geoland Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Υπάρχει διαθέσιμο και στο ebay στα 167 ευρώ περίπου απο πωλητή με 50000+ πωλήσεις ( αν και οι περισσότερες ειναι για βελονακια και καρφιτσουλες) και free shipping με Singapore post. Αλλά νομίζω οτι μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή και να το πάρουμε απο κατάστημα. Περιμένουμε νέα απο τον geoland. Επίσης ρίξτε μια ματια στο Facebook account της umi. Έχει το hands on απο το myphone. Φίλε δεν το έχει διαθέσιμο, του είχα στείλει μήνυμα και αν δεις καλά αυτός και μερικοί άλλοι που το πουλάνε μέσω εβαυ έχουν την ίδια ακριβώς καταχώρηση με διαφορετική τιμή ή διαφορετική περιοχή αποστολής(HONG KONG, SINGAPOR, CHINA), αν το παραγγείλω τώρα θα μου το στείλει σε μια εβδομάδα μου έλεγε... καλά κρασιά, ο άλλος μου είπε ότι δεν το έχω σε στοκ σε 15μέρες θα το έχω κλπ, οι περισσότεροι ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΗ τύπου παίρνω τα λεφτά το πληρώνω και το στέλνω κρατώντας το κέρδος, δεν έχουν στοκ με λίγα λόγια, στην ουσία τους δίνουμε δάνεια όλοι μαζί και γίνονται μάγκες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Το βλεπετε να ερχετε Ελλαδα; Σε τι τιμη περιπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heavenb Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εδώ http://www.aliexpress.com/item/Original-UMI-Zero-Cell-Phones-MTK6592T-Octa-Core-Android-4-4-Smartphone-5-0-1920x1080P-FHD/32214725103.html λέει ότι το έχει σε stock.Και μπορεί να το στείλει με dhl χωρίς να πληρώσουμε τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Μπράβο μάγκες! Πολύ έξυπνο μου φαίνεται να έχουμε παραγγείλει τόσα άτομα, να περιμένουμε στα live chat και τα φόρουμ κάθε μέρα, και να βγαίνουν καινούργιοι να τους τρώει η τσέπη τους! Καλά, έλληνες είσαστε; Edited December 1, 2014 by trtr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Παντως εγω θα το παραγγειλω απο την Ευρωπαϊκη αποθηκη του coolicool, στα 176 ευρω. Σε 5,6 ημερες λογικα θα ερθει. http://www.coolicool.com/stock-in-europe-umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-inch-fhd-super-amoled-corning-gorilla-glass-scre-g-35314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Έχει πάρει κανένας tracking code από το Antelife που να φαίνεται ότι έχει όντως σταλεί το τηλέφωνο; Δεν βλέπω πάντως να παραλαμβάνουμε πριν τις γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoland Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εδώ http://www.aliexpress.com/item/Original-UMI-Zero-Cell-Phones-MTK6592T-Octa-Core-Android-4-4-Smartphone-5-0-1920x1080P-FHD/32214725103.html λέει ότι το έχει σε stock.Και μπορεί να το στείλει με dhl χωρίς να πληρώσουμε τελωνείο. Φίλε του έχω στείλει και αυτού, δεν το έχει σε στοκ και αν παραγγείλεις θα το στείλε την επόμενη εβδομάδα, και εγώ κέρδισα το τζοκερ θα με πιστέψεις;;; DHL,UPS, FEDEX εκτός ευρώπης=τελωνείο 1000%... Παντως εγω θα το παραγγειλω απο την Ευρωπαϊκη αποθηκη του coolicool, στα 176 ευρω. Σε 5,6 ημερες λογικα θα ερθει. http://www.coolicool.com/stock-in-europe-umi-zero-mt6592t-20ghz-octa-core-5-inch-fhd-super-amoled-corning-gorilla-glass-scre-g-35314 Για ρίξε μια καλύτερη ματιά να δεις τι λέει λίγο πιο κάτω από εκεί που διάβασες... This item is available to pre-order, all the orders will be shipped out on 30th December, 2014 after the pre-sale period. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εχω παρει απο Ali και αλλα κινεζικα μαγαζια πολλα ηλεκτρονικα. Ολα ερχονται σε αποθηκες της Ευρωπης (δεν με νοιαζει πως) και μετα ερχονται Ελλαδα χωρις φορους. Το τελευταιο ταμπλετ ηρθε μεσω ταχυδρομειου Ελβετιας ! ! ! Ασε που αν σας ζητησουν screenshot απο paypal/mastercard παραποιηται και δειχνει οτι ποσο θελετε με photoshop. Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Kαλησπέρα παιδιά, πήρα απάντηση από το ΚΟΥΛΙΚΟΥΛ.ΚΟΜ και μου είπαν ότι επειδή έχω κάνει παραγγελία από τους πρώτους μέσα στην εβδομάδα μάλλον(MAYBE) θα μου το στείλουν αλλιώς αν δεν θέλω να περιμένω να μου κανονίσουν να μου γυρίσουν τα λεφτά μου πίσω, απάντησα ότι δεν θα περιμένω και να μου γυρίσουν τα λεφτά μου πίσω μέχρι την παρασκευή γιατί έχω κάνει ήδη Dispute στο ΠΑΥΠΑΛ. Όπως και να έχει αν μέχρι Παρασκευή δεν λάβω τα λεφτά πίσω(κίνηση επιστροφής) θα τους κάνω Escalate to paypal και θα σβουρίζουν δέκα χρόνια!!! Στα δικά μας, παιδιά ψωνίζω από το ΝΕΤ από το 1999, είμαι ένα από τα πρώτα μέλη στο μαιλ του γιαχου που σημαίνει ότι ότι αλλαγή βλέπει το 99% του κόσμου εγώ την έχω δοκιμάσει 6 μήνες πριν και δίνω feedback, έχω αγορές και πωλήσεις μέσω ΝΕΤ σε διάφορα προίόντα(από ΟΥΖΟ έως ΚΑΠΟΤΕΣ εως ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΕΣ κλπ κλπ) αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, λοιπόν, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Να κάνετε αγορές αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΥΠΑΛ Η ΜΕ ΚΑΡΤΑ και στις δύο περιπτώσεις καταγγελία ή ΝΤΙΣΠΟΥΤ και θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω!!! Υπάρχουν τρόποι άπειροι!!! Επίσης τα ΣΟΒΑΡΑ SITΕ έχουν καλύψεις για τους πελάτες δεν είναι τσοντομάγαζα!!! Αν πχ παραλάβετε αφού το ανοίξετε μπροστά στον ταχυδρόμο(ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ) και δεν ειναι κινητό αλλά στραγάλια ήρεμα και ωραία ζητάτε μια έγγραφη δήλωση από τον άνθρωπο(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ!!!) εκείνη την στιγμή ή αφού πάρετε το όνομα του από το κατάστημα των ΕΛΤΑ που δουλεύει αργότερα(γιατί ο άνθρωπος μπορεί να μην προλαβαίνει εκείνη την στιγμή!!!) για επιβεβαίωση ότι δεν παραλάβατε αυτό που έπρεπε και απευθείας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΥΠΑΛ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΑ ΝΕΤ,ΕΔΩ ΚΛΠ για να τους κατεβάζουμε παρέα μετά, τα λεφτά θα τα πάρετε 100% αν είναι με τους τρόπους που σας λέω!!! Τέλος, σήμερα παράγγειλα και πλήρωσα στα 179ευρώ από ένα άλλο προμηθευτή, υποτίθεται ότι σε 24 ώρες θα μου το στείλει, τον ρώτησα αν έχει κι άλλα κομμάτια σε στοκ για άμεση αποστολή και μου είπε ότι έχει 100+ κομμάτια οπότε ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ... Επειδη εισαι εμπειρος, δεν μας λες που το βρηκες μπας και ξεστραβωθουμε ορισμενοι? Πραγματικα αυτες τις μερες τα εχω δει ολα με το πολυ ψαξιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ρε παιδες αφου βλεπετε τι γινετε γιατι δεν χαλαρωνετε και να κανετε μια παραγγελια 28/12 που θα εχει και καλες τιμες ? Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Από tinydeal τι λέει; Το έχει παραγγείλει κανείς άλλος; Εγώ το παρήγγειλα στις 20/11 έλεγε πως θα το έχει μετά τις 30/11... Ευτυχώς που δεν καίγομαι! Απλά ελπίζω να το έχω... φέτος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos2121 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 παιδια κ εγω απο mionbye το περιμενω...κ εχω ξενερωσει αφανταστα με αυτα που διαβαζω.τελικα τι ειναι προτιμοτερο;να το ανοιξω μπροστα στον ταχυδρομο η' δεν εχει νοημα να τον εμπλεξω και πρεπει να τραβηξω μονος μου video κ να το στειλω paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 καλυτερα μην τον μπλεξεις τραβα το βιντεο και αν χρειαστει στειλε το....και εγω το ιδιο θα κανω.....αν και ακομα δεν μου το εχουν στειελει και ισως προλαβαινω να κανω dispute....θα περιμενω και αυριο και αν δεν μου ερθει μαιλ επειβεβαιωσης παραγγελιας τοτε θα κανω dispute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Φίλε του έχω στείλει και αυτού, δεν το έχει σε στοκ και αν παραγγείλεις θα το στείλε την επόμενη εβδομάδα, και εγώ κέρδισα το τζοκερ θα με πιστέψεις;;; DHL,UPS, FEDEX εκτός ευρώπης=τελωνείο 1000%... Για ρίξε μια καλύτερη ματιά να δεις τι λέει λίγο πιο κάτω από εκεί που διάβασες... This item is available to pre-order, all the orders will be shipped out on 30th December, 2014 after the pre-sale period.Και εσεις απο κινα presale το κανετε. Τουλαχιστον δε θα περιμενω 20-30 ημερες για να μου ερθει. Δε ξερω μονο τι παιζει απο θεμα εγγυησης. Δλδ αν χρειαστει το στελνω Ευρωπη ή Κινα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwlhs13 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Τελικά ποιο το νόημα να το πάρουμε απο presale με αβέβαιη ημερομηνία αποστολής για να το παραλάβουμε του χρόνου και να μην αφήσουμε να το πάρουμε απο καμία ευρωπαϊκή αποθήκη στα τελη Δεκέμβρη με παραλαβή στην εβδομάδα. Όπως όλα δείχνουν μαζί θα φτάσουν τον Γενάρη. Βέβαια αν κάποιος βρει επιβεβαιωμένο stock μας το λέει. Πάντως διατηρώ ένα προβληματισμό για το αν θα καταφέρει η εταιρεία να ανταπεξέλθει στις παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει. Στο Facebook εξάλλου το δήλωσαν οτι δεν είχαν φανταστεί οτι το κινητό θα έχει τέτοια ανταπόκριση και οτι τώρα τρέχουν. Ας κάνουμε υπομονή καμία εβδομάδα ακόμα. Μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Επισης λαβε υποψην οτο τωρα που τρεχουν σαν @@ς για να προλαβουν θα μπει σε δευτερη μοιρα το Software development new fw κλπ . Λογικα ολη αυτη η 1η παρτιδα θα ειναι και οι beta testers . Επισης διαβασα καπου στο νετ οτι καποιοι εχουν βρει ευκαιρια και σπρωχνουν τα presale/betatest μοντελα που ειχαν στα χερια τους σαν New . Επισης κυκλοφορησε στην κινα ηδη "κλονος"/κοπια οποτε προσοχη σε ebay/ali κλπ Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδιά΄συνιστώ ψυχραιμία.Με ενδιαφέρει το εν λόγω κινητό και θα το παραγγείλω όταν ομαλοποιηθούν τα πράγματα.Η εταιρεία έχει δώσει τη λίστα με τους "επίσημους" πωλητές της συσκευής και έχω μιλήσει με αρκετούς από αυτούς..Κάποιος στο Ali μου πρότεινε το δικό τους τρόπο μεταφοράς??!! με παραλαβή σε 5-10 μέρες και χωρίς θέμα με τελωνείο..Δεν θα το ρισκάρω...Μάλλον πάω για τέλος του μήνα και Ευρωπαϊκές αποθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 καλυτερα μην τον μπλεξεις τραβα το βιντεο και αν χρειαστει στειλε το....και εγω το ιδιο θα κανω.....αν και ακομα δεν μου το εχουν στειελει και ισως προλαβαινω να κανω dispute....θα περιμενω και αυριο και αν δεν μου ερθει μαιλ επειβεβαιωσης παραγγελιας τοτε θα κανω dispute. αφου εχεις tacking number δεματος που ταξιδευει η θα ταξιδεψει το dispute θα ακυρωθει ακαριαια περιμενε να παραλλαβεις οτι ειναι αυτο που μας εχουν στειλει τα υπολοιπα τα ξερεις απλα κοιτα μην ξεπερασεις τις 45 μερες απο την ημερα που πληρωσες στο paypal γιατι μετα παπαλα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 ετσι και αλλιως μου το στειλανε redshift οποτε περιμενω για track number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 ρε παιδες αφου βλεπετε τι γινετε γιατι δεν χαλαρωνετε και να κανετε μια παραγγελια 28/12 που θα εχει και καλες τιμες ? Η καλύτερη απαντηση μεχρι τωρα. Μπορουμε να βαλουμε 1 κουμπί like ή dislike κατω απο καθε ποστ; ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια κ εγω απο mionbye το περιμενω...κ εχω ξενερωσει αφανταστα με αυτα που διαβαζω.τελικα τι ειναι προτιμοτερο;να το ανοιξω μπροστα στον ταχυδρομο η' δεν εχει νοημα να τον εμπλεξω και πρεπει να τραβηξω μονος μου video κ να το στειλω paypal; Θανο, εγω θα προτεινα να το τραβηξεις δικάμερο, ωστε να εχεις και εικονα αυτου που τραβαει εσενα οταν ανοιγεις το κουτι. Μην ξεχασεις να επικολλησεις το βιντεο απο την καμερα ασφαλειας εξω απο το σπιτι σου, που δειχνει τον ταχυδρομο οτι ερχεται να σου το παραδωσει...:lol: Βρε, πατε καλα; Αν σας τα φαγανε τα λεφτα σας τα φαγανε. Καντε ολες τις νομιμες ενεργειες για να τα παρετε πισω αν θελετε. Εδω οσοι το παραγγειλαν ετοιμαζονται να κανουν αποπειρα αυτοκτoνιας, γιατι ΘΑ τους ερθει το κουτι αδειο ή με ζελατινα. Εχουν παθει εμφραγμα γιατι ακουσαν οτι..., γιατι διαβασαν οτι... , γιατι τους ειπαν οτι..... Περιμενετε να ερθει το κουτι αδειο και τα ξανασυζηταμε. 便宜不好,好的不便宜! (δεν ειρωνευομαι, απλα βλεπω παληκαρια που στεναχωριουνται ΠΡΙΝ μαθουν τα κακα μαντατα, και χανουν το τωρα...) Anyway.... Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoland Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά, το κουλικουλ αφού τους έστειλα ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω(REFUND) μου έστειλε μια άλλη όχι αυτή που μιλούσα(η πρώτη είχε προωθήσει στην δεύτερη την συζήτηση μας) και μου λέει ότι σε 48ώρες θα μου στείλουν το κινητό, της απαντάω και εγώ ότι έχετε 24ώρες αν δεν το στείλετε θέλω τα λεφτά μου πίσω(θα κάνω escalate sto paypal τα γυρίσουν δεν τα γυρίσουν σε μια μέρα), για να δείτε πως στρώνουν τα γατάκια αν χρειαστεί... Λοιπόν ο άλλος πωλητής που δεν σας λέω ποιος είναι γιατί δεν θέλω κανείς να την πατήσει αν την πατήσω εγώ υποτίθεται ότι σε 24 ώρες από την εκκαθάριση της πληρωμής θα μου το στείλει αλλά λόγω του ότι δεν θυμάμαι ποιος είναι μπροστά και ποιος πίσω σε ώρα θα του δώσω διορία μέχρι αύριο(συνήθως ξημερώματα μου στέλνει)να μου στείλει το κινητό, αν όχι θα ακυρώσω και την δική του παραγγελία και θα μείνω με δύο μπακατέλες έως ότου ηρεμήσουν τα πράγματα και φάνε τα μούτρα τους οι πρώτοι με τα διάφορα μπαγκς που ίσως βγάλει το κινητό, αν το στείλει θα ενημερώσω άμεσα... Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να σταλούν δύο κινητά προς εμένα και να παραλάβω δύο κινητά εν τέλει :Ρ :Ρ :Ρ Οπότε ααααααααααααν γίνει κάτι τέτοιο θα ειδοποιήσω και ο πρώτος που θα μου στείλει πμ ΑΦΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ(ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΜ!!!) θα του δώσω το ένα στην τιμή αγοράς συν μεταφορικά από εμένα σε αυτόν... Ηρεμία θέλει και μην ψωνίζεται από τον κάθε άμπαλο που εμφανίζεται να πουλάει πάμφθηνα κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwlhs13 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Γκρινιάζετε όλοι σας οτι μείνατε χωρίς κινητό. Τι να πω και εγώ που έμεινα με κινητό 17 ευρώ (το παλιό της πεθεράς μου) και με smartwatch στo χέρι? Το χειρότερο είναι οτι αρχίζει να μου αρέσει. Το ρολόι δουλεύει μια χαρά σαν ρολόι και το κινητό θέλει φόρτισμα κάθε 7 μέρες. Τελικά έκανα την ζωή μου απλούστερη. Επίσης από το facebook της umi Christmas is a time for giving, and what better way to celebrate than to give a loved one a UMi Zero! Keep posted for tomorrow when we will be announcing just how you can do that in our Christmas Giveaway! Μας τρολάρουν μου φαίνεται. ΥΓ: geoland καλή τύχη Edited December 2, 2014 by Manwlhs13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 καλημερα παιδια το δικο μου απο coolicool σημερα βρισκεται ολλανδια οποτε πιστευω οτι μπορει και να το εχω την αλλη βδομαδα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Dear All Customers, (απο mionbuy) The Christmas Day is coming,and here we will support the DHL freeshipping for the over value is over only $100 now. We want our customers can get our package very fast,then can make some reviews for us(PLEASE LEAVE SOME REVIEWS ON YOUR LOCAL COUNTRY FORUMS,LIKE htcmania.com AND myphone.gr),we want to have some good reviews for our site,and we need the good reveiws on this forums to build the trust with customers,that can help our sales increased. We know that as a new site,we dont have many reviews,that is not easy to build the trust,that is why we promote the DHL shipping,we also want the customers to get the package very very fast,so the DHL is the best solution,only 5 days arround customers can get your package! And now the coupon 5%OFFMAX is stll valid for the DHL freeshipping! And for some custom tax fees,when the cusomer get the package by DHL,if they can make some good reviews on some forums,and send the screenshoot for us,we will return the custom tax fees to you! That means you did not to pay for the tax,and get the package in 5 to 7 days only! Hope you can enjoy the shopping on our site! Kind regards! Edited December 3, 2014 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Dear All Customers, (απο mionbuy) The Christmas Day is coming,and here we will support the DHL freeshipping for the over value is over only $100 now. We want our customers can get our package very fast,then can make some reviews for us(PLEASE LEAVE SOME REVIEWS ON YOUR LOCAL COUNTRY FORUMS,LIKE htcmania.com AND myphone.gr),we want to have some good reviews for our site,and we need the good reveiws on this forums to build the trust with customers,that can help our sales increased. We know that as a new site,we dont have many reviews,that is not easy to build the trust,that is why we promote the DHL shipping,we also want the customers to get the package very very fast,so the DHL is the best solution,only 5 days arround customers can get your package! And now the coupon 5%OFFMAX is stll valid for the DHL freeshipping! And for some custom tax fees,when the cusomer get the package by DHL,if they can make some good reviews on some forums,and send the screenshoot for us,we will return the custom tax fees to you! That means you did not to pay for the tax,and get the package in 5 to 7 days only! Hope you can enjoy the shopping on our site! Kind regards! εγω την εχω πατησει απο hotinbuy και αυτο κατι παρομοιο δειχνει.δεν θα το δολκιμαζα.χρηματα δεν θα χασεις βεβαια αλλα να περιμενεις και στο τελος να παραλαβεις scrreen protector η τιποτα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts