johny_pl Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Για την φωτεινότητα διαφωνώ αλλά γούστα είναι αυτά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Για μενα το G3 περνει 97/100 το νοτε 4 98/100 και το νοτε 3 που ειδα απο φιλο 95/100 just saying Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Καινούριος στην παρέα, πήρα ενα G3 32αρι, και εχει φορεμένη την Cloudy G3 2.1. Πριν κανα μήνα ειχα το G2, και ειχα την αντίστοιχη ρομ, αλλα το κινητό πραγματικά φυσούσε. Δεν κολλούσε πουθενά. Το scrolling ηταν άριστο. Στο G3, λοιπόν με την ίδια ρόμ, και ενώ εχει ανώτερο hardware και 1giga ram παραπάνω, κανει κολλήματακια. Θα ξεκινήσω διάβασμα και στο θέμα αυτό, απλα μου έκανε εντύπωση. Το μόνο που σκέφτομαι ειναι η διαφορά σε λολιποπ. Λέω για αρχή να φλασάρω την στοκ να δώ πώς συμπεριφέρεται και μετά να πειραματιστώ με 2-3 δημοφιλέστερες, να δώ τι θα μου κάτσει καλύτερα. Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι, πώς μπορώ να βρώ ποια στοκ ρόμ φοράει απο το ΙΜΕΙ ή το serial number; Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Καινούριος στην παρέα, πήρα ενα G3 32αρι, και εχει φορεμένη την Cloudy G3 2.1. Πριν κανα μήνα ειχα το G2, και ειχα την αντίστοιχη ρομ, αλλα το κινητό πραγματικά φυσούσε. Δεν κολλούσε πουθενά. Το scrolling ηταν άριστο. Στο G3, λοιπόν με την ίδια ρόμ, και ενώ εχει ανώτερο hardware και 1giga ram παραπάνω, κανει κολλήματακια. Θα ξεκινήσω διάβασμα και στο θέμα αυτό, απλα μου έκανε εντύπωση. Το μόνο που σκέφτομαι ειναι η διαφορά σε λολιποπ. Λέω για αρχή να φλασάρω την στοκ να δώ πώς συμπεριφέρεται και μετά να πειραματιστώ με 2-3 δημοφιλέστερες, να δώ τι θα μου κάτσει καλύτερα. Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι, πώς μπορώ να βρώ ποια στοκ ρόμ φοράει απο το ΙΜΕΙ ή το serial number; Ευχαριστώ και συγνώμη για το μακροσκελές ποστ Καλώς μας βρήκες. Μέχρι 2-3 σελίδες πίσω, αν δεν κάνω λάθος, είναι το link που αν σε αυτό συμπληρώσεις το IMEI σου κατεβάζει την ρομ για το κινητό σου Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Play store LG PHONE FROM Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Λοιπόν εκανα εγκατασταση της εργοστασιακής ρομ (D85520H_00) μεσω flash tool και δεν μου εμφανίζει τα κάτω κουμπιά, ουτε την πάνω μπάρα ειδοποιήσεων, ουτε background, ουτε αναγνωρίζεται απο τον υπολογιστή.. Τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Λοιπόν εκανα εγκατασταση της εργοστασιακής ρομ (D85520H_00) μεσω flash tool και δεν μου εμφανίζει τα κάτω κουμπιά, ουτε την πάνω μπάρα ειδοποιήσεων, ουτε background, ουτε αναγνωρίζεται απο τον υπολογιστή.. Τι κάνω? Την ξαναπερνάς. Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 το εχω κάνει 3 φορές..:lol: κατέβασα και απο αλλο site ενα kdz αρχείο να δώ τιο θα γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 το εχω κάνει 3 φορές..:lol: κατέβασα και απο αλλο site ενα kdz αρχείο να δώ τιο θα γίνει.. λοιπον προσπαθησε να κανεις σε custom recovery format data και μετα να βαλεις ρομ. Αλλιως αν εχεις παρει καποιο backup απο κιτκατ καντο και μετα βαλε την ρομ που θελεις και θα εισαι ok. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δοκίμασα και με 2ο kdz αρχείο, τζίφος. Δεν μπορώ να βάλω custom recovery, γιατι δεν συνδέεται στον υπολογιστή ώς δίσκος καν.. κατεβάζω 3ο αρχείο αυτή τη φορά απο κιτ κατ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Δοκίμασα και με 2ο kdz αρχείο, τζίφος. Δεν μπορώ να βάλω custom recovery, γιατι δεν συνδέεται στον υπολογιστή ώς δίσκος καν.. κατεβάζω 3ο αρχείο αυτή τη φορά απο κιτ κατ.. λοιπον κανε με τα κουμπια hardware reset και δοκιμασε να φλασσαρεις μετα ενα kdz κιτκατ V10 που να τελειωνει σε A B C D E Επισης αν εχεις παρει backup κιτκατ μπορεις να φλασσαρεις custom recovery μεσο adb Αλιως σιγουρη λυση ειναι εδω. http://www.androidrootz.com/2014/07/how-to-unroot-lg-g3-all-variants.html Edited February 20, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν εχω πάρει backup kitkat γιατι το κινητό το πήρα με αλλη ρομ. και ηθελα να βάλω φρέσκια στοκ ρομ. Κατεβάζω τώρα ιταλική D85510L που ειναι και η ρομ βαση ΙΜΕΙ μου. Αν δεν λειτουργήσει και ετσι θα δοκιμάσω και την αλλη επιλογή.. για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Δεν εχω πάρει backup kitkat γιατι το κινητό το πήρα με αλλη ρομ. και ηθελα να βάλω φρέσκια στοκ ρομ. Κατεβάζω τώρα ιταλική D85510L που ειναι και η ρομ βαση ΙΜΕΙ μου. Αν δεν λειτουργήσει και ετσι θα δοκιμάσω και την αλλη επιλογή.. για να δουμε.. κανε factory με τα κουμπια πριν την βαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 sorry ξεχασα να το γράψω, το έκανα και στις 2 περιπτώσεις. τίποτα πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 sorry ξεχασα να το γράψω, το έκανα και στις 2 περιπτώσεις. τίποτα πάλι.. λοιπον δοκιμασε αυτο που σου ειπα με το complete stock και οταν το κανεις παρε και ενα backup την kitkat με custom recovery διοτι αν ειχες τωρα θα ειχες ξεμερδεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Λοιπόν το πρόβλημα ήταν με την λολιποπ. Η κιτ κατ δουλευει κανονικά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο.. τεσπα, χιλια ευχαριστώ για την υποστήριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Λοιπόν το πρόβλημα ήταν με την λολιποπ. Η κιτ κατ δουλευει κανονικά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο.. τεσπα, χιλια ευχαριστώ για την υποστήριξη Αλιμονο. Γι αυτο ειμαστε εδω μια παρεα.:) Nα σαι καλα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 μου εχει σπάσει τα νευρα... Περασα την κιτακατ, εκανε update στην v20e και δεν συνδέεται στο wifi... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Τωρα που ειναι οκ περνα απο την αρχη την lollipop η δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) δοκιμασα να περάσω την λολιποπ, μολις, τα ιδια με πριν..:mad: ειχα κανει και επαναφορά τπτ.. Για να περάσω TWRP, σε λολιποπ, πρεπει να ειναι πρώτα ροοτ? δεν βγαζω ακρη με http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/recovery-twrp-touch-recovery-2-8-2-0-t2966129 Edited February 20, 2015 by panaua13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 δοκιμασα να περάσω την λολιποπ, μολις, τα ιδια με πριν..:mad: ειχα κανει και επαναφορά τπτ.. Για να περάσω TWRP, σε λολιποπ, πρεπει να ειναι πρώτα ροοτ? δεν βγαζω ακρη με http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/recovery-twrp-touch-recovery-2-8-2-0-t2966129 Ναι κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2821000 Και μετα κατέβασε το flashify απο το μαρκετ και φλασαρε το custom recovery που θα έχεις ειδη αποθηκεύσει στο τηλ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ναι κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2821000 Και μετα κατέβασε το flashify απο το μαρκετ και φλασαρε το custom recovery που θα έχεις ειδη αποθηκεύσει στο τηλ σου. Αυτό είναι root για 4.4. Για lollipop κάνει? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδιά πως γίνεται να μεταφέρω μια εφαρμογή εξ ολοκλήρου στη κάρτα μνήμης; θέλει root και αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός γιατί είμαι lollipop και νομίζω πως θα πρέπει να αλλάξω ρομ κάτι τέτοιο :worry:; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ερώτηση πριν το κάνω και φάω καμιά ήττα. Αν πάρω backup με το LGbackup από το κινητό σε lolipop και μετά κάνω hard reset για να περάσω το twrp, μπορώ μετά να επαναφέρω το backup και να'μαι μια χαρά χωρίς να παιδεύομαι με στήσιμο από την αρχή? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ερώτηση πριν το κάνω και φάω καμιά ήττα. Αν πάρω backup με το LGbackup από το κινητό σε lolipop και μετά κάνω hard reset για να περάσω το twrp, μπορώ μετά να επαναφέρω το backup και να'μαι μια χαρά χωρίς να παιδεύομαι με στήσιμο από την αρχή? Κατ' αρχήν για να περάσεις TWRP πρέπει πρώτα να ρουτάρεις. Κάτι τo οποίο σε official lollipop δεν γίνεται ακόμη! Πρέπει πρώτα να γυρίσεις σε kit kat και μετά να κάνεις και τα υπόλοιπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts