kostas17perister Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 επαναφορα εχω κανει αλλα και στην lg που πηρα μου προτειναν να ξανα παω στην προηγουμενη εκδοση και να δω τι γινεται γι αυτο το λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) επαναφορα εχω κανει αλλα και στην lg που πηρα μου προτειναν να ξανα παω στην προηγουμενη εκδοση και να δω τι γινεται γι αυτο το λεω Η διαδικασία για να βάλεις οποιοδήποτε official λογισμικό είναι αυτή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5837788#post5837788 Και εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 απλα θα κατεβάσεις rom Kit kat σε μορφή KDZ, όχι βάση ΙΜΕΙ...... γιατί θα σου κατεβάσει πάλι τη lollipop. Edited April 12, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 απο αυτες εδω ποια να κατεβασω?παιζει ρολο? http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G3-Tutti-41.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 απο αυτες εδω ποια να κατεβασω?παιζει ρολο? http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+G3-Tutti-41.html Για είσαι εντάξει και στο θέμα εγγύηση, θα κατεβάσεις μια της χώρας καταγωγής του κινητού σου! Οι rom's που γράφουν V10 είναι Kit Kat και οι V20 lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) ωραια για αρχη κατεβαζω την πρωτη ας ελπισουμε πως θα πανε ολα καλα θα ενημερωσω συντομα αν τα καταφερα ελπιζω να μην κανω καμια πατατα edit:εβγαλα την μπαταρια για αρκετη ωρα ξανανοιξα και δεν εχασε καθολου Edited April 12, 2015 by kostas17perister Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Άρα λίγη ψυχραιμία και μην κάνουμε βιαστικές κινήσεις . Χρόνια πολλά σε όλους. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 μολις εβαλα την 4,4,2 μεχρι στιγμης ολα καλα τωρα μενει να δω και πως παμε απο μπαταρια και αν εχει φυσιλογικη φθορα οταν ειχα το προβλημα εχανε μεσα στο βραδυ με wifi ανοιχτο 30-40 % σημερα θα αφησω κι αλλα ανοιχτα επιτηδες να δω μια ερωτηση πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο δηλαδη αν ειναι ελληνικο η ευρωπαικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 μολις εβαλα την 4,4,2 μεχρι στιγμης ολα καλα τωρα μενει να δω και πως παμε απο μπαταρια και αν εχει φυσιλογικη φθορα οταν ειχα το προβλημα εχανε μεσα στο βραδυ με wifi ανοιχτο 30-40 % σημερα θα αφησω κι αλλα ανοιχτα επιτηδες να δω μια ερωτηση πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο δηλαδη αν ειναι ελληνικο η ευρωπαικο? Ειτε ανοιγεις πισω τη συσκευη και βλεπεις τη δευτερη ομαδα χαρακτηρων μετα το s/n ειτε κατεβαζεις την εφαρμογη lg phone from και σου βγαζει ολες τις πληροφοριες για τη συσκευη σου... Ρε παιδια αυτο που πολλες φορες εχει πει η lg οτι ειναι θεμα software και πρεπει να στειλουμε το κινητο στον αντιπροσωπο της χωρας προελευσης στεκει νομικα; απο τη στιγμη που καλυπτεται απο ευρωπαικη εγγυηση δεν πρεπει να κοψουν το λαιμο τους να βρουνε λυση; Και ας το στειλουν αυτοι οπου θελουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Ειτε ανοιγεις πισω τη συσκευη και βλεπεις τη δευτερη ομαδα χαρακτηρων μετα το s/n ειτε κατεβαζεις την εφαρμογη lg phone from και σου βγαζει ολες τις πληροφοριες για τη συσκευη σου... Ρε παιδια αυτο που πολλες φορες εχει πει η lg οτι ειναι θεμα software και πρεπει να στειλουμε το κινητο στον αντιπροσωπο της χωρας προελευσης στεκει νομικα; απο τη στιγμη που καλυπτεται απο ευρωπαικη εγγυηση δεν πρεπει να κοψουν το λαιμο τους να βρουνε λυση; Και ας το στειλουν αυτοι οπου θελουν... Βαγγέλη δε ξέρω εάν στέκει νομικά, σίγουρα όχι λόγω Ελληνικής νομοθεσίας αλλά λόγω Ευρωπαϊκής. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν είχα Ελληνικό nexus 5 ψαχνόμουν για να κάνω καταγγελία στην LG λόγω της απαράδεκτης στάσης της απέναντι μου και λόγω αυτού αναγκάστηκα να μιλήσω και με την LG U.K. διότι είχα διαβάσει πως ήταν ο γενικός αντιπρόσωπος για την Ευρώπη, κάτι το οποίο δεν ευσταθούσε γιατί όπως και αυτοί μου είχαν γράψει, αντιπρόσωπος Ευρώπης δεν υπάρχει και θυμάμαι πως με προέτρεπαν οποιεσδήποτε διαφωνίες είχα, να τις επέλυα με την LG Ελλάδος από την οποία είχα προμηθευτεί το τηλέφωνο. Επίσης θυμάμαι στο νήμα του g2, υπήρχε ένα παιδί, του οποίου το κινητό είχε χαλάσει ενώ ήταν σε ταξίδι στην Αγγλία και η LG U.K. δεν αναλάμβανε την επισκευή του, τον προέτρεπαν να απευθυνθεί στην οικία LG μέσω της οποίας είχε προμηθευτεί το τηλέφωνο του. Τι να πω, δε ξέρω με σιγουριά. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 (edited) root για την συσκευη και μετα να περασουμε καποια ρομ εχουμε κανεναν οδηγο να πειραματιστω? Edit:όλο το βράδυ στην αδράνεια και από εκεί που έπεφτε 30 % σήμερα έπεσε 2 % Τελικα παιδιά το lollipop μου έκανε θέματα Edited April 13, 2015 by kostas17perister Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το τηλ είναι root αλλά αυτές οι εφαρμογές πάνε στην ενημέρωση και μου γράφουν αδρανείς εφαρμογές δεν γίνεται να μην υπάρχουν καθόλου; πχ όπως ο McAfee έφυγε τελείως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 root για την συσκευη και μετα να περασουμε καποια ρομ εχουμε κανεναν οδηγο να πειραματιστω? Edit:όλο το βράδυ στην αδράνεια και από εκεί που έπεφτε 30 % σήμερα έπεσε 2 % Τελικα παιδιά το lollipop μου έκανε θέματα Βρες απο που ειναι το κινητο σου και επικοινωνησε με την lg της χωρας προελευσης. Δεν ειναι λογικο να μεινεις με κιτ κατ. Αν και εγω στη θεση σου θα δοκιμαζα να ξαναπερασω λολιποπ...ισως κατι πηγε στραβα και δεν εκατσε σωστα η αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 η αληθεια ειναι πως του εκανα ενα ροοτ μαζι με διαφορα πραγματακια ακομα και δε θελω να το αλλαξω ερωτηση πως κανουμε ενα recovery ωστε σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο να το επαναφερω? και τελος πως και ποια custom rom na περαασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 η αληθεια ειναι πως του εκανα ενα ροοτ μαζι με διαφορα πραγματακια ακομα και δε θελω να το αλλαξω ερωτηση πως κανουμε ενα recovery ωστε σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο να το επαναφερω? και τελος πως και ποια custom rom na περαασω? Έκανες μόνο ρουτ; Μήπως πέρασες και custom recovery; Η λεγόμενη team win (twrp); Αν ναι τότε μπορείς να φλασάρεις όποια custom rom θέλεις. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 η αληθεια ειναι πως του εκανα ενα ροοτ μαζι με διαφορα πραγματακια ακομα και δε θελω να το αλλαξω ερωτηση πως κανουμε ενα recovery ωστε σε περιπτωση που παθει κατι το κινητο να το επαναφερω? και τελος πως και ποια custom rom na περαασω? Εάν έχεις recovery, μπορείς μέσω του recovery να κρατήσεις backup ειδάλλως μέσω του titanium backup. Από custom rom υπάρχουν αρκετές, σαν πιο stable είναι η cloudy g3 v.2.2, εάν πάλι θέλεις aosp, υπάρχει η cm 12 nightly η οποία είναι αρκετά γρήγορη. Φυσικά για custom rom καλό είναι να διαβάσεις την αντίστοιχη ενότητα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το τηλ είναι root αλλά αυτές οι εφαρμογές πάνε στην ενημέρωση και μου γράφουν αδρανείς εφαρμογές δεν γίνεται να μην υπάρχουν καθόλου; πχ όπως ο McAfee έφυγε τελείως Αφου εισαι ρουτ γραψε G3 debloat list στον γουγλη και δες ποιες εφαρμογές ειναι safe για σβήσιμο η freeze. Θα σου πρότεινα να τις freezαρεις με titanium backup αλλα αν τοσο πια σε ενοχλουν εχει και επιλογή απεγκατασταση το TB. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Από πού να βρω διαδικασία να διαβάσω για τις custom Rom όπως επίσης από πού να κατεβάσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 (edited) Παιδες επειδη ειμαι ασχετος απο Android.Aν κανω τον τροπο απο το ποστ 1456 μετα θα ειμαι rooted?Θα μπορω καπως να ξαναγυρισω σε stock αμεσως?Επισης αν πετυχει μετα μπορω να περασω την cloudy που ολοι λετε και πως?Αν καποιος μπορει και μεσω pm να βοηθησει γιατι εχω χαθει ας μου στειλει. Ευχαριστω. Edit Εκανα τον τροπο απο το ποστ 1456 και μαλλον πετυχε.Λεω μαλλον γιατι δεν βλεπω καποια διαφορα εκτος απο ενα προγραμμα superSU. Πως μπορω να δω αν εχω recovery κλπ ? Edited April 14, 2015 by droper_05 Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Παιδες επειδη ειμαι ασχετος απο Android.Aν κανω τον τροπο απο το ποστ 1456 μετα θα ειμαι rooted?Θα μπορω καπως να ξαναγυρισω σε stock αμεσως?Επισης αν πετυχει μετα μπορω να περασω την cloudy που ολοι λετε και πως?Αν καποιος μπορει και μεσω pm να βοηθησει γιατι εχω χαθει ας μου στειλει. Ευχαριστω. Edit Εκανα τον τροπο απο το ποστ 1456 και μαλλον πετυχε.Λεω μαλλον γιατι δεν βλεπω καποια διαφορα εκτος απο ενα προγραμμα superSU. Πως μπορω να δω αν εχω recovery κλπ ? Εγκατέστησε στο κινητό σου το quick reboot και δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση σε recovery. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Εγκατέστησε στο κινητό σου το quick reboot και δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση σε recovery. Καλημερα. Εγκατεστησα το quick reboot.Μου βγαζει 3 επιλογες Power off ,Reboot,Recovery. Πατησα recovery κλεινει το κινητο και με παει εδω. Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 μεχρι εκει ειχα παει και εγω τωρα το θεμα ειναι να βρουμε τη διαδικασια για την custom ρομ και ποια θα βαλουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Βρισκεις την custom rom που θες και ταιριαζει στο κινητο απο το xda σε μορφη.zip. Την μεταφερεις στο κινητο μαζι με τα αντιστοιχα gapps, μπαινεις στον recovery κανεις τα απαραιτητα wipes που σου προτεινει ο developer της ρομ και μετα flashαρεις τη ρομ και τα gapps. Λεπτομεριες για ρομ κτλ δεν μπορω να δωσω γιατι δεν εχω ρουταρει ακομα το g3 μου... Αλλα με το nexus τη διαδικασια αυτη την εκανα τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 το gapps θέλει μόνο για τις aosp roms.για ρομ δοκίμασε cloudy, είναι πολύ καλή Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas17perister Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 εχετε κανενα λινκ με αναλυτικες οδηγιες γιατι με τις ορολογιες δεν τα παω πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Αφου εισαι ρουτ γραψε G3 debloat list στον γουγλη και δες ποιες εφαρμογές ειναι safe για σβήσιμο η freeze. Θα σου πρότεινα να τις freezαρεις με titanium backup αλλα αν τοσο πια σε ενοχλουν εχει και επιλογή απεγκατασταση το TB. Με lolipop δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts