PCMan Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 egw ti na pw pou eixa parkarei to amaksi sto dala hlio kai otan phga na fygw mono air-condition den evala...:p :p sigoura einai anyshxitiko kai tha prepei na provlimatistoyme alla otan ksypnas kai vlepeis afto to kairo ta ksexnas ola.... Πλάκα πλάκα.. Εγώ έχω αυτόματο κλιματισμό και το έχω μόνιμα στους 24.. Σημερα έβγαζε παγωμένο αέρα... φαντάσου δηλαδή. Πάντως κάτι άκουσα για αλκυονίδες μέρες αλλά απ'ότι βλέπω έχουμε αλκυονίδες μήνες... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εγώ προσωπικά μπορώ να πω ότι σήμερα είδα χειμώνα... Κι αυτό μην φανταστείτε... Επειδή είχε λίγο αέρα και λίγη μαυρίλα από σύννεφα στον ουρανό... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 αρχιζουν τα χιονια στην ευρωπη η λαθος ακουσα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Και να φανταστώ τώρα ότι θα έχουμε πάλι ακραίες καταστάσεις... Ήθελα να ήξερα πραγματικά που θα φτάσει η κατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 αρχιζουν τα χιονια στην ευρωπη η λαθος ακουσα?? Σωστά άκουσες, στην ευρώπη χιονίζει!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Σωστά άκουσες, στην ευρώπη χιονίζει!:up: Αντε και στα δικα μας!! Να δουμε και εμεις μια ασπρη μερα ;) ;) :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Για μας προβλέπουν τίποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Για μας προβλέπουν τίποτε; Από αναβολή σε αναβολή πάει η κακοκαιρία.... Από το προηγούμενο σαββατοκύριακο που την περιμέναμε αρχικά, τώρα πάμε από Κυριακή, και πάλι βλέπουμε...:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Άντε βαρέθηκα τον ήλιο! Θέλω να βρέξει λιγάκι, να κάνει μια δυνατή καταιγίδα να γουστάρουμε! Και μετά να το στρώσει να κλείσουν και τα σχολεία! Αλλά όλα αυτά μετά τις 3 Φεβρουαρίου γιατί έχουμε Θεσ/νίκη! Αυτά από μένα! Έδωσα το μενού μου! :p Καιρέ αν με ακούς κάνε αυτό! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=88 μέχρι και την Πέμπτη ο καιρός ΔΕΝ θα είναι χειμωνιάτικος μια χαρα οχι τιποτα αλλο απλα πηρα καινουρια μηχανη την δευτερα και θελω να την χαρω και λιγο. ] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Nice Bike ταξιδιωτη!:) Εγω παντως σημερα μπορω να πω οτι ενιωσα λιγο κρυο, φυσαγε κιολας...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 O καθένας με τον πόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εγω παντως σημερα μπορω να πω οτι ενιωσα λιγο κρυο, φυσαγε κιολας...:) Ναι κι εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης έτσι ήταν,Το πρωι βέβαια ήταν οκ αλλά όσο κυλούσε η μέρα άρχιζε να φυσάει και να κάνει κρύο. Άντε βαρέθηκα τον ήλιο! Θέλω να βρέξει λιγάκι, να κάνει μια δυνατή καταιγίδα να γουστάρουμε! Και μετά να το στρώσει να κλείσουν και τα σχολεία! Αλλά όλα αυτά μετά τις 3 Φεβρουαρίου γιατί έχουμε Θεσ/νίκη! Αυτά από μένα! Έδωσα το μενού μου! :p Καιρέ αν με ακούς κάνε αυτό! :lol: :lol: :lol: Παιδιά θέλω να παραγγείλω κι εγώ κάτι του καιρού. Μεγάλε...την άλλη βδομάδα φεύγω για Καστοριό οπότε...κάνε τα κουμάντα σου έτσι???? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 O καθένας με τον πόνο του. κι εσυ με τον δικο σου. οταν δεν μπορεις να αποφυγεις κατι τοτε απολαυσε το φιλε μου;) και ειδικα οταν εχεις και την τυχη και την τρελα να απολαμβανεις τον χειμωνιατικο ηλιο με ενα τετοιο εργαλειο τοτε δεν βλεπω που κολλαει το <<ο καθενας με τον πονο του>>.παντα φιλικα εννοειται. αλλα θελω και την βροχουλα ρε παιδι μου,να μυρισει και λιγο χειμωνας πια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 να βρέξει απο μεθαύριο όμως, ας περιμένουμε μια μέρα ακόμα δεν πειράζει... Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 κι εσυ με τον δικο σου. οταν δεν μπορεις να αποφυγεις κατι τοτε απολαυσε το φιλε μου;) και ειδικα οταν εχεις και την τυχη και την τρελα να απολαμβανεις τον χειμωνιατικο ηλιο με ενα τετοιο εργαλειο τοτε δεν βλεπω που κολλαει το <<ο καθενας με τον πονο του>>.παντα φιλικα εννοειται. αλλα θελω και την βροχουλα ρε παιδι μου,να μυρισει και λιγο χειμωνας πια. +1000 κι από εμένα, αν και πολύ φοβάμαι οτι θα βγει ο hydro τώρα και θα μας πει πάλι οτι αν σκέφτονταν όλοι σαν εμάς, θα γινόταν πιο γρήγορα η συντέλεια του κόσμου :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ΒΡΕΧΕΙ!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΧΕΙ! Χαίρομαι πάαααααρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ΒΡΕΧΕΙ!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΧΕΙ! Χαίρομαι πάαααααρα πολύ! σε πια πόλη μένεις και βρέχει....Αθήνα όυτε ίχνος :( Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Καβάλα! Λίγο έξω από Καβάλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Καβάλα! Λίγο έξω από Καβάλα... Απ΄ό τι φαίνεται η κακοκαιρία θα περάσει μάλλον ξυστά και μάλλον πολύ πιο ήπια από ότι αρχικά είχαν υπολογίσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Εδώ βρέχει απο χτες... Τωρα έξω έχει 3 βαθμούς κα μάλλον αν συνεχίσει θα το ρίξει το χιονάκι, που θα πάει? :cool: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 σε πια πόλη μένεις και βρέχει....Αθήνα όυτε ίχνος :( ...και δεν προβλέπεται δυστυχώς τίποτα... Κάτι σύννεφα μόνο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Επιτελους βροχη κ στη Λαρισα εδω κ 1 ωρα.Επιτελους.. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 μια απο τα ιδια και σαλονικα..βεβαια η θερμοκρασια δεν ειναι κ πολυ χαμηλη..αλλα ελπιζω και σε χαμηλοτερες..βεβαια αυριο θα εχουμε 15 βαθμους..αλλα τεσπα..:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 εδω βροχη ακομα και δεν το βλεπω,μονο που φυσαει παρα πολυ κι ειναι πολυ σπαστικο. η θερμοκρασια ειναι 18 βαθμοι και ειναι σχεδον 5 το πρωι.ωραιος χειμωνας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts