Tsarli Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 The story: Πριν πάρω το g3 είχα διαβάσει μερικά reviews και όλοι λέγαν-λένε για την φωτεινότητα του.Ότι σε σχέση με το g2 είναι λιγότερο φωτεινή κτλ.Και θα θέλανε λίγο παραπάνω. Όταν το παρέλαβα, διαπίστωσα και ο ίδιος ότι ισχύει και βάζοντας το δίπλα με το g2 της κοπέλας μου υστερούσε σε ένταση και σε λευκό.Ηταν το λευκό του πολύ θερμό και σαν να πρασίνιζε. The half solution: Έψαξα στο market για εφαρμογές ώστε να πειραματιστώ, βρήκα μερικές Αλλά το μόνο που έκαναν ήταν να προβάλλουν κάτι σαν φίλτρο από πάνω χωρίς ουσιώδεις αλλαγές The full solution: Όταν πέρασα την rootαρισμένη lollipop πίστεψα ότι θα είχε διαφορετικές ρυθμίσεις ή έστω επιλογή στις ρυθμίσεις για calibration και ισορροπία λευκού αλλά τελικά ήταν οι ίδιες όπως της kitkat. Έψαξα πάλι στους xda και κάποιος ανέφερε μια εφαρμογή όπου αν είσαι root μπορείς να αλλάξεις παραμέτρους του kernel.Βέβαια για όλες τις παραμέτρους θέλεις custom kernel, αλλά σε stock τουλάχιστον μπορείς να αλλάξεις το RGB και είπα να πειραματιστώ.Η εφαρμογή μπορεί να κατέβει από εδώ The results : Πήρα το G2 της κοπέλας μου, τα έβαλα δίπλα δίπλα, ανέβασα την φωτεινότητα και στα δύο στο 100%, άνοιξα την εφαρμογή και άρχισα να παίζω με τα νούμερα.Μετά από μισή ώρα βρήκα μια ρύθμιση που βγάζει το ίδιο λευκό με το g2 και αυτόματα την ίδια ένταση φωτεινότητας.Τα σύγκρινα σε διάφορες εφαρμογές και μπορώ πλέον να πω ότι το G3 δίχνει εντυπωσιακότερο. Οι ρυθμίσεις είναι: R 216 G 222 B 256 Και set on boot οι δικες μου ρυθμίσεις είναι αυτές στην φωτο έχοντα και rin kernel έχω και κάποιες έξτρα... Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι καλό αλλά σε μερικές φωτογραφίες αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-update-to-lollipop-root-bumpd-twrp-t3048845 Ουσιαστικά πάντως δεν είναι τίποτα... Δηλαδή γιατί να κάνω όλο αυτό και απλώς να μην φλασάρω μία pre-rooted??? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μμμμ ωραία. Αυτό μου είχε διαφύγει. Αν και πάλι δεν είναι φουλ καθώς δίνει μόνο root. Το πρόβλημα με twrp υπάρχει αν κατάλαβα καλά. Εκεί θέλει ΚΚ b/l. Είναι ένα πρώτο βήμα πάντως. Αν και προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να μην βάλω μία pre-rooted stock και έτσι να μην μπλέξω με αυτό. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα πρώτα root με stock και στο μέλλον μπορεί να δοκιμάσω και μια pre-rooted. Αυτό με το fastboot είναι απαραίτητο να το κάνουμε? Edited March 9, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλοριζικο φιλε μου! Το προβλημα δεν ειναι το country code (εκτος αν σου κανει μανούρες το 4G, μπορεις πολυ ευκολα να βαλεις ενα π.χ. European open), αλλα η εγγυση σου!!! Λογω της HKG καταγωγης σου δε θα εχεις εγγυηση στην Ελλαδα! Μπορεις παντως να κατεβασεις ενα αλλο firmware απο εδω: http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 Και να την φλασαρεις με flash tool: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Εγγυηση ομως δυστυχως δε θα εχεις!! Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι, έχω ξεχάσει το θέμα εγγύηση από την στιγμή που το έφερα από Κίνα, παρόλο που o seller (από aliexpress το πήρα) προσφέρει λέει 12 μήνες εγγύηση. (αχρείαστος να ναι...). Αν και με όσα διαβάζω για το σέρβις της LG Ελλάς δεν νιώθω να χάνω και πολλά. Επειδή με μπέρδεψε λίγο το site με τα firmware νομίζω βρήκα ένα καλύτερο: http://devtester.ro/projects/lg-firmwares-country.php?country=Greece Κατέβασα αυτήν την έκδοση: LGD855 AGRCTN D85520H_00 GRC GREECE και την πέρασα επιτυχώς, και μέχρι τώρα όλα καλά. Με την Hong Kong έκδοση ήμουν μεν σε 5.0 αλλά ήταν ελαφρώς παλαιότερη, από αρχές Γενάρη (v20Β), και ήθελα να περάσω την πιο πρόσφατη. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Θα το βάλω και εγώ λογικά αύριο λέω να κάνω δοκιμή. άσχετο αλλά να μην ρωτάω αλλού.υπάρχει κανένας τρόπος να δω τι πάροχο έχουν όλες οι επαφές, με στατιστικά κιόλας?σκέφτομαι να αλλάξω πρόγραμμα στο κινητό και θέλω να δω τι συμφέρει σύμφωνα με τις επαφές. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Θα το βάλω και εγώ λογικά αύριο λέω να κάνω δοκιμή. άσχετο αλλά να μην ρωτάω αλλού.υπάρχει κανένας τρόπος να δω τι πάροχο έχουν όλες οι επαφές, με στατιστικά κιόλας?σκέφτομαι να αλλάξω πρόγραμμα στο κινητό και θέλω να δω τι συμφέρει σύμφωνα με τις επαφές. Από όσο ξέρω οι επίσημες εφαρμογές vodafone και cosmote στο Play μπορούν να σου πουν ποιες επαφές είναι στο δίκτυό τους (η καθεμία μόνο για το δικό της εννοείτε). Για την cosmote είμαι 100% σίγουρος γιατί το χρησιμοποιώ. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 θέλω όλες να τις δείχνει, με στατιστικά ποιες είναι περισσότερες Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα πρώτα root με stock και στο μέλλον μπορεί να δοκιμάσω και μια pre-rooted. Αυτό με το fastboot είναι απαραίτητο να το κάνουμε? Δεν με κατάλαβες... Στο xda έχει στοκ pre-rooted. Δεν μιλάω για custom. Κανένα πείραγμα πλην του root. Εντελώς στοκ. Καθαρή όπως θα την έβαζες και μέσω OTA. Αλλά έτσι και αλλιώς από ότι λένε τα παιδιά αν είδες βγήκε και root απλώς ακόμα δεν μπορείς να βάλεις custom recovery κλπ. Οπότε είναι μισή η δουλειά ακόμα. Απλά θα μπορέσεις να τρέξεις εφαρμογές που θέλουν root. Edited March 10, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγώ πάντως έκανα την διαδικασία για root που βγήκε και όλα πήγαν καλά. Ούτε έχασα κάτι, ούτε περίπλοκη διαδικασία μου φάνηκε. Το root δουλεύει γιατί το δοκίμασα (με το adaway... :p ). Για TWRP περιμένουμε στο ακουστικό μας... Ελπίζω η LG να βγάλει και 5.1 official γιατί έχει βελτιώσεις και στις επιδόσεις από ότι διαβάζω. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εγώ πάντως έκανα την διαδικασία για root που βγήκε και όλα πήγαν καλά. Ούτε έχασα κάτι, ούτε περίπλοκη διαδικασία μου φάνηκε. Το root δουλεύει γιατί το δοκίμασα (με το adaway... :p ). Για TWRP περιμένουμε στο ακουστικό μας... Ελπίζω η LG να βγάλει και 5.1 official γιατί έχει βελτιώσεις και στις επιδόσεις από ότι διαβάζω. Το πρόβλημα είναι ότι θες KK b/l γιατί στον Lollipop δεν μπορείς να κάνεις την "παράκαμψη" με bump. Και εκεί είναι το όλο θέμα. Από την άλλη σίγουρα είναι ένα βήμα παραπάνω. Εμένα αυτό που με ανησυχεί δεν είναι για το G3. Καθώς εμείς στην τελική έχουμε και kitkat. Οι νέες ναυαρχίδες όμως που έρχονται θα φοράνει κατευθείαν lollipop. Και ως τώρα βλέπουμε θέμα με τις lollipop στον τομέα root, recovery κλπ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για δωστε το link για root στην 5.0 μονο root Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για δωστε το link για root στην 5.0 μονο root Λίγα ποστ πιο πίσω το έχει ο dimkit Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το πρόβλημα είναι ότι θες KK b/l γιατί στον Lollipop δεν μπορείς να κάνεις την "παράκαμψη" με bump. Και εκεί είναι το όλο θέμα. Από την άλλη σίγουρα είναι ένα βήμα παραπάνω. Εμένα αυτό που με ανησυχεί δεν είναι για το G3. Καθώς εμείς στην τελική έχουμε και kitkat. Οι νέες ναυαρχίδες όμως που έρχονται θα φοράνει κατευθείαν lollipop. Και ως τώρα βλέπουμε θέμα με τις lollipop στον τομέα root, recovery κλπ. Το πρόβλημα που λες είναι για το custom recovery; Γιατί root εκανα κανονικά στην stock lollipop. Τεσπα, πιστεύω όλα θα λυθούν, όπως πάντα, κάποιος βρίσκει τον τρόπο, έστω και δύσκολα. Το 5.0 ήταν γενικά μια μεγάλη αλλαγή για το android και γι αυτό υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Το πρόβλημα που λες είναι για το custom recovery; Γιατί root εκανα κανονικά στην stock lollipop. Τεσπα, πιστεύω όλα θα λυθούν, όπως πάντα, κάποιος βρίσκει τον τρόπο, έστω και δύσκολα. Το 5.0 ήταν γενικά μια μεγάλη αλλαγή για το android και γι αυτό υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις. Ε ναι... Για recovery εννοώ καθώς μετά θες και bumped kernel(boot.img) κλπ κλπ κλπ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για μοιραστείτε ρε παιδιά γνώμες για custom roms με lollipop. Προσωπικά με ενδιαφέρει να βελτιώσω λίγο την μπαταρία και να μειώσω τις υπερθερμάνσεις. Υπάρχει διαφορά με την στόκ; Αξίζει να πας για αυτούς τους λόγους; Αν υπάρχει και καμιά λύση γι'αυτά τα 2 για stock 5.0 τότε διαφωτίστε με... (δεν μιλάω για greenify και τέτοια κόλπα, αλλά για πιο δραστικά πράγματα) Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Για μοιραστείτε ρε παιδιά γνώμες για custom roms με lollipop. Προσωπικά με ενδιαφέρει να βελτιώσω λίγο την μπαταρία και να μειώσω τις υπερθερμάνσεις. Υπάρχει διαφορά με την στόκ; Αξίζει να πας για αυτούς τους λόγους; Αν υπάρχει και καμιά λύση γι'αυτά τα 2 για stock 5.0 τότε διαφωτίστε με... (δεν μιλάω για greenify και τέτοια κόλπα, αλλά για πιο δραστικά πράγματα) Χωρίς να είχα στοκ εγώ είδα την καλύτερη μπαταρία με Crash... Από εκεί και πέρα και η CC 4.2 έχει πολύ καλή μπαταρία. Υπερθέρμανση δεν είχα ποτέ με καμία ρομ. Μπορείς να δοκιμάσεις και την καινούρια AN HD 9.4. Τώρα είμαι με CM nightly. Το κινητό λειτουργεί υποδειγματικά. Άψογη μπαταρία και απόδοση. Φυσικά και πάλι δεν έχω υπερθερμάνσεις. Δεν χρησιμοποιώ greenify. Τώρα θεωρώ ότι πολύ δραστικά πράγματα δεν θα δεις. Δυστυχώς την κατανάλωση της οθόνης μας δεν μπορείς να την μειώσεις παρά μόνο να παίζεις σε χαμηλές φωτεινότητες και manual ρύθμιση αυτής. Έτσι κάτι θα κάνεις. Επίσης μπορείς να βελτιώσεις κάποια wakelocks γενικά με το disable services όπως αυτά που είναι για fitness και android wear αν δεν τα χρησιμοποιείς. Φυσικά χρόνους G2 μην περιμένεις. Αλλά εγώ βγάζω πολύ άνετα 5ωρο οθόνης στη μέρα(πρωί-βράδυ). Edited March 10, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Χωρίς να είχα στοκ εγώ είδα την καλύτερη μπαταρία με Crash... Από εκεί και πέρα και η CC 4.2 έχει πολύ καλή μπαταρία. Υπερθέρμανση δεν είχα ποτέ με καμία ρομ. Μπορείς να δοκιμάσεις και την καινούρια AN HD 9.4. Τώρα είμαι με CM nightly. Το κινητό λειτουργεί υποδειγματικά. Άψογη μπαταρία και απόδοση. Φυσικά και πάλι δεν έχω υπερθερμάνσεις. Δεν χρησιμοποιώ greenify. Τώρα θεωρώ ότι πολύ δραστικά πράγματα δεν θα δεις. Δυστυχώς την κατανάλωση της οθόνης μας δεν μπορείς να την μειώσεις παρά μόνο να παίζεις σε χαμηλές φωτεινότητες και manual ρύθμιση αυτής. Έτσι κάτι θα κάνεις. Επίσης μπορείς να βελτιώσεις κάποια wakelocks γενικά με το disable services όπως αυτά που είναι για fitness και android wear αν δεν τα χρησιμοποιείς. Φυσικά χρόνους G2 μην περιμένεις. Αλλά εγώ βγάζω πολύ άνετα 5ωρο οθόνης στη μέρα(πρωί-βράδυ). Καλά εννοείτε δεν περιμένω θαύματα, το ήξερα πριν το πάρω ότι με την μπαταρία παίζει ζόρισμα γενικώς. Μιλάμε τώρα για να κερδίσω ότι μπορώ. Όσον αφορά τις υπερθερμάνσεις, θες να πεις ότι δεν τις είχες ούτε με την stock; Δηλαδή είναι παρτίδες και παρτίδες; Ή στις custom το έχουν βελτιώσει. Δεν το βλέπω συχνά το πρόβλημα, αλλά ας πούμε, 4-5 φορές ως τώρα που έχω κάνει πειράματα με stock roms, κάθε φορά που θα κάνω τις αρχικές ρυθμίσεις και μόλις αρχίσει να κάνει restore τις εφαρμογές από το play ζορίζεται, και μου κατεβάζει την φωτεινότητα της οθόνης. Που να βάλω και κανένα παιχνίδι δλδ, θα τα δει ολα... CM είχα σκοπό να περάσω για δοκιμή αργά η γρήγορα. Λες να το επισπεύσω; Γλυκοκοιτάζω και την Euphoria-OS 1.0 που πριν 3 μέρες έγινε final για το G3. Γενικά ότι πιο κοντά στο stock lollipop βρω, τόσο το καλύτερο. Διάβασα βέβαια ότι μετά χάνεις το camera app της LG και οι φωτό είναι υποδεέστερες. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ναι, έχω ξεχάσει το θέμα εγγύηση από την στιγμή που το έφερα από Κίνα, παρόλο που o seller (από aliexpress το πήρα) προσφέρει λέει 12 μήνες εγγύηση. (αχρείαστος να ναι...). Αν και με όσα διαβάζω για το σέρβις της LG Ελλάς δεν νιώθω να χάνω και πολλά. Επειδή με μπέρδεψε λίγο το site με τα firmware νομίζω βρήκα ένα καλύτερο: http://devtester.ro/projects/lg-firmwares-country.php?country=Greece Κατέβασα αυτήν την έκδοση: LGD855 AGRCTN D85520H_00 GRC GREECE και την πέρασα επιτυχώς, και μέχρι τώρα όλα καλά. Με την Hong Kong έκδοση ήμουν μεν σε 5.0 αλλά ήταν ελαφρώς παλαιότερη, από αρχές Γενάρη (v20Β), και ήθελα να περάσω την πιο πρόσφατη. Καλησπερα, μιας και εχουμε την ιδια εκδοση πλεον, (D85520H_00) μπορεις να μου πεις αν εχεις και εσυ το προβλημα με το 4G(δεν υπαρχει το option να διαλεξω LTE δικτυο) και με το face recognition ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για μοιραστείτε ρε παιδιά γνώμες για custom roms με lollipop. Προσωπικά με ενδιαφέρει να βελτιώσω λίγο την μπαταρία και να μειώσω τις υπερθερμάνσεις. Υπάρχει διαφορά με την στόκ; Αξίζει να πας για αυτούς τους λόγους; Αν υπάρχει και καμιά λύση γι'αυτά τα 2 για stock 5.0 τότε διαφωτίστε με... (δεν μιλάω για greenify και τέτοια κόλπα, αλλά για πιο δραστικά πράγματα) Πολύ καλή εμπειρία.. Το καλό είναι ότι θα είσαι root, θα έχεις recovery, κάποιες default εφαρμογές βγαλμένες(π.Χ. Antivirus) Εγώ έχω την crash κατέβασα και το mod όπου μπορείς να περάσεις ότι θες με aroma ή να τα επαναφέρεις σε stock πάλι.. Τα μόνα mod που έχω είναι το ρολόι στην status bar στο κέντρο και τα animations του καιρού στην οθόνη κλειδώματος όπως της stock του G2 Μην ξεχάσεις να πάρεις update την rom πρώτα Και το πιο σημαντικό το modem/efs ξεχωριστά και να το αποθηκεύσεις κάπου αλλού pc,cloud.Διότι εκεί μέσα είναι το imei της συσκευής σου και σε περίπτωση service να μπορείς να το επαναφέρεις με ένα φλασάρισμα.Όταν φλασάρεις άλλες rom αυτό ή αλλοιώνεται ή χάνεται. Εγώ το είχα πάρει backup αλλά ο βλάκας το διέγραψα κατά λάθος μαζί με ένα παλιό backup Και τώρα η συσκευή μου έχει ένα διαφορετικό.Το αρχικό το έχω βέβαια στο κουτί αλλά μπορεί όταν χρειαστεί να το πάω στο σέρβις(χτύπα ξύλο..) να έχω θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Μην αγχωνεσε ολοι εχουν υπερθέρμανση απλα ο φιλος μποριε να μην το πολυνιωθει Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπερα, μιας και εχουμε την ιδια εκδοση πλεον, (D85520H_00) μπορεις να μου πεις αν εχεις και εσυ το προβλημα με το 4G(δεν υπαρχει το option να διαλεξω LTE δικτυο) και με το face recognition ? Αν σου πω ότι δεν έχω βάλει καν κάρτα sim μέσα, θα με πιστέψεις; Μόλις πάρω 4G κάρτα θα σου πω. Μέχρι τέλος βδομάδας σίγουρα, εκτός και αν τα κλάσει μέχρι τότε... :fool: Πολύ καλή εμπειρία.. Το καλό είναι ότι θα είσαι root, θα έχεις recovery, κάποιες default εφαρμογές βγαλμένες(π.Χ. Antivirus) ......... Και το πιο σημαντικό το modem/efs ξεχωριστά και να το αποθηκεύσεις κάπου αλλού pc,cloud.Διότι εκεί μέσα είναι το imei της συσκευής σου και σε περίπτωση service να μπορείς να το επαναφέρεις με ένα φλασάρισμα.Όταν φλασάρεις άλλες rom αυτό ή αλλοιώνεται ή χάνεται. Εγώ το είχα πάρει backup αλλά ο βλάκας το διέγραψα κατά λάθος μαζί με ένα παλιό backup Και τώρα η συσκευή μου έχει ένα διαφορετικό.Το αρχικό το έχω βέβαια στο κουτί αλλά μπορεί όταν χρειαστεί να το πάω στο σέρβις(χτύπα ξύλο..) να έχω θέματα Αυτό το McAfee μου έχει κάτσει στο λαιμό από το πρώτο λεπτό που το είδα... Και για πες και πως κάνουμε backup το modem/efs. Μην αγχωνεσε ολοι εχουν υπερθέρμανση απλα ο φιλος μποριε να μην το πολυνιωθει Δυστυχώς το διαβάζω δεξιά και αριστερά. Εσύ έχεις δει διαφορά με καμιά custom; Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλά εννοείτε δεν περιμένω θαύματα, το ήξερα πριν το πάρω ότι με την μπαταρία παίζει ζόρισμα γενικώς. Μιλάμε τώρα για να κερδίσω ότι μπορώ. Όσον αφορά τις υπερθερμάνσεις, θες να πεις ότι δεν τις είχες ούτε με την stock; Δηλαδή είναι παρτίδες και παρτίδες; Ή στις custom το έχουν βελτιώσει. Δεν το βλέπω συχνά το πρόβλημα, αλλά ας πούμε, 4-5 φορές ως τώρα που έχω κάνει πειράματα με stock roms, κάθε φορά που θα κάνω τις αρχικές ρυθμίσεις και μόλις αρχίσει να κάνει restore τις εφαρμογές από το play ζορίζεται, και μου κατεβάζει την φωτεινότητα της οθόνης. Που να βάλω και κανένα παιχνίδι δλδ, θα τα δει ολα... CM είχα σκοπό να περάσω για δοκιμή αργά η γρήγορα. Λες να το επισπεύσω; Γλυκοκοιτάζω και την Euphoria-OS 1.0 που πριν 3 μέρες έγινε final για το G3. Γενικά ότι πιο κοντά στο stock lollipop βρω, τόσο το καλύτερο. Διάβασα βέβαια ότι μετά χάνεις το camera app της LG και οι φωτό είναι υποδεέστερες. Euphoria την είδα και εγώ αλλά θέλω να ωριμάσει και άλλο. Έχω δοκιμάσει πολλές aosp/cm based καμία δεν έκατσε τόσο καλά όσο η CM nightly που έχω τώρα πάνω. Μην αγχωνεσε ολοι εχουν υπερθέρμανση απλα ο φιλος μποριε να μην το πολυνιωθει Δεν έχω. Στην χρήση που κάνω και με χαμηλή φωτεινότητα πάντα δεν έχω. Τώρα παιχνίδια δεν παίζω. Οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω τι γίνεται. Για χρήση smartphone και όχι παιχνιδομηχανής δεν ζεσταίνεται και το τσεκάρω. Δεν είναι αν το νιώθω. Επίτηδες το τσεκάρω ψηλά να δώ αν καίει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos_t Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Αν σου πω ότι δεν έχω βάλει καν κάρτα sim μέσα, θα με πιστέψεις; Μόλις πάρω 4G κάρτα θα σου πω. Μέχρι τέλος βδομάδας σίγουρα, εκτός και αν τα κλάσει μέχρι τότε... :fool: Ωραιος!!!! :lol::lol: Γενικα πως σου φαινετε η GR rom που εβαλες?σε ρωταω γιατι και εγω το ιδιο version εχω αλλα ειναι γεματη custom σκουπιδια και σκεφτομαι να περασω την καθαρη οπως εκανες και εσυ. Αν δεν σου κανει κοπο και εχεις καποιο link που περιγραφει την διαδικασια που ακολουθησες στειλτο μου please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Με φωτεινοτητα 60-70% και wifi +gaming+ youtube δεν το λες και κρυο αλλα είναι φυσιολογικό Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Με φωτεινοτητα 60-70% και wifi +gaming+ youtube δεν το λες και κρυο αλλα είναι φυσιολογικό Όπως είπα δεν παίζω games, youtube ελάχιστα. Browsing, social media, emails, forums με φωτεινότητα max 40-45% Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Γενικα πως σου φαινετε η GR rom που εβαλες?σε ρωταω γιατι και εγω το ιδιο version εχω αλλα ειναι γεματη custom σκουπιδια και σκεφτομαι να περασω την καθαρη οπως εκανες και εσυ. Αν δεν σου κανει κοπο και εχεις καποιο link που περιγραφει την διαδικασια που ακολουθησες στειλτο μου please. Εννοείς ότι έχεις ρομ απο πάροχο; Αν είναι έτσι δεν ξέρω τι σκουπίδι έχουν μέσα αυτές. Αν εννοείς από εφαρμογές της LG, τότε να πω ότι και η κινέζικη που φορούσε και η GR Global που έβαλα έχουν τα ίδια μέσα. Βέβαια, έμεινα μ@λ@κ@ς όταν είδα πόσο καλά πάνε οι GR επίσημες με τους χρόνους των αναβαθμίσεων. Από τους πρώτους παίρνουμε. Προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί. Την διαδικασία που ακολούθησα μου την είπε ο φίλος Titarasaudi εδώ. Πάρε την GR σκέτη, όχι τα 6xx. Προσοχή γιατί τα χάνεις όλα με την διαδικασία. Backup πρώτα. Με φωτεινοτητα 60-70% και wifi +gaming+ youtube δεν το λες και κρυο αλλα είναι φυσιολογικό σσσ'ωραίος!!! Εμένα με φωτεινότητα στο αυτόματο, τέρμα όμως στην μπάρα η ρύθμιση, και απλό browsing με Chrome ζεσταίνεται αρκετά. Βέβαια πρέπει να τεστάρω λίγο ακόμα για να πω με σιγουριά μια άποψη. Edited March 10, 2015 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts