takisxx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Δοκιμασε και απο το κινητο αλλα κανονικα το recovery σε fat32 απο pc θα επρεπε να την βλεπει. Επισης δοκιμασε να ξαναφλασσαρεις το recovery μηπως και κατι δεν πηγε καλα. τιποτα ουτε μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμ. δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει. που μπορω να βρω κανενα πιο παλιο twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 τιποτα ουτε μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμ. δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει. που μπορω να βρω κανενα πιο παλιο twrp? περιμενε να σου ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 πραγματικα εχω αλλαξει τοσα κινητα αυτο πρωτη φορα το βλεπω να συμβαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 πραγματικα εχω αλλαξει τοσα κινητα αυτο πρωτη φορα το βλεπω να συμβαινει... Λοιπον αυτο ειχα εγω και δουλευε αψογα. Δοκιμασε το αλλα να εισαι σιγουρος οτι η καρτα ειναι fat 32 η xFat. twrp-2.8.6.1-d855-p70shooter.img 14.4 MB https://mega.co.nz/#!vABWHYoR!LunlrAE5j9zSTfBREqbyfRSdpTRJ1aOZjJ_EP0oZ0Qs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Λοιπον αυτο ειχα εγω και δουλευε αψογα. Δοκιμασε το αλλα να εισαι σιγουρος οτι η καρτα ειναι fat 32 η xFat. twrp-2.8.6.1-d855-p70shooter.img 14.4 MB https://mega.co.nz/#!vABWHYoR!LunlrAE5j9zSTfBREqbyfRSdpTRJ1aOZjJ_EP0oZ0Qs το δοκιμαζω τωρα ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το αρχειο που μου ανεβασες ειναι σε img αυτο πως το κανω εγκατασταση? τα αλλα ολα ηταν σε zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) το δοκιμαζω τωρα ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το αρχειο που μου ανεβασες ειναι σε img αυτο πως το κανω εγκατασταση? τα αλλα ολα ηταν σε zip στην αρχικη οθονη στο recovery εχει να διαλεξεις zip η img ψαξε λιγο κατω κατω μου φαινεται αλλιως αν δεν το βρεις κατεβασε το flashify απο το playstore και διαλεξε recovery Edited June 19, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 στην αρχικη οθονη στο recovery εχει να διαλεξεις zip η img ψαξε λιγο κατω κατω μου φαινεται αλλιως αν δεν το βρεις κατεβασε το flashify απο το playstore και διαλεξε recovery το βρηκα... και τι παταω να flasharo μου εχει 2 επιλογες boot και recovery. πατησα recovery το περασε αλλα παλι τιποτα δεν αναγνωριζει την sdcard...ελεος ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φευγω παω μια βολτα να ξελαμπικαρω γιατι θα το πεταξω απο το παραθυρο... το βραδυ που θα ερθω τα ξαναλεμε αν εισαι μεσα και εχει καμια αλλη λυση... σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 το βρηκα... και τι παταω να flasharo μου εχει 2 επιλογες boot και recovery. πατησα recovery το περασε αλλα παλι τιποτα δεν αναγνωριζει την sdcard...ελεος Πολυ τρελλο αυτο ρε συ. Παντως αν δεις οι απαντησεις εχουνε να κανουν με την διαμορφωση της καρτας μνημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Λοιπον τελικα το ριμαδι ηθελε τροποποιηση μεσω του κινητου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Λοιπον τελικα το ριμαδι ηθελε τροποποιηση μεσω του κινητου.... Αφου στο πα ρε συ ποσες φορες πρωτα να δοκιμασεις αυτο και μετα τον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Αφου στο πα ρε συ ποσες φορες πρωτα να δοκιμασεις αυτο και μετα τον υπολογιστη. αστα να πανε τσαμπα τοσο παιδεμα σου εριξα... ευχαριστω πολυ παντως φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) Καμια συγκριση αναμεσα σε cloudy 2.3 και LAMHOANG 2.1 UX 4.0!? Edited June 20, 2015 by arisgrc1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 αστα να πανε τσαμπα τοσο παιδεμα σου εριξα... ευχαριστω πολυ παντως φιλε! Τιποτα αγορινα μου απλα εσυ παιδευτηκες και αγχωθηκες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καμια συγκριση αναμεσα σε cloudy 2.3 και LAMHOANG 2.1 UX 4.0!? Εμένα έχει κάτσει καλύτερα στο κινητού του cloudy. Αλλά και του lamhoang είναι παρά πολύ καλή. Βασικά δεν νομίζω ότι βλέπω και διάφορα τρελή. Λεπτομέρειες οπότε βάζεις οποία γουστάρεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 βγήκε LAMHOANG 2.2 UX 4.0!.αρχίζω το download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 βγήκε LAMHOANG 2.2 UX 4.0!.αρχίζω το download. Dwse link φιλέ... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 την LAMHOANG 2.2 γινεται να την περασουμε πανω απο την 2.1 χωρις wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Dwse link φιλέ... https://drive.google.com/file/d/0B4A_4ShpmQx1TnpOQWdfcnY1VzQ/view?pli=1 http://www.fshare.vn/file/YID2YDMU1CBA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap321 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Καλησπέρα. Έχω το G3 εδώ και 2 μήνες περίπου. Είχα διαβάσει για τα προβλήματα με τις θερμοκρασίες πριν το πάρω, αλλά αυτά που βλέπω δεν έχουν σχέση με τα προβλήματα που αναφέρουν όλοι στο ίντερνετ. Ζω στην Κρήτη όπου έχει αρκετή ζέστη, αλλά ακόμα και σε σχετικά δροσερό περιβάλλον υπάρχει πρόβλημα. Παρατηρώ τις θερμοκρασίες και τις συχνότητες CPU του κινητού με κάποια προγράμματα ενω το χρησιμοποιώ. Πολύ συχνά οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στους 85-90 βαθμούς. Αμέσως μετά σβήνουν 2 πυρήνες και οι υπόλοιποι 2 πέφτουν στα 0.9Ghz. Το κινητό απλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι. Αυτό συμβαίνει πολύ εύκολα. Αν παραδείγματος χάριν, ανοίξω το Wifi μετά από πολύ ώρα και κατεβάσει πολλές ειδοποιήσεις, το load εκτοξέυεται στο 100% και η συχνότητα στα 2.4Ghz, για 10 δευτερόλεπτα, αλλά ως εκεί. Μέσα στα 10-15 δευτερόλεπτα ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνουν οι πυρήνες κλπ. Αν είμαι έξω και έχω λίγο υψηλότερη φωτεινότητα απλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Στο ίντερνετ κανείς δεν έχει αναφέρει ΤΟΣΟ σοβαρά προβλήματα, έχω διαβάσει πολλά φόρουμ και έχω αλλάξει και 5-6 ρομ. Επίσης έχω εγκαταστήσει ένα thermal mod που ανεβάζει την μέγιστη θερμοκρασία για throttling στους 80 βαθμούς και έχω κλείσει την ασφάλεια που το σβήνει. Αν την είχα αφήσει ανοιχτή, απλά θα μου έσβηνε κάθε φορά που έκανα οτιδήποτε σημαντικό. Μήπως είναι περισσότερο προβληματικό? Να το γυρίσω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ξέρουμε changelog από τη 2.1; Γιατί 20P based την βλέπω και αυτή. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 την LAMHOANG 2.2 γινεται να την περασουμε πανω απο την 2.1 χωρις wipe? την πέρασα μόνο με wipe dalvik chace και wipe chace. μέχρι τώρα όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Συγγνωμη για την αφελη ερωτηση αλλα η LAMHOANG δεν εχει thread στο XDA? θελω να διαβασω σχολια σχετικα...που θα μπορουσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 την πέρασα μόνο με wipe dalvik chace και wipe chace. μέχρι τώρα όλα καλά. Weather lock screen έχει ??? Εσύ που τηννεβαλες πως την βλέπεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) takis6666 τη rom εχεις να σου πω για το undervolt Edited June 20, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Καλησπέρα. Έχω το G3 εδώ και 2 μήνες περίπου. Είχα διαβάσει για τα προβλήματα με τις θερμοκρασίες πριν το πάρω, αλλά αυτά που βλέπω δεν έχουν σχέση με τα προβλήματα που αναφέρουν όλοι στο ίντερνετ. Ζω στην Κρήτη όπου έχει αρκετή ζέστη, αλλά ακόμα και σε σχετικά δροσερό περιβάλλον υπάρχει πρόβλημα. Παρατηρώ τις θερμοκρασίες και τις συχνότητες CPU του κινητού με κάποια προγράμματα ενω το χρησιμοποιώ. Πολύ συχνά οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στους 85-90 βαθμούς. Αμέσως μετά σβήνουν 2 πυρήνες και οι υπόλοιποι 2 πέφτουν στα 0.9Ghz. Το κινητό απλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι. Αυτό συμβαίνει πολύ εύκολα. Αν παραδείγματος χάριν, ανοίξω το Wifi μετά από πολύ ώρα και κατεβάσει πολλές ειδοποιήσεις, το load εκτοξέυεται στο 100% και η συχνότητα στα 2.4Ghz, για 10 δευτερόλεπτα, αλλά ως εκεί. Μέσα στα 10-15 δευτερόλεπτα ανεβάζει θερμοκρασία και κλείνουν οι πυρήνες κλπ. Αν είμαι έξω και έχω λίγο υψηλότερη φωτεινότητα απλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Στο ίντερνετ κανείς δεν έχει αναφέρει ΤΟΣΟ σοβαρά προβλήματα, έχω διαβάσει πολλά φόρουμ και έχω αλλάξει και 5-6 ρομ. Επίσης έχω εγκαταστήσει ένα thermal mod που ανεβάζει την μέγιστη θερμοκρασία για throttling στους 80 βαθμούς και έχω κλείσει την ασφάλεια που το σβήνει. Αν την είχα αφήσει ανοιχτή, απλά θα μου έσβηνε κάθε φορά που έκανα οτιδήποτε σημαντικό. Μήπως είναι περισσότερο προβληματικό? Να το γυρίσω πίσω? παρα ειναι υψηλες θερμοκρασιες ουτε με Call of Duty δεν φτανω τοσο. ποσο φωτεινοτητα εχεις? τη rom εχεις? και τι προγραμματα τρεχεις πισω? Edited June 20, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts