευω ετσι.

Οντως,ειναι πιο ευκολο το chat.

Φαντάσου ότι εγώ έτσι έχω και παρόμοια εφαρμογή και ανοίγω τα links μου κάθε φορά. Αντί να τα ανοίγω σε browser και να βγαίνω από εκεί που διαβάζω εκείνη την στιγμή τα ανοίγω σε bubble(σαν το chat head).

Link bubble λέγεται η εφαρμογή. Πραγματικά με έχει βολέψει απίστευτα. Από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω αγοράσει ποτέ. Ειδικά αν είσαι σε fb, φόρουμς και λοιπά σου λύνει τα χέρια.

Google Pixel 6 Pro

Κι εμενα μετα το update με υποχρεωσε να το ξεπαγωσω και με ειχε βολεψει πολυ...

Εναλλακτικες ειναι το fb lite και μου ειχα προτεινει και τον Opera mini που εχει ειδοποιησεις για το facebook αλλα κανενα δεν με βολεψε.

Ετσι πρασινοποιησα το messenger με το greenify και το δουλευω ετσι.

Τελικά βρηκα σαν πρόχειρη λύση εβαλα την προηγούμενη έκδοση 35....... Του facebook. Κ δουλεύει όπως κ πριν. Με την μόνη διάφορα ότι μου βγάζει να την κάνω ενημέρωση στο. Playstore......

σήμερα έβαλα τον νεο κέρνελ.πάντως πριν δεν είχα με τίποτα τόσες ώρες οθόνης μετά από μια μερά.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

σήμερα έβαλα τον νεο κέρνελ.πάντως πριν δεν είχα με τίποτα τόσες ώρες οθόνης μετά από μια μερά.

Ποιόν kerner έβαλες?

Εγώ πάντως γύρισα σε 0407 με το προφιλ του γκάμπριελ. Ταιριάζει πιο πολύ στην χρήση μου!!! Περιμένω την νέα έκδοση και το νέο προφίλ του bullet...

Google Pixel 6 Pro

ειδα στο youtube αυτο
ειναι ο σωστος τροπος για ρουτ? και αν ναι ρεκοβερυ πως περναω? η ενα λινκ να διαβασω ευχαριστω. επισης αν γινει απλα ρουτ το γραφει καπου που δεν διορθωνεται μετα? κατι σαν knox ενα πραγμα? Edited by stauros2653
:ninja:

ειδα στο youtube αυτο
ειναι ο σωστος τροπος για ρουτ? και αν ναι ρεκοβερυ πως περναω? η ενα λινκ να διαβασω ευχαριστω. επισης αν γινει απλα ρουτ το γραφει καπου που δεν διορθωνεται μετα? κατι σαν knox ενα πραγμα?

κανεις για αυτο? ρωταω γιατι για λολιποπ διαβασα καποιες επιφυλαξεις για το αν πετυχαινει το ρουτ.ελπιζω να μην φυγατε διακοπες τωρα που το πηρα και εγω,:p

κανεις για αυτο? ρωταω γιατι για λολιποπ διαβασα καποιες επιφυλαξεις για το αν πετυχαινει το ρουτ.ελπιζω να μην φυγατε διακοπες τωρα που το πηρα και εγω,:p

Δεν γνωρίζω αλλά στο xda θα βρεις ότι ζητάς... Οπότε κοιτάς εκεί!

Google Pixel 6 Pro

Δεν γνωρίζω αλλά στο xda θα βρεις ότι ζητάς... Οπότε κοιτάς εκεί!

στο xda κοιταξα,αλλα λογω κακων αγκλικων,προτειμησα να πει καποιος που εκανε ρουτ στα ελληνικα για σιγουρια:)

Σταύρο δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί και τώρα δεν έχω τον χρόνο να κάτσω να το ψάξω και να σου πω....

Google Pixel 6 Pro

Εχει κανεις εμπειρια με powernap ? Παρατηρησα οτι δεν αλλαζει τα sound modes οπως τα εχω προγραμματισει...δλδ σε φαση με τα τις 8 το πρωι να βγαινει απο priority mode σε κανονικο ,παρομοια φαση κ το βραδι που δεν μπαινει σε priority την ωρα που το ορισα.Τι πρεπει να κανω whitelist για να ειναι ΟΚ?

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις