Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ίδια βλέπουμε και από άλλους πχ Sony αλλά τουλάχιστον βγήκαν οι άνθρωποι και το δήλωσαν επίσημα οτι θα βγάζουμε 2 ναυαρχίδας το χρόνο.

Σαν μου φαίνεται το iPhone 6 έχει προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση στους Κορεάτες και θα προσπαθήσουν να ανακόψουν το βήχα της μηλοεταιριας την περίοδο που είναι να βγει.

Ήδη η LG μείωσε το χρονικό διάστημα κυκλοφοριας ναυαρχιδων από τους 12 μήνες στους 8,η Samsung το ιδιο από τους 12 στους 9 και παει λέγοντας και έχουμε στο καπάκι αυτή την σειρά Prime να αιωρείται στον ορίζοντα.

Σαν μου φαίνεται να μην έχουν ξεκάθαρους στόχους ούτε μια σοβαρή στρατηγική.

Ενώ η apple έχει ξεκάθαρη στρατηγική π.χ. με τις διαστάσεις οθόνης!!!

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

• Απαντήσεις 475
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενώ η apple έχει ξεκάθαρη στρατηγική π.χ. με τις διαστάσεις οθόνης!!!

Εγώ ξέρω οτι βγάζει μια φορά το χρόνο,ενώ οι υπόλοιποι όλο και μικραινουν το χρονικό διάστημα που μπορεί μεν αυτό να βγαίνει σε καλό από άποψη οτι θα πέφτουν οι τιμές πιο γρήγορα,αλλά από την άλλη ελλοχεύει ο κίνδυνος να γινόμαστε ως καταναλωτές πιο beta tester απο οτι πριν ειτε με ανέτοιμο λογισμικό η κατασκευαστικά θέματα η και τα 2 μαζί.

Και αυτό διότι αν στον κύκλο του ενός έτους βλέπουμε να υπάρχουν θέματα και σήμερα τι θα συμβεί αν γίνει στους 6-8 μήνες αυτο(μάλλον θα αυξάνονται τα οποία θέματα)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει αυτή ιστορία με το Prime σαν να υποβαθμίζουν οι ίδιοι τις τωρινές προτάσεις τους σαν να μου λένε αν θες το πραγματικό καλό μας προϊόν περίμενε το second edition μοντέλο μας.

Εντωμεταξύ χρυσοπλήρωσε το παρόν μας:wacko:

Ε όχι έτσι κύριοι,αφού θα βγαζεται 2 φορές το χρόνο μειώστε στο μισό την τιμή του και ισχύει για όλους :ninja:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ ξέρω οτι βγάζει μια φορά το χρόνο,ενώ οι υπόλοιποι όλο και μικραινουν το χρονικό διάστημα που μπορεί μεν αυτό να βγαίνει σε καλό από άποψη οτι θα πέφτουν οι τιμές πιο γρήγορα,αλλά από την άλλη ελλοχεύει ο κίνδυνος να γινόμαστε ως καταναλωτές πιο beta tester απο οτι πριν ειτε με ανέτοιμο λογισμικό η κατασκευαστικά θέματα η και τα 2 μαζί.

Και αυτό διότι αν στον κύκλο του ενός έτους βλέπουμε να υπάρχουν θέματα και σήμερα τι θα συμβεί αν γίνει στους 6-8 μήνες αυτο(μάλλον θα αυξάνονται τα οποία θέματα)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει αυτή ιστορία με το Prime σαν να υποβαθμίζουν οι ίδιοι τις τωρινές προτάσεις τους σαν να μου λένε αν θες το πραγματικό καλό μας προϊόν περίμενε το second edition μοντέλο μας.

Εντωμεταξύ χρυσοπλήρωσε το παρόν μας:wacko:

Ε όχι έτσι κύριοι,αφού θα βιάζεται 2 φορές το χρόνο μειώστε στο μισό την τιμή του και ισχύει για όλους :ninja:

Συμφωνώ Αλέξη,

η Apple όχι απλώς μια φορά το χρόνο, αλλά και ίδια συσκευή εξωτερικά για δύο χρόνια.

Φιλικά Γιώργος

Η apple αλλάζει συσκευή κάθε 2 χρόνια ενώ ενδιάμεσα βγάζει και κάτι updates (εκδόσεις "S"), θεωρείς ότι με αυτόν τον ρυθμό ανανεώνεται η τεχνολογία και για την ακρίβεια η "υψηλή τεχνολογία";;;

Γενικά μην πάμε να δικαιολογήσουμε (και δεν αναφέρομαι σ'εσένα) την αδυναμία κάποιων εταιριών στο να ακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις (αυξάνοντας έτσι το κόστος και μειώνοντας το υπερκέρδος τους) στο ότι περιμένουμε πότε θα ωριμάσουν οι -κατά apple- συνθήκες για να μας δώσει την τεχνολογία. Την υπομονή για το πότε θα ωριμάσει ένα προϊόν τη δέχομαι στο κρασί όχι στην τεχνολογία ;).

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Η apple αλλάζει συσκευή κάθε 2 χρόνια ενώ ενδιάμεσα βγάζει και κάτι updates (εκδόσεις "S"), θεωρείς ότι με αυτόν τον ρυθμό ανανεώνεται η τεχνολογία και για την ακρίβεια η "υψηλή τεχνολογία";;;

Ακριβώς με αυτό το ρυθμό.

Γενικά μην πάμε να δικαιολογήσουμε (και δεν αναφέρομαι σ'εσένα) την αδυναμία κάποιων εταιριών στο να ακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις

Ας πάμε τότε να δικαιολογήσουμε τη βιασύνη και την επιπολαιότητα με την οποία κάποιες εταιρίες πετάνε δήθεν ναυαρχίδες στην αγορά, κάθε 8-9 μήνες. (και μετά βέβαια, δεν μπορούν να τις υποστηρίξουν).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Γενικά μην πάμε να δικαιολογήσουμε (και δεν αναφέρομαι σ'εσένα) την αδυναμία κάποιων εταιριών στο να ακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις (αυξάνοντας έτσι το κόστος και μειώνοντας το υπερκέρδος τους) στο ότι περιμένουμε πότε θα ωριμάσουν οι -κατά apple- συνθήκες για να μας δώσει την τεχνολογία. Την υπομονή για το πότε θα ωριμάσει ένα προϊόν τη δέχομαι στο κρασί όχι στην τεχνολογία ;).

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τεχνολογικά άλματα δεν πρόκειται να βλέπουμε απο κανέναν σε διάστημα 6-8 μηνών,άρα η κυκλοφορία τόσο συχνά αποσκοπεί αλλού(καταναλωτική μανία-τεχνητές ανάγκες) και όχι στην τεχνολογική εξέλιξη.

Άντε να πούμε κάθε 1 με 1.5 χρόνο να το καταλάβω πχ απο 800/801 σε 810 η αντίστοιχα απο Haswell σε Broadwell η Bay Trail σε Cherry Trail.

Μόνο τότε μπορούμε να δικαιολογησουμε και παντα σε συναντήσει με εξέλιξη του λειτουργικού.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τεχνολογικά άλματα δεν πρόκειται να βλέπουμε απο κανέναν σε διάστημα 6-8 μηνών,άρα η κυκλοφορία τόσο συχνά αποσκοπεί αλλού και όχι στην τεχνολογική εξέλιξη.

Άντε να πούμε κάθε 1 με 1.5 χρόνο να το καταλάβω πχ απο 800/801 σε 810 η αντίστοιχα απο Haswell σε Broadwell η Bay Trail σε Cherry Trail.

Μόνο τότε μπορούμε να δικαιολογησουμε και παντα σε συναντήσει με εξέλιξη του λειτουργικού.

Πράγματι. Εδώ πάμε στην άλλη υπερβολή των 6 μηνών ναυαρχίδων. Εδώ η Sony στο Ζ3 φημολογείται ότι θα ξαναβάλει τον 801. Δηλαδή ποια θα είναι η ουσιαστική αλλαγή; και μετά γκρινιάζουμε που το G3 έχει τον 801 και δεν περίμενε μερικούς μήνες να βάλει τον 805.

Πράγματι. Εδώ πάμε στην άλλη υπερβολή των 6 μηνών ναυαρχίδων. Εδώ η Sony στο Ζ3 φημολογείται ότι θα ξαναβάλει τον 801. Δηλαδή ποια θα είναι η ουσιαστική αλλαγή;

Συμφωνείς λοιπόν ότι νέα μοντέλα πρέπει να βγαίνουν κάθε περίπου 1 χρόνο ?

Πράγματι. Εδώ πάμε στην άλλη υπερβολή των 6 μηνών ναυαρχίδων. Εδώ η Sony στο Ζ3 φημολογείται ότι θα ξαναβάλει τον 801. Δηλαδή ποια θα είναι η ουσιαστική αλλαγή; και μετά γκρινιάζουμε που το G3 έχει τον 801 και δεν περίμενε μερικούς μήνες να βάλει τον 805.

Καμία.

Αλλά και παλι θα μπορούσε να περιμένει ενα τρίμηνο ακόμα και τον 805 θα είχε,που μπορείς να πεις οτι κάπως μια διάφορα θα δεις,αλλά απο τον 800 σε 801 είναι σχεδόν ανύπαρκτη που είναι ακόμα χειρότερο.

Γνώμη μου πρέπει να βγαίνουν ανα έτος νέες συσκευής η αλλιώς όπως είπα να τις κοστολογουν πιο φθηνά άμα θέλουν ανα εξάμηνο η δεν αγοράζει κανένας το πρώτο τρίμηνο απο νέες κυκλοφορίες εώς ότου πέσουν αρκετα(250-300 ευρώ).

Ακριβώς με αυτό το ρυθμό.

Γι'αυτό λοιπόν έχει μείνει με 1GB μνήμη, επεξεργαστές για να τρέχουν αξιοπρεπώς τις εφαρμογές της μόνο, κάμερα 8mp, ταχύτητες internet για να μπαίνεις στο ... facebook και να ζητάει ματαίως ο χρήστης multitasking & split Screen.

Γι'αυτό λοιπόν έχει μείνει με 1GB μνήμη, επεξεργαστές για να τρέχουν αξιοπρεπώς τις εφαρμογές της μόνο, κάμερα 8mp, ταχύτητες internet για να μπαίνεις στο ... facebook και να ζητάει ματαίως ο χρήστης multitasking & split Screen.

Ναι, γι αυτό το λόγο κάθε νέο άιφον σπάει όλα τα ρεκόρ στα benchmarks...

Αν ο χρήστης ζητούσε ματαίως multitasking και split screen, θα είχε αγοράσει τις συσκευές που το έχουν.

Οι πωλήσεις του άιφον σε διαψεύδουν πλήρως ως προς το τι ζητάει ο χρήστης.

Συμφωνείς λοιπόν ότι νέα μοντέλα πρέπει να βγαίνουν κάθε περίπου 1 χρόνο ?

Ναι, πέρα από τις ανακοινώσεις-συνέδρια-event όπου παρουσιάζονται τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα και είναι ετήσια, υπάρχει και το θέμα των ετήσιων συμβολαίων με τις επιδοτήσεις. Η apple λόγω του μεγάλου κόστους της συσκευής καθώς και οι πάροχοι το ανήγαγαν σε διετή συμβόλαια για φαίνεται εξαιρετικά μικρό το κόστος απόκτησης ενός iphone.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι πωλήσεις του άιφον σε διαψεύδουν πλήρως ως προς το τι ζητάει ο χρήστης.

Οι πωλήσεις όμως του android διαψεύδουν εσένα ...

Ναι, πέρα από τις ανακοινώσεις-συνέδρια-event όπου παρουσιάζονται τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα και είναι ετήσια, υπάρχει και το θέμα των ετήσιων συμβολαίων με τις επιδοτήσεις. Η apple λόγω του μεγάλου κόστους της συσκευής καθώς και οι πάροχοι το ανήγαγαν σε διετή συμβόλαια για φαίνεται εξαιρετικά μικρό το κόστος απόκτησης ενός iphone.

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι πωλήσεις όμως του android διαψεύδουν εσένα ...

Έχω βαρεθεί να γράφω τα αυτονόητα….

Το iphone πουλάει περισσότερο από τις συσκευές που έχουν split screen.

ΟΚ?

Μερικοι θα μας τρελανετε ρε σεις.Τι σας νοιαζει αν βγαινουν και 10 ναυαρχιδες απο καθε εταιρια το χρονο?Σας πιεσε κανενας να τις αγορασετε?Για μενα και για πολλους αλλου μονο καλο ειναι μιας και περνουμε τοπ κινητα στα 300-400 ευρο.

Επισης οι σοβαροι χρηστες του iphone αντε να ειναι ενα 10% βαρια βαρια.Βλεπω την καθε χαζογκομενα με το iphone να τραβει selfie.Τι το θες μωρη κινητο 700 ευρο?Για να το παιξεις πλουσια?Αντε γεια δηλαδη.

Και στο android εχει τετοια ατομα αλλα ειναι πολυ πολυ λιγοτεροι.

Τι να το κανει το split screen ο καγκουρας που πηρε κινητο μονο για facebook?

Μερικοι θα μας τρελανετε ρε σεις.Τι σας νοιαζει αν βγαινουν και 10 ναυαρχιδες απο καθε εταιρια το χρονο?Σας πιεσε κανενας να τις αγορασετε?Για μενα και για πολλους αλλου μονο καλο ειναι μιας και περνουμε τοπ κινητα στα 300-400 ευρο.

Επισης οι σοβαροι χρηστες του iphone αντε να ειναι ενα 10% βαρια βαρια.Βλεπω την καθε χαζογκομενα με το iphone να τραβει selfie.Τι το θες μωρη κινητο 700 ευρο?Για να το παιξεις πλουσια?Αντε γεια δηλαδη.

Και στο android εχει τετοια ατομα αλλα ειναι πολυ πολυ λιγοτεροι.

Τι να το κανει το split screen ο καγκουρας που πηρε κινητο μονο για facebook?

Μάλλον εσύ θα μας τρελάνεις.

Δηλαδή, το android, που έχει 70% της αγοράς, έχει λιγότερους άσχετους, από ότι το Iphone? Αυτό φίλε μου οδηγεί στο αβίαστο συμπέρασμα ότι οι μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών δεν είναι άσχετοι. Είναι έμπειροι χρήστες.

Μήπως να το ξανασκεφτείς?

Όσο για τις ναυαρχίδες, ας βγαίνουν όσο συχνά θέλουν. Παρακολούθησε αν θέλεις από την αρχή τη συζήτηση που έγινε και θα καταλάβεις, ότι άλλος πήγε τη συζήτηση στο vs.

Μάλλον εσύ θα μας τρελάνεις.

Δηλαδή, το android, που έχει 70% της αγοράς, έχει λιγότερους άσχετους, από ότι το Iphone? Αυτό φίλε μου οδηγεί στο αβίαστο συμπέρασμα ότι οι μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών δεν είναι άσχετοι. Είναι έμπειροι χρήστες.

Μήπως να το ξανασκεφτείς?

Όσο για τις ναυαρχίδες, ας βγαίνουν όσο συχνά θέλουν. Παρακολούθησε αν θέλεις από την αρχή τη συζήτηση που έγινε και θα καταλάβεις, ότι άλλος πήγε τη συζήτηση στο vs.

Για τις ναυαρχιδες δεν πηγαινε σε δικα σου ποστ μιας και το υποστηριξες οσον αφορα να βγαινουν πολλες ναυαρχιδες το χρονο.

Στο πρωτο ομως δεν μπορω να φανταστω καποιον που κανει δουλεια με το κινητο του και την κανει σε 4" οθονη.Υπαρχουν και τουβλα που πανε σε android(οπως αρκετοι που περνουν samsung απλα για το ονομα η διοτι ειναι φθηνα) αλλα οι πιο πολλοι power user ειναι σε android.Και το ios εχει ατομα που το δουλευουν για σοβαρη δουλεια αλλα πιστευω ειναι λιγοτερα.

Και επειδη μιλαμε εδω για το LG G3 και οτι νεωτερο μπορει να προκυπτει απο reviews και νεα , και ολα τα σχολια παραπανω ειναι θεμιτα και σεβαστα ,αλλα εδω ειναι συγκεκριμενο thread ,εδω ενα review το οποιο ειναι απο τα πληρεστερα που εχω δει.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Στο πρωτο ομως δεν μπορω να φανταστω καποιον που κανει δουλεια με το κινητο του και την κανει σε 4" οθονη.Υπαρχουν και τουβλα που πανε σε android(οπως αρκετοι που περνουν samsung απλα για το ονομα η διοτι ειναι φθηνα) αλλα οι πιο πολλοι power user ειναι σε android.Και το ios εχει ατομα που το δουλευουν για σοβαρη δουλεια αλλα πιστευω ειναι λιγοτερα.

Δεν ξέρω πόσοι τα έχουν για σοβαρή δουλειά και τι τέλος πάντων είναι σοβαρή δουλειά.

Αλλά, τι νόημα έχουν αυτά? αν οι περισσότεροι power users είναι στο android, αυτό τι σημαίνει για εσένα, που εισαι android user και τι σημαίνει για εμένα που είμαι Ios user? προφανώς δεν σημαίνει τίποτα.

Σόρρυ γιατί είμαστε εκτός θέματος, δεν μπορώ να το συνεχίσω άλλο. :)

Δεν ξέρω πόσοι τα έχουν για σοβαρή δουλειά και τι τέλος πάντων είναι σοβαρή δουλειά.

Αλλά, τι νόημα έχουν αυτά? αν οι περισσότεροι power users είναι στο android, αυτό τι σημαίνει για εσένα, που εισαι android user και τι σημαίνει για εμένα που είμαι Ios user? προφανώς δεν σημαίνει τίποτα.

Σόρρυ γιατί είμαστε εκτός θέματος, δεν μπορώ να το συνεχίσω άλλο. :)

Προφανως και δεν σημαινει τιποτα αλοιμονο συζητηση κανουμε.

Τα 32gb θα ερθουν κανονικα στην Ελλαδα;

Ναι, ετσι είναι προγραμματισμένο σε όλη την Ευρώπη.

Φιλικά Γιώργος

Ενημέρωση

Το παρόν θέμα εχει να κάνει με την κυκλοφορία του LG 3 και σε αυτο να μείνετε .

Τα θέματα που είναι off topic από εδώ και περα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση

Samsung galaxy s21+

Ρε παιδια το 32gb ποτε πιστευεται να ερθει ελλαδα?

Και κατι ακομα..... Πιστευεται να βγει lg g3 prime?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Ρε παιδια το 32gb ποτε πιστευεται να ερθει ελλαδα?

Και κατι ακομα..... Πιστευεται να βγει lg g3 prime?

Τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.

Έχουν ακουστεί κάποιες φήμες για κυκλοφορία prime. Θα δούμε πως θα πάει το πράγμα μόλις εμφανιστεί ο 805.

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to [Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...