Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι περιμενατε? Τα αναμενομενα... απο παλια που ειπα η θα εχει 1080p Η τον 805, διαφορετικα θα ειναι μετριο σε καλη τιμη...

Για μενα το G2 32GB ειναι ακομη το Τοπ.

Edited by Tragos13

• Απαντήσεις 475
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχουν μικρες αλλα αισθητες διαφορες το ευρωπαικο μοντελο με το κορεατικο.

Αντιγραφω απο εδω

In our LG G3 review we noted occasional instances of lag and slowdown in certain animations in our pre-production Korean model. Since then, that device has been updated with new firmware that all but eliminates these issues. Certain animations — for example, opening the "Smart Notice" widget — remain a little sluggish, but it's a vast improvement on the firmware that we reviewed. And our new European unit, with final software, is at least as fast as Korean version with the latest firmware. Is it HTC One M8 fast? Not quite. But it's easily quick enough to give the Samsung Galaxy S5 and Sony Xperia Z2 a run for their money.

Aside from these welcome improvements in performance, we're dealing with the same LG UI on our European G3, complete with more muted tones and geometric icons. Aside from the lack of pre-loaded carrier bloat, the only difference we've seen on the European model is the presence of an FM Radio app, and a slightly different icon for the default Messaging app.

Kαι σιγουρα εχει μελλον ακομα για βελτιωσεις οπου αυτες χρειαζονται.

Για να δουμε την day one τι προβλήματα θα δουμε out of box. Παρασκευη πιστευω να το εχω στα χερια μου.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Δεν ειναι καπου συγκεκριμενα ,πχ ακομα και στις ρυθμισεις στα δικτυα εκει για να το ανοιξει εκανε 3δευτερα.

Μου ειχε κρασαρει και το ινστα πολλες φορες

Κωστα οπως τα λες ανωτερο δεν υπαρχει σε ολα αλλα ανωτερο σε συγκεκριμενους τομεις υπαρχει!!!!!

Το καλυτερο κινητο θα ηταν ενα Μ8 με την καμερα και την μπαταρια του s5 , αλλα δεν υπαρχει.

Οσον αφορα αυτο που λες με το Μ8 δυστυχως ανοι

Οςον αφορα το Μ8 που λες ανηκω στο υπολοιπο 30%

Την καλημερα μου και καλη δουλεια καλη δυναμη ;)

Το ιδανικο ειναι ενα μεταλλικο κινητο με κορυφαια καμερα που να μην λαγκαρει πουθενα και να εχει ομορφο ui....

Λιγοι μηνες εμειναν....

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα που γράφεις με μόνη ένσταση την μπαταρία του m8 σε σχέση με του s5.

Σε εμένα πάει καλύτερα στο m8 και στην διαχείριση και στην απόδοση και στο WiFi και στο 3g.

Έχω τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και στο ένα και στο άλλο μαζί με τις στοκ σαβουρες που έχει το καθένα από μόνο του και η διαφορά είναι τουλάχιστον 45 λεπτά με 1 ώρα η διαφορά στην οθόνη υπέρ του m8.

Σε 1 1/2 μέρα χρήση το m8 έχει μάξιμουμ 5 ώρες οθόνη και περίπου 2 ώρες ομιλία.

Το s5 δεν κατάφερε ποτέ να περάσει τις 4 ώρες στην ίδια χρήση.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πάνω κατω αυτά που περιγράφει ο φίλος pik,περίμενα οτι θα ειναι και στην πράξη.

Το μέγα μειονέκτημα της συσκευής ειναι η αυτονομία που ειναι ξεκάθαρα χειρότερη απο το προγενέστερο μοντέλο(g2) χωρίς να κερδίζει με εξαίρεση λίγο την κάμερα και την αναλογία διαςταςεων συςκευης/μέγεθος οθόνης σε τίποτα άλλο πχ ποιότητα οθόνης,κατασκευής,ποιότητα υλικών.

Αντίθετα ειναι σε χειρότερο βαθμό απο το g2 που αντικαθιστά στο θέμα ομαλότητα/smoothness λειτουργικου.

Το μόνο σίγουρο ειναι οτι η lg θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά και κυρίως να μην καταστρέψει τα θετικά που έφερε η ίδια με το g2 στην αγορά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για αυτονομια διαβαζω παντως θετικα σχολια, οπως και για το smoothness (χωρις να αμφισβητω τον Pik, θα δουμε και το τελικο μοντελο να κρινουμε :) )

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Για αυτονομια διαβαζω παντως θετικα σχολια, οπως και για το smoothness (χωρις να αμφισβητω τον Pik, θα δουμε και το τελικο μοντελο να κρινουμε :) )

Πάντως το 10 το άριστο του g2 δεν το εχει σε καμία περίπτωση στην αυτονομία.

Ενα 8αρι θα το έβαζα maximum στα ίδια επίπεδα με το m8 θα έλεγα.

Για το software σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης,αλλα δεν ειναι και το καλύτερο όταν ο ανταγωνισμός(m8/z2) στο προσφέρουν απο day one που ειναι και το αυτονόητο δηλαδή όταν πας να σκασεις τα μπόλικα ευρώ που ζητάνε.;)

Edited by alextrela

Επειδη εχω δει καμια 10ρια review για το g3, απο τα ποιο διαφωτιστικα, που επικεντρωνεται σε μπαταρία και οθονη, ειναι το παρακάτω

Δυστυχώς αρνητικά ειναι τα αποτελέσματα και στα 2. Συγκρίνει με αλλο κινητο ιδίων ιντσών οθόνης 1920χ και καταλήγει στο αυτονόητο για εμενα οτι προτιμά αυτη απο του g3.. Η χαμηλή φωτεινότητα ειναι μεγαλύτερο μειον απο το να εχεις τοσο υψηλη ανάλυση. Ενω διαφορά με το μάτι δε βλέπεις.. Και η μπαταρία καμια σχεση με το g2.. Κρίμα γιατι εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο απο το g2, ενω θα ήθελα και μεγαλύτερη οθονη, αλλά με αυτα τα δεδομένα προτιμώ το g2..

Μόλις είδα στο Amazon Αγγλίας ότι το LG G3 2GB/16GB αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου. Ελπίζω κάπου εκεί να το φέρουν και τα σκρουτζομάγαζα και να μην πιάσουμε μέσα με τέλη Ιουλίου...

Το phonearena άλλαξε τις μετρήσεις της οθόνης προς το καλύτερο ανέβασε την φωτεινότητα 455 και το contrast ratio στο 1:997 και κατέβασε την θερμοκρασία χρωμάτων στο 7099. Λίγο ύποπτο βέβαια γιατί δεν έχει δικαιολόγησει την αλλαγή αυτή.

http://www.phonearena.com/phones/LG-G3_id8347/benchmarks

Το phonearena άλλαξε τις μετρήσεις της οθόνης προς το καλύτερο ανέβασε την φωτεινότητα 455 και το contrast ratio στο 1:997 και κατέβασε την θερμοκρασία χρωμάτων στο 7099. Λίγο ύποπτο βέβαια γιατί δεν έχει δικαιολόγησει την αλλαγή αυτή.

http://www.phonearena.com/phones/LG-G3_id8347/benchmarks

Ισως το πρωτο που ειχε δοκιμασει να ηταν κανενα demo με κατωτερη οθονη.

Το σημαντικο ειναι οτι η qhd αναλυση οχι μονο δεν προσφερει τιποτα αλλα κατεβαζει και τη φωτεινοτητα πολυ γρηγορα και σιγουρα η μπαταρια δεν θα ειναι στα επιπεδα του g2.Ειδικα αν ερθει μονο η εκδοση με 16/2gb θα ειναι οτι πιο fail και ειχε δειξει οτι θα αλλαξει η ριζικα η lg με τα og/g2.

Πάντως το 10 το άριστο του g2 δεν το εχει σε καμία περίπτωση στην αυτονομία...

Το 10 το έχει και με τόνο, όταν μπορείς και αλλάζεις την μπαταρία τι άλλο θέλεις;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Το 10 το έχει και με τόνο, όταν μπορείς και αλλάζεις την μπαταρία τι άλλο θέλεις;

Πολυ αμφιβάλω αν ελάχιστοι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού,αλλάζουν μπαταρία μέσα στην ημέρα ακόμα και αν έχουν αυτή τη δυνατοτητα:rolleyes:

Εγώ πάντως όπως και πολλοί άλλοι εξίσου προτιμούμε να έχουν την παραπάνω αυτονομία εξ αρχής παρά να ψάχνομαι την ώρα που μιλάω στο κινητό η θα απαντήσω σε email η θα σύνταξω η θα κάνω μια επεξεργασία σε ενα έγγραφο του word να διακόψω την οποία εργασία μου-να κλείσω το κινητό,να βγάλω καπάκι-να βγάλω μπαταρία-να βάλω μπαταρία-να βάλω ξανά καπάκι -ξανά παλι boot το κινητό και τρέχα γύρευε.

Και σε κάθε περίπτωση να φορτιςουμε ενα κινητό έχουμε ενα σκαςμο τρόπους(ασύρματα,ενσύρματων,στο αυτοκίνητο στη δουλειά,στο σπίτι με αποσπώμενη μπαταρία-φορτιστής που εχει και το πλεονέκτημα να φορτίζει ΟΛΕΣ τις συσκευές σου εξίσου πχ αλλα κινητά η tablet πράγμα που δεν το εχει μια απλά εναλλακτική μπαταρία για μια και μόνο συσκευη);)

Το 10 με τόνο άκυρο εντελώς που λες.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε μερικοί πώς γίνεται να έχετε σχηματίσει άποψη χωρίς να το πιάσετε στα χέρια σας και να το έχετε χρησιμοποιήσει για τουλάχιστον 5-6 μέρες; Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και μιλάτε για την αυτονομία. Η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση που κάνει ο καθένας. Σε κάποιον θα κρατάει κάποιες ώρες, σε άλλον 1 μέρα και σε άλλους 2 μέρες. Ακόμα και τα διάφορα ξένα reviews αναφέρουν πως παρά την QHD οθόνη, η αυτονομία της μπαταρίας είναι εντυπωσιακή και καθώς περνάνε οι μέρες (και άρα κάνοντας περισσότερες φορτίσεις) αυξάνεται. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως το ευρωπαϊκό μοντέλο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Το πιο σίγουρο είναι πως μέχρι την κυκλοφορία του θα έχουν διορθωθεί κάποια προβλήματα...

Πολυ αμφιβάλω αν ελάχιστοι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού,αλλάζουν μπαταρία μέσα στην ημέρα ακόμα και αν έχουν αυτή τη δυνατοτητα:rolleyes:

Εγώ πάντως όπως και πολλοί άλλοι εξίσου προτιμούμε να έχουν την παραπάνω αυτονομία εξ αρχής παρά να ψάχνομαι την ώρα που μιλάω στο κινητό η θα απαντήσω σε email η θα σύνταξω η θα κάνω μια επεξεργασία σε ενα έγγραφο του word να διακόψω την οποία εργασία μου-να κλείσω το κινητό,να βγάλω καπάκι-να βγάλω μπαταρία-να βάλω μπαταρία-να βάλω ξανά καπάκι -ξανά παλι boot το κινητό και τρέχα γύρευε.

Και σε κάθε περίπτωση να φορτιςουμε ενα κινητό έχουμε ενα σκαςμο τρόπους(ασύρματα,ενσύρματων,στο αυτοκίνητο στη δουλειά,στο σπίτι με αποσπώμενη μπαταρία-φορτιστής που εχει και το πλεονέκτημα να φορτίζει ΟΛΕΣ τις συσκευές σου εξίσου πχ αλλα κινητά η tablet πράγμα που δεν το εχει μια απλά εναλλακτική μπαταρία για μια και μόνο συσκευη);)

Το 10 με τόνο άκυρο εντελώς που λες.

Διαφωνώ κάθετα!

Είναι τεράστια η ευκολία που σου δίνει η εναλλαγή της μπαταρίας.

Αλλά... να συνοδεύεται και με εξωτερικό φορτιστή της μπαταρίας όπως κάνει η Samsung.

Έχω το Note 3 και έχω 3 μπαταρίες με έναν εξωτερικό φορτιστή της Sammy, μου έχει λύση τα χέρια.

Η όλη διαδικασία της εναλλαγής κρατά 1 λεπτό και ξανά έχεις το τηλέφωνο με 100% μπαταρία χωρίς να κρέμονται καλώδια από εδώ και από εκεί και επίσης χωρίς να το έχεις δεσμευμενο στην ασύρματη βάση φόρτισης.

Επίσης είναι και η τιμή απόκτησης, από amazon.de η αυθεντική μπαταρία της Sammy κοστίζει 7 με 9€, ο εξωτερικός φορτιστής της μπαταρίας με μια μπαταρία να τον συνοδεύει κοστίζει 20€.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε μερικοί πώς γίνεται να έχετε σχηματίσει άποψη χωρίς να το πιάσετε στα χέρια σας και να το έχετε χρησιμοποιήσει για τουλάχιστον 5-6 μέρες;

Αμην!.... :)

All it takes is a swipe...

Η φωτεινοτητα ειναι μεγαλο θεμα παλια ενας γνωστος ειχε βγαλει μια φωτο διπλα απο το s5

Δεν θα το πιστεψετε για τι διαφορα μιλαμε.

Οσον αφορα την μπαταρια να προσθεσω οτι το χρησιμοποιησα κατω απο το ιταλικο δικτυο ΤΙΜ που ειναι γνωστο οτι καταναλωνει κατι παραπανω σε σχεση πχ με voda απλα ομως κατω απο το ιδιο δικτυο συμπεριφερθηκε ανωτερα το s5 kai στο ιδιο επιπεδο το Μ8

Μην ξεχνατε οτι και οι παροχοι κανουν αναβαθμισεις στις ρυθμισεις αυτοματα οποτε μπορει το κορεατικο απλα να μην ηταν optimised για τα ευρωπαικα δικτυα ακομα

Την καλημερα μου

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μην λες τέτοια :) είπαμε, η μπαταρία είναι το 7 το πολύ. Δεν ξέρεις εσύ

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Αυτό πάντως με τη φωτεινότητα είναι θέμα.

Πιο εύκολα τρώγεται η μπαταρία, αλλά η φωτεινότητα είναι το σημαντικότερο.

Φιλικά Γιώργος

Όπα, περίμενε, έτσι όπως περιγράφεις την διαδικασία με άγχωσες :). Στην πράξη ξέρουμε ότι αυτό δεν ξεπερνάει τα 2-3 λεπτά και εσύ απλά βλέπεις ένα reboot να συμβαίνει ;).

Εγώ προσωπικά και μπαταρία 3.500 mah να μου έδινε πάλι λίγο θα μου ήταν, υπάρχουν πολύ που πραγματικά το σκίζουν σε internet, φωτογραφίες αλλά ακόμα και σε gps-games και εκεί η μπαταρία φεύγει για πλάκα. Γι'αυτό κάθε εταιρία πρέπει να σου δίνει μια αξιοπρεπή μπαταρία (όπως είναι του G3) και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει το κουμάντο του σε έξτρα μπαταρίες και φορτιστές. Μην διυλίζουμε τον κώνωπα απλά για να βρούμε να γκρινιάξουμε για κάτι.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Επειδή το είχα προπαραγγειλει, με πηραν σήμερα απο expansys, σε 4 μερες ξεκινάει η αποστολή οσων είχαν κάνει προπαραγγελια.

Προσωπικά σκέφτομαι να ακυρώσω και να παρω find 7.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Διαφωνώ κάθετα!

Είναι τεράστια η ευκολία που σου δίνει η εναλλαγή της μπαταρίας.

Αλλά... να συνοδεύεται και με εξωτερικό φορτιστή της μπαταρίας όπως κάνει η Samsung.

Έχω το Note 3 και έχω 3 μπαταρίες με έναν εξωτερικό φορτιστή της Sammy, μου έχει λύση τα χέρια.

Η όλη διαδικασία της εναλλαγής κρατά 1 λεπτό και ξανά έχεις το τηλέφωνο με 100% μπαταρία χωρίς να κρέμονται καλώδια από εδώ και από εκεί και επίσης χωρίς να το έχεις δεσμευμενο στην ασύρματη βάση φόρτισης.

Επίσης είναι και η τιμή απόκτησης, από amazon.de η αυθεντική μπαταρία της Sammy κοστίζει 7 με 9€, ο εξωτερικός φορτιστής της μπαταρίας με μια μπαταρία να τον συνοδεύει κοστίζει 20€.

Αλίμονο,δημοκρατία έχουμε και ανεφερετο δικαίωμα να διαφωνείς,έστω που εγώ διαφωνώ εξ αρχής σε λογικές άνοιξε/κλείσει καπάκια,μπαταρίες και on/off κινητών.

Θεωρώ απείρως καλύτερη λύση να έχω μια μπαταρία-εξωτερικός φορτίσεις που θα ειναι συμβατος με όλα τα κινητά και tablet(μόνο εκεί θα δικαιολογούσα να έχω στην κατοχή μου κάτι extra on the go)

Το θεωρώ αναχρονιστικό απο εδώ εώς την Ανδρομέδα και κατα κάποιο τροπο οτι επιβραβεύω την οποιαδήποτε εταιρία που δεν φρόντισε να το εξοπλίσει με την μέγιστη χωρητικότητα που μπορούσε πλασάρονται μου τη λογική "έλα μωρε μην γκρινιάζεις καταναλωτή,έχεις αποσπώμενη μπαταρία σαν λύση".

Όχι εγώ τις εύκολες λύσεις που διευκολύνουν καθαρά τις εταιρίες για εξοικονόμηση κόστους κατασκευής κινητών ΔΕΝ τις επιβραβεύω ποτε,πόσο μάλλον που η lg έδειξε με το g2 δείγματα εξαιρετικά θετικά και πρωτόγνωρα σε αυτονομία μεταξύ όλων των κινητών.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όπα, περίμενε, έτσι όπως περιγράφεις την διαδικασία με άγχωσες :). Στην πράξη ξέρουμε ότι αυτό δεν ξεπερνάει τα 2-3 λεπτά και εσύ απλά βλέπεις ένα reboot να συμβαίνει ;).

Εγώ προσωπικά και μπαταρία 3.500 mah να μου έδινε πάλι λίγο θα μου ήταν, υπάρχουν πολύ που πραγματικά το σκίζουν σε internet, φωτογραφίες αλλά ακόμα και σε gps-games και εκεί η μπαταρία φεύγει για πλάκα. Γι'αυτό κάθε εταιρία πρέπει να σου δίνει μια αξιοπρεπή μπαταρία (όπως είναι του G3) και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει το κουμάντο του σε έξτρα μπαταρίες και φορτιστές. Μην διυλίζουμε τον κώνωπα απλά για να βρούμε να γκρινιάξουμε για κάτι.

Εάν εσύ τα κανείς όλα απο το κινητό ε λογικό όχι 3500 αλλα ούτε και 5000 μπαταρία να έχεις δεν θα σου φτάνει την ημέρα.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστός ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αυτο με την φωτεινότητα.

Edited by alextrela

Πάντως και για εμένα η φωτεινότητα είναι μεγάλο θέμα αν συμβαίνει. Στα υπόλοιπα κουτσά στραβά έχεις λύσεις, στη φωτεινότητα δεν κάνεις κάτι. Πάντως σε βιντεάκια που έχω δει στο youtube βλέπω στο G3 μια οθόνη πιο μουντή, πιο σκοτεινή, στα δικά μου μάτια φέρνει πιο πολύ στο Z2. Μπορεί να είναι και θέμα του flat UI ή κάποιων ατυχών θεμάτων που έχει επιλέξει η LG. Περιμένω να το πιάσω στα χέρια μου για να έχω προσωπική άποψη.

Αλίμονο,δημοκρατία έχουμε και ανεφερετο δικαίωμα να διαφωνείς,έστω που εγώ διαφωνώ εξ αρχής σε λογικές άνοιξε/κλείσει καπάκια,μπαταρίες και on/off κινητών.

Θεωρώ απείρως καλύτερη λύση να έχω μια μπαταρία-εξωτερικός φορτίσεις που θα ειναι συμβατος με όλα τα κινητά και tablet(μόνο εκεί θα δικαιολογούσα να έχω στην κατοχή μου κάτι extra on the go)

Το θεωρώ αναχρονιστικό απο εδώ εώς την Ανδρομέδα και κατα κάποιο τροπο οτι επιβραβεύω την οποιαδήποτε εταιρία που δεν φρόντισε να το εξοπλίσει με την μέγιστη χωρητικότητα που μπορούσε πλασάρονται μου τη λογική "έλα μωρε μην γκρινιάζεις καταναλωτή,έχεις αποσπώμενη μπαταρία σαν λύση".

Όχι εγώ τις εύκολες λύσεις που διευκολύνουν καθαρά τις εταιρίες για εξοικονόμηση κόστους κατασκευής κινητών ΔΕΝ τις επιβραβεύω ποτε,πόσο μάλλον που η lg έδειξε με το g2 δείγματα εξαιρετικά θετικά και πρωτόγνωρα σε αυτονομία μεταξύ όλων των κινητών.

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εάν εσύ τα κανείς όλα απο το κινητό ε λογικό όχι 3500 αλλα ούτε και 5000 μπαταρία να έχεις δεν θα σου φτάνει την ημέρα.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σωστός ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αυτο με την φωτεινότητα.

xtrela μπορεί να μην είμαι ο τυπικός χρήστης smartphone αλλά πχ τα 3000 μιλιαμπερωρια δεν μου φτάνουν ούτε για ζήτω κατά την διάρκεια της ημέρας μου.

Και τι εννοώ, βάλε gps 1 με 2 ώρες περίπου, αποστολή αρκετών e-mails από δύο λογαριασμούς, περίπου 2 ώρες ομιλίας, σύνδεση με bluetooth, φωτογραφίες λόγω δουλειάς, κλπ. πάει η μπαταρία στα μισά της μέρας!

Επίσης έχω δοκιμάσει με power bank αλλά δεν βολεύει διότι θα πρέπει συνεχώς να κρέμεται ένα καλώδιο!

Όπως είπες παραπάνω στον άλλον φίλο και 5000 mAh να είχα πάλι δεν θα έφταναν. Οπότε για μένα προσωπικά είναι μονόδρομος η εναλλαγή μπαταρίας.

Αυτό που δεν έχω δει ακόμα στο lg g3 είναι αν υπάρχει έξτρα φορτιστής της μπαταρίας, διότι αν αυτόν τον ρόλο πρέπει να τον παίξει το κινητό, δηλαδή να φορτίζω τις μπαταρίες μέσω του κινητού τότε είναι μεγάλο φάουλ!

Βέβαια για κάποιον που η μέρα δεν βγαίνει μονάχα για λίγα mAh τότε ένα power bank είναι καλύτερη λύση.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Πάντως και για εμένα η φωτεινότητα είναι μεγάλο θέμα αν συμβαίνει. Στα υπόλοιπα κουτσά στραβά έχεις λύσεις, στη φωτεινότητα δεν κάνεις κάτι. Πάντως σε βιντεάκια που έχω δει στο youtube βλέπω στο G3 μια οθόνη πιο μουντή, πιο σκοτεινή, στα δικά μου μάτια φέρνει πιο πολύ στο Z2. Μπορεί να είναι και θέμα του flat UI ή κάποιων ατυχών θεμάτων που έχει επιλέξει η LG. Περιμένω να το πιάσω στα χέρια μου για να έχω προσωπική άποψη.

Συμφωνώ, παίζουν άτυχα θέματα αλλά...

Θα περιμένω και εγώ το δικό μου τεστ, με τα χεράκια μου.:)

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to [Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...