dimzan Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καθολου αποδεκτο δεν ειναι, αμα υπήρχε αντιπρόσωπος πα πηγενα να το αλλάξουν στην εγγυηση αλλα να το στείλω πισω στη κινα μετα απο 1μιση μηνα αναμονη και να ξαναμεινω χωρις κινητο προτειμω να το κρατησω και ελπιζω να μη μου βγαλει προβληματα. Γιατι πρεπει να απολογούμαι για την umi και για τις επιλογες μου δε καταλαβα. Αμα ηξερα οτι θα εβγαζε πολλα προβληματικα κοματια δε θα το αγοραζα. Τωρα ομως το πηρα και δε θα κλαιω στα φορα σιγα ενα κινητο ειναι. οταν σε κατι μηνες ομως αρχισει να μαζευει σκονες η οθονη μην αναρρωτηθεις τι φταιει... Εγω καταλαβαινω οτι η umi μειωσε το κοστος μην κανοντας σωστο ποιοτικο ελεγχο ή ακομα καταργώντας τον εντελως. Τα υλικα που εχουν χρησιμποιηθει για το κινητο υποδηλωνουν κινητο πολλαπλασιου κοστους, αφου λοιπον δεν εγινε τσιγγουνια στα υλικα εγινε στον ελεγχο και την τελικη ποιοτητα κατασκευης/συναρμολογησης /λειτουργιας. Κριμα. Θα συνεχισω να παρακολουθω το θεμα, για να δω πως θα εξελιχθει , ηταν ενα κινητο που εκανε μπαμ, αλλα στην προκειμενη περιπτωση ταιριαζει το " απ εξω κουκλα , απο μεσα (λαχειο και οχι πανουκλα)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έβαλα και εγώ την emumi αλλά έχω ένα θέμα δεν μου αναγνωρίζει καμία Sim Tray εκεί που είχα λίγο σήμα τώρα δεν έχω καθόλου .Ότι και να προσπάθησα τίποτα. Καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω?? Μηπως εχασε το IMEI number της συσκευης? Αν το εχεις κανει backup βαλτο πισω με το προγραμμα SN write tools. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Λοιπον ενα Zero που εφερα για φιλο ηταν αψογο , ηρθε full φορτισμενο ( αρα το ειχαν φορτισει - δοκιμασει πριν την αποστολη ). Αγορα απο το 1ο event με τα χιλια κομματια απο aliexpress . Τωρα το λιωνει να το δοκιμασει . Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granville Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπέρα παιδιά...σκέφτομαι να αγοράσω κινητό και μία από τις επιλογές μου είναι το umi zero...Αξιζει για τα λεφτά του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά...σκέφτομαι να αγοράσω κινητό και μία από τις επιλογές μου είναι το umi zero...Αξιζει για τα λεφτά του;; απ οτι φαινεται ειναι λαχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 εμένα με παραξενεψε που στο δικό μου (χαλασμένο) umi το καλώδιο φόρτισης δεν είναι double sided και μπαίνει στον αντάπτορα μόνο από τη μία μεριά.... συμβαίνει και σε άλλους αυτό? μήπως τελικά η πρώτες παρτίδες ήταν beta παρόλο που έχει διαφορετικό ledflash? ε δεν νοείται τώρα τόσο χάλια κατασκευή, να λείπουν βίδες, να χαράσονται κάρτες,να ξεκολλάνε οθόνες έλεος δηλαδή:wacko: θα έπρεπε να είχε πυρπολήσει ο κόσμος τα γραφεία της UMI Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά...σκέφτομαι να αγοράσω κινητό και μία από τις επιλογές μου είναι το umi zero...Αξιζει για τα λεφτά του;; απ οτι φαινεται ειναι λαχειο Ελπίζω φίλε Grandville να κατάλαβες ότι το λέει σαρκαστικα ο dimzan... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Λαχειο εννοεί οχι οτι εκανες την τυχη σου αν το πάρεις αλλα ειναι λαχειο στο αν θα πετυχεις καλο η κακο τηλέφωνο.... (συμφωνα με το προηγούμενο ποστ του),, :lol: " απ εξω κουκλα , απο μεσα (λαχειο και οχι πανουκλα)" Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Επιτέλους εφυγε και το δικο μου Umi Zero απο Κινα για Ολλανδια και μετα για εδω. Ειναι απο την καινουρια παρτιδα που εστειλε το εργοστασιο στα μαγαζια την προηγουμενη Τριτη και Σαββατο. Για να δουμε τι θα βγει. Επιπλεον, οσοι παραγγειλατε απο μεσα Δεκεμβρη με Αρχες Γεναρη, οντως ειναι λαχειο η αγορα σας, μιας και οι αμαρτωλες παρτιδες διοχετευτηκαν εκεινο το χρονικο διαστημα. Αν το δικο μου βγει καλο, που το ελπίζω, θα ενημερωσω αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Επιτέλους εφυγε και το δικο μου Umi Zero απο Κινα για Ολλανδια και μετα για εδω. Ειναι απο την καινουρια παρτιδα που εστειλε το εργοστασιο στα μαγαζια την προηγουμενη Τριτη και Σαββατο. Για να δουμε τι θα βγει. Επιπλεον, οσοι παραγγειλατε απο μεσα Δεκεμβρη με Αρχες Γεναρη, οντως ειναι λαχειο η αγορα σας, μιας και οι αμαρτωλες παρτιδες διοχετευτηκαν εκεινο το χρονικο διαστημα. Αν το δικο μου βγει καλο, που το ελπίζω, θα ενημερωσω αμεσως. Για να δούμε λοιπόν. Θα ήταν πολύ καλό αν έκανες review και μετά από κάνα μήνα χρήσης, για να δούμε αν η καλή κατάσταση διατηρείται. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ανέβασα τις φωτογραφίες στην UMI στο facebook και περιμένω καμια απάντηση.... απο το πρωί... προς το παρών άφαντοι! (κάνω και λίγο χαβαλέ είναι αλήθεια) https://www.facebook.com/hashtag/umizero?source=feed_text Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ανέβασα τις φωτογραφίες στην UMI στο facebook και περιμένω καμια απάντηση.... απο το πρωί... προς το παρών άφαντοι! (κάνω και λίγο χαβαλέ είναι αλήθεια) https://www.facebook.com/hashtag/umizero?source=feed_text https://www.facebook.com/umicommunity/posts_to_page ====================================================== Επισης το 2 το διαβασατε ? http://i.imgur.com/zvkBzNR.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 ανέβασα τις φωτογραφίες στην UMI στο facebook και περιμένω καμια απάντηση.... απο το πρωί... προς το παρών άφαντοι! (κάνω και λίγο χαβαλέ είναι αλήθεια) https://www.facebook.com/hashtag/umizero?source=feed_text Aπο Δευτερα θα απαντησουν λογικα...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μερικες ακομα παρατηρήσεις μετα απο 2 μερες χρησης περιπου (πολλα τεστ) Εξακολουθουν ολα να δουλευουν κανονικα. Ο brwser κολλαγε μερικες φορες αλλα κατέβασα το opera που ποτε δε με εχει απογοητεύσει και απολαμβανω τωρα πραγματικα πολυ καλες ταχύτητες Το τηλεφωνο ζεσταίνεται πισω ψηλια οταν σερφαρω ειδικα χωρις wifi. Η μπαταρια ειναι πολυ καλη με αρκετη χρηση την ημερα το φόρτισα μολις 2 φορες μεχρι τωρα. Οταν το φορτίζω (με το φορτιστη του παντα) δε ζεσταίνετε σχεδον καθολου και μου κανει εντυπωση γιατι διαβαζα αλλα... Η φόρτιση κραταει περιπου 1 ωρα και 20 λεπτα απο σχεδον αδειο σε 100%. Γλυστραει ΠΟΛΥ απο τα χερια. Ολοι οσοι το ειδαν εχουν ξετρελαθεί απο την οθονη του. σσ. δεν εχω "κλεισει" στο aliexpress τη παραλαβη για σιγουριά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Μερικες ακομα παρατηρήσεις μετα απο 2 μερες χρησης περιπου (πολλα τεστ) Εξακολουθουν ολα να δουλευουν κανονικα. Ο brwser κολλαγε μερικες φορες αλλα κατέβασα το opera που ποτε δε με εχει απογοητεύσει και απολαμβανω τωρα πραγματικα πολυ καλες ταχύτητες Το τηλεφωνο ζεσταίνεται πισω ψηλια οταν σερφαρω ειδικα χωρις wifi. Η μπαταρια ειναι πολυ καλη με αρκετη χρηση την ημερα το φόρτισα μολις 2 φορες μεχρι τωρα. Οταν το φορτίζω (με το φορτιστη του παντα) δε ζεσταίνετε σχεδον καθολου και μου κανει εντυπωση γιατι διαβαζα αλλα... Η φόρτιση κραταει περιπου 1 ωρα και 20 λεπτα απο σχεδον αδειο σε 100%. Γλυστραει ΠΟΛΥ απο τα χερια. Ολοι οσοι το ειδαν εχουν ξετρελαθεί απο την οθονη του. σσ. δεν εχω "κλεισει" στο aliexpress τη παραλαβη για σιγουριά :lol: Τι εννοείς δεν εχω κλείσει την παραλαβή? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Τι εννοείς δεν εχω κλείσει την παραλαβή? Αυτο : Οδηγός για αγορές από Aliexpress ........................................... Για οποίο πρόβλημα υπάρχει το dispute . Εγω σε 20 που έχω κάνει έχω δικαιωθεί σε ολα . Απλα μην επιβεβαιώσετε την παραλαβή εάν δεν ελενξετε τσεκάρετε πολύ καλά το προϊόν . Εαν το πατήσετε ο πωλητής παίρνει τα χρήματα του και δεν μπορείτε να απαιτήσετε τίποτα ( dispute ) . http://i.imgur.com/UBBKs10.png Πιστευω να βοηθησα καποιον στην αγορα του . ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aπο Δευτερα θα απαντησουν λογικα...! Ε βεβαια στο Σ/Κ ποσταρουν μονο διαφημίσεις http://i.imgur.com/8rMCnW3.png Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwlhs13 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αυτό με το lollipop δεν ειναι διαφήμιση. Απλά όπως διάβαζα σε κάποια απάντηση τους, θα χρειαστούν δυο μήνες περίπου για να ετοιμάσουν την lollipop rom απο την ημέρα που η mediatek θα δώσει στον κόσμο τον κώδικα του επεξεργαστή του umi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αυτο : Οδηγός για αγορές από Aliexpress ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε βεβαια στο Σ/Κ ποσταρουν μονο διαφημίσεις http://i.imgur.com/8rMCnW3.png Η αληθεια ειναι οτι προγραμματιζουν τις δημοσιευσεις του Σ-Κ απο την προηγουμενη μερα. Εκτος απο καποια Σαββατα που δουλευουν. Μη τα θεμε κι ολα θκα μας....! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Αυτό με το lollipop δεν ειναι διαφήμιση. Απλά όπως διάβαζα σε κάποια απάντηση τους, θα χρειαστούν δυο μήνες περίπου για να ετοιμάσουν την lollipop rom απο την ημέρα που η mediatek θα δώσει στον κόσμο τον κώδικα του επεξεργαστή του umi. όχι εγώ διάβασα την απάντηση στο facebook είπανε 2 μέρες:lol: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Επιτέλους εφυγε και το δικο μου Umi Zero απο Κινα για Ολλανδια και μετα για εδω. Ειναι απο την καινουρια παρτιδα που εστειλε το εργοστασιο στα μαγαζια την προηγουμενη Τριτη και Σαββατο. Για να δουμε τι θα βγει. Επιπλεον, οσοι παραγγειλατε απο μεσα Δεκεμβρη με Αρχες Γεναρη, οντως ειναι λαχειο η αγορα σας, μιας και οι αμαρτωλες παρτιδες διοχετευτηκαν εκεινο το χρονικο διαστημα. Αν το δικο μου βγει καλο, που το ελπίζω, θα ενημερωσω αμεσως. Πες μας καταστημα αγορας, και πως εμαθες για παρτιδες? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Πες μας καταστημα αγορας, και πως εμαθες για παρτιδες? Απο το Antelife..! Απλη λογικη. Απο τα μεσα Δεκεμβρη και μετα μεχρι αρχες Γεναρη στοκ δεν υπηρχε ουτε για δειγμα και η ζητηση ειχε πιασει ταβανι αν θυμαστε, και σε καποιες περιπτωσεις εσταλησαν και Beta συσκευες οπως ακριβως και σε μενα. :ninja: Και ξαφνικα το ανακοινωνει η Umi οτι το Aliexpress θα παρει 1000 κομματια αμεσα και ομοιως θα λαβουν στοκ και τα υπολοιπα κινεζομαγαζα τις επομενες ημερες.Εκεινες οι παρτιδες ηταν οι αμαρτωλες που ταλαιπωρησαν και ταλαιπωρουν τον κοσμο. Το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν ατομα που ακομα παραλαβανουν αυτες τις μερες απο αυτες ακριβως τις παρτιδες. Ευχομαι να βγουν καλες αυτες οι συσκευες... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Απο το Antelife..! Απλη λογικη. Απο τα μεσα Δεκεμβρη και μετα μεχρι αρχες Γεναρη στοκ δεν υπηρχε ουτε για δειγμα και η ζητηση ειχε πιασει ταβανι αν θυμαστε, και σε καποιες περιπτωσεις εσταλησαν και Beta συσκευες οπως ακριβως και σε μενα. :ninja: Και ξαφνικα το ανακοινωνει η Umi οτι το Aliexpress θα παρει 1000 κομματια αμεσα και ομοιως θα λαβουν στοκ και τα υπολοιπα κινεζομαγαζα τις επομενες ημερες.Εκεινες οι παρτιδες ηταν οι αμαρτωλες που ταλαιπωρησαν και ταλαιπωρουν τον κοσμο. Το χειροτερο ειναι οτι υπαρχουν ατομα που ακομα παραλαβανουν αυτες τις μερες απο αυτες ακριβως τις παρτιδες. Ευχομαι να βγουν καλες αυτες οι συσκευες... :worry: Ειμαι reseller και εχω παραλαβει 2 ηδη τα οποια εφυγαν απο τα χερια μου, το ενα παρουσιασε προβλημα σε κατι ασχετο (μοτερ δονησης) το οποιο και επισκευασα (ισως σφαλμα χρηστη). Ομως δεν εχω νεα οτι η UMI διορθωσε κατι στο hardware. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Οτι ειναι να δουμε θα το δουμε συντομα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Και συνεχίζω προς ενημέρωση (ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΗ!) των υποψηφίων αγοραστών; Δοκιμασα μουσικη με 2 ζευγαρια ακουστικα απο xperia sola και xperia P. ο Ηχος ειναι μουντός και μετριας ποιότητας. Για ραδιοφωνο ειναι οκ και φανταζομαι οι περισσοτεροι που ακουνε σα "κανονικοι ανθρωποι" μουσικη ισως δεν εχουν προβλημα. Το xperia sola παιζει πολυ καλυτερα με περισσοτρα μπασα και ποιο καθαρο ηχο. Εχει και σαφως λιγοτερη παραμορφοση στο "τερμα" που λεμε. Το ξερω τα ακουστικα δεν ειναι high end αλλα δε πιστευω οτι θα παιξει καλυτερα και με καλυτερα ακουστικα ειναι σαφως μετριας ποιοτητας. Εγω που ακουω heavy metal μουσικη δεν ειμαι ικανοποιημενος. Κατα τα αλλα ολα οπως τα εχω γραψει παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Και συνεχίζω προς ενημέρωση (ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΗ!) των υποψηφίων αγοραστών; Δοκιμασα μουσικη με 2 ζευγαρια ακουστικα απο xperia sola και xperia P. ο Ηχος ειναι μουντός και μετριας ποιότητας. Για ραδιοφωνο ειναι οκ και φανταζομαι οι περισσοτεροι που ακουνε σα "κανονικοι ανθρωποι" μουσικη ισως δεν εχουν προβλημα. Το xperia sola παιζει πολυ καλυτερα με περισσοτρα μπασα και ποιο καθαρο ηχο. Εχει και σαφως λιγοτερη παραμορφοση στο "τερμα" που λεμε. Το ξερω τα ακουστικα δεν ειναι high end αλλα δε πιστευω οτι θα παιξει καλυτερα και με καλυτερα ακουστικα ειναι σαφως μετριας ποιοτητας. Εγω που ακουω heavy metal μουσικη δεν ειμαι ικανοποιημενος. Κατα τα αλλα ολα οπως τα εχω γραψει παραπανω. Μήπως τα ακουστικά είναι για το sole και δεν είναι συμβατά με το umi? Δοκίμασε απλά ακουστικά universal... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts