Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ειναι να περιμενω απο την apple ποτε θα κρινει οτι εχει ωριμασει η τεχνολογια για να μου δωσει πανω απο 1gb μνημης, πανω απο 8 μεγκαπιξελς καμερα, multitasking, multiscreen κ.λ.π. τοτε και θα περιμενω και εγω ποτε θα ωριμασουν τα 700+ ευρω που ζηταει και να γινουν 400 ευρω αφου τοσο και λιγοτερο αξιζει αυτο δινει τωρα.

Οταν πληρωνεις την κορυφαια τεχνολογια με τα οποια προβληματα και τις οποιες παιδικες ασθενειες πληρωνεις ερευνα και αναπτυξη, αν ειναι να πας σε δοκιμασμενες λυσεις καταλαβαινεις οτι πας τοτε σε προηγουμενα μοντελα με το αναλογο παντα κοστος.

Δίκιο έχεις σ αυτό. Όμως η apple βρίσκει έξυπνος τρόπους να κάνει τις συσκευές της να δουλεύουν γρήγορα με λιγότερη ram.

Στο 1 giga που είναι τώρα, μπορείς να δουλεύεις τις 15 εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά χωρίς να αισθάνεσαι ότι σου λείπει ram.

Πως γίνεται αυτό?

Απλά δεν ανοίγουν εφαρμογές εκτός συστήματος, δεν καταλαμβάνουν ούτε ένα mb αν δεν τις ανοίξεις εσύ, σε αντιθεση με το android που με το που μπουταρει η συσκευή, ανοίγουν μόνες τους δεκάδες εφαρμογές.

Φυσικά όταν πάει σε 2 γιγα, θα μπορείς να έχεις όλες σου τις εφαρμογές σε ετοιμότητα και θα είναι σαφώς πολύ καλύτερα. Γι αυτό λέω ότι έχεις δίκιο.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 475
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ειναι να περιμενω απο την apple ποτε θα κρινει οτι εχει ωριμασει η τεχνολογια για να μου δωσει πανω απο 1gb μνημης, πανω απο 8 μεγκαπιξελς καμερα, multitasking, multiscreen κ.λ.π. τοτε και θα περιμενω και εγω ποτε θα ωριμασουν τα 700+ ευρω που ζηταει και να γινουν 400 ευρω αφου τοσο και λιγοτερο αξιζει αυτο δινει τωρα.

Οταν πληρωνεις την κορυφαια τεχνολογια με τα οποια προβληματα και τις οποιες παιδικες ασθενειες πληρωνεις ερευνα και αναπτυξη, αν ειναι να πας σε δοκιμασμενες λυσεις καταλαβαινεις οτι πας τοτε σε προηγουμενα μοντελα με το αναλογο παντα κοστος.

Να πληρωσω ερευνα και αναπτυξη που εχει ηδη γινει, οχι να τη χρηματοδοτησω.

Οχι να γινω bet tester και οι εταιριες να μαθουν στου κασιδη το κεφαλι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

599 θα κάνει η έκδοση με τσ 16gb/2gb.

Για τον ασύρματο φορτιστή δεν έχω ακούσει πουθενά ότι θα είναι δώρο.

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω Amazon και μόνο Amazon και με κορυφαίο after sale service

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω Amazon και μόνο Amazon και με κορυφαίο after sale service

Η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών που μπορεί να σου δώσει ένα κατάστημα!

Και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των 30 ημερών doa.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Αυτό αναιρεί Γιάννη αυτά που έλεγες την προηγούμενη εβδομάδα.

Παραδέχεσαι πλεον και εσύ ότι η Apple ακολουθεί την τεχνολογία.:)

Φιλικά Γιώργος

Ρε συ Γιωργο, επειδη η lg ηρθε και εβαλε μια αναλυση οθονης που μετα βιας υποστηριζει η υπαρχουσα cpu? γιατι για αυτο μιλαμε.

Ουσιαστικα, δεν την εχει την τεχνολογια!!

Ρε συ Γιωργο, επειδη η lg ηρθε και εβαλε μια αναλυση οθονης που μετα βιας υποστηριζει η υπαρχουσα cpu? γιατι για αυτο μιλαμε.

θελω να δω τι θα λενε μετα, αν αποδειχθει πως οντως δεν την εχει τη τεχνολογια...

"Καινοτομια qhd εκει που οι αλλοι εχουν full hd" και αν οντως ισχυει οτι φαινεται στα βιντεακια μετα κραξιμο..κλασικα πραματα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Να περιμένουμε πρώτα; ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εννοείται πως αναμένουμε και μακάρι να πάει καλά...Αλλά μην θεοποιουμε κάτι που δεν το χουνε δει ακόμα βλέπε one plus

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

πρωτες εντυπωσεις της Erica Griffin - η πιο καλη reviewer κατα τη γνωμη μου - με ωραιες συγκρισεις οσον αφορα την οθονη και την αποδοση της. Οταν του κανει και review φανταζομαι θα μαθουμε τα παντα σχετικα με το g3 :)

Ότι έχω δει, μου αρέσει πάρα παρά πολύ

Το μόνο που έχει μείνει, είναι να δούμε πως τρέχει

Επειδή βλεπώ ασχετα πραγματα (τυπου αν ηταν οκ η αναλυση θα εβγαζαν και οι αλλοι , η μετα βιας υποστηριζεται η αναλυση) να λέγονται για τον επεξεργαστή ας ριξουν μια ματια εδώ να δούνε της δυνατότητες του.

http://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/801 Ας διαβασουν οτι η μεγιστη αναλυση που σηκώνει ειναι 2560x2048 πραγμα που σημαίνει οτι η αναλυση του g3 η οποια ειναι 1440 x 2560 ειναι και κατώτερη απο την μεγιστη που δινει ο κατασκευαστης.

Επίσης προβλημα δεν υπαρχει ακομα και με τον snapdragon 800 . Εδω μια συσκευη που εχει snapdragon 800 και την ανάλυση του g3 (ναι καλα καταλαβατε οτι δεν ειναι το g3 με την πρωτη οθονη αναλυσης 2κ) και το review ειναι πληρες με ουσια και κατατοπιστικότατο.

http://chinamobilemag.com/vivo-xplay-3s-review/

Αλλη μια συσκευη με snapdragon 801 και ιδια αναλυση με του g3 ειναι προς κυκλοφορια(νομιζω,δεν ξερω αν ηδη πωλείται) Lenovo Vibe Z2.

http://androidadvices.com/lenovo-vibe-z2-pro-details/#.U5Ri9Pl_sgQ

Σιγουρα πρεπει να πιάσουμε την συσκευή στα χερια μας για να την κρινουμε,και σιγουρα ο καθε ενας χρηστης θα εχει διαφορετικη αποψη για το καθε τι πράγμα στην συσκευη. Σιγουρα θα εχει bugs οπως ολες οι ναυαρχιδες την day one κυκλοφοριας τους και σιγουρα θα υπαρξουν αυτοι που θα αποθεώσουν την συσκευη οπως και αυτοι που θα την θαψουν.

Καλο ειναι οτι λέγεται να λέγεται εκ προσωπικής εμπειρίας και αφου εχει την συσκευη στα χερια του ενα εύλογο διαστημα. Προσωπικά δεν περιμένω τι θα πει ο Γίαννης , ο Νικος, ο Γιωργος κ.τ.λ. αλλα θα κρίνω μόνος μου την ημερα που θα την εχω στα χερια μου.

Βλεπω οτι κάποιοι εχουν καταδικάσει την συσκευη απο τωρα.

Τα ονοματα ειναι παραδειγματικα και δεν αφορουν κανεναν απο το forum.

Τα παντα φιλικά γραμμενα. :)

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Η συζήτηση ήταν γενική γενική από μνήμη, οθόνη μέχρι κάμερα και μεγαπίξελ.

Εγώ δεν αισθάνομαι beta tester όταν παίρνω 14 ή 16 ή ακόμα και 21 megapixel που δίνει η Sony και το iphone είναι στα 8.

Έχει μείνει πίσω η Apple και έχει μείνει σε όλα, έτσι το βλέπω εγώ.

Φιλικά Γιώργος

Δεν έχει μείνει πίσω στο quality assurance, στο product placement/promotion, στο support και σε άλλα, κάποια εκ των οποίων μετράνε αρκετά στον τελικό χρήστη.

Είναι σαν να έχουμε τα ίδια υλικά και την ίδια συνταγή. Από τη μία έχουμε τη γιαγιά να φτιάχνει το φαγητό το οποίο γίνεται εξαιρετικά νόστιμο. Από την άλλη έχουμε τον celebrity chef, που το κάνει ευπαρουσίαστο.

Κατά καιρούς όμως και η γιαγιά και ο chef εφτιάξαν νόστιμα αλλά και ευπαρουσίαστα φαγητά.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Επειδή βλεπώ ασχετα πραγματα (τυπου αν ηταν οκ η αναλυση θα εβγαζαν και οι αλλοι , η μετα βιας υποστηριζεται η αναλυση) να λέγονται για τον επεξεργαστή ας ριξουν μια ματια εδώ να δούνε της δυνατότητες του.

http://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/801 Ας διαβασουν οτι η μεγιστη αναλυση που σηκώνει ειναι 2560x2048 πραγμα που σημαίνει οτι η αναλυση του g3 η οποια ειναι 1440 x 2560 ειναι και κατώτερη απο την μεγιστη που δινει ο κατασκευαστης.

Επίσης προβλημα δεν υπαρχει ακομα και με τον snapdragon 800 . Εδω μια συσκευη που εχει snapdragon 800 και την ανάλυση του g3 (ναι καλα καταλαβατε οτι δεν ειναι το g3 με την πρωτη οθονη αναλυσης 2κ) και το review ειναι πληρες με ουσια και κατατοπιστικότατο.

Αλλη μια συσκευη με snapdragon 801 και ιδια αναλυση με του g3 ειναι προς κυκλοφορια(νομιζω,δεν ξερω αν ηδη πωλείται) Lenovo Vibe Z2.

Σιγουρα πρεπει να πιάσουμε την συσκευή στα χερια μας για να την κρινουμε,και σιγουρα ο καθε ενας χρηστης θα εχει διαφορετικη αποψη για το καθε τι πράγμα στην συσκευη. Σιγουρα θα εχει bugs οπως ολες οι ναυαρχιδες την day one κυκλοφοριας τους και σιγουρα θα υπαρξουν αυτοι που θα αποθεώσουν την συσκευη οπως και αυτοι που θα την θαψουν.

Καλο ειναι οτι λέγεται να λέγεται εκ προσωπικής εμπειρίας και αφου εχει την συσκευη στα χερια του ενα εύλογο διαστημα. Προσωπικά δεν περιμένω τι θα πει ο Γίαννης , ο Νικος, ο Γιωργος κ.τ.λ. αλλα θα κρίνω μόνος μου την ημερα που θα την εχω στα χερια μου.

Πολύ σωστά...

Να περιμένουμε πρώτα; ;)

Εννοειται να περιμενουμε και αυτο που ειπα δεν παει τοσο στη συγκεκριμενη συσκευη, οσο στο post του aptaliko.

Στα βινρεο που εχω δει, η οθονη μοιαζει εξωπραγματικη, αλλα εχω δει και καποιες μικρες καθυστερησεις που δεν μου αρεσαν.

Η συζήτηση ήταν γενική γενική από μνήμη, οθόνη μέχρι κάμερα και μεγαπίξελ.

Εγώ δεν αισθάνομαι beta tester όταν παίρνω 14 ή 16 ή ακόμα και 21 megapixel που δίνει η Sony και το iphone είναι στα 8.

Έχει μείνει πίσω η Apple και έχει μείνει σε όλα, έτσι το βλέπω εγώ.

Γιωργο, χιλιαδες φορες ακομα και σε αυτο το site που δεν ειναιφωτογραφικο, εχουμε μιλησει για το μαρκετιγκ των μεγαπιξελ.

Τα πολλα πιξέλ δεν σημαινουν ουτε καλυτερη καμερα, ουτε προοδο κατα καμια εννοια.

Επομενως, το να βλεπεις οτι η απλ με τα 8 mpxls εχει μεινει πισω, ενω οι αλλοι εχουν παει στα 20, ειναι απλα ενα λαθος συμπερασμα.

Edited by ddr2

Κανονικα θα επρεπε να ευχομασταν ολοι να ειναι καλο το G3 που βγηκε τωρα για να ειναι καλο το iphone 6 που θα βγει το Σεπτεμβρη για να τουμπανο το S6 που θα βγει το Φλεβαρη κ.λ.π.. Το ενα τραβει το αλλο και αν καταποντιστει ο πρωτος στη σειρα τοτε και οι υπολοιποι λιγες μονο διορθωτικες κινησεις θα κανουν.

Εμεις παντα τα ιδια χρηματα θα δινουμε, το τι θα αγοραζουμε με αυτα εξαρταται καθαρα απο τον ανταγωνισμο.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Κανονικα θα επρεπε να ευχομασταν ολοι να ειναι καλο το G3 που βγηκε τωρα για να ειναι καλο το iphone 6 που θα βγει το Σεπτεμβρη για να τουμπανο το S6 που θα βγει το Φλεβαρη κ.λ.π.. Το ενα τραβει το αλλο και αν καταποντιστει ο πρωτος στη σειρα τοτε και οι υπολοιποι λιγες μονο διορθωτικες κινησεις θα κανουν.

Εμεις παντα τα ιδια χρηματα θα δινουμε, το τι θα αγοραζουμε με αυτα εξαρταται καθαρα απο τον ανταγωνισμο.

Νομίζω ότι ειδικά το iPhone 6 είναι ήδη δρομολογημένο και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα.

Όσο για το S6 αυτοί πήραν ήδη την σφαλιάρα τους από τις πωλήσεις του S5.:p

Φιλικά Γιώργος

Ok αγαπητέ σχετικέ συμφορουμιτη.

Θς δούμε, δεν μένει πολύς καιρός.

Πρόσεξε όμως η πείρα διδάσκει. Δεν χρειάζεται να ανατρεχουμε σε θεωρητικά άρθρα.

Όταν βγήκαν οι πρώτες συσκευές με FHD οθόνη ήταν σαφώς αν όχι πιο αργές, σίγουρα οχι πιο γρήγορες απ αυτές των HD που διέθεταν επεξεργαστές προηγούμενης γενιάς.

Το είδαμε σε πολλές συσκευές αυτό. Όσοι πήγαμε απο Note2 σε galaxy S4 το νιώσαμε με την μια.

Τα πράγματα είναι απλά. Όταν δυο αυτοκίνητα έχουν τον ιδιο κινητήρα και βάρος, αυτό με την χειρότερη αεροδυναμική θα έχει χαμηλότερες επιδόσεις και υψηλότερη κατανάλωση.

Γιατί νομίζεις δεν εβαλε FHD η samsung? Ποιά ειναι η δική σου εξήγηση?

Μπορούσε η LG να αντέξει το έξτρα κόστος ενώ η Samsung που πουλάει σ ενα τρίμηνο οτι πουλάει η LG όλο τον χρόνο, δεν άντεχε; Η μήπως νομίζεις δεν ήταν έτοιμη.

Στο εμπόριο το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.

Ο 805 θα βγει στην παραγωγή οταν ειναι ετοιμη η samsung για την επόμενη συσκευή της.

Δεν πρόκειται να επιτρέψει να συμβεί ξανά αυτό που έγινε πέρυσι. Να βγει δηλαδή η LG πρώτη με τον νέο επεξεργαστή όταν δεν ειναι εποχη για κυκλοφορία συσκευής αυτού που σου αγοράζει οσο ολοι οι άλλοι μαζί.

Γιατί νομίζετε η samsung χρησιμοποιεί Qualcomm? Απλούστατα για να ελέγχει την αγορα τους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ο λόγος που η Samsung δεν έβαλε QHD panel είναι ότι δεν υπάρχει AMOLED panel στις ζητούμενες διαστάσεις με τη συγκεκριμένη ανάλυση. Μόνο η LG Display και η Japan Display διαθέτουν τέτοια panel και τα οποία είναι xIPS. H Samsung έχει μερίδιο στην Japan Display, κάλλιστα θα μπορούσε να προμηθευτεί από αυτούς αλλά θα έπρεπε το GS5 να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανατρέποντας τα πάντα στη διαδικασία ανάπτυξης.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Ο λόγος που η Samsung δεν έβαλε QHD panel είναι ότι δεν υπάρχει AMOLED panel στις ζητούμενες διαστάσεις με τη συγκεκριμένη ανάλυση. Μόνο η LG Display και η Japan Display διαθέτουν τέτοια panel και τα οποία είναι xIPS. H Samsung έχει μερίδιο στην Japan Display, κάλλιστα θα μπορούσε να προμηθευτεί από αυτούς αλλά θα έπρεπε το GS5 να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανατρέποντας τα πάντα στη διαδικασία ανάπτυξης.

Νομίζω ότι η Amoled είναι απαραίτητο συστατικό της σειράς Galaxy S.

Αν θέλει να βάλει QHD panel θα πρέπει να το κάνει με Amoled.

Φιλικά Γιώργος

Συγνωμη αλλά αυτη η λογικη "Αφου δεν το εκανε και η Samsung τοτε ειναι χαζομαρα που το εκανε ο Χ κατασκευαστης", λες και η Samsung ειναι ο Πάπας της κινητης τηλεφωνιας και εχει το αλαθητο, δεν μπορω να τη καταλαβω.

Γιατι εβαλε 3gb ram αφου η samsung εβαλε 2?? Δεν εχει λεφτα η Samsung να βαλει 3gb? Aρα κατι λαθος εκανε η lg που εβαλε 3gb :p

Συγκριτικο

Galaxy S5-LG G3-PANTECH VEGA IRON 2.

Kορεατικα και τα τρια τουμπανα αλλα εδω δεν θα δουμε το τελευταιο, επισημα τουλαχιστο..Κουκλι το ατιμο και αρκετα φτηνοτερο.

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Συγκριτικο

Galaxy S5-LG G3-PANTECH VEGA IRON 2.

Kορεατικα και τα τρια τουμπανα αλλα εδω δεν θα δουμε το τελευταιο, επισημα τουλαχιστο..Κουκλι το ατιμο και αρκετα φτηνοτερο.

Άλλο ένα συγκριτικό που φαίνεται το G3 να είναι ένα κλικ κάτω από τα υπόλοιπα.:O

Φιλικά Γιώργος

Ως προς τι Γιωργο;

• The title was changed to [Προς Κυκλοφορία] LG G3 (D855)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...