manolog3 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ναι αλλα δε βρωμας και παντα καταληγεις στο κρεβατι!;) (νοσοκομειου ή σπιτιου, αλλα ποιος νοιαζεται?):p Αμα κανεις μπανιο και βαλεις και λιγο αποσμητικο δεν βρωμας...ειναι πολυ απλο το θεμα δεν θελει κοπο θελει τροπο!!!!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Αμα κανεις μπανιο και βαλεις και λιγο αποσμητικο δεν βρωμας...ειναι πολυ απλο το θεμα δεν θελει κοπο θελει τροπο!!!!! :) ναι αλλα μολις κανεις μπανιο μετα απο 15' παλι μυριζεις! με 40C ο,τι και να κανεις παλι θα ιδρωσεις και παλι θα μυριζεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ναι αλλα μολις κανεις μπανιο μετα απο 15' παλι μυριζεις! με 40C ο,τι και να κανεις παλι θα ιδρωσεις και παλι θα μυριζεις!:) Εεε τωρα δεν στεκει αυτο που λες...υπερβαλεις!!!!!:lol: :lol: :p Αν ηταν ετσι δεν θα εβγαινε κανεις εξω απο το σπιτι του γιατι δεν θα αντεχε ο ενας τον αλλον!!!!;) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Προσωπικα ο χειμωνας ειναι το καλυτερο μου! :p Τσουχτερο κρυο, λιγοτερος κοσμος εξω, βραδυ απο τις 5....Πωωω γουσταρω αγρια! Βεβαια οταν αρρωσταινω αναθεματιζω καθε ωρα κ στιγμη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Εεε τωρα δεν στεκει αυτο που λες...υπερβαλεις!!!!!:lol: :lol: :p Αν ηταν ετσι δεν θα εβγαινε κανεις εξω απο το σπιτι του γιατι δεν θα αντεχε ο ενας τον αλλον!!!!;) :) μα ετσι δεν ειναι? για μπες στο 049 το καλοκαιρι απο ομονοια να δεις βρωμα. :X χειμωνας ρε, ολο βροχη και καθαροι δρομοι. τζακι... ζεστη σοκολατα! ταινια στο video (μερικοι εχουν dvd πλεον :lol: )! κανενα κρασακι με το αισθημα! τζακι... να βλεπεις τη βροχη πισω απο το παραθυρο. να περιμενεις να χιονισει! να μη μπορεις να βγαλεις το παπλωμα απο πανω σου... ωραια δε τα λεω? να τρως οσο θες και οτι θες χωρις να σκας απο το φαι! να λαχταρας να φας σουπιτσα! τι λες τωρα??? χειμωνας και παλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 mvagustagm2000 εισαι φοβερος! Εχεις πιασει το αισθημα του χειμωνα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 αχ χειμωνας παλι κοντομανικα εξω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 mvagustagm2000 εισαι φοβερος! Εχεις πιασει το αισθημα του χειμωνα!! χεχεχε!!!χρονια τωρα!:D αχ χειμωνας παλι κοντομανικα εξω :D μαλλον κοντομανικα μεσα εννοεις!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 χεχεχε!!!χρονια τωρα!:D μαλλον κοντομανικα μεσα εννοεις!:rolleyes: οχι εξω λεω που ειναι το περιεργο?:confused: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 τι εννοεις λεγοντας εξω? εξω στο μπαλκονι η εξω-πανω απο το παλτο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 τι εννοεις λεγοντας εξω? εξω στο μπαλκονι η εξω-πανω απο το παλτο...? φορμιτσα κατω και ενα κοντομανικο ετσι ειμαι καθε χειμωνα εδω και 4 χρονια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 και απο πανω αγκαλια το καλοριφερ? χειμωνας και τα μυαλα στα καγκελα hydro!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 και απο πανω αγκαλια το καλοριφερ? χειμωνας και τα μυαλα στα καγκελα hydro!!! ελα μωρε να δεις το σχολειο που περασε τωρα που πηγαν μερικοι ολυμπο (κεοαχ) με το σωβρακο στα χιονα να μιλανε και να λενε για κοντρες ενω ειχε -3 εκει πανω:lol: :lol: :lol: (και μετα σου λενε να τους κανει καψωνια...):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 μα ετσι δεν ειναι? για μπες στο 049 το καλοκαιρι απο ομονοια να δεις βρωμα. :X χειμωνας ρε, ολο βροχη και καθαροι δρομοι. τζακι... ζεστη σοκολατα! ταινια στο video (μερικοι εχουν dvd πλεον :lol: )! κανενα κρασακι με το αισθημα! τζακι... να βλεπεις τη βροχη πισω απο το παραθυρο. να περιμενεις να χιονισει! να μη μπορεις να βγαλεις το παπλωμα απο πανω σου... ωραια δε τα λεω? να τρως οσο θες και οτι θες χωρις να σκας απο το φαι! να λαχταρας να φας σουπιτσα! τι λες τωρα??? χειμωνας και παλι!!! Όντως, τι ωραία που τα λες :) Και μένα ο χειμώνας μου αρέσει περισσότερο. Κρ'υο, καιρός για δύο :love: :love: :love: :love: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ελα μωρε να δεις το σχολειο που περασε τωρα που πηγαν μερικοι ολυμπο (κεοαχ) με το σωβρακο στα χιονα να μιλανε και να λενε για κοντρες ενω ειχε -3 εκει πανω:lol: :lol: (και μετα σου λενε να τους κανει καψωνια...):p δεν εχω κανει ακομη φανταρος!!!:) Όντως, τι ωραία που τα λες :) Και μένα ο χειμώνας μου αρέσει περισσότερο. Κρ'υο, καιρός για δύο :love: η δικια μου με παρατησε!!!:( Ioanna_io να βγουμε αμα με το καλο χειμωνιασει...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 δεν εχω κανει ακομη φανταρος!!!:) η δικια μου με παρατησε!!!:( Ioanna_io να βγουμε αμα με το καλο χειμωνιασει...:D Εσένα σε παράτησε, εμένα είναι μακρυά :( Να δούμε πως θα περάσει κι αυτός ο χειμώνας... :worry: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Εσένα σε παράτησε, εμένα είναι μακρυά :( Να δούμε πως θα περάσει κι αυτός ο χειμώνας... :worry: οποτε και μαλλον δε θα βγουμε...:( σε δε πειραζει ρε ιωαννα, εσυ να εισαι καλα!:p παντως, οντως, ο χειμωνας θελει δυο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Γιατί, το καλοκαίρι θέλει έναν? Και το καλοκαίρι δυο θέλει, να κανετε μπανάκι παρέα, βουτίτσες, πατητές, κι απ' ολα τα καλά! Να χορεύετε το βραδάκι σιγανα τραγουδάκια (ακομα το κανουν αυτό ή μονο στην εποχή μου γινότανε?), να ξυπνάτε αγκαλίτσα τα ζεστά πρωινά με τον ανεμιστηρα να ακουγεται χρστ χρστ! και μονο μ' ένα σεντονάκι σκεπασμένοι (κι αυτο, αν..), παγωμένος καφές για δυο κλπ κλπ Και το καλοκαίρι, δυο θέλει :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 και την ανοιξη που ανθιζουν τα λουλουδια και πετοθν οι πεταλουδιτσες και το φθινοπωρο που πεφτουν τα φυλλα και ειναι μελαγχολικα παντα δηλαδη πρεπει να εισαι ζευγαρωμενος....δεν την γλιτωνεις και εμεις οι ελευθεροι τι θα κανουμεεεεεε???οεο? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 re paidia himonas kai pali heimonas. genika protimo o kruo apo ti zesti. kai mono pou forao mpoufan kai eho tsepes na valo mesa ena soro pragmata pou kouvalao :lol: :lol: :lol: mou aresei o heimonas. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 re paidia himonas kai pali heimonas. genika protimo o kruo apo ti zesti. kai mono pou forao mpoufan kai eho tsepes na valo mesa ena soro pragmata pou kouvalao :lol: :lol: :lol: mou aresei o heimonas. και γω συμφωνώ! ;) χειμώνας και πάλι επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 η δικια μου με παρατησε!!!:( Ioanna_io να βγουμε αμα με το καλο χειμωνιασει...:D Εσένα σε παράτησε, εμένα είναι μακρυά :( Να δούμε πως θα περάσει κι αυτός ο χειμώνας... :worry: Kάντε κάτι μεταξύ σας να περάσει ευχάριστα!:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 re paidia himonas kai pali heimonas. genika protimo o kruo apo ti zesti. kai mono pou forao mpoufan kai eho tsepes na valo mesa ena soro pragmata pou kouvalao :lol: :lol: :lol: mou aresei o heimonas. Για το καλοκαιρι παρε τσαντα :p :) Εγω παλι προτιμω το καλοκαιρι! Μπανακια κτλ κτλ. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Εγω προτιμω καλοκαιρι πιο πολυ,αλλα αλλη φαση ειναι ο χειμωνας.:cool: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Γιατί, το καλοκαίρι θέλει έναν? Και το καλοκαίρι δυο θέλει, να κανετε μπανάκι παρέα, βουτίτσες, πατητές, κι απ' ολα τα καλά! Να χορεύετε το βραδάκι σιγανα τραγουδάκια (ακομα το κανουν αυτό ή μονο στην εποχή μου γινότανε?), να ξυπνάτε αγκαλίτσα τα ζεστά πρωινά με τον ανεμιστηρα να ακουγεται χρστ χρστ! και μονο μ' ένα σεντονάκι σκεπασμένοι (κι αυτο, αν..), παγωμένος καφές για δυο κλπ κλπ Και το καλοκαίρι, δυο θέλει :) :) Garfield τα ειπαμε, το καλοκαιρι ιδρωνεις... και την ανοιξη που ανθιζουν τα λουλουδια και πετουν οι πεταλουδιτσες και το φθινοπωρο που πεφτουν τα φυλλα και ειναι μελαγχολικα παντα δηλαδη πρεπει να εισαι ζευγαρωμενος....δεν την γλιτωνεις και εμεις οι ελευθεροι τι θα κανουμεεεεεε???οεο? ελα να δεσμευτουμε!:) re paidia himonas kai pali heimonas. genika protimo o kruo apo ti zesti. kai mono pou forao mpoufan kai eho tsepes na valo mesa ena soro pragmata pou kouvalao :lol: :lol: :lol: mou aresei o heimonas. +1, πολυ καλη φαση! Kάντε κάτι μεταξύ σας να περάσει ευχάριστα!:grin: και εγω αυτο λεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts