drillerkiller Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλοριζικο φιλε με το καλο να το παραλαβεις να μας πεις εντυπωσεις!!!Ποτε πιστευεις θα το εχεις στα χερια σου? Θελω να πιστευω αυριο,ή μεχρι το Σάββατο.Με Ems μου το στειλαν.Μολις ερθει θα σας πω τα παντα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 σε αυτο το σαιτ http://www.mionbuy.com/ εχει 156,34 τελικη τιμη με freeshiping για ελλαδα και paypal και 12 με 20 μερες παραδοση και αποστολη σε 1 με 2 εργασιμες και track number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 σε αυτο το σαιτ http://www.mionbuy.com/ εχει 156,34 τελικη τιμη με freeshiping για ελλαδα και paypal και 12 με 20 μερες παραδοση και αποστολη σε 1 με 2 εργασιμες και track number. 140 ευρω με το κουπονι BLACKFRIDAY:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 140 ευρω με το κουπονι BLACKFRIDAY:) Ειναι αμεσα διαθεσιμο? Το σαιτ ειναι αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Instek Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 :) Επειδη δεν καταλαβα, μηπως μεσα απο το βιντεο μας κοινοποιηθηκε πως στοκαραν αλλα 2000 κομματια? Αυτο στο σαιτ τους φαινεται ή αν το παραγγειλω σημερα θα το παρω του χρονου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Instek Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Τί νά σού πώ, άγνωστες οί βουλές τών Κινέζων... Κάντους ένα κόντακτ νά σέ ενημερώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπερα στο to2c.com το εχει in stock στα €168.29 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoland Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδιά σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ακυρώσω την παραγγελία από το COOLICOOL.COM(ΙΣΠΑΝΙΚΟ), δεν ξέρω βλέπω πολλά παράπονα από πολλούς σχετικά ότι ενώ λένε για 25 του μήνα έχουν περάσει δύο μέρες και τα έχουν κάνει κουλουβάχατα, έβαλα παραγγελία στις 24.12 αργά το βράδυ, αν κανείς άλλος έχει παραγγείλει από εκεί ας στείλει ημερομηνίες και στατους παραγγελίας να δούμε τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 καλησπερα στο to2c.com το εχει in stock στα €168.29 Ομως κατω στα σχολια καταλαβα οτι η αποστολη του θα ξεκινησει στις 27 Δεκ 14! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παράγγειλα εχτές από to2c.com και σήμερα μου είπαν ότι θα μου το στείλουν την επόμενη βδομάδα!! Στην παραγγελία που έκανα είδα ότι έπρεπε να κλικάρω αν θέλω το τηλέφωνο with packing box ή no packing box! Τι επιλέγω; Επίσης είναι απαραίτητο να ζητήσω imei, serial number; Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας απαντήσει να τους ενημερώσω πριν μου το στείλουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 With Φυσικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πολύ περίεργο μου φάνηκε το no packing box! Να ακυρώσω να το πάρω Black Friday από mionbuy.com σκέφτομαι! 20 ευρώ κάτω!!! Και αν είχαμε κ κουπόνι πιο κάτω ισως...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πολύ περίεργο μου φάνηκε το no packing box! Να ακυρώσω να το πάρω Black Friday από mionbuy.com σκέφτομαι! 20 ευρώ κάτω!!! Και αν είχαμε κ κουπόνι πιο κάτω ισως...? για το site δεν έχω άποψη....το άλλο μην σου φαίνεται περίεργο, το κάνουν για χαζοεκπτώσεις χωρίς την συσκευασία της τάξεως των 2-3 δολαρίων Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Πολύ περίεργο μου φάνηκε το no packing box! Να ακυρώσω να το πάρω Black Friday από mionbuy.com σκέφτομαι! 20 ευρώ κάτω!!! Και αν είχαμε κ κουπόνι πιο κάτω ισως...? Λογικα το κανουν για να φαινεται οσο το πιο δυνατον μικροτερη η συσκευασια για το τελωνειο (με το δικο μου το μυαλο τουλαχιστον). Εγω ενα xiaomi mi3 απο το to2c το πηρα χωρις τη δικη του συσκευασια. Μια χαρα το κινητο παρολα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Υπαρχει κ στο αγνωστο mionbuy στα 185$ οπου με κουπονι BLACKFRIDAY πεφτει στα 176$ δλδ στα 141€ http://www.mionbuy.com/umi-zero-5inch-android-44-mt6592t-20ghz-octacore-smartphone-p-1069.html με free shipping ειτε με DHL (3-7 μερες παραδοση) ειτε με Registered Air Mail (Chinapost EMS) εως μηνα κ πληρωμη paypal το κοιταζω το κινητακι αλλα δεν το αποφασιζω λογω αγνωστου καταστηματος προφανως αποφευγουμε DHL λογω τελωνειου ε? Edited November 28, 2014 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Υπαρχει κ στο αγνωστο mionbuy στα 185$ οπου με κουπονι BLACKFRIDAY πεφτει στα 176$ δλδ στα 141€ http://www.mionbuy.com/umi-zero-5inch-android-44-mt6592t-20ghz-octacore-smartphone-p-1069.html με free shipping ειτε με DHL (3-7 μερες παραδοση) ειτε με Registered Air Mail (Chinapost EMS) εως μηνα κ πληρωμη paypal το κοιταζω το κινητακι αλλα δεν το αποφασιζω λογω αγνωστου καταστηματος προφανως αποφευγουμε DHL λογω τελωνειου ε? Ναι μακρυά από DHL από όσα έχω διαβάσει κι εγώ εδώ μέσα :) Είναι πολύ καλή τιμή πράγματι... Ψήνομαι και εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά κολλάω στον ίδιο λόγο. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) παντως μετα τις γιορτες ολα τα κινητα απο κινα θα πεσουν σε τιμες εχεις την διασφαλιση του paypal Edited November 28, 2014 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 παντως μετα τις γιορτες ολα τα κινητα απο κινα θα πεσουν σε τιμες εχεις την διασφαλιση του paypal Σε γνωστή μου έχει τύχει με απλό ταχυδρομείο να περάσει από τελωνείο τελικά... Και μάλιστα δύο φορές! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Σε γνωστή μου έχει τύχει με απλό ταχυδρομείο να περάσει από τελωνείο τελικά... Και μάλιστα δύο φορές! ΑΝ και ειμαστε off topic, αν το πακετο έχει μεγάλο μέγεθος (πχ σαν κουτί παπούτσια ή μεγαλύτερο) εχεις αυξημένες πιθανότητες - τα κλασσικά πακετάκια (20x10x5cm) περνάνε "αέρα" σχεδόν πάντα τα δυο τελευταία χρόνια.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Γνωριζει κανεις σιγουρα αν υποστηριζει USB ON THE GO (OTG) και DLNA???Σε διαφορα sites οι μισοι λενε ΝΑΙ και οι μισοι ΟΧΙ....:wacko::blink::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Γνωριζει κανεις σιγουρα αν υποστηριζει USB ON THE GO (OTG) και DLNA???Σε διαφορα sites οι μισοι λενε ΝΑΙ και οι μισοι ΟΧΙ....:wacko::blink::cry: Ρωτα εδώ τον Mythozz που το είχε στα χέρια του μήπως γνωρίζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404846 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ρωτα εδώ τον Mythozz που το είχε στα χέρια του μήπως γνωρίζει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404846 Σ ευχαριστω φιλε μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Το παρηγγειλα και γω και αναμενουμε Ελπιζω να μη μας απογοητευσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 κ εγω επισης Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts