Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου, εχεις κανενα αλλο link γιατι αυτο δεν κατεβαζει με τιποτα.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτη την καρτα την εχει δοκιμασει κανεις?? την εβαλα εγω στο κινητο και την βλεπει αντι για 64Gb μονο 28gb..!!!

γιατι γινετε αυτο....???

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp64d-eu-evo-64gb-sdxc-class-10-p-PER.576942

Σε pc έχεις δοκιμάσει να δεις τι βγάζει?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

αυτη την καρτα την εχει δοκιμασει κανεις?? την εβαλα εγω στο κινητο και την βλεπει αντι για 64Gb μονο 28gb..!!!

γιατι γινετε αυτο....???

http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp64d-eu-evo-64gb-sdxc-class-10-p-PER.576942

Κανε διαμόρφωση την καρτα στο κινητο να δεις. Λογικα θα σου δειξει 64. Πιθανων την εκανες διαμορφωση στο pc σε καποιο card reader που δεν υποστηρίζει πανω απο 32gb καρτουλα.

Ακριβως την ιδια καρτα εχω και γω και αντιμετωπισα το ιδιο.

Edited by cocous

Σε pc έχεις δοκιμάσει να δεις τι βγάζει?

στο pc την εκανα και σαν fat32 - ntfs και βγαζει 27,82 gb..!!

Κανε διαμόρφωση την καρτα στο κινητο να δεις. Λογικα θα σου δειξει 64. Πιθανων την εκανες διαμορφωση στο pc σε καποιο card reader που δεν υποστηρίζει πανω απο 32gb καρτουλα.

Ακριβως την ιδια καρτα εχω και γω και αντιμετωπισα το ιδιο.

και στο κινητο παλι το ιδιο...!!μετα απο διαμορφωση 27,80gb...!! μαλλον θα την δωσω πισω.....!!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

στο pc την εκανα και σαν fat32 - ntfs και βγαζει 27,82 gb..!!

και στο κινητο παλι το ιδιο...!!μετα απο διαμορφωση 27,80gb...!! μαλλον θα την δωσω πισω.....!!!

Εκανες διαγραφη καρτας μεσα απο τις ρυθμισεις?

να ρωτησω ρε παιδια σημερα περασα στο κινητο το twrp recovery αλλα οταν μπαινω δεν μου αναγνωριζει την sdcard αλλα μονο την μνημη του κινητου.γιατι γινεται αυτο? η καρτα ειναι 16 giga class 10 αγορασμενη μολις χθες.. και ειναι σε format fat32

υπαρχει καποια λυση?

Edited by takisxx

να ρωτησω ρε παιδια σημερα περασα στο κινητο το twrp recovery αλλα οταν μπαινω δεν μου αναγνωριζει την sdcard αλλα μονο την μνημη του κινητου.γιατι γινεται αυτο? η καρτα ειναι 16 giga class 10 αγορασμενη μολις χθες.. και ειναι σε format fat32

υπαρχει καποια λυση?

Περιμενε. Την βλεπαι το κινητο και οχι το recovery?

Πατησες στο recovery να αλλαξει σε external sd?

Περιμενε. Την βλεπαι το κινητο και οχι το recovery?

Πατησες στο recovery να αλλαξει σε external sd?

ναι το κινητο την βλεπει μια χαρα...

απο το recovery παταω να την αλλαξω απο Internal σε externall αλλα δεν αλλαζει γιατι διπλα στην external (εκει που λεει τα mb)

λεει 0 και δεν αλλαζει

ναι το κινητο την βλεπει μια χαρα...

απο το recovery παταω να την αλλαξω απο Internal σε externall αλλα δεν αλλαζει γιατι διπλα στην external (εκει που λεει τα mb)

λεει 0 και δεν αλλαζει

Που την εκανες διαμορφωση την καρτα?

Που την εκανες διαμορφωση την καρτα?

στο pc με το MiniTool Partition Wizard αλλα τι ρολο παιζει αυτο? εφοσον τη βλεπει το κινητο.?

στο pc με το MiniTool Partition Wizard αλλα τι ρολο παιζει αυτο? εφοσον τη βλεπει το κινητο.?

Λοιπον δοκιμασε με τον κανονικα τροπο ττων Windows διοτι πιστεψε με εχω παθει παρομοια με το minitool.

Επισης πριν την βγαλεις καντην με το κινητο για δοκιμη αλλα να ξερεις οτι μετα δεν θα αναγνωριζεται απο τα Windows. Απλα κανε εναν κοπο και δοκιμασε διοτι δεν εχεις να χασεις κατι.

Λοιπον δοκιμασε με τον κανονικα τροπο ττων Windows διοτι πιστεψε με εχω παθει παρομοια με το minitool.

Επισης πριν την βγαλεις καντην με το κινητο για δοκιμη αλλα να ξερεις οτι μετα δεν θα αναγνωριζεται απο τα Windows. Απλα κανε εναν κοπο και δοκιμασε διοτι δεν εχεις να χασεις κατι.

με τον κανονικ τοπο εννοεις μεσα απο το κινητο διαγραφη της καρτας η απο το pc διαγραφη?

με τον κανονικ τοπο εννοεις μεσα απο το κινητο? διαγραφη της καρτας ? η απο το pc διαγραφη?

Δοκιμασε πρωτα στο κινητο και μπες recovery και δες αν την βλεπει.

Απλα μετα να ξερεις οτι αν την βαλεις σε card reader και την συνδεσεις στο pc θα σου ζηταει διαμορφωση.

Μετα εφοσον δουλευει ετσι αν δεν σε κανει κοπο καντην διαμορφωση στο pc σε Fat 32 η XFAT.

Δοκιμασε πρωτα στο κινητο και μπες recovery και δες αν την βλεπει.

Απλα μετα να ξερεις οτι αν την βαλεις σε card reader και την συνδεσεις στο pc θα σου ζηταει διαμορφωση.

Μετα εφοσον δουλευει ετσι αν δεν σε κανει κοπο καντην διαμορφωση στο pc σε Fat 32 η XFAT.

δοκιμασα σε fat32 Και τιποτα επισης ειχα αλλη μια καρτα την εβαλα και αυτην και αυτη το ιδιο δεν την αναγνωριζει το twrp.. τι κολπο ειναι αυτο ελεος..

τιποτα αλλο υπαρχει να δοκιμασω?

δοκιμασα σε fat32 Και τιποτα επισης ειχα αλλη μια καρτα την εβαλα και αυτην και αυτη το ιδιο δεν την αναγνωριζει το twrp.. τι κολπο ειναι αυτο ελεος..

τιποτα αλλο υπαρχει να δοκιμασω?

Τι εκδοση recovery εχεις?

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα ρυθμισεων στο recovery

Τι εκδοση recovery εχεις?

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα ρυθμισεων στο recovery

αυτο το recovery εχω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/recovery-twrp-touch-recovery-2-8-2-0-t2966129

επαναφορα των ρυθμισεων τι εννοεις?

εντωμεταξυ ρωτησα και στο xda (οσο ηταν εδω ενας φιλος να μου ψιλομεταφραζει γιατι απο αγγλικα δεν κοβει) αλλα δεν εχει απαντησει κανεις ακομα

αυτο το recovery εχω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/recovery-twrp-touch-recovery-2-8-2-0-t2966129

επαναφορα των ρυθμισεων τι εννοεις?

εντωμεταξυ ρωτησα και στο xda (οσο ηταν εδω ενας φιλος να μου ψιλομεταφραζει γιατι απο αγγλικα δεν κοβει) αλλα δεν εχει απαντησει κανεις ακομα

Πηγαινε στο settings και καπου εκει εχει restore defaults. Δεν το θυμαμαι καλα διοτι το εδωσα το G3 αλλα ψαξε λιγο.

Πηγαινε στο settings και καπου εκει εχει restore defaults. Δεν το θυμαμαι καλα διοτι το εδωσα το G3 αλλα ψαξε λιγο.

οχι τιποτα το εκανα και αυτο δεν την βλεπει την καρτα...

οχι τιποτα το εκανα και αυτο δεν την βλεπει την καρτα...

Λοιπον κοιτα λιγο καπου εκει υπαρχει μια επιλογη που λεει mount. Δες αν ειναι η external sd τσεκαρισμενη.

Λοιπον κοιτα λιγο καπου εκει υπαρχει μια επιλογη που λεει mount. Δες αν ειναι η external sd τσεκαρισμενη.

δεν ειναι . και δεν μπορω να την κανω Mount αφου στην ουσια ειναι σαν να μην υπαρχει αφου δεν την βλεπει

δεν ειναι . και δεν μπορω να την κανω Mount αφου στην ουσια ειναι σαν να μην υπαρχει αφου δεν την βλεπει

Δοκιμασες σιγουρα format σε fat 32 απο το pc η απο το κινητο.

Δοκιμασες σιγουρα format σε fat 32 απο το pc η απο το κινητο.

απο το pc δοκιμασα απο το κινητο δεν δοκιμασα καθολου.

τωρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων του κινητου γιατι εκτος αυτο με το recovery ειχα και ενα αλλο προβλημα με την εμφανηση του album μου εμφανιζε τα βιντεο ανεξαρτητα απο τον χρονο που τραβηχτηκαν πανω απο τις εικονες... τι κολπο ειναι και αυτο παλι δεν ξερω..

απο το pc δοκιμασα απο το κινητο δεν δοκιμασα καθολου.

τωρα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων του κινητου γιατι εκτος αυτο με το recovery ειχα και ενα αλλο προβλημα με την εμφανηση του album μου εμφανιζε τα βιντεο ανεξαρτητα απο τον χρονο που τραβηχτηκαν πανω απο τις εικονες... τι κολπο ειναι και αυτο παλι δεν ξερω..

Δοκιμασε και απο το κινητο αλλα κανονικα το recovery σε fat32 απο pc θα επρεπε να την βλεπει.

Επισης δοκιμασε να ξαναφλασσαρεις το recovery μηπως και κατι δεν πηγε καλα.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις