Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά είναι η μπαταρία σε μένα. Άψογη!

τι χρηση κανεις και τι χρονο αναμονης εχεις με τη μπαταρια ; εχει πειραξει κατι ;

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλη σας μερα. Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι...Χτες φορτιση 100% χρηση internet με δεδομενα κανα 2 ωρο και πλοηγηση μεσω google maps κανα 40λεπτο καθως και καμια ωρα κλησεις. Αυτα τιποτα αλλο.

Στις 3 το μεσημερι ειχα 30% μπαταρια.! Ανοιγοντας το battery μου εδειξε sot 2.30 ωρες.

Φανταζομαι οτι εχω καποιο θεμα με την μπαταρια η αυτη ειναι η φυσιολογικη καταναλωση? Ειμαι lollipop stock unrooted.

Παιδια καλη σας μερα. Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι...Χτες φορτιση 100% χρηση internet με δεδομενα κανα 2 ωρο και πλοηγηση μεσω google maps κανα 40λεπτο καθως και καμια ωρα κλησεις. Αυτα τιποτα αλλο.

Στις 3 το μεσημερι ειχα 30% μπαταρια.! Ανοιγοντας το battery μου εδειξε sot 2.30 ωρες.

Φανταζομαι οτι εχω καποιο θεμα με την μπαταρια η αυτη ειναι η φυσιολογικη καταναλωση? Ειμαι lollipop stock unrooted.

Μια χαρά φυσιολογική είναι η κατανάλωση...Το gps τρώει πολύ δυστυχώς...

τι χρηση κανεις και τι χρονο αναμονης εχεις με τη μπαταρια ; εχει πειραξει κατι ;

Αν και είμαστε εκτός θέματος και αν είναι να το συνεχίσουμε, πόσταρε στο θέμα μπαταρίας και θα το δω εκεί.

Crash 1.6 με stock kernel.

Η χρήση μου περιλαμβάνει. Wifi 80%, 3g 20%, lte ποτε, ανούσια κατανάλωση. Sync,data on πάντα, location on μόνο αν τα θέλω για κάτι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτά, φωτεινότητα 50% auto, push 3 mail accounts, fb, fb messenger, viber, insta, twitter, vine, youtube, tapatalk, news sites. κλήσεις και μηνύματα. Μιλάω από 30-45 λεπτά την μέρα συνήθως. Είμαι και τώρα σε περίοδο δοκιμής χωρίς το greenify. Μόνο disable services για την απενεργοποίηση των προφανών(wearables, fitness, games)

Με αυτά λοιπόν αυτή την στιγμή έχω 30 ώρες αναμονής, με 2ώρες και 9 λεπτά οθόνης, 32 λεπτά κλήσεις και 52% ακόμα

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

εχει διαφορα προς το καλύτερο η ρομ του crash. αυτο ειναι το σιγουρο. τωρα με το θεμα της μπαταρίας θα κανω μερικους κύκλους ακομη κ θα δω τι γίνεται. (σημερα παρέλαβα κ μια 3800mah απο ebay) ενα αλλο θεμα που μου εχει προκυψει ειναι οτι παλιοτερα οταν αλλαζα roms υπαρχαν αποθηκευμενοι οι κωδικοι για ολα τα wifi που ειχα συνδεθει, στο τελευταίο flash δεν μου κρατησε τους κωδικούς.. επρεπε να ξανα συνδεθω απο την αρχη. τι εχω κανει λαθος;;

Θελω να σας κανω μια ερωτηση.Εχω ΑΝ 8.2 ΗD και εχω θεματακι με το NFC.Στελνω κανονικα αρχεια αλλα οταν ειναι να δεχτω με πεταει στο Playstore.Ξερει κανεις κατι?

Καλησπερα παιδια,να ρωτησω,εβαλα την ρομ του crash για κερνελ πιο λετε καλητερα???Rin chupachups h stok??

Καλησπερα παιδια,να ρωτησω,εβαλα την ρομ του crash για κερνελ πιο λετε καλητερα???Rin chupachups h stok??

Εγω παντως προτιμω ακομα τον στοκ διοτι ειναι και ο πιο σταθερος, τουλαχιστον για τωρα.

Καλησπερα σας μετα απο οσα εχω διαβασει και μετα αποτ η βοήθεια του djkostas σκεφτομαι να γυρισω πισω σε κιτκατ να ρουταρω και να φλασαρω crash rom.

Εψω 2 ερωτησεις...φερνει καποια βελτιωση στην καμερα αυτη η ρομ; εχει κανενα μοντακι καμερας οπως xdabbeb (1080p 60fps κτλ; εχει διαφορα στην ταχυτητα του κινητου;

@djkostas συμφωνω σε οσα γραφεις παραπανω απλα στον τομεα lte τι εννοεις το κλεινεις; πας στις ρυθμισεις και γυρνας το δικτυο μονο σε 2g;

Καλησπερα σας μετα απο οσα εχω διαβασει και μετα αποτ η βοήθεια του djkostas σκεφτομαι να γυρισω πισω σε κιτκατ να ρουταρω και να φλασαρω crash rom.

Εψω 2 ερωτησεις...φερνει καποια βελτιωση στην καμερα αυτη η ρομ; εχει κανενα μοντακι καμερας οπως xdabbeb (1080p 60fps κτλ; εχει διαφορα στην ταχυτητα του κινητου;

@djkostas συμφωνω σε οσα γραφεις παραπανω απλα στον τομεα lte τι εννοεις το κλεινεις; πας στις ρυθμισεις και γυρνας το δικτυο μονο σε 2g;

για τα πρώτα που ρωτάς δεν έχω ψάξει καθόλου την κάμερα και τα mod της. Όσο για smoothness. Τέλειο και πάρα πολύ καλή αυτονομία. Δοκίμασα και τους 3 κερνελ. Καλύτερα μου κάθεται ο στοκ με μεγάλη διαφορά.

LTE για μένα είναι παντελώς άχρηστο. Με Η+ to browsing είναι ταχύτατο. Πιο πολύ καθυστερεί να φορτώσει μια σελίδα λόγω ping παρά λόγω ταχύτητας. Άρα ανούσια κατανάλωση μπαταρίας. Οπότε δεν βάζω ποτέ επιλογή για LTE. Από εκεί και πέρα όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi τότε επιλέγω μόνο GSM δίκτυα. Δηλαδή G και E. Όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε wifi τότε βάζω GSM/WCDMA auto για να έχω και 3G, H, H+.

Google Pixel 9 Pro XL

για τα πρώτα που ρωτάς δεν έχω ψάξει καθόλου την κάμερα και τα mod της. Όσο για smoothness. Τέλειο και πάρα πολύ καλή αυτονομία. Δοκίμασα και τους 3 κερνελ. Καλύτερα μου κάθεται ο στοκ με μεγάλη διαφορά.

LTE για μένα είναι παντελώς άχρηστο. Με Η+ to browsing είναι ταχύτατο. Πιο πολύ καθυστερεί να φορτώσει μια σελίδα λόγω ping παρά λόγω ταχύτητας. Άρα ανούσια κατανάλωση μπαταρίας. Οπότε δεν βάζω ποτέ επιλογή για LTE. Από εκεί και πέρα όταν είμαι συνδεδεμένος σε wifi τότε επιλέγω μόνο GSM δίκτυα. Δηλαδή G και E. Όταν δεν είμαι συνδεδεμένος σε wifi τότε βάζω GSM/WCDMA auto για να έχω και 3G, H, H+.

Οκ αρα γυρναω gsm wcdma. Και εγω πιστευω οτι το lte τσακιζει την μπαταρια...η οθονη φυσικα ειναι αρχηγος καταναλωσης! :lol:

Σε ευχαριστω!

Παιδια οσοι χρησιμοποιείται κιτκατ ρομς τι χρησιμοποιείται? Εγω με liquid smooth ειχα θεμα με την καμερα...

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Οκ αρα γυρναω gsm wcdma. Και εγω πιστευω οτι το lte τσακιζει την μπαταρια...η οθονη φυσικα ειναι αρχηγος καταναλωσης! :lol:

Σε ευχαριστω!

Εννοείται ότι η οθόνη είναι πρώτη αλλά το σήμα είναι το δεύτερο πράγμα. Ειδικά σε standby είναι μεγάλη η διαφορά και ειδικά αν είσαι σε περιοχή με κακό σήμα. Εκεί μπορεί να δεις τρελές πτώσεις σε μπαταρία. Γενικώς καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι να μην το έχεις ανοιχτό.

Google Pixel 9 Pro XL

παιδια καλησπερα, εψαξα λιγο εδω το θεμα, κοιταξα και στο xda, αλλα δε βρηκα ακομα κατι για root στην 5. μονοδρομος το rollback σε ΚΚ ;

παιδια καλησπερα, εψαξα λιγο εδω το θεμα, κοιταξα και στο xda, αλλα δε βρηκα ακομα κατι για root στην 5. μονοδρομος το rollback σε ΚΚ ;

Ναι. Γυρνάς και κάνεις root.

Google Pixel 9 Pro XL

η 5αρα είναι root απο μονή της αν δεν κάνω λάθος βάλε ενα checker και δες

Δεν υπάρχει 5 με ροοτ χωρίς να custom rom

Ε όχι φυσικά Τι είπες τώρα. Δεν είναι. Όταν είσαι root αυτό σημαίνει ότι χάνεις εγγύηση.

Google Pixel 9 Pro XL

root απο ΟΤΑ ενημερωση δεν εισαι σιγουρα, απλα ρωτησα μηπως γλυτωσω το rollback γιατι βαριεμαι τη διαδικασια. θα περιμενω να βγει κατι για την 5.

root απο ΟΤΑ ενημερωση δεν εισαι σιγουρα, απλα ρωτησα μηπως γλυτωσω το rollback γιατι βαριεμαι τη διαδικασια. θα περιμενω να βγει κατι για την 5.

Σε βλέπω να περιμένεις πολύ. rollback και Crash rom. Άμεσα!!! :lol::lol::lol:

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά καλημέρα. Χτες το αγόρασα. Λίγο που ασχολήθηκα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός για root και unroot; Ευχαριστώ.

Παιδιά καλημέρα. Χτες το αγόρασα. Λίγο που ασχολήθηκα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κάπου αναλυτικός οδηγός για root και unroot; Ευχαριστώ.

Εδώ θα βρεις τη διαδικασία φλασαρίσματος. Δε θα σε δυσκολέψει καθόλου.

Προσοχή όμως στο βήμα 5. Δε θα πας στη σελίδα που παραθέτει ο vagetore για να κατεβάσεις το τελευταίο firmware γιατί θα είναι lollipop. Kitkat firmware θα βρεις εδώ. εδω ειναι ενα αναλυτικό post απο τον empathis για το πως θα κανεις root

Απίστευτος ο Crash. Ήδη έχει έτοιμη την 2.0 με βάση την 20h και το μόνο που μένει είναι η ολοκλήρωση των mod και την έχουμε. Φοβερός ο άνθρωπος. Και το αστείο είναι ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του dev. :lol::lol::lol:

Google Pixel 9 Pro XL

Απίστευτος ο Crash. Ήδη έχει έτοιμη την 2.0 με βάση την 20h και το μόνο που μένει είναι η ολοκλήρωση των mod και την έχουμε. Φοβερός ο άνθρωπος. Και το αστείο είναι ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του dev. :lol::lol::lol:

τώρα πήρα πρέφα την 1.6.1 αλλά θα περάσω μια και καλή την 2.

υγ για ένα περίεργο λόγο δεν μου έρχονται οτα updates στην ρομ του crash

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Ο ανθρωπος ειναι εγγυηση σε οτι κανει.εγω που προερχομουν απο νοτε 3τρελαθηκα οταν εμαθα οτι ξεκινησε να ασχολειται με το g3.στο νοτε ολες οι εκδοσεις του ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη!!Τωρα το μονο που μενει ειναι να κανει και ο lean κανενα κερνελ και αντε γεια μετα!!

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις