trtr Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Εμενα παντως δες τι μου απαντησανε...δες συνημμενο Μια απ'τα ίδια λοιπόν και geekbuying και to2c. Δεν το χει κανένας! Τσάμπα βιαστήκαμε να παραγγείλουμε. Όσοι το σκέφτονται καλύτερα να περιμένουν!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 εγω που εχω το tracking απο τις 26 ακομα περιμενω να δειξει κατι Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 εγω που εχω το tracking απο τις 26 ακομα περιμενω να δειξει κατι Αποτέλεσμα βγάζει μετά απο 7 εργάσημες μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 μαλιστα κανεις δεν εχει στοκ κ στο mionbuy το εχουν κ το αποστελλουν ταχυτατα καταλαβα... ετοιμαζομαι για dispute Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 α ρε τι γινετε . Τελικα ενω ειχα παρει αποφαση να το παρω χαλαστικα με ολα αυτα που γινονται απο τους κινεζους . Αποφασισα να το αφησω να "ψηθει" στην αγορα και να το παρω κατα το φλεβαρη , να εχει και πιο μεγαλη υποστήριξη rom .... Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos8977 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλησπέρα παιδιά, δεν θα πω από που αν δεν το επιβεβαιώσω 100% αύριο που θα βάλω παραγγελία σε περίπτωση που δεν μου το στείλουν από το κουλικουλ μέχρι αύριο, επίσης φίλε που το παράγγειλες από το αλιεξπρες στείλε στον πωλητή σε περίπτωση που δεν το έχουν πάρει από την αποθήκη( H DHL) να ακυρώσει και να στο στείλει με ΕΜS ή CHINA POST, HONG KONG POST KLP KΛΠ... Aν κανείς πάρει αποστολή από το κουλικουλ ας ενημερώσει... :) Φίλε μου το έχει στείλει ο πωλητής τώρα! Το έχει στείλει σε κάποια 4pk εταιρία! Τώρα θα δείξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 λογικα αυτοι που θα εχουν πρωτοι στα χερια τους για πωληση θα ειναι οι παρακατω : http://www.umidigi.com/About/OurVendors/ Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 το παραγγειλα και εγω απο mionbuy και ο θεος βοηθος παντως αμα ερθει ο ταχυδρομος θα του ζητησω να ανοιξω το πακετο μπροστα του και αν χρειαστει θα τραβηξω βιντεο και φυσικα θα κοιταξω να το αναψω μπροστα του μην την πατησω και ειναι κανα dummy phone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 το παραγγειλα και εγω απο mionbuy και ο θεος βοηθος παντως αμα ερθει ο ταχυδρομος θα του ζητησω να ανοιξω το πακετο μπροστα του και αν χρειαστει θα τραβηξω βιντεο και φυσικα θα κοιταξω να το αναψω μπροστα του μην την πατησω και ειναι κανα dummy phone.. συγνώμη, αλλά ο έρμος ο ταχυδρόμος τι σου φταίει ? Εσύ μάλλον κάνεις λάθος επιλογές και θες συνήγορο σε αυτήν ? Και άντε είναι αυτός βολικός ( για να μην το πώ αλλιώς και φάω ban) και σου κάνει τον υπηρέτη, τι θα αποδείξεις με αυτό ? Θα το στείλεις στην Κίνα ή στα κεντρικά του paypal με το δέμα με τις χάντρες μέσα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 taliban τι να πω βλεποντας και κανοντας...το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι ο ταχυδρομος ειναι γνωστος....τιποτα αλλο....το πολυ πολυ αμα ειναι ενταξει το τηλ....να μην ξανακανω παραγγελια απο το συγκεκριμενο σαιτ... οχι τιποτα αλλο απλα να μην με τρωει το αγχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 δεν χρειαζεται ταχυδρομος ουτε μαρτυρας τραβας βιντεο το ανοιγμα του δεματος μεχρι κ bootαρισμα του κινητου το ανεβαζεις youtube κ τους στελνεις το link Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 redshift αμα μπουταρει το τηλ...και ειναι ενταξει δεν χρειαζεται πλεον το βιντεο να το στειλεις....μακαρι για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Καλά στα λένε κρητικέ... Άκου τα παιδιά και μη μπλέκεις άφταιγους στη δικιά σου.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) @olympiakos ναι απλα για να δουνε οτι το ξεκινησες χωρις να το πειραξεις μηπως κ ειναι προβληματικο (λεμε τωρα αν παραλαβουμε τηλεφωνο τελικα, αν κ σε ενα ισπανικο φορουμ ενας εχει παραλαβει απο αυτους κ καμποσοι αλλοι περιμενουν) http://www.htcmania.com/showthread.php?t=910572&page=17 κλωνος δυσκολα στο umi zero με τετοια κατασκευη επισης δειτε τι απαντησαν σε καποιον που χαθηκε το δεμα του Order Number: 1319 Detailed Invoice: index.php?main_page=account_history_info&order_id= 1319 Date Ordered: Sunday 16 November, 2014 The comments for your order are: Dear Sir, Sorry that to send this email to you! We checked that your package was lost in the shipping,now we would like to send your package by DHL,and we will pay the custom fee for you(after you pay for the custom fee,tell us how much you pay,we will pay back the money to you by paypal!) By DHL,you can get the package in 5 days! Eager for your reply! Kind Regards! Mionbuy,com Your order has been updated to the following status: New status: Processing Please reply to this email if you have any questions. This email address was given to us by you or by one of our customers. If you feel that you have received this email in error, please send an email to sales@mionbuy.com This e-mail is sent in accordance with the US CAN-SPAM Law in effect 01/01/2004. Removal requests can be sent to this address and will be honored and respected. And also we have another solution for you,we can make payment 184.25€ to you by westernunion,we checked that your order value is 160.05€ on us,the rest 24.03€ is for our compensation for your time. We did this is because that we are increasing our sales,we don’t want to have dispute on paypal,paypal is very strict in China,if have dispute we will have trouble in our sales! If you agree,we will send you 184.25€ by westernunion to you,and what you need to do is: 1. Your need to make phone call to your local paypal,tell them that you have already get our package(RF296786119SG),and the products you get is very well from us! Sorry for the trouble,we will try to give big discount in your next order on us! Eager for your reply! Kind Regards! Mionbuy.com Edited December 1, 2014 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kingsoft Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) the rest 24.03€ is for our compensation for your time. 1. Your need to make phone call to your local paypal,tell them that you have already get our package(RF296786119SG),and the products you get is very well from us! Του δινουν 24,03 ευρω για να παρει και να πει ψεματα στο τοπικο Paypal οτι παρελαβε κατι που δεν εχει παραλαβει. Αρα για 24,03 ευρω πρατει πλημμέλημα που πρωτοδικα του κοστιζει 700 ευρω χωρις τα δικαστικα εξοδα ! ! ! Και αυτοι κρατανε καλο ονομα στο Paypal και πολλους ευχαριστημενους πελατες. Φιλακά: οι κινεζοι δεν δινουν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν δουλεψεις. Ουτε αερα να αναπνευσεις δεν σου δινουν αν δεν σκουπιζεις το δρομο μπροστα απο το κτηριο σου καθε πρωι. https://drive.google.com/drive/#folders/0Bw7d4gcbqMySTHA1QjhYdWQ1MVk Edited December 1, 2014 by Kingsoft porque me gusta, quando se me antoja. Παράθεση "Πολλες φορές στο Ιντερνετ, βλεπουμε πραγματα που δεν ειναι αληθινα" (Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1824 μΧ.) 便宜不好,好的不便宜! (Γιώργος, 2014 μΧ.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 οποιος εχει παρεδωσε με ebay κ κινεζους βλεπει πολλα τετοια κ ακομα περισσοτερα κ λενε για τους ελληνες μετα ... Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Ύποπτο μαγαζί. Οι τιμές του είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ. Μου θυμίζει το ibuyme.com από όπου την είχαν πατήσει πολλά άτομα από το forum. Εγώ είχα παραγγείλει ένα THL T11 και παρέλαβα μια ζελατίνα 3,5":lol:. Δεν ξέρω αν έχει παραλάβει κανείς αλλά θέλει μεγάλη προσοχή. Και από τοι ibuyme.com ένας (μόνο) παρέλαβε τηλέφωνο. Οι υπόλοιποι ζελατίνες. Και εσύ φίλε που δεν παρέλαβες καλύτερα να κάνεις dispute στην Paypal και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω παρά να "δωροδοκηθείς" με 20€, ξεγελώντας ακόμα και την Paypal, και να παρασύρεις και άλλους σε αγορά από αυτούς. Θέλει προσοχή με τα καινούρια κινεζομάγαζα. Κάθε λίγο ξεπετάγεται και κάποιος απατεώνας με χτυπητές πρσφορές και ξεγελάει όσους προλάβει μέχρι να τον κλείσουν. Αγορά μόνο από δοκιμασμένα και αξιόπιστα μαγαζιά και ΠΑΝΤΑ με Paypal ΜΟΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) τα mail με την αποζημιωση κ τα κολπα στο paypal ειναι απο το φορουμ στην ισπανια http://www.htcmania.com/showthread.php?t=910572&page=18 προσωπικα με ολα αυτα εχω πεισθει οτι προκειται για απατεωνες btw το δικο μου δεμα εχει παραληφθει απο την singapore post (τα υπολοιπα μαγαζια δεν εχουν umi zero ουτε για δειγμα) Edited December 1, 2014 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 redshift και εσυ το εχεις παραγγειλει απο εκει το umi??αντε και ο θεος βοηθος αμα μας ερθει στα χερια και ειναι ολα ενταξει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Όπως και να'χει το "μαγαζί" είναι ύποπτο με τέτοιες τιμές!! UMI Zero $185, $40 κάτω Xiaomi Mi3 $199, -$90 απ'όλα τα γνωστά μαγαζιά!! Xiaomi Note ίδια τιμή το 3G με το 4G!!!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 @olympiakos Ναι δυστυχως κ μου βγηκε στα 140€ με ενα κουπονι black friday οπως σου ειπα οταν παραλαβεις αναλυτικο βιντεο ανοιγματος δεματος,το ανεβαζεις youtube,κανεις dispute στο paypal δινοντας τους το link στο youtube επισης μπες στο mionbuy κ παρε screenshot της παραγγελίας σου και κρατα κ ολα τα email απο αυτους Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) redshift αν ειναι ολα καλα δεν θα χρειαστει να ανεβασουμε βιντεο στο youtube...επισης πως κανουμε screen shot την σελιδα??..εχεις πμ Edited December 1, 2014 by olympiakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 @ olympiakos πας στον λογαριασμο σου στο mionbuy My account --> κ εκει που δειχνει τις παραγγελιες πατας το μαυρο view βλεπεις την παραγγελια αναλυτικα κ πατας το κουμπι Print Scrn (καπου πανω δεξια ειναι) μετα ανοιγεις την ζωγραφικη των windows πατας Ctrl + V η απο το μενου κανεις επικολληση κ αποθηκευεις την εικονα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoland Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Kαλησπέρα παιδιά, πήρα απάντηση από το ΚΟΥΛΙΚΟΥΛ.ΚΟΜ και μου είπαν ότι επειδή έχω κάνει παραγγελία από τους πρώτους μέσα στην εβδομάδα μάλλον(MAYBE) θα μου το στείλουν αλλιώς αν δεν θέλω να περιμένω να μου κανονίσουν να μου γυρίσουν τα λεφτά μου πίσω, απάντησα ότι δεν θα περιμένω και να μου γυρίσουν τα λεφτά μου πίσω μέχρι την παρασκευή γιατί έχω κάνει ήδη Dispute στο ΠΑΥΠΑΛ. Όπως και να έχει αν μέχρι Παρασκευή δεν λάβω τα λεφτά πίσω(κίνηση επιστροφής) θα τους κάνω Escalate to paypal και θα σβουρίζουν δέκα χρόνια!!! Στα δικά μας, παιδιά ψωνίζω από το ΝΕΤ από το 1999, είμαι ένα από τα πρώτα μέλη στο μαιλ του γιαχου που σημαίνει ότι ότι αλλαγή βλέπει το 99% του κόσμου εγώ την έχω δοκιμάσει 6 μήνες πριν και δίνω feedback, έχω αγορές και πωλήσεις μέσω ΝΕΤ σε διάφορα προίόντα(από ΟΥΖΟ έως ΚΑΠΟΤΕΣ εως ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΗΧΑΝΕΣ κλπ κλπ) αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, λοιπόν, ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Να κάνετε αγορές αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΥΠΑΛ Η ΜΕ ΚΑΡΤΑ και στις δύο περιπτώσεις καταγγελία ή ΝΤΙΣΠΟΥΤ και θα πάρετε τα λεφτά σας πίσω!!! Υπάρχουν τρόποι άπειροι!!! Επίσης τα ΣΟΒΑΡΑ SITΕ έχουν καλύψεις για τους πελάτες δεν είναι τσοντομάγαζα!!! Αν πχ παραλάβετε αφού το ανοίξετε μπροστά στον ταχυδρόμο(ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΑ) και δεν ειναι κινητό αλλά στραγάλια ήρεμα και ωραία ζητάτε μια έγγραφη δήλωση από τον άνθρωπο(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ!!!) εκείνη την στιγμή ή αφού πάρετε το όνομα του από το κατάστημα των ΕΛΤΑ που δουλεύει αργότερα(γιατί ο άνθρωπος μπορεί να μην προλαβαίνει εκείνη την στιγμή!!!) για επιβεβαίωση ότι δεν παραλάβατε αυτό που έπρεπε και απευθείας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΥΠΑΛ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΑ ΝΕΤ,ΕΔΩ ΚΛΠ για να τους κατεβάζουμε παρέα μετά, τα λεφτά θα τα πάρετε 100% αν είναι με τους τρόπους που σας λέω!!! Τέλος, σήμερα παράγγειλα και πλήρωσα στα 179ευρώ από ένα άλλο προμηθευτή, υποτίθεται ότι σε 24 ώρες θα μου το στείλει, τον ρώτησα αν έχει κι άλλα κομμάτια σε στοκ για άμεση αποστολή και μου είπε ότι έχει 100+ κομμάτια οπότε ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manwlhs13 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Υπάρχει διαθέσιμο και στο ebay στα 167 ευρώ περίπου απο πωλητή με 50000+ πωλήσεις ( αν και οι περισσότερες ειναι για βελονακια και καρφιτσουλες) και free shipping με Singapore post. Αλλά νομίζω οτι μάλλον πρέπει να κάνουμε υπομονή και να το πάρουμε απο κατάστημα. Περιμένουμε νέα απο τον geoland. Επίσης ρίξτε μια ματια στο Facebook account της umi. Έχει το hands on απο το myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts