mclound Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπέρα και απο εμένα. Μια ερώτηση (πολύ λεπτομέρεια αλλά έφαγα φλασιά) έχει status led? Καλησπέρα, αν εννοείς το led που ενημερώνει για notifications, σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει μιας που παρακολουθώ το topic, ΟΧΙ δεν έχει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Η συσκευή φτάνει στα χέρια μου σε μια δυο μέρες και θα σας γράψω εδώ την εμπειρία μου και 'γω... Θα δώσω έμφαση στη κάμερα και στο βίντεο που βγάζει το Zero, διότι δεν έχω βρει σαφείς απαντήσεις σχετικά με την απόδοσή του. Στα διαφημιστικά έλεγαν "η καλύτερη κάμερα 13 mpixel στον κόσμο..." για να δούμε... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδια SOS...!!!Εχω στειλει πισω το Umi Zero μου καθ υποδειξην της ιδιας της εταιριας γιατι απο το Antelife μου στειλαν Beta version. Το καταλαβα απο το διπλο led flash του τηλεφωνου το οποιο αντι για κιτρινο -κοκκινο ηταν διπλο κιτρινο.Γι αυτο παρακαλω απο οποιον εχει το τηλεφωνο να βγαλει μια-δυο φωτος σε καθρεπτη που να φαινεται καθαρα η διχρωμια του led flash,ωστε να μην κανουν απο το Antelife παλι καμμια πατατα.Το τηλ ειναι πισω Κινα και αυριο μαλλον παραλαμβανουν οποτε θα γινει αλλαγη .Σας παρακαλω συμφορουμιτες οποιος μπορει ας βοηθησει...! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hadjis Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παιδια SOS...!!!Εχω στειλει πισω το Umi Zero μου καθ υποδειξην της ιδιας της εταιριας γιατι απο το Antelife μου στειλαν Beta version. Το καταλαβα απο το διπλο led flash του τηλεφωνου το οποιο αντι για κιτρινο -κοκκινο ηταν διπλο κιτρινο.Γι αυτο παρακαλω απο οποιον εχει το τηλεφωνο να βγαλει μια-δυο φωτος σε καθρεπτη που να φαινεται καθαρα η διχρωμια του led flash,ωστε να μην κανουν απο το Antelife παλι καμμια πατατα.Το τηλ ειναι πισω Κινα και αυριο μαλλον παραλαμβανουν οποτε θα γινει αλλαγη .Σας παρακαλω συμφορουμιτες οποιος μπορει ας βοηθησει...! :worry: διπλο κίτρινο και σε μενα... εχεις κατι που να το βεβαιώνει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τα προπαραγωγης εχουν 2 κιτρινα λεντ πισω,τα κανονικα εχουν 1 πορτοκαλι και ενα κιτρινο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά το χω δει κι εγώ τις τελευταίες μέρες το τηλεφωνο και πραγματικά για τη τιμη του απο αποψη χαρακτηριστικων ειναι τερας. Ομως βλεπω πολλες αναφορές για κατι reboot, screenshots την ωρα που παίρνεις τηλεφωνο, γρατσουνιές στις καρτες σιμ και διαφορα αλλα. Εσεις τι λέτε για ολα αυτα? Μπορεί να μας διαφωτίσει καποιος που το χει στα χερια του? 2 good 2 be true μου φαίνεται. Λοιπον να συμπληρωσω και εγω τις εντυπωσεις μου: Ποιοτητα κλησεων:Αψογη δεν εχω το παραμικρο παραπονο. Wifi:Επισης αψογο,κανει συνδεση γρηγορα και δεν την χανει. Μπαταρια επισης πολυ καλη,οποτε μου βγαζει μια μερα ολοκληρη κατω απο βαρια χρηση αλλα χωρις παιχνιδια. Απο οθονη και εμφανιση παρα πολυ ευχαριστημενος. Κανενα reboot και δεν εχω screenshots μεχρι στιγμης. Η καμερα του την βρισκω ανταξια της καμερας απο ενα Note 3 το οποιο το συγκρινα σημερα με εναν φιλο. Λιγο προσοχη στις ρυθμισεις αναλογα τις συνθηκες και σταθερο χερι και βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες. Οποτε πιθανολογω οτι διαφορα προβληματα με την συσκευη ισως να υπαρχουν επειδη εφυγαν στο εμπορια μερικα κομματια προπαρασκευης και φυσικα στην rom. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisss Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τα προπαραγωγης εχουν 2 κιτρινα λεντ πισω,τα κανονικα εχουν 1 πορτοκαλι και ενα κιτρινο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον να συμπληρωσω και εγω τις εντυπωσεις μου: Ποιοτητα κλησεων:Αψογη δεν εχω το παραμικρο παραπονο. Wifi:Επισης αψογο,κανει συνδεση γρηγορα και δεν την χανει. Μπαταρια επισης πολυ καλη,οποτε μου βγαζει μια μερα ολοκληρη κατω απο βαρια χρηση αλλα χωρις παιχνιδια. Απο οθονη και εμφανιση παρα πολυ ευχαριστημενος. Κανενα reboot και δεν εχω screenshots μεχρι στιγμης. Η καμερα του την βρισκω ανταξια της καμερας απο ενα Note 3 το οποιο το συγκρινα σημερα με εναν φιλο. Λιγο προσοχη στις ρυθμισεις αναλογα τις συνθηκες και σταθερο χερι και βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες. Οποτε πιθανολογω οτι διαφορα προβληματα με την συσκευη ισως να υπαρχουν επειδη εφυγαν στο εμπορια μερικα κομματια προπαρασκευης και φυσικα στην rom. Απο που το παρήγγειλες εσύ κιμωνα αν επιτρέπετα? (ξέρω off topic αλλα ολοι προσπαθούμε να μη μας πιάσουν κωτσο δυσκολες εποχες για να πετας λεφτά τσαμπα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Φιλέ εμένα το φλας είναι το πάνω κίτρινο και το κάτω κόκκινο και έχω παρατηρήσει όταν βγάζω φωτογραφίες το βράδυ τα ματιά τα βγάζει κόκκινα λες να είναι από το φλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Φυσικα και επιτρεπεται να ρωτησεις,για αυτο ειμαστε εδω, για να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον. Το πηρα απο tinydeal.Ειχε tracking number το οποιο εμφανισε την πορεια του 5 μερες αφου μου το ταχυδρομησαν. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλέ εμένα το φλας είναι το πάνω κίτρινο και το κάτω κόκκινο και έχω παρατηρήσει όταν βγάζω φωτογραφίες το βράδυ τα ματιά τα βγάζει κόκκινα λες να είναι από το φλας? Το καλυτερο φλας σε φωτογραφικη μηχανη ειναι μεχρι τα 6 μετρα. Για αυτο και ολοι οι φωτογραφοι βαζουν το extra. Σε εμας το φλας ειναι μεχρι το ενα μετρο. Οποτε ειναι αδυνατον να συμβει αυτο που λες. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Τα προπαραγωγης εχουν 2 κιτρινα λεντ πισω,τα κανονικα εχουν 1 πορτοκαλι και ενα κιτρινο. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον να συμπληρωσω και εγω τις εντυπωσεις μου: Ποιοτητα κλησεων:Αψογη δεν εχω το παραμικρο παραπονο. Wifi:Επισης αψογο,κανει συνδεση γρηγορα και δεν την χανει. Μπαταρια επισης πολυ καλη,οποτε μου βγαζει μια μερα ολοκληρη κατω απο βαρια χρηση αλλα χωρις παιχνιδια. Απο οθονη και εμφανιση παρα πολυ ευχαριστημενος. Κανενα reboot και δεν εχω screenshots μεχρι στιγμης. Η καμερα του την βρισκω ανταξια της καμερας απο ενα Note 3 το οποιο το συγκρινα σημερα με εναν φιλο. Λιγο προσοχη στις ρυθμισεις αναλογα τις συνθηκες και σταθερο χερι και βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες. Οποτε πιθανολογω οτι διαφορα προβληματα με την συσκευη ισως να υπαρχουν επειδη εφυγαν στο εμπορια μερικα κομματια προπαρασκευης και φυσικα στην rom. Φιλε μου μηπως μπορεις να βγαλεις και ν ανεβασεις 2 φωτος που να φαινεται η διχρωμια του φλας οπως ζητησα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimon60 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Φιλε μου μηπως μπορεις να βγαλεις και ν ανεβασεις 2 φωτος που να φαινεται η διχρωμια του φλας οπως ζητησα??? Κανενα προβλημα. Παράθεση Letv 1 pro US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Και εμένα είναι το ένα φλας κίτρινο και το άλλο πορτοκαλί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Κανενα προβλημα. Έτσι είναι και σε μένα κίτρινο και ροζ παντός τα ματιά τα βγάζει κόκκινα όχι πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Για τη θήκη Ζ κανένας δεν έγραψε κάτι....Πολύ κιτσαριό?? Περιμένω να βγει κανένα back cover...Έχει κανείς κάποιο υπόψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lib13 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 καλησπερα παιδια εχω αγορασει και εγω το τηλεφωνο απο 24/12 απο efox και ακομα δεν μου εχουν στειλει tracking number υπαρχει κανενας αλλος που το εχει παρει απο εκει και το εχουν στειλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 καλησπερα παιδια εχω αγορασει και εγω το τηλεφωνο απο 24/12 απο efox και ακομα δεν μου εχουν στειλει tracking number υπαρχει κανενας αλλος που το εχει παρει απο εκει και το εχουν στειλει? Εγω και ενας αλλος, αν δεν κανω λαθος! Στειλε pm εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402381&page=33. Εμενα μου το εστειλαν στις 5 Ιαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ειχα παραγγείλει το κινητο απο ali στις 23/12 και σήμερα αφου τους έστειλα μηνυμα και τους ξ€%€$α μου έστειλαν traking number, το οποίο ακόμα δεν εμφανίζεται. Το κινητό το ήθελα για δώρο για τα γενέθλια της γυναίκας μου. Ελπίζω να το έχω για του Αγ. Βαλεντίνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Άλλο ένα πρόβλημα ξαφνικά το τηλέφωνο κλείνει και ξανά ανοίγει τι μπορεί να είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Άλλο ένα πρόβλημα ξαφνικά το τηλέφωνο κλείνει και ξανά ανοίγει τι μπορεί να είναι? Κατα 99% ειναι πρόβλημα software...αρα ειναι επιλυσιμο...η θα λυθει με καποιο Update η με καποια αλλη rom που λογικα θα βγει οσονουπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Κατα 99% ειναι πρόβλημα software...αρα ειναι επιλυσιμο...η θα λυθει με καποιο Update η με καποια αλλη rom που λογικα θα βγει οσονουπω.... Και εγώ αυτό διάβασα ότι είναι πρόβλημα softwere πιστεύω να βγει μέχρι το τέλος του μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά! Η σύζυγός μου το είχε παραγγείλει από coolicool στις 26/11 από ευρωπαϊκή αποθήκη και ενώ γνώριζε πως 30/12 θα το έκαναν ship, τελικά και χθες μετά από δική της ενόχληση της απάντησαν πως δεν έχουν stock και αν θέλει να διαλέξει άλλο κινητό ή να περιμένει για shippment μέσα Ιανουαρίου. Το deadline του Paypal είχε (οριακά) ξεπεραστεί, αλλά ζήτησε full refund και το δέχθηκαν κατευθείαν. Ε, θα διαλέξουμε άλλο κινητό γιατί πολλά bugs διαβάζω και ξενερώνω λίγο, ειδικά γιατί της το πρότεινα μετά από διάβασμα αυτού του topic και όσο να είναι έννιωθα λίγες τύψεις. Θα το ψάξουμε με την ησυχία μας όμως για κάποιο άλλο κινητό (ίσως dooge που έχει και ελληνική αντιπροσωπία). Πάντως πολύ καλή και άμεση αντιμετώπιση από το coolicool στο θέμα refund. Edited January 8, 2015 by mclound σύζυγος με 'η', ιου! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Παίδες καλησπέρα και καλή χρονιά! Η σύζυγός μου το είχε παραγγείλει από coolicool στις 26/11 από ευρωπαϊκή αποθήκη και ενώ γνώριζε πως 30/12 θα το έκαναν ship, τελικά και χθες μετά από δική της ενόχληση της απάντησαν πως δεν έχουν stock και αν θέλει να διαλέξει άλλο κινητό ή να περιμένει για shippment μέσα Ιανουαρίου. Το deadline του Paypal είχε (οριακά) ξεπεραστεί, αλλά ζήτησε full refund και το δέχθηκαν κατευθείαν. Ε, θα διαλέξουμε άλλο κινητό γιατί πολλά bugs διαβάζω και ξενερώνω λίγο, ειδικά γιατί της το πρότεινα μετά από διάβασμα αυτού του topic και όσο να είναι έννιωθα λίγες τύψεις. Θα το ψάξουμε με την ησυχία μας όμως για κάποιο άλλο κινητό (ίσως dooge που έχει και ελληνική αντιπροσωπία). Πάντως πολύ καλή και άμεση αντιμετώπιση από το coolicool στο θέμα refund. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει φρέσκια συσκευή γνωστής-μη γνωστής εταιρίας η οποια να μην έχει κάποια bugs....είναι ανθρωπίνος αδύνατο αυτό...δεν έχει βγει μέχρι στιγμής κάποιο τέτοιο μοντέλο ούτε πιστεύω να βγει στο κοντινό μέλλον.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TASOS_KAR Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 http://gizchina.it/2015/01/umi-zero-la-recensione-di-gizchina/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει φρέσκια συσκευή γνωστής-μη γνωστής εταιρίας η οποια να μην έχει κάποια bugs....είναι ανθρωπίνος αδύνατο αυτό...δεν έχει βγει μέχρι στιγμής κάποιο τέτοιο μοντέλο ούτε πιστεύω να βγει στο κοντινό μέλλον.... Αν σου βγάλει μια επώνυμη συσκευή κάποιο πρόβλημα μέσα στις 15 πρώτες ημέρες, θα πας στο κατάστημα και θα στο αντικαταστήσουν με άλλο. Στην περίπτωση των κινέζικων πρέπει να προσέχεις να μην έχει λήξει το deadline του PayPal, να το στείλεις πίσω, να περιμένεις 1 μήνα να φτάσει και μετά να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, γιατί αφού θα έχουν περάσει ήδη 2 μήνες από την ημέρα που το παρήγγειλες, πολύ απλά δεν θα θελήσεις να σου στείλουν άλλο. Εγώ κινέζικα δεν προτείνω σε κανέναν. Τα παίρνω με δική μου ευθύνη και πάντα με το σκεπτικό ότι μπορεί να κάνει εως και 2 μηνες να φτάσει και να έχει και παιδικές ασθένειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Αν σου βγάλει μια επώνυμη συσκευή κάποιο πρόβλημα μέσα στις 15 πρώτες ημέρες, θα πας στο κατάστημα και θα στο αντικαταστήσουν με άλλο. Στην περίπτωση των κινέζικων πρέπει να προσέχεις να μην έχει λήξει το deadline του PayPal, να το στείλεις πίσω, να περιμένεις 1 μήνα να φτάσει και μετά να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, γιατί αφού θα έχουν περάσει ήδη 2 μήνες από την ημέρα που το παρήγγειλες, πολύ απλά δεν θα θελήσεις να σου στείλουν άλλο. Εγώ κινέζικα δεν προτείνω σε κανέναν. Τα παίρνω με δική μου ευθύνη και πάντα με το σκεπτικό ότι μπορεί να κάνει εως και 2 μηνες να φτάσει και να έχει και παιδικές ασθένειες. Παλι όμως ειναι τόσο φθηνά σε σχεση με τα επώνυμα που το ρίσκο δεν ειναι τοσο μεγάλο. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Αυτό είναι υποκειμενικό και υπάρχει και ο παράγοντας "ταλαιπωρία". Εμένα π.χ. και τους περισσότερους από εμάς στο myphone που είμαστε και λίγο gadgetακιδες μπορεί να μην μας πειράζει, αλλά υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω, που αν του συμβεί κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να ξαναπάρει κινέζικο ούτε για πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts