Redshift Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αφού ξέρεις ότι είναι απάτη γιατί παραγγειλες; προφανως οταν παραγγειλα δεν το ηξερα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχεις κάποιο λινκ?Αυτό που λες με τους Ισπανούς.. προφανως οταν παραγγειλα δεν το ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έχεις κάποιο λινκ?Αυτό που λες με τους Ισπανούς.. http://www.htcmania.com/showthread.php?t=910572 Βρηκα ισπανο που παρελαβε αυθεντικο hongmi 1s πριν λιγο καιρο απο αυτους . Επισης μιλανε για εμας εδω : http://www.htcmania.com/showpost.php?p=16482640&postcount=461 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoland Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Παιδιά έχετε καταντήσει ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ πραγματικά όμως... Δεν θέλετε να περιμένετε;;; ΑΚΥΡΩΣΤΕ την παραγγελία και ζητήστε τα λεφτά σας πίσω... Τι είναι αυτά τώρα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που πλάθετε;;; Έλεος δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 redshift αμα σκασουν τα πρωτα κουτια απο ισπανους και δεις τι γραφουν ποσταρε το να κανουμε dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Έλα...Κουβέντα γίνεται...Θυμάμαι στο τόπικ του one plus αλλά και στο forum της one plus που γινόταν πανικός!!!Μην το παίρνεις στραβά...Έτσι γίνεται με κάποιες συσκευές...Δημιουργούν το μικρό ή μεγάλο τους μύθο και τα σενάρια τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 το coolicool σήμερα λέει In stock http://www.coolicool.com/stock-in-europe-umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-inch-fhd-super-amoled-corning-gorilla-glass-scre-g-35314 θα μας τρελάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 το coolicool σήμερα λέει In stock http://www.coolicool.com/stock-in-europe-umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-inch-fhd-super-amoled-corning-gorilla-glass-scre-g-35314 θα μας τρελάνουν Πάντα έλεγε in stock. Το παρακάτω κείμενο έχει σημασία... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 redshift αμα σκασουν τα πρωτα κουτια απο ισπανους και δεις τι γραφουν ποσταρε το να κανουμε dispute. http://www.htcmania.com/showpost.php?p=16486964&postcount=468 εδω λενε σε εναν ισπανο οτι μπορουν να του στειλουν το elephone p3000s (το οποιο ειναι presale παντου) σε 24 ωρες τωρα τι λενε διαφοροι φωστηρες εδω μεσα δεν με αφορα να ετοιμαζεσαι ... Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) Άσχετα με το τηλέφωνο για το οποίο συζητάτε σχετικό με το μαγαζί. Παρήγγειλα τηλέφωνο, μου έστειλαν tracking number αλλά χώρα προορισμού βγαίνει Ισπανία. Ετοιμάζομαι για dispute. Μάλον ξεκαθαρίζει η κατάσταση. edit: Μου απάντησαν λέγοντάς μου ότι από λάθος τους μου έστειλαν tracking number ενός Ισπανού πελάτη και μου έστειλαν ένα καινούργιο. Δε μου ήρθε όμως ενημέρωση από το paypal έτσι ώστε στο Transaction ID να φαίνεται διόρθωση. Edited December 8, 2014 by klgrpls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 στο mionbuy εχουν ανεβασει τις τιμες τους γενικως ,το δικο μας πηγε στα 162€ (δλδ μια σχετικα νορμαλ τιμη) εδω ενας ισπανος προσπαθει να τους ψαρωσει λεγοντας τους οτι θελει μεγαλες ποσοτητες για να τα μεταπωλησει κ του απαντανε οτι μπορουν να του δωσουν μεχρι 2 κομματια http://www.htcmania.com/showpost.php?p=16491744&postcount=486 τελικα μονο ανοιγοντας τα δεματα θα μαθουμε τι γινεται με αυτους Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ομηρε καλη φαση αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=406081 απλα δεν το ξερει η μανα του....μαλλον το ξερει οι μαναδες μας δεν το ξερουνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ok , εγώ σήμερα τελειωσα την ιστορία με το coolicool , ακύρωσα την παραγγελία και μου έκαναν άμεση επιστροφή χρημάτων, σήμερα μου είπαν αποστολή ένα αόριστο ΄΄σε μία με δύο εβδομάδες΄΄ οπότε δεν..... άσε να κυκλοφορήσει με το καλό και βλεπουμε τότε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 ok , εγώ σήμερα τελειωσα την ιστορία με το coolicool , ακύρωσα την παραγγελία και μου έκαναν άμεση επιστροφή χρημάτων, σήμερα μου είπαν αποστολή ένα αόριστο ΄΄σε μία με δύο εβδομάδες΄΄ οπότε δεν..... άσε να κυκλοφορήσει με το καλό και βλεπουμε τότε Πάντως από coolicool δε νομίζω να έχουμε φόβο ΜΗ παραλαβής. Απλώς θα αργήσει να έρθει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πάντως από coolicool δε νομίζω να έχουμε φόβο ΜΗ παραλαβής. Απλώς θα αργήσει να έρθει. δεν αντιλέγω, αλλά εγώ είχα κάνει 19-11 την παραγγελία, έτσι όπως το πήγαινε στο τέλος δεν θα είχα και την επιλογή του dispute σε περίπτωση στραβής με το τηλ, ας στοκάρει κομμάτια και εδώ είμαστε Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 05.12.2014 17:45 Guangzhou International Letter Operation Centre Accepted from sender Greece 05.12.2014 17:45 510010 Accepted from sender Greece 06.12.2014 09:36 Guangzhou International Arrived at sorting center 06.12.2014 13:34 Guangzhou International Send item abroad (Export) 06.12.2014 13:38 Guangzhou Send item abroad (Export) Greece αν εχω καταλάβει καλά πρέπει να ξεκίνησε από Κίνα, να δούμε τι θα έχει μέσα οταν με το καλό φτάσει :lol: Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paan71 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 δεν αντιλέγω, αλλά εγώ είχα κάνει 19-11 την παραγγελία, έτσι όπως το πήγαινε στο τέλος δεν θα είχα και την επιλογή του dispute σε περίπτωση στραβής με το τηλ, ας στοκάρει κομμάτια και εδώ είμαστε Σχετικά με την λήξη του 45ήμερου Λογικά, εφόσον όσοι παρήγγειλαν ήξεραν τα περί καθυστέρησης ή την πήραν χαμπάρι τώρα, πριν λήξει η προθεσμία για dispute, ανοίγεις case στο paypal. Εκεί αναφέρεις ότι δεν σου έχει έρθει το αντικείμενο, και ξεκινάει η διαδικασία , "το θέλω το αντικείμενο/ θέλω τα χρήματά μου πίσω". Με αυτό τον τρόπο το χρονικό περιθώριο να μην χάσεις τα χρήματά σου, μεγαλώνει μέχρι και άλλον ένα μήνα ή και περισσότερο. Παράθεση me paan71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Σχετικά με την λήξη του 45ήμερου Λογικά, εφόσον όσοι παρήγγειλαν ήξεραν τα περί καθυστέρησης ή την πήραν χαμπάρι τώρα, πριν λήξει η προθεσμία για dispute, ανοίγεις case στο paypal. Εκεί αναφέρεις ότι δεν σου έχει έρθει το αντικείμενο, και ξεκινάει η διαδικασία , "το θέλω το αντικείμενο/ θέλω τα χρήματά μου πίσω". Με αυτό τον τρόπο το χρονικό περιθώριο να μην χάσεις τα χρήματά σου, μεγαλώνει μέχρι και άλλον ένα μήνα ή και περισσότερο. οκ, αλλά εγώ προσωπικά δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία, ας κυκλοφορήσει κανονικά με το καλό και βλέπουμε...ίσως και μέχρι τότε να βρούμε και κάποιο άλλο να μας γυαλίσει στο μάτι :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 οκ, αλλά εγώ προσωπικά δεν ήθελα να μπω σε διαδικασία, ας κυκλοφορήσει κανονικά με το καλό και βλέπουμε...ίσως και μέχρι τότε να βρούμε και κάποιο άλλο να μας γυαλίσει στο μάτι :) εγω εκανα παραγγελια απο coolicool στις 24/11 στα 219 δλρ και μετα απο λιγες μερες ειδα την ιδια τιμη απο το EU warehouse, τους εστειλα μειλ και τους εκανα παραπονα γιατι δεν το χουν στειλει ακομα (ενω στο μειλ επιβεβαιωσης της πληρωμης λενε σε 1-5 εργασιμες θα γινει αποστολη), Τους ζητησα να μου το στειλουν απο το EU εφοσον ειναι στα ιδια λεφτα και ας αργησει (τουλαχιστον να μην εχω καθολου το αγχος του φορου). πριν να περασει και το οριο στο pay pal θα ανοιξω ενα case και ολα μια χαρα! παντως ειδα εχθες απο κοντα το p7 που ειναι απο γυαλι και αλουμινιο και ηταν πραγματικα πανεμορφο μακαρι να χει τοσο καλη ποιοτητα και το zero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πιστεψε με την ποιοτητα την εχει, οπως ειπες,γυαλι αλουμινιο..! :) Οσοι φιλοι και γνωστοι μου το χουν δει παραμιλανε.Δεν μπορουν να πιστεψουν οτι σε τετοια τιμη μπορεις να παρεις τετοια συσκευη! :p Welcome to the Chinese reality,τους απανταω,χαχαχαχ! :yinyang::shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 εγω εκανα παραγγελια απο coolicool στις 24/11 στα 219 δλρ και μετα απο λιγες μερες ειδα την ιδια τιμη απο το EU warehouse, τους εστειλα μειλ και τους εκανα παραπονα γιατι δεν το χουν στειλει ακομα (ενω στο μειλ επιβεβαιωσης της πληρωμης λενε σε 1-5 εργασιμες θα γινει αποστολη), Τους ζητησα να μου το στειλουν απο το EU εφοσον ειναι στα ιδια λεφτα και ας αργησει (τουλαχιστον να μην εχω καθολου το αγχος του φορου). πριν να περασει και το οριο στο pay pal θα ανοιξω ενα case και ολα μια χαρα! παντως ειδα εχθες απο κοντα το p7 που ειναι απο γυαλι και αλουμινιο και ηταν πραγματικα πανεμορφο μακαρι να χει τοσο καλη ποιοτητα και το zero Πιστεψε με την ποιοτητα την εχει, οπως ειπες,γυαλι αλουμινιο..! :rolleyes: Οσοι φιλοι και γνωστοι μου το χουν δει παραμιλανε.Δεν μπορουν να πιστεψουν οτι σε τετοια τιμη μπορεις να παρεις τετοια συσκευη! :p Welcome to the Chinese reality,τους απανταω,χαχαχαχ! :cool: :yinyang::shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πιστεψε με την ποιοτητα την εχει, οπως ειπες,γυαλι αλουμινιο..! :rolleyes: Οσοι φιλοι και γνωστοι μου το χουν δει παραμιλανε.Δεν μπορουν να πιστεψουν οτι σε τετοια τιμη μπορεις να παρεις τετοια συσκευη! :p Welcome to the Chinese reality,τους απανταω,χαχαχαχ! :cool: :yinyang::shoot: Μετα απο τοσες μερες που εχεις το τηλεφωνο πως το βλεπεις?μπαταρια σημα gps ολα καλα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Επίσης για μένα που είμαι ψείρας...Πως τα πάει το γυαλί πίσω με τις δακτυλιές?? Το καθαρίζεις 10 φορές την ημέρα? Μετα απο τοσες μερες που εχεις το τηλεφωνο πως το βλεπεις?μπαταρια σημα gps ολα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μετα απο τοσες μερες που εχεις το τηλεφωνο πως το βλεπεις?μπαταρια σημα gps ολα καλα? Επίσης για μένα που είμαι ψείρας...Πως τα πάει το γυαλί πίσω με τις δακτυλιές?? Το καθαρίζεις 10 φορές την ημέρα? Η μπαταρια ειναι καλη και το fast charging ακομα καλυτερο,χεχεχε!! Το gps δουλευει κομπλε εχω βαλει το Navigon και δουλευει μια χαρα, τα σηματα του Wifi και κινητη ειναι τελεια! Δεν εχω βγαλει το πισω αυτοκολλητο,θα το βγαλω μολις παρω την flip case,δαχτυλιες παντως ναι,γινονται ευκολα,αλλα γυαλι ειναι αυτο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Eγώ το παρήγγειλα από το COOLCOOL 2014-11-15 και στης Date:2014-11-26 και μου στείλανε Tracking Number και τωρα ειναι Tue Dec 2 2014 23:38 NL Sent to country of destination Tue Dec 2 2014 09:00 CN Parcel sent to sorting office country of transit Sun Nov 30 18:25 CN Parcel arrived in country of transit Sun Nov 30 16:12 Shipment re-labelled Sun Nov 30 16:09 Shipment is pre-alerted Sun Nov 30 08:24 CN Parcel en route to country of transit είμαι σε καλώ δρομώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts