Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι εγω παντως, δοκιμασες εσυ?

Τελικα την δονηση την εφτιαξα, ηταν hardware θεμα, ανοιξα το κινητο (δυσκολη διαδικασια λεμε....) και η μια επαφη του vibrator motor ειχε ξεκολλησει ( ποιοτητα κατασκευης ομως!!!) κολλησα και ειμαι οκ!

Καλημερα.

Πως το ανοιξες χωρις να σπασει το γυαλι?

Απ' οτι λενε σπαει και μετα πας για ανταλλακτικο που υπαρχει μονο απο την UMI.

Για πες μας γιατι μου βαζεις ιδεες να το κατσαβιδιασω, αν διαβασες τι μου εχει τυχει εμενα....θα καταλαβεις ...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν γίνεται να το ανοίξεις χωρίς να σπάσεις το γυαλί πίσω. είναι σχεδόν αδύνατον. (αν είδατε και professional teardown στο youtube). δεν αμφισβητώ τίποτα, απλά μου φαίνεται περίεργο. φυσικά και μην το ανοίξετε γιατί πιο πιθανόν είναι να το χαλάσετε....

πάντως το κινητό είναι σκέτη κινεζιά. κόλα της πλάκας, ξεκολλάει εύκολα το γυαλί κυρίως πάνω αριστερά (ελάχιστα χιλιοστά) όπως και πίσω (κυρίως μπροστά). σαν σκέψη πολύ καλή με αλουμίνιο (αν και ακόμα και η βαφή είναι της πλάκας)και γυαλί μπρος πίσω, αλλά η υλοποίηση ειναι το χάλι το μαύρο.

ήταν να το αγοράσω πάλι αλλά τελικά ύστερα από το ελαφρύ ξεκόλλημα του γυαλιού που παρατηρώ στο δικό μου σιγά σιγά να γίνεται, δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση. είναι σχεδόν σίγουρο ότι το τηλέφωνο θα χαλάσει μετά από κάποιους μήνες. (έτσι μου φαίνεται). :mad:

technoholic maniac reviewer

Το πρωί είχε πάρει το μάτι μου ένα post του φίλου villas για ένα umi που θα παραλάμβανε άμεσα.

Πού πήγε?

Aν προλαβαινεις ακυρωσε το.

Ειναι πολυ ωραιο αλλα μεχρι εκει. Διαβασε τι εχει παρουσιασει στα παιδια του φορουμ και τι ετυχε σε μενα (ουτε καν αναβε...) και θα καταλαβεις...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Έχω που το πασπατευω από το μεσημέρι...Δεν μου έχει παρουσιάσει τίποτα....Είναι κουκλι....Έχω βάλει βγάλει τρεις φορές τη σιμ και είναι οκ !Μην το ματιασω!!!

Όταν Θέλω data σε ποια θέση βάζω τη sim??

Δόθηκε από την Παρασκευή!Ήρθε με την 3.0.1 και πέρασα την 5 κατευθείαν!!!

μακαρι ...ειδα οτι ανακοινώθηκε και η 3.0.5 εκδοση εκει πιστευω να διορθωθούν καποια σφαλματα

Κάτσε...Μη σε πάρω στο λαιμό μου...Έχουν παρουσιαστεί προβλήματα...Το δικό μου προς το παρόν είναι κομπλέ!!!

Ευχαριστω με ενθαρρύνες αρκετα για να μην ακυρωσω την παραγγελιά σε 2 βδομαδες ελπιζω να το εχω στα χερια μ

Ένα θεματάκι που έχω είναι ότι δεν μπορώ να το συνδέσω με το pc-win 8-και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να διορθωθεί το πρώτο ποστ.2 micro sim παίρνει το κινητό.Ή κάνω κάτι λάθος.

Το γυαλί πίσω το εσπασες? Γιατί πως αλλιώς θα το ανοιγες.

οχι και να το σπασω!!! το βαζεις κανα μισαωρο στο καλοριφερ πανω και μετα εχω ειδικες βεντουζες που το ξεκολανε, ετσι αλλαζω κρυσταλλα οθονων και digitizer, παντως απο ποιοτητα κατασκευης ειναι καλο μονο.....εξωτερικα, εμενα τις sim μου τις εχει ρημαξει στο γρατσουνισμα....

With great power, comes great responsibility...

οχι και να το σπασω!!! το βαζεις κανα μισαωρο στο καλοριφερ....

Και δε λιώνουν οι πλακέτες και οι καλοδιωταινίες που 'χει μέσα?

Πέρασα την 3.0.5 πριν μια ώρα , χωρίς να κάνω factory reset , αν και το τηλέφωνο μου δεν έχει παρουσίαση ποτέ reboot και ότι άλλο περίεργο που έχω διαβάσει από εδώ .

εδώ και 40 λεπτά που το δουλεύω στην καινούρια βερσιόν παρατήρησα μερικά lag –bug

για αρχή να Πο ότι έχει lag στο μενού βλέπεις υπάρχει καθυστέρηση στην εναλλαγή τον καστέλων , επίσης βλέπω τεράστια κατανάλωση ενέργειας σε 40 λεπτά -25% η μπαταρία με καμία εφαρμογή ανοιχτεί και η φωτεινότητα στο ελάχιστο, επίσης παρατήρησα ότι και η κάμερα δεν δουλεύει σωστά δηλαδή άμα επιλέξεις κάποιο εφέ και μετά πας να τραβήξεις Φώτο βγάζει μαύρες γραμμές στην οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα , θα ανεβάσω φωτώ σε λίγο να καταλάβετε τη λέω ,

Για τώρα θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και απλά θα ξαναβάλω την 3.0.3

Τελικά δεν έβγαλα την 3.0.5 αν και δεν δούλευε καλά στην αρχή … έκανα 2 ρεμπουτ και έστρωσε, αν και συνέχιζα να είχα προβλήματα με την μπαταρία άδειαζε χωρίς να χρησιμοποιώ την συσκευή τα οποία λύθηκαν με 2 πράγματα 1) κατέβασα το clean master και μπλόκαρα 12 εφαρμογές που έτρεχαν στο παρασκήνιο , 2) κατέβασα το battery calibracion από nema . σήμερα είμαι στην 3 μέρα χωρίς να το φορτίσω με νορμάλ χρίση και έχει ακόμα 52% .

πάντως βαριά παιχνίδια δεν μπορείς να παίξεις λόγο ότι ανεβάζει τρελά θερμοκρασία ! χθες έπαιξα για 15 λεπτά σχεδόν το world of tanks και ζεματαγε όλοι η πίσω πλευρά 69 βαθμούς μέτρησα στην cpu !! φοβήθηκα μην ξεκολλήσει Κανά τζάμι :p

Και δε λιώνουν οι πλακέτες και οι καλοδιωταινίες που 'χει μέσα?

Μπορείς και με πιστολάκι, απλά λιώνει την κόλλα, αυτό που θες δηλαδή.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μετά από μία και μέρα χρήσης έχω να πω ότι είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος από το κινητό.

Τέλεια κατασκευή,πραγματικό μπιμπελό κάθεσαι και το χαζεύεις, άψογο wifi gps και κλήσεις, φωτογραφία καλύτερη από ότι την περίμενα, εννοείται δεν κολλάει πουθενά και μία οθόνη μα τι οθόνη...

Είναι λεπτό το κινητό παιδιά, πολύ λεπτό...Έβαλα τη θήκη που στέλνουν μέχρι να μου έρθει το back cover που έχω παραγγείλει ενώ το screen που έχει στη συσκευασία παρότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε μένα έκατσε τέλεια!!!!!!

Κάρτες δεν μου έχει γδάρει ούτε κάποιο από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί.

Μπορείς και με πιστολάκι, απλά λιώνει την κόλλα, αυτό που θες δηλαδή.

Μετά από μία και μέρα χρήσης έχω να πω ότι είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος από το κινητό.

Τέλεια κατασκευή,πραγματικό μπιμπελό κάθεσαι και το χαζεύεις, άψογο wifi gps και κλήσεις, φωτογραφία καλύτερη από ότι την περίμενα, εννοείται δεν κολλάει πουθενά και μία οθόνη μα τι οθόνη...

Είναι λεπτό το κινητό παιδιά, πολύ λεπτό...Έβαλα τη θήκη που στέλνουν μέχρι να μου έρθει το back cover που έχω παραγγείλει ενώ το screen που έχει στη συσκευασία παρότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σε μένα έκατσε τέλεια!!!!!!

Κάρτες δεν μου έχει γδάρει ούτε κάποιο από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί.

Απο που το αγόρασες και σε ποσο χρονο ηρθε? Εισαι απο τους λίγους τυχερούς.... Δούλεψε το ομως λιγο καιρο και μετα κανε παλι ενα review

technoholic maniac reviewer

Από Efox..περιπου 25 μέρες,σε άλλο μέλος εδώ από το ίδιο κατάστημα δεν άνοιξε καν...

Εννοείται ότι θα σας κρατάω ενήμερους..

Τελικα σημερα απο τις 24/12 εφτασε Αθηνα οποτε λογικα θα παραλαβω σε 2 μερες Αγρινιο,αλλα με ολα αυτα που διαβαζω μαλλον δεν θα το ανοιξω καν και θα το δωσω κατευθειαν
[sIGPIC][/sIGPIC]