Jump to content

Umi Zero

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοριζικο φιλε με το καλο να το παραλαβεις να μας πεις εντυπωσεις!!!Ποτε πιστευεις θα το εχεις στα χερια σου?

Θελω να πιστευω αυριο,ή μεχρι το Σάββατο.Με Ems μου το στειλαν.Μολις ερθει θα σας πω τα παντα! :lol:

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε αυτο το σαιτ http://www.mionbuy.com/ εχει 156,34 τελικη τιμη με freeshiping για ελλαδα και paypal και 12 με 20 μερες παραδοση και αποστολη σε 1 με 2 εργασιμες και track number.

σε αυτο το σαιτ http://www.mionbuy.com/ εχει 156,34 τελικη τιμη με freeshiping για ελλαδα και paypal και 12 με 20 μερες παραδοση και αποστολη σε 1 με 2 εργασιμες και track number.

140 ευρω με το κουπονι BLACKFRIDAY:)

:)

Επειδη δεν καταλαβα, μηπως μεσα απο το βιντεο μας κοινοποιηθηκε πως στοκαραν αλλα 2000 κομματια?

Αυτο στο σαιτ τους φαινεται ή αν το παραγγειλω σημερα θα το παρω του χρονου?

καλησπερα στο to2c.com το εχει in stock στα €168.29

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Παιδιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ακυρώσω την παραγγελία από το COOLICOOL.COM(ΙΣΠΑΝΙΚΟ), δεν ξέρω βλέπω πολλά παράπονα από πολλούς σχετικά ότι ενώ λένε για 25 του μήνα έχουν περάσει δύο μέρες και τα έχουν κάνει κουλουβάχατα, έβαλα παραγγελία στις 24.12 αργά το βράδυ, αν κανείς άλλος έχει παραγγείλει από εκεί ας στείλει ημερομηνίες και στατους παραγγελίας να δούμε τι γίνεται...

καλησπερα στο to2c.com το εχει in stock στα €168.29

Ομως κατω στα σχολια καταλαβα οτι η αποστολη του θα ξεκινησει στις 27 Δεκ 14!

Παράγγειλα εχτές από to2c.com και σήμερα μου είπαν ότι θα μου το στείλουν την επόμενη βδομάδα!! Στην παραγγελία που έκανα είδα ότι έπρεπε να κλικάρω αν θέλω το τηλέφωνο with packing box ή no packing box! Τι επιλέγω; Επίσης είναι απαραίτητο να ζητήσω imei, serial number; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει να τους ενημερώσω πριν μου το στείλουν!!

With Φυσικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πολύ περίεργο μου φάνηκε το no packing box! Να ακυρώσω να το πάρω Black Friday από mionbuy.com σκέφτομαι! 20 ευρώ κάτω!!! Και αν είχαμε κ κουπόνι πιο κάτω ισως...?

Πολύ περίεργο μου φάνηκε το no packing box! Να ακυρώσω να το πάρω Black Friday από mionbuy.com σκέφτομαι! 20 ευρώ κάτω!!! Και αν είχαμε κ κουπόνι πιο κάτω ισως...?

για το site δεν έχω άποψη....το άλλο μην σου φαίνεται περίεργο, το κάνουν για χαζοεκπτώσεις χωρίς την συσκευασία της τάξεως των 2-3 δολαρίων

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λογικα το κανουν για να φαινεται οσο το πιο δυνατον μικροτερη η συσκευασια για το τελωνειο (με το δικο μου το μυαλο τουλαχιστον). Εγω ενα xiaomi mi3 απο το to2c το πηρα χωρις τη δικη του συσκευασια. Μια χαρα το κινητο παρολα αυτα.

Υπαρχει κ στο αγνωστο mionbuy στα 185$ οπου με κουπονι BLACKFRIDAY πεφτει στα 176$ δλδ στα 141€

http://www.mionbuy.com/umi-zero-5inch-android-44-mt6592t-20ghz-octacore-smartphone-p-1069.html

με free shipping ειτε με DHL (3-7 μερες παραδοση) ειτε με Registered Air Mail (Chinapost EMS) εως μηνα

κ πληρωμη paypal

το κοιταζω το κινητακι αλλα δεν το αποφασιζω λογω αγνωστου καταστηματος

προφανως αποφευγουμε DHL λογω τελωνειου ε?

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Υπαρχει κ στο αγνωστο mionbuy στα 185$ οπου με κουπονι BLACKFRIDAY πεφτει στα 176$ δλδ στα 141€

http://www.mionbuy.com/umi-zero-5inch-android-44-mt6592t-20ghz-octacore-smartphone-p-1069.html

με free shipping ειτε με DHL (3-7 μερες παραδοση) ειτε με Registered Air Mail (Chinapost EMS) εως μηνα

κ πληρωμη paypal

το κοιταζω το κινητακι αλλα δεν το αποφασιζω λογω αγνωστου καταστηματος

προφανως αποφευγουμε DHL λογω τελωνειου ε?

Ναι μακρυά από DHL από όσα έχω διαβάσει κι εγώ εδώ μέσα :) Είναι πολύ καλή τιμή πράγματι... Ψήνομαι και εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά κολλάω στον ίδιο λόγο.

Αυτά...

παντως μετα τις γιορτες ολα τα κινητα απο κινα θα πεσουν σε τιμες

εχεις την διασφαλιση του paypal

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

παντως μετα τις γιορτες ολα τα κινητα απο κινα θα πεσουν σε τιμες

εχεις την διασφαλιση του paypal

Σε γνωστή μου έχει τύχει με απλό ταχυδρομείο να περάσει από τελωνείο τελικά... Και μάλιστα δύο φορές!

Αυτά...

Σε γνωστή μου έχει τύχει με απλό ταχυδρομείο να περάσει από τελωνείο τελικά... Και μάλιστα δύο φορές!

ΑΝ και ειμαστε off topic, αν το πακετο έχει μεγάλο μέγεθος (πχ σαν κουτί παπούτσια ή μεγαλύτερο) εχεις αυξημένες πιθανότητες - τα κλασσικά πακετάκια (20x10x5cm) περνάνε "αέρα" σχεδόν πάντα τα δυο τελευταία χρόνια.-

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Γνωριζει κανεις σιγουρα αν υποστηριζει USB ON THE GO (OTG) και DLNA???Σε διαφορα sites οι μισοι λενε ΝΑΙ και οι μισοι ΟΧΙ....:wacko::blink::cry:

Γνωριζει κανεις σιγουρα αν υποστηριζει USB ON THE GO (OTG) και DLNA???Σε διαφορα sites οι μισοι λενε ΝΑΙ και οι μισοι ΟΧΙ....:wacko::blink::cry:

Ρωτα εδώ τον Mythozz που το είχε στα χέρια του μήπως γνωρίζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404846

No root->No problem

Ρωτα εδώ τον Mythozz που το είχε στα χέρια του μήπως γνωρίζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404846

Σ ευχαριστω φιλε μου ;)